Actualizare: Va multumesc mult pentru participarea numeroasa si cuvintele frumoase. Nu ma asteptam. Deja premiile mi se pare simbolice fata valoarea cuvintelor frumoase ce le-ati spus.

Va multumesc si sa va creasca copiii mari si fericiti.

haine1Imi amintesc cu placere de mamicile ce au inceput sa cumpere hainute de pe copilas.ro cu ani in urma si acum ne luam ramas bun. Copiii cresc si pentru o perioada am facut parte din copilaria acestor copii. Acum sunt adolescenti.

La fel, mamici ce au cumparat hainute pentru bebelusii ce inca nu erau nascuti si acum sunt marisori (dar nu chiar adolescenti).

copilas.ro a fost si el mic si a crescut. In cresterea lui a mai gresit dar mamica i-ati fost si voi cumparand de pe acest site. Prin sfaturile, supararile, incurajarile, emotiile voastre ne-am ajustat. Inca mai avem planuri si acestea vin tot de la voi.

Va sunt foarte recunoascatoare pentru increderea oferita cu fiecare comanda.

Doresc sa incepem o discutie cu premii. Spune printr-un raspuns la acest articol de cat timp comanzi pe copilas.ro si eventual o amintire legata de copilas.ro.

Toate raspunsurile participa la o extragere cu 8 premii a cate 60 ron. Premiile sunt valoare comanda pe site.

Conditii de participare:
Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 23 octombrie

Concurs – de cat timp comanzi pe copilas.ro?
Tudor Silvia
Guest
Tudor Silvia

Buna copilas.ro,Sunt Tudor Silvia si comand de pe acest site de aproape 3 ani !!!!Sunt haine foarte calitative si un site foarte corect!

vali
Guest
vali

1 an

Ionela
Guest
Ionela

Am inceput sa comand doar din toamna acestui an si sunt foarte multumita de produsele de calitate pe care le aveti. O sa cumpar in continuarie….

ioana
Guest
ioana
Interesanta provocare 😉 sa iti amintesti de cand comanzi . Pai cred ca sunt cam 3 ani de cand am intrat pentru prima data pe copilas.ro . Imi amintesc ca atunci cand am primit intaia comanda am fost impresionata de calitatea lucrurilor , pustiul meu a fost extrem de incantat , nu spun ca acum nu este .Cu timpul am mai cumparat si pentru nepoti si nepoate cate un lucrusor drept cadou si recunosc ca „le-am virusat” si pe alte prietene sa cumpere diverse pentru copii lor. Cert este ca atunci cand am liber intru si ma uit la ce… Citeste mai mult »
Loredana
Guest
Loredana

Buna ziua ,
Comand de pe acest site care provoaca dependenta:)) de aproape 5 ani.Am comandat pentru baietel si acum comand si pentru fetita.Nu trece o zi fara sa intru pe site.Foarte frumoase !Cateva hainute pe care le am comandat pentru baiat acum le dau fetei:)asa imi aduc aminte momentele traite cum stateam si asteptam ora sa se afiseze noutati si sa le prind:))si cum ma suparam ca nu prindeam tot ce mi doream:).La cateva comenzi am primit si cadou ceea ce m a bucurat tare mult.Amintiri placute:)O zi buna!!!

larisa
Guest
larisa

Am aproape 3 ani de cand comand de pe copilas.ro si cred ca zilnic il accesez 🙂 provoaca dependenta 🙂 eu una il am trecut in bara de preferate 😀

Monica
Guest
Monica

Comand pentru fata mea, dar si pentru mine din 2013 si am fost foarte multumita de toate produsele.

daniela
Guest
daniela

comand de aproximativ 4 ani si nu ne oprim aici ! :*

serea irina
Guest
serea irina

Comand pe acest site cam de un an si jumatate.

Nina Apostoiu
Guest
Nina Apostoiu

Comand hăinuțe de la D vs de aproape un an,Comandam doar pentru nepoțelel dar acum avem pe drum si o fetița.Sunt foarte incantata de calitatea hainutelor si de cât de înțelegători sunteti.Da aveți dreptate provoacă dependentă acest sait dar pe buna dreptate deoarece sunt atât de frumoase ca nu știi pe care sa le cumperi.Mult succes in continuare!

Loredana
Guest
Loredana

Eu comand din 2013 cand s-a nascut primul copil. Acum comand pentru al doilea. Cu drag purtam fiecare hainuta si ne bucuram de fiecare data cand ajunge pachetul. Multumim pentru hainutele frumoase.

Mari
Guest
Mari

Cred ca de aprox.3 ani, ma bucur in fiecare zi ca v-am descoperit (poate cam tarziu, dar este bine si asa)….o amintirea placuta este cea in care am primit bonus o bluza pe care o comandasem si inca-mi place foarte mult, conincidenta acel bonus a fost chiar de ziua mea (deci, un cadou surpriza) 🙂 ….sa rezistati pe piata cat mai multi ani copilas.ro

Daniela
Guest
Daniela

De pe copilas am inceput sa comand din timpul sarcini si inca comand 🙂 sunt foarte multumita de hainite si frumoase abia astept zilele de miercuri cand se baga marfa 🙂

Magdalena
Guest
Magdalena

eu comand pe copilas.ro din februarie 2015 si sunt f multumimta de produsele pe care leam achizitionat. de f buma calitate si preturi acceptabile.
de cate ori ami trebuia ceva frumos la copii nu se putea sa nu gasesc la dvs.
am aflat despre dvs de la o prietena. si intradevar creeaza dependenta.
nu pot sa nu ma uit in fiecare zi pe site si mai ales la hainute de bebe. ami plac f mult.
va doresc succes si binecuvantarea Domnlui peste afacere.

Rodica
Guest
Rodica

Buna, fetita mea a implinit acum in octombrie 2 anisori, iar de la aproximativ un an o imbrac de pe acest site. Daca la inceput am fost foarte sceptica in privinta hainutelor, dupa sosirea primului dvs.colet am fost foarte incantata.Va multumim ca existati si sper sa faceti fericite cat mai multe mamici si prichindei.

monica nicolae
Guest
monica nicolae

Din primavara comand dupa acest site.L am gasit intamplator,nu mi a spus nimeni de el.REFERITOR LA INTAMPLARE CE POT SA VA SPUN ESTE CA NU APUC SA COMAND CE MI ASI DORI.Oricum fetita mea are 12 ani si 6 luni asa ca vor mai urma si alte comenzi.

mihaela
Guest
mihaela

Au trecut atatia ani de cand sunt fidela acestui site incat nu mai stiu exact anul de inceput. Felicitari!

Evelina
Guest
Evelina

Comand de pe copilas.ro de aproximativ 8 luni,la recomandarea unei prietene.

Madalina
Guest
Madalina

Buna. Sincer nu am ani, de cand comand de pe site, ci doar luni. Cred ca prin primavara-vara, am facut prima comanda pentru fetita mea, iar de vreo luna comand si pentru bebe din burtica. De atunci am devenit dependenta de site si nu trece zi fara sa rezerv macar o hainuta :). La fiecare comanda sunt placut surprinsa de hainute. Grija mea este ca in cateva saptamani urmeaza sa nasc si nu o sa mai am timp sa urmaresc situl si o sa pierd hainutele superbe postate mereu 🙂
Bafta in continuare si la multi ani de vanzari!!

geanina
Guest
geanina

buna copilas….ne cunoastem de foarte mult timp…..nu mai stiu de cand….oare de mai bine de 4 ani?

inca ne mai vizitam saptamanal si cred ca o sa mai tinem legatura ceva timp

ai crescut frumos si iti doresc sa cresti frumos in continuare

Andreea
Guest
Andreea

De doi ani am gasit acest minunat site odata cu nasterea mezinei. Amintirile legate de hainutele comandate de pe site, sunt nenumarate. Desi am crescut, am toate hainutele impachetate iar cand avem timp de joaca o imbrac in rochite care acum sunt bluzite . Ne minunam cat am crescut si privindu-se incepe a se razgai

Lori
Guest
Lori

Bună,din anul 2012 v-am descoperit!cautam hăinuțe de calitate pentru copilasi și am dat peste d-voastră!de atunci tot comand…nu ma pot abține!!v-am recomandat și altora,admirandu-ne hăinuțele sau molipsit!

Raluca Bokor
Guest
Raluca Bokor

Trecut-au anii…sa fie vreo 6. Asa departe mi se par primele momente cu achizitii „disperate” de pe copilas.ro, cand incercai sa „vanezi” produsele si sa te bucuri daca prindeai ceva. Acum, e mult mai lejer., foarte usor sa rezervi si sa comanzi. Trecut-au anii cu multe hainute frumoase si cu bucuria copilului meu de a le purta. Va urez alti ani multi, cu multe postari!

Cu drag,

Raluca

nastase florina
Guest
nastase florina

Comand de pe copilas.ro,de inainte k puiul meu s-a vina pe lume,sunt foarte multumita de hainute!asadar comand de 4ani!pupiciii

Anonim
Guest
Anonim

Buna ziua,
Chiar nu mai stiu de cand comand de pe site-ul copilas.ro, dar cred ca de prin 2011-2012, oricum fac cumparaturi de fiecare data cu cea mai mare placere.
Urmaresc aproape zilnic postarile, curioasa mereu de noile aparitii.
Sunt foarte incantata de lucrusoarele pe care le-am achizitionat pana acum pt. cele 2 fetite ale mele, dar si pt. mine si din cand in cand si pt. sotul meu.
As fi preferat sa aduceti mai multe haine si pt. barbati.
Sunteti foarte tari si sa o tineti asa in continuare!

Mihalcea
Guest
Mihalcea

Comand din mai 2016, si sunt forte mulțumita de calitatea produselor.

MARCELA
Guest
MARCELA

Comand de 5 ani si de fioecare data produsele achizitionate sunt apreciate de catre cei din jur . Multumesc copilas.ro.

Zenaida
Guest
Zenaida
Comand de pe copilas din 2011 knd odata ajunsa acasa cu bebe am intrat in cu totul alta viata si pentru ca nu puteam lipsi vreo secunda de langa el am inceput sa rasfoiesc internetul in cautare de hainute.Cu hainutele de pe copilas a fost drahoste la prima vedere si inca a ramas desi puiul meu mare are acum 5 ani si mai am un pui mic de 1 an.Astept hainutele cu la fel de multa nerabdare si surprinzator dar acum mi se par momente frumoase serule in care se postau hainutele si inroseam butoanele sa prind produsul dorit in… Citeste mai mult »
florina
Guest
florina

buna ziua.eu am facut prima comanda de la dumneavoastra undeva prin luna mai …cred ..nu mai stiu sigur..stiu ca atunci am descoperit saitul si am fost tare multumita de produse si seriozitatea dumneavoastra..v am recomandat si aalotor vecine de aici cu mare incredere in dumneavoastra…cel mai mult imi place la voi ca sunteti serioase,trimiteti coletele intregi, si puneti produsele cu marimile cerute de nnoi..cu siguranta voi mai achizitiona de la dumneavoastra produse pentru fetele mele..inca imi place la voi ca atunci cand anulez o comanda nu ne raspundeti urat.multumesc..

elena
Guest
elena
Prima comanda am plasat-o acum 3.5 ani. Nici nu imi mai amintesc cum am intrat pe site. Stiu ca am vazut acolo hainute ale unui brand renumit, pe care nu imi permiteam sa le cumpar din magazinul de firma. Am plasat o comanda mica de 2-3 buc. Am ales pe cele mai eftine :D, dar sa-u dovedit a fi f. dragute si de calitate. Mi-am dat seama ca trebuie sa intru mai des pe site, daca vreau sa prind lucruri deosebite, pentru ca dispareau f. repede. Fetita mea a crescut iar multe din hainutele cumparate de pe copilas.ro au ajuns… Citeste mai mult »
Tatiana
Guest
Tatiana

Din 2013 comand!eram in7luni însărcinată cand v-am descoperit!se mirau la spital ce hainute faine aveam,mai ales ca erau pt 2,7 kg si la noi nu se prea gasesc asa mici !

DANIELA
Guest
DANIELA

Sunt 3 ani de cand comand de pe acest site si nu am fost nicidata dezamagita de hainutele primite. De fiecare data cand ajunge coletul fiica mea doreste sa il deschida chiar ea si de multe ori nu mai are rabdare si il deschide in masina, pe drumul spre casa. Multumim copilas.ro

Dya
Guest
Dya

Buna! Cred ca sunt cam cinci ani de cand am tot comandat de pe copilas.ro, Haine foarte frumoase si calitative, mult succes in continuare!

Carmen
Guest
Carmen

Buna,
Sunt o clienta fidela din anul 2009 din luna martie .
In jur de 7 ani si 7 luni dar sunt fericita si incantata de calitatea si preturile hainutelor pentru fetite si mamici .
Daca ma uit pe facturile vechi preturile sunt cam la fel .
Multumesc,Alina,Tabita,Carmen,si intregii echipe pentru tot ceea ce faceti .

gabriela
Guest
gabriela

Buna tuturor,comand pentru fetita mea de 4 ani de pe copilas si imi amintesc de fiecre data cand comand ca situl poate creea dependenta(foarte adevarat), multumim pentru avertisment Alina:)

Dorca
Guest
Dorca

Buna.Din cate imi aduc aminte cred ca am aproape 6 ani de cand comand de pe copilas si sunt foarte multumita.Am 5 copii si numai de aici ii imbrac..nu ma pot abtine sa nu comand…sper sa ramaneti si in continuare.Dumnezeu sa va binecuvinteze!

carmen
Guest
carmen

Sa fie vreo 6 ani de atunci, cam de cand s-a deschis site-ul. Speram sa comandam si pentru nepoti tot de pe copilas.ro…

Manuela
Guest
Manuela

Comandam de pe site de aproximativ 1 an, fetita avand 13 luni acum. Mereu hainute frumoase, de calitate, la preturi accesibile. Ne place sa fim chic! Emotia de miercuri seara cand se afiseaza noi produse, de neegalat. In majoritatea cazurilor imi parea rau dupa cateva dintre produsele pe care nu le-am prins…
Multumim.

Iulia
Guest
Iulia

Buna ziua, prima comanda am facut-o in octombrie 2010. Au trecut deja 6 ani, verific zilnic noutatile si chiar daca pustiul se apropie de 10 ani si in curand nu voi mai gasi hainute pentru el aici, vine din urma un strumf dornic sa se afiseze cu hainutele de pe copilas.ro. Prin urmare, nu scapati de noi.

Cipriana
Guest
Cipriana

Prima comanda a fost in iunie 2o12 ,cumpar haine de pe acest site lunar si de fiecare data cand deschid coletul sunt foarte multumita de ce primesc. Multumesc!

Anamaria
Guest
Anamaria

Suntem bobocei pe site 🙂 de anul acesta din primăvara, insa calitatea produselor ne-a dat pe spate si vom continua sa fim prezenti pana crestem mari. Multumim ca existati!

Anisei Ramona Alexandra
Guest
Anisei Ramona Alexandra

V-am descoperit recent…căutam o rochiță cu Minnie Mouse pt fetița mea de 1 an…și…surpriză!…am găsit ceea ce căutam pe acest site.Am comandat pentru prima oară 2 produse și am fost impresionată de calitate și prezentare.Apoi,i-am comandat hăinuțe și baiatului meu de 8 ani.Este foarte incantat de articolele sale sport,fiind un mare împătimit al fotbalului!În concluzie,ne-ati făcut pe toți fericiți!!!Vă felicit pentru seriozitate și promptitudine!

Mihaela
Guest
Mihaela

Comand de pe copilas de la inceputul anului acestuia,insa sunt foarte multumita de produse.Sunt deosebite fata de ce gasim in comert,si la un pret accesibil.

Angela C.
Guest
Angela C.

Nici nu mai știu exact de câți ani comand, dar am schimbat categoria, așa că sunt ceva ani, poate vreo 6 și în curând nu ne mai încadrăm nici la 12-14. Sperăm să mai profităm încă o perioadă de hainele frumoase de pe copilaș.ro

Mari
Guest
Mari

Comand hainute de pe acest site minunat de aproape 8 ani si sincer ma gandesc cu
tristete ca a mea pustoaica creste si nu
voi mai gasi haine pe masura ei….

Alisa
Guest
Alisa

Buna Alina,cand ma gandesc cat a trecut de cand comand….prima data am aflat de acest site de la o prietena de-a mea care ea lua atunci pt copilasul ei carea avea aproape 1 an.Atunci am inceput si eu sa imi cump diverse haine pt mn;pe vremea aceea nu eram mamica.De cand am devenit mamica pt baietelul meu numai dupa copilas comand haine pt ca nu gasesc la toti copii c are al meu prichindel iar calitativ sunt mai bune chiar daca ele sunt unele second.Acest site este dependent!!!!!Va pupam si mai dese noutatile anuntate!!

Mihaela S
Guest
Mihaela S

Da,sunt cam de vreo 2ani clienta copilas.foarte mulțumită de hainute si de seriozitatea de care se da dovada.Multumesc copilas.ro

Elena
Guest
Elena

Buna,
Nu stiu cine a avut aceasta idee cu acest blog ,dar eu personal vreau sa-i multumesc ca exista .Sincer nu stiu de cand comand,cred ca am ceva ani si nu cred ca are vreo importanta de cand comand .Important este ca aici (vb in numele meu)gasesc lucruri foarte frumoase ,iar Ioana este super incantată de tot ce cumpar de aici.Mai nou isi cauta singura hainutele 😉 .Multumesc pentru ca existi ”copilas.ro” ! :-*

Delia
Guest
Delia

Bună, copilaș.ro, comand de un an la recomandarea unei cunostințe care era foarte incantată de hainuțe și eu la rândul meu sânt bucuroasă că exiști. Mulțumesc!

mihaela h
Guest
mihaela h

Ne cunoastem de ceva anișn-as puea spune exact de cat timp comandam….ar trebui sa ne gandim ca comandam de 4-5 ani si acum de 12-13 ani….e ceva timp sau au crescut micutii nostri prea repede.Draga Alisa amintiri frumoase avem si cea mai frumoasa e bucuria micutei cand ma intreaba daca are colet

wpDiscuz