update: Iata extragerea. Comisia de extragere a fost ceva mai distrata de aceasta data.

haine outlet
copilas.ro

Copilas.ro implineste 9 ani.

Nu am visat cand am deschis acest site ca va avea o viata atat de lunga si mii de mamici vor face parte din familia copilas.ro.

In toti acesti ani ati facut parte din viata mea. Am privit cu nostalgie articole vechi scrise cu ani in urma, articole, testimoniale, bucurii, suparari, mailuri de cativa ani, video-urile de la concursuri. De atunci piata de haine pentru copii s-a dezvoltat mult dar deja avem o istorie, o poveste.

Toti ne facem planuri, ne punem dorinte si primim urari. Dar viata are un mod aparte de a te surprinde. Urarile voastre de bine de atatea ori mi-au influentat in mod pozitiv viata. Ma simt datoare sa va multumesc inca odata. Impreuna cu voi am avut parte de o lume speciala. Multi copilasi si-au inceput viata cu hainutele de pe copilas.ro, au fost laudati de cei din jur si uneori invidiati la scoala pentru hainute.

Haideti sa facem si un concurs:

Tema: Spune o amintire legata de copilas.ro. Buna sau rea.

Cum te-am gasit, suprins, suparat, impacat 🙂 E ok.

Premii:
Se acorda 9 premii a cate 50 ron (valoare comanda pe site).
Premiile se stabiliesc prin tragere la sorti de catre o comisie de copii 🙂

Conditii de participare:
Trebuie sa fi comandat de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 29 noiembrie 2018

9 ani de hainute pe copilas.ro
1 Veronika
Guest
1 Veronika

Buna
Imi plac tare mult hainutele de pe site. Acesta este motivul pentru care fac cumparaturi si nepotiilor mei . La una dintre comenzi am primit cadou un costum de super erou. Cand l-a primit era atat de entuziasmat ca a vrut sa o incerce pe loc. Dupa care nu a mai vrut sa si-o scoata.;-)
A fost cel mai fericit copilas,scuze, SUPER EROU.

2 Diana
Guest
2 Diana

Buna,
Am numai amintiri frumoase in legatura cu site-ul dumneavoastra si tin sa mentionez ca sunt client de 6-7 ani.
Sunt tare incantata sa descopar hainutele atunci cand imi ajunge coletul, mai ales ca in momentul cand le vezi sunt mult mai frumoase decat pe site.
Va doresc sa continuati aceasta poveste frumoasa, multi, multi ani inainte !

3 Gabriela
Guest
3 Gabriela

Comand de pe copilas hainute de 5 ani aprox.Asta spune totul!
Nu am o amintire negativa despre dvs…in general am fost multumita, de servicii, seriozitate si produse.
La multi ani si la cati mai multi copii imbracati cu hainute de la COPILAS.RO!

4 Ama
Guest
4 Ama

Buna ziua!Amintirile mele in legatura cu copilas.ro sunt de fiecare data o placere!Surpinsa de fiecare data de calitatea si frumustetea hainutelor comandate.Succes mai departe si la cat mai multe hainute frumoase cu care sa ne incantati.

5 Ana-Maria
Guest
5 Ana-Maria

Buna ziua,

Am fost placut impresionata cand la a 2 sau a 3 comanda fetita mea a pprimit cadou de la dvs un hanorac, pe care il purtam cu drag :).. si toate lucrusoare sunt de caliate si impecabile.Vom continua sa cumparam de la dvs cu drag!

6 Anna
Guest
6 Anna
Nu stiu de ce, dar mereu cand am comandat orice intr-un magazin online si au folosit Urgent Cargus ca curier am avut probleme la livrare. Ori veneau dupa 8 seara, ori nu veneau, iar o data am si pierdut o comanda pentru ca au trimis-o inapoi… Cand am plasat o comanda la copilas.ro si au trimis-o prin Urgent Cargus, tot am avut probleme, dar atunci cand i-am sunat si i-am povestit, au fost foarte amabile si intelegatoare si au schimbat curierul pentru comenzile mele. De atunci nu am mai avut probleme si este o placere pentru mine sa cumpar hainute… Citeste mai mult »
7 evelina
Guest
7 evelina

Am numai amintiri frumoase cu copilas.ro.Intotdeauna m-a surprins placut cu hainute frumoase siu de calitate.

8 Diana
Guest
8 Diana

Sunteti dressing-ul nostru online preferat!

La multi ani!

9 Iuliana Onofrei
Guest
9 Iuliana Onofrei

Si noi suntem fani copilas.ro,suntem ff încântați si de hainute si de cadouri,iar darius le poartă cu plăcere si mândrie!salutări tuturor piticilor!!

10 Laura Maria
Guest
10 Laura Maria

Buna ziua
Personal am doar amintiri frumoase legate de site-ul copila.ro. De fiecare data mi-ați trimis haine de calitate conform descrierilor. Legat de retururi sunteți peste concurenta prin faptul că suportați costul returului. Și pe parte de comunicare numai de bine, de fiecare data am fost informată legata de o anumita comanda precum și de faptul că ați fost foarte receptivi la cele comunicate de mine.
Multi ani cu sănătate va doresc!

11 Geo
Guest
11 Geo

Acum 5 ani aproape am comandat prima data si am fost multumita de hainute si de modul in care erau impachetate. La multi ani si vanzari cat mai mari !!!!!

12 Bianca
Guest
12 Bianca

Buna,
Cea mai haioasa situație este ca nu ma pot opriiiiiii din cumpărat ,bine ținând cont ca am patru copii se intelege 🙂
Super hăinuțe !!!Recomand cu drag și incredere tuturor !!!

13 Carmen
Guest
13 Carmen

Cele mai frumoase overall-uri pt bebelusi. Sincer, le-au purtat cel putin 2 generatii. F buna calitate! Am crescut de atunci, avem si finutzi si finutze. Tot de aici ne imbracam. Amintiri de acum 6 ani…si povestea continua. Multumesc, copilas!

14 Niculae luminita
Guest
14 Niculae luminita

Copilas.ro noi De cate ori am colaborat pana acum ati dat dovada de seriozitate maxima si profesionalism iar despre calitatea hainutelor ă fost ireproșabilă,superbe, si minunate .Mă bucur ca existați cu asa hainute minunate si foarte frumoase .Va multumim din suflet pt fiecare bonulet in pachetele .

15 Roxana
Guest
15 Roxana

Ma numar si eu printre mamicile norocoase care au descoperit acest site,Am doar cuvinte de laudă la adresa dumnealor…hainutele sunt impecabile,iar noi le purtam cu mare drag..la multi ani in continuare!

16 Simona
Guest
16 Simona

Buna ziua, comand de doi sau trei ani de aici fiecare moment cand baietelul meu e imbracat cu ceva cumparat de la voi e o amintire frumoasa. Multumesc pt cadourile oferite la diferite comenzi, spor la treaba si La Multi Ani copilas. ro.!

17 angelika
Guest
17 angelika

buna!! noi suntem clienti fideli de 3 ani si mereu ne impresionati cu produse de calitate si cadouri frumoase!!! la ultima comanda am primit un tricou ci minion -preferatii fiului meu, a fost atat de fericit ca nu am reusit sa l mai dezbracam decat noaptea dupa ce a adormit!!!sunteti minunati si sa o tineti tot asa!!! la multi ani copilas!!!

18 maria
Guest
18 maria

Cel mai minunat dressing !

La multi ani!

19 Alina Tudor
Guest
19 Alina Tudor
Buna! Cum am putea avea parte de amintiri neplăcute cand mereu ne surprindeti cu hainute minunate..ba chiar si cadouri..discounturi..reduceri..concursuri?!Sunteti minunată si aduceți numai minunății! V-am gasit dintr-o întâmplare cand eram însărcinată cu bebe 2..Si ne-am umplut dulapiorul cu hainute superbe..dar si cel al fetei mai mari.. Si asa ca o amintire plăcută…A fost la prima comanda cand nu am comandat nimic pentru fata si totusi ne-ati trimis cadou o salopetă cu mesajul „little brother”. Ne-am bucurat foarte mult si abia asteptam sa nasc..sa il îmbrac si sa le fac o poza. Va multumim pentru tot si mult succes mai departe!… Citeste mai mult »
20 Bernadett
Guest
20 Bernadett

Buna!
Sunt clienta nou, am comandat numai de 2 ori (fiica mea acum a implinit 2 ani), la prima comanda am primit cadou o bluzita cu fluturase. Am fost si sunt multumita de servicii si produse. Preferata mea este o rochita din dantela roz :). Multumesc mult! La multi ani!

21 Rodica
Guest
21 Rodica

Buna, am comandat de cateva ori de pe acest site, de cele mai multe ori am ramas placut surprinsa de hainutele cumparate, insa au fost si ocazii cand am fost dezamagita…din pacate…cea mai fericita a fost fiica mea

22 Andra
Guest
22 Andra

Foarte frumoase hainute! Si de calitate. Site serios! 5*.

23 Roxi B
Guest
23 Roxi B

Buna,
De cativa ani, copilas.ro ne ajuta sa ne reinnoim garderoba in fiecare sezon cu hainute deosebite. Multumim pentru seriozitate si micile atentii. La multi ani si multe, multe hainute!

24 Angela C.
Guest
24 Angela C.

Băiatul meu a crescut cu hainele de pe copilas.ro, toate au fost impecabile, marea mea „problemă ” este că a depășit 14 ani și nu mai prea găsim haine pe măsură. Vă doresc succes mai departe.

25 Alina
Guest
25 Alina

Daca cumpar de ceva vreme haine de dama si nu sunt mamica e cumva ilegal? 🙂

26 Mihovici Dorela
Guest
26 Mihovici Dorela

Amintirile mele legate de copilaș.ro sunt doar amintiri plăcute! De cand v-am descoperit, stau intruna pe site sa ii caut fetiței mele cele mai cool hainute! Sunteti minunati! La multi ani! ❤

27 Tudor silvia
Guest
27 Tudor silvia

Buna ..hainele sunt de super calitate de aceea comand.

28 nina
Guest
28 nina

Cred ca sunt clienta veche,imi place sa comand hainute nepoteilor mei de pe acest site,am devenit dependenta,astept nerabdatoare zilele cand se afiseaza noutatile,cu multa intelegere din partea d vs cand cer ingaduinta pentru cate o zi doua!

29 Bajko Imola
Guest
29 Bajko Imola

Surprins placut

30 Luminita
Guest
30 Luminita

Prima oara când am comandat eram sceptica în privința e ce voi primi. Ma gândeam ca fiind second gând voi primi ceva nu prea pe gustul meu, dar am riscat. Și bine am făcut. Nu regret nici o comanda pe care o fac pe acest site minunat. Va pup și continuați asa mulți ani de acum încolo.

31 Andreia
Guest
31 Andreia

Am comandat hainute pentru baietii mei depe site-ul copilas.ro, iar cand am primit coletul am ramas placut surprinsa descoperind si o mica surpriza. Va multumesc

32 Erzsike
Guest
32 Erzsike

Buna ziua .Am numai amintiri frumoase așteptam cu mare răbdare fiecare data coletul de haine nu numai pentru copilaș și pentru adulți. Intrade-var a devenit pasiune. Surprinderi câteodată la culoare și bineînțeles cadourile oferite de dvs în orice fel.

33 Maria G
Guest
33 Maria G

Buna!Toate hainele care le-am comandat au fost frumoase si de calitate.

34 Anca
Guest
34 Anca

De aproape 5 ani imi faceti viata mai usoara! Cumpăr aproape lunar si n-am avut niciodată experiențe negative!E mare bucurie cand primim colete.La multi ani si la cat mai multa marfa frumoasa si la preturi rezonabile!

35 Ileana
Guest
35 Ileana

Buna seara! Comand hainute pt toata familia de pe Copilas de cativa ani. Sunt foarte mulțumită, hainute foarte frumoase si calitate foarte buna. Atat timp cat există Copilaș v- oi comanda mereu.

36 Elena
Guest
36 Elena

Buna,
De cei cativa ani de cand comand, multe amintiri sunt ok sau nu (cand dispareau imediat de pe site din cos hainutele preferate). In rest, ca orice experienta, cu bune sau altfel, se vad schimbarile in bine,
La cat mai multi anisori, copilas!
🎂🎉🎈

37 Raluca Dumitru
Guest
37 Raluca Dumitru

La mulți ani, copilas.ro!🎂
Am crescut cu hăinuțele voastre, copilul, nepoții, copii ai prietenilor și de anul acesta și o finuta! Cel mai mult m-au ajutat atunci când am dat peste o mămică care nu avea nicio hainuta bună, cu care sa își ducă copilul la un doctor, la o plimbare. Voi, cu preturile mici, m-ați ajutat sa fac un bine și pentru mama și pentru bebeluș! Mulțumesc pentru ca existați! ❤️❤️❤️

38 Carcea Rebeca
Guest
38 Carcea Rebeca

Cu bune si cu mai puțin bune s- au scurs aproximativ 6 ani de când comand ( la început pe adresa unei cumnate ) ; deci se intelege …. Va doresc atentie sporita in continuare , aparitii frumoase si preturi cat mai mici ( tinand cont ca produsele in mare parte sunt second ) ; Numai bine !

39 Marinescu Diana
Guest
39 Marinescu Diana

Buna, atunci cand am primit prima comanda am ramas surprinsa sa vad ca am primt si un cadou, si nu orice cadou ci cel mai frumos tricou pentru fetita mea! Mereu cand deschid coletul ma uit cu entuziasm sa vad daca am primit si cadou 😀

40 Adina
Guest
40 Adina

Fetele mele au crescut purtand hainute de pe acest site.Intotdeauna am fost foarte multumita de produsele cumparate.Acesta este motivul pentru care cumpar haine de peste 8 ani de pe acest site.
Multumesc,

41 Dokada
Guest
41 Dokada

Am numai amintiri frumoase cu copilas si sunt client fidel de 4 ani. Abia astept in fiecare saptamana sa puna marfa noua. Si suntem placut surprinse de cadouri ce primim la comanda. Multumesc si la multi ani

42 Sefora
Guest
42 Sefora

Primele hainuţe îmbrăcate de Beatrice au fost de pe copilas, rochițe de vară, body-uri colorati si cei mai inflorati colanţi. La fel si Matthias, overal-uri, salopete si gecuţe, de foarte bună calitate, care dupa ce au rămas mici au fost dăruite mai departe fiind prea frumoase pentru a rămâne in dulap :)) Mulțumim Copilas.ro

43 Loredana
Guest
43 Loredana

Eu una am doar amintiri frumoase. Comand de 2 ani de zile de la voi, iar toate hainutele au fost ireprosabile. Inclusiv procedura de retur in cazul unei marimi grrsite a fost super simpla. Sper sa va dezvoltati si mai mult de atata si sa faceti si alti parinti si copii fericiti cu hainutele voastre minunate. Bafta in continuare si cat mai multe vanzari!

44 Stefania -Cojocaru
Guest
44 Stefania -Cojocaru

Buna,
Am comandat de mai multe ori de pe site, hainute foarte frumoase si calitative. Pot sa spun ca la penultima comanda am ramas usor dezamagita pentru ca nu am apreciat corect marimea si hainutele erau asa de frumoase!!!! Dar am facut pe alcineva fericit.

45 Sinca Mariana
Guest
45 Sinca Mariana

Buna,
Cumpar de pe copilas.ro de cand ati deschis site-ul. Cand mi-a ajuns coletul pentru prima data, am fost socata cat de frumoase si calitative erau haiuntele. Inca o amintire frumoasa a fost cand am castigat la un concurs de al dvs, A fost pentru prima data cand am castigat ceva in viata mea. 🙂
La Multi Ani, copilas.ro! Mult succes in continuare!

Loredana
Guest
Loredana

Buna ziua. O echipa foarte prompta si serioasa. Mereu atenta la detalii.

46 Ramona
Guest
46 Ramona

Hăinuțe drăguțe și de calitate. Ne este mereu greu sa ne hotărâm ce sa comandam și la ce să renunțăm.

47 Alina MOGHEOR
Guest
47 Alina MOGHEOR

Multumesc pentru stocul minunat. Copilul meu e imbracat in proportie de 80% de pe acest site 🙂

49 Alina
Guest
49 Alina

Comand pt ambii copii si sunt foarte mulțumită de calitatea produselor

50 Monica
Guest
50 Monica
Buna! Hainele sunt de calitate si arata chiar mai bine decat in poze. Am comandat de cateva ori si am ramas placut surprinsa. Ca un minus, am citit restul comentariilor si am observat ca aproape toti care au scris au spus ca au primit si surprize cadou in comanda dar eu de cate ori am comandat nu am primit niciodata nimic. Oferiti tuturor clientilor si a fost la mine o scapare sau aveti anumite criterii pe baza carora acordati aceste cadouri? La multi ani si la cat mai multe hainute frumoase si de calitate! Raspuns: Buna Monica. Sunt anumite categorii… Citeste mai mult »
wpDiscuz