Iata extragerea:

copii si calculatoareleCe mai faceti mamicilor? Eu, abia astept sa revina caldura ca sa pot lasa copiii mai mult timp afara in aer liber.

Cred ca fiecare parinte isi pune intrebarea: cat este normal sa stea copilul meu la telefon, laptop, calculator, tv? Care este balansul intre teme, tehnologie si joaca in aer liber? Stii cat timp petrec copiii tai in fata ecranelor? Ii verificati sau aveti incredere? In ce masura imaginile ce le apar pe ecran nefiltrate sunt normale pentru ei?

Imi amintesc cum intr-una din zile fetitele noastre au fugit cu lacrimi la mine de parca s-ar fi intamplat ceva grav. Printre suspine am inteles ca e ceva cu telefonul. M-am gandit ca s-a spart ecranul. Cand colo, dupa un timp au reusit sa imi spuna ca au vazut ceva urat. Dupa ce am verificat era ceva de genul oamenilor morti care umbla, zombie. A fost prea mult pentru ele.

E greu sa spui care e normalul pentru ca normalul acesta incepe doar de cativa ani. Tinerii de azi se intreaba cum puteam traii noi fara sa putem vorbi in orice clipa prin sms.

As dori parerile voastre despre felul in care ati abordat acest aspect. Puteti mentiona si varsta copiilor si abordarea fata de tehnologie.

Comentariile participa la o extragere.

Premiile se acorda prin tragere la sorti si constituie valoare comanda pe site:

5 premii a cate 70 ron.

Cum si cine participa: Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 1 martie

Copiii si tehnologia
Iulia
Guest
Iulia

Buna Alina, noi suntem micuti (1 an jumatate) si timpul petrecut in fata tv-ului e putin(la telefon si tableta ne uitam in masina ca sa aibe ocupatie cand se plictiseste) insa atunci cand vede ceva ce nu ii place vine la mine sau se ascunde.e tare simpatic si dragut cand il vad cum reactioneaza.Sunt de acord ca toate aceste tehnologii ajuta insa si ce e prea mult strica.
O zi frumoasa si adoram copilas.ro!

Mari
Guest
Mari
acest subiect este cel care ma framanta pe mine cel mai mult..baiatul cel mare care implineste peste cateva luni 14 ani, este „pasionat” de noua tehnologie, as spune chiar dependent de gadgeturi si sincer cu greu il pot determina sa gaseasca si alte pasiuni (destul de greu il conving sa joace sah sau carti, desi observ ca si acelea il incanta doar ca se plictiseste repede de ele), observandu-l ca joaca un joc cu teroristi pe care trebuia sa-i omoare (ideea lui si a prietenilor lui care joaca acest joc era ca ei sunt cei buni deoarece ii omoara pe… Citeste mai mult »
Elena
Guest
Elena

Buna ziua, fetita mea de 5 ani inca nu a primit in mana nici tableta nici telefon. Tati, inginer IT, a zis ca nu are nimic de pierdut. Adevarul este ca nici ea nu isi arata interesul, deocamdata. Avem o multime de activitati, pe care le facem impreuna, iar cel mai mult ii place sa faca tot felul de lucrusoare cu manutele ei

Lucia
Guest
Lucia

Fetita mea este micuța, are doar șase luni, dar deja îmi trage telefonul din mână și da cu mana peste tastatură la calculator. Din punctul meu de vedere, nu sunt fericita ca o atrage deja tehnologia, aș dori să își petreacă copilăria jucându-se cu păpuși,jucării,nu cu tablete, telefoane.

Cristina
Guest
Cristina

Buna!În ziua de azi copii sunt pasionati de tehnologie,a devenit ceva „obligatoriu”sa detina cel putin un telefon performant cand se afla in randul elevilor,altfel sunt marginalizati si implicit frustrati.Curiozitatea lor e foarte mare si totodata se plictisesc foarte repede.Cu fetita mea nu am avut evenimente neplăcute,desi am apelat des la internet ptr a-i satisface o curiozitate.Sunt sigura ca va trai si ea propriile experiente legate de tehnologie,o luăm încet si discutam,nu vrem să o speriem si nici sa o facem mai curioasă,speram sa fie bine.Succes!

Alina
Guest
Alina
Buna! Si fetitei mele ii place sa se joace pe tableta, dar doar jocuri cu ponei, pe care si le-a descarcat pe tableta si nu mai are de intrat pe internet, in afara de jocuri altceva nu o pasioneaza pe internet. Dar acum nu prea are timp de jocuri pe tableta, are multe teme si pe langa acestea invata sa cante la un instrument, face sport, inot, uneori jucam Remy, Domino, impreuna. I-am facut program de citit, in fiecare zi trebuie sa citeasca cel putin o poveste. Am incercat sa-i ocup timpul liber cu alte activitati si e foarte incantata,… Citeste mai mult »
Corina
Guest
Corina
Salut! bebelina mea are doar 10 luni si deja vad ca este foarte atrasa de telefon! am facut greseala de a.i mai pune melodii pt copii de pe youtube si acuma face scandal mare cand ii iau telefonul din mana! ne amuzam de numa cand vedeam ca dansa pe melodii dar fara sa ne dam seama am expus;o la ceva rau mult prea repede! acum are cateva zile de cand nu i.am mai dat desene sau melodii pt copii sa asculte, dar cum prinde telefonul in mana nu il mai lasa, stie si sa apese pe buton si sa pllimbe… Citeste mai mult »
mari
Guest
mari
E greu…iar noi ca parinti suntem undeva intre ciocan si nicovala. Fata mea are 13 ani ani. E destul de dependenta de telefon. Ma doare dar in acelasi timp stiu ca nu am ce face pentru ca asta e epoca in care traim…totul s-a intamplat incet, incet, nu peste noapte. Stiu ca nu am o scuza pentru faptul ca ea sta atat de mult pe telefon dar sper din tot sufletul ca la un moment dat sa contientizeze si sa ia lucrurile mai usor. Incerc sa o scot la plimbare, sa mai stam de vorba, mai citeste din cand in… Citeste mai mult »
Rodica
Guest
Rodica

Bună,fetita mea de un an și aproape cinci luni este fascinata de reclame, se oprește din joaca și fixează televizorul cu privirea. Încerc sa ii atrag atenția sa își continue activitatea principala: joaca (fără tv)

Tatiana
Guest
Tatiana

Din pacate nu putem fugi de tehnologie!pe langa dezavantaje,o întâlnim în viața cotidiană la tot pasul de aceea e bine xa;copilul sa fie invatat cu ea!fetita mea s-ar uita toata ziua la cântecele pt copii…evident ca nu o las!o ora,2 si alea scindate…a dezvoltat asa o afinitate pt muzica,chiar la cresa mu-au zis educatoarele ca poate reproduce ritmul perfect…Dar nu prea vorbeste(2.7ani)…Si asta poate fi din cauza calculatorului!

loredana
Guest
loredana

Buna ziua! Noi inca suntem mici pentru a petrece timpul in fata TV-ului . Avem un an si trei luni, dar cu toate astea daca ma vede vorbind la telefon intinde mana catre el semn ca il doreste. Sunt de acord cu tehnologia dar cu limita de program.

mihaela
Guest
mihaela

E dificil daca ai 2 copii de varste diferite. Eu am doua fete de 8 si 6 ani. Cea mare a primit tableta la 7 ani ani iar cea mica la 5, de ziua ei, dupa ce a fost ziua celei mari, atunci cand a venit ziua ei. A fost singurul lucru pe care si l-a dorit. Mentionez ca colegii de clasa ai fetitei mele celei mari aveau deja de un an . Aceasta e societatea in care traim din pacate.

dya
Guest
dya

Fetita mea se joaca mai mult pe jocuri instalate la psp, foarte putin si rar la laptop. Se uita mai mult la filmulete cu animale haioase, deci pot spune ca sunt printre norocoase. Are 5 ani fetita. Multumim!

Ioana
Guest
Ioana
Buna! Am doi prichindei de 5 ani si 10 luni Vanessa si 4 ani si 6 luni Lorenzo care sunt in top cu tehnologia…ei stiu sa descarce jocuri de pe internet pe telefonul meu mobil (eu habar nu am) asta dupa ce le am confiscat tabletele pentru ca un alt baietel venit in vizita le descarcase un joc cu minioni si ajunsesera dependenti…se trezeau ca zombiurile…unde e tableta? in loc de buna dimineata! ajungeam de la gradinita acasa…se asezau in fund pe coridor si pana sa se descalte..: da’ tableta unde e?” asa ca…a trebuit sa i mint ca le… Citeste mai mult »
cristina
Guest
cristina
Buna. Noi avem aproape 6 ani. Dar deja are propriul laptop si propria tableta. Si nu, nu o zic ca o lauda 🙂 Suntem in sec 21, secolul vitezei si al tehnologiei. Nu putem infrana dorinta copilului de a cunoaste, de a descoperi. Sa nu se inteleaga ca sta toata ziua cu ochii in ecran. Face 2 sporturi pe langa gradinita, merge la tot felul de ateliere de creatie. Dar stie sa umble la varsta de 6 ani pe un laptop mult mai bine decat un adult. Noi i-am blocat accesul la anumite site-uri. Are „iconite” cu site-uri pentru jocuri… Citeste mai mult »
Sofia Maria
Guest
Sofia Maria

Bună!! Noi deocamdată avem 1 anișor jumătate și nu folosim telefonul decât când spune Alo tată! În schimb îl folosesc eu ptr ea ptr ai pune cântecele atunci când pregătesc mâncarea sau am alte treburi!! În viitor o sa-i dau voie dar probabil o să aibe un program nu non-stop!! Acum suntem implicate în construit și desenat!! Va pupăm !!!:* <3

mihaela
Guest
mihaela
Am doi copii, o fetiță de 4ani și un băiat de 1 an și 9 luni! Ambii au acces la televizor și tabletă câte 30 minute de 3-4 ori pe zi iarna(iar pe timpul verii nu au timp căci ieșim de 2 ori pe zi afară, câte 2-3ore!) tehnologia este un lucru care face parte din viitorul și viață copiilor noștri, deci să nu dai acces copiilor la ea nu este corect(deoarece s-ar simți complexați când colegii ar vorbi despre ea),dar nici să trecem în latură cealaltă nu este bine!nu se poate ca calculatorul și telefonul să înlocuiască relațiile interpersonale!… Citeste mai mult »
Varga Zita
Guest
Varga Zita

Noi folosim o tableta pe care avem jocuri de matematica de colorat de invatat engleza ect. Max o ora / zi..

larisa
Guest
larisa

Buna ziua mamici 🙂 fetita mea are aproape 2 anisori si pana in urma cu ceva timp era atrasa de tableta si telefon, pe tableta se mai juca cu Tom si Angela, dar acum deloc 🙂 s-a plictisit, la televizor se uita din cand in cand…mai mult se uita televizorul la ea :))) nu e dependenta de tehnologie . Acum fiecare copil are stilul lui de a fi 🙂

participare dublata
Guest
participare dublata
elena cristiana
Guest
elena cristiana
Buna ziua,baietelul meu are 3 ani si 2 luni si nu a avut acces la laptop,tableta sau telefon…mai nou de vre-o saptamana imi ia telefonul sa-i dau pe youtube la clipuri de copii,cantecele:)nu ma deranjeaza pt ca stiu ca e sub supravegherea mea si de altfel nici jumatate de ora nu se uita ca se plictiseste.La TV in schimb se uita mai mult,de fapt toata ziua trebuie sa stea pe postul de desene,fie ca se uita sau nu dar sa fie el sigur ca oricand arunca un ochi e cananul neschimbat:)…in rest joaca si iar joaca,ne plictisim in casa dar… Citeste mai mult »
MARCELA
Guest
MARCELA

Este important sa evaluezi timpul pe care il petrece copilul in fata calculatorului, dar sa il raportezi la totalul de timp acordat zilnic acestui tip de activitate, plus tv-ul si jocurile video ori alte gadgeturi care-i consuma timpul in acelasi mod ca si calculatorul.
Este adevarat ca si noi depasim timpul indicat a fi petrecut alaturi de aparatele care fac parte din noua tehnologie , dar incercam sa umplem timpul cu activitati preferate de copil.

Cris
Guest
Cris
Buna Alina! Interesant subiect…eu am incercat sa le fac program si ii urmaresc ( avem 5 si 2.5 ani), le spun ca au 30′, iar la scurgerea timpului, le spun si vin ei si imi aduc telefoanele/tabletele. Am observat ca puterea exemplului functioneaza si in cazul nostru…daca noi limitam timpul nostru petrecut la calculator, atunci, nici ei nu sunt dornici de ele, la fel si invers. Asa, ca incerc, ca acasa sa le dedic lor mai mult timp, sa ii tin ocupati cu alte activitati si atunci se pune „praful’si pe gadgeturi! 😉 Vara ne este mult mai simplu pt… Citeste mai mult »
mary
Guest
mary

Da este foarte importanta tehnologia pentru ei …si pentru noi deopotriva…trebuie doar sa stim cand sa o folosim…
Fetita mea de 2 anisori este foarte atrasa de telefoanele astea super inteligente…..nici eu ,nici sotul nu avem smartphone…
si cand prinde pe cineva cu ,,pretiosul” nu mai are scapare…
…..

Angelica Radu
Guest
Angelica Radu
Buna mamici am un baietel de un an si noua luni sunt uimita cit de mult a evoluat atat tehnologia cit si abilitatile copiilor sunt cu mult mai destepti decit eram noi la virsta lor .Baietelul meu stie sa dea drumul la tv sa mute pe programul cu desene sa deschida telefonul sa-si sune bunicii nu vorbim inca dar cind raspund parintii mei el ingina, ride se mira, baga cablul la laptop si multe alte lucruri eu nu l-am invatat dar ei singuri invata acum.A invatat de la desene animate sa danseze si cred ca pe toti tehnologia ii invata… Citeste mai mult »
Mihaela S
Guest
Mihaela S

Buna seara.Am doi copii,o fetita de 9ani si un baiat de 7 ani.Da intradevar e greu in zilele de azi cu atat tehnologie in jur sa i opresti pe cei mici de a petrece timp mai mult sau mai putin in fata calculatorului.dar exista bineinteles un program ce trebuie respectat.Ai atunci eu copiilor le zic mai inatai temele si unele responsabilitati ce țin de copii si apoi si cate 15 min la calculator dar nu depășim mai mult de 1-2 ore pe zi.

Mihaela
Guest
Mihaela

Tehnologia trebuie privită ca un instrument și nu ca un mod de viață. Est utilă și are beneficiile sale, în special pentru că avem acces la o cantitate foarte mare de informații. Însă, copiii trebuie să învețe să aleagă modul în care o folosesc. O pot folosi inteligent, sau o pot folosi dependent. Aceste decizii și stilul de viață se învață.

Simona
Guest
Simona

Buna , in ceea ce priveste televizorul micutul meu de 1 an si 8 luni pare interesat doar de reclame. Telefonul in schimb reprezinta o mare atractie si e capabil sa priveasca cu orele muzica pentru copii de pe you tube. Incerc fara mare succes sa limitez timpul petrecut cu telefonul si cand il iau face mare scandal. Tableta nici nu ma gandesc sa cumpar prea curand , nu l-as mai misca din fata ei. Cand o sa mai creasca accesul la telefon, tv si orice altceva se va face in anumite limite cu program.

criss
Guest
criss

Eu consider ca putem sa lasam copilul sa se uite la emisiunea sau la desenele preferat sau sa se joace pe o tableta sau laptop daca si-a facut toate lectiile sau si-a pus lucrurile in ordine, de exemplu. Din punctul meu de vedere recompensa ramane un instrument valoros de invatare si putem sa il folosim in avantajul nostru educativ.

alisa trana
Guest
alisa trana

Buna Alina,baietelul meu de numai 1 an si 10 luni este fascinat de tel pt ca in fiecare zi ascultam cantecelele n noastre preferate,il pune si el la ureche si se plimba prin casa cu el si vb pe limba lui.La laptop nu l-am lasat inca,oricum copii din ziua de azi sunt asa de avansati si destepti.Va pupam!

Neagu Mihaela
Guest
Neagu Mihaela
Buna ziua copilas.ro ! Acest subiect il discuta toata lumea dar in acelasi timp foarte multi parinti cad in capcana zilelor noastre. Daca nu lasi copilul la calculator, la tel, tableta, tv….nu este bine…tot aud …copilul meu sa fie mai fraier? daca-l lasi, iar nu este bine. Parerea mea este ca un copil trebuie convins sa-si traiasca copilaria cat mai mult, sa stea cat mai mult afara la aer, sa socializeze cu alti copii si mai ales sa aiba in fiecare zi cate o ocupatie creativa, sa simta si sa se bucure ca realizeaza ceva. Calculatorul, tv, tel, tableta ar… Citeste mai mult »
Angela C.
Guest
Angela C.

Baiatul meu este mai mare (13), a primit si el telefon, ca sa fie „in randul lumii”, pentru ca atunci cand se intalneste cu prietenii, se simte „diferit” daca el nu are. Totusi, ca parinti, incercam sa limitam timpul petrecut pe telefon, pentru ca stim ca nu este chiar sanatos.

mihaela h
Guest
mihaela h

Buna ziua dragi mamici

Sunt o mamica cu experineta…am doua fete de 22 ,respectiv 8 ani.Cea mare a prins nebunia telefoanelor de pe la 12 ani…dar cred ca a ajutat-o foarte mult in adolescenta sa vorbeasca cu prietenele la telefon.Cea mica arat un neasteptat interes de pe la Craciun sta cam mult pe jocuri,spun eu,adica undeva la o ora pe zi si televizor tot o ora la desene animate.In rest,multe activitati….sah,teatru,engleza,scoala…o tin foarte ocupata si telefonul e ca o relaxare.Va pup!

Diana
Guest
Diana

Buna….eu am un baietel de 8 luni…ii place tare mult sa se uite la desene…il las cam 15 minute pe zi sa vizioneze cate un desen animat… ar arunca toate jucariile.pentru a-i da telefonul in mana.ink e mic si dak pot sa il fac sa se ocupe cu altceva in afara de telefon e bn….

Andreea B.
Guest
Andreea B.
Parerea mea este ca niciun copil nu este mai putin destept daca nu are acces la tehnologie de ultima ora. Desteptaciunea nu consta in a stii sa manevrezi un telefon sau orice alt obiect. Presiunea sociala este mare: la scoala toti copii au, toti fac… etc. Dar daca stii sa-ti apropii copilul sa petreci timp eficient cu el,sa il implici in activitati care ii ofera satisfactie mai mare decat statul in fata unui obiect(calarit, innot, lucru manual, activitati in gospodarie) atunci vei avea un copil fericit si independent… (copilul va prefera relatia cu oamenii si nu cu obiectele – garantat!)Atunci… Citeste mai mult »
Diana
Guest
Diana
Buna ziua, Fetitele mele de 7 si respectiv 5 ani au voie sa stea pe tableta si telefon maxim o ora pe zi, dar stau ce-i drept mai mult in fata televizorului, la desene animate. Insa ele au inteles acest lucru si nu avem discutii in momentul cand li se i-a tableta. Si abia asteptam si noi caldura deoarece vara chiar nu stau pe tableta sau telefoane si mult mai putin si la tv deoarece ne petrecem foarte mult timp in aer liber. Acum fetita cea mare este in clasa 0 si am zis ca anul acesta sa o las… Citeste mai mult »
Cipriana
Guest
Cipriana

Impreuna cu fetita mea de 7 ani am stabilit anumite zile cand nu foloseste nici telefonul si nici nu se uita la televizor. Luni: zi fara telefon si fara televizor. Marti, zi cu telefon dar 2 reprize de cate 20 min. Miercuri zi fara telefon si televizor etc. Sambata si duminica are voie si la televizor si la telefon dar stabilim inainte timpul care il petrece in compania lor si este limitat. Precizez ca facem foarte multe activitati extra care o tin ocupata: gimnastica, catarari, chitara, innot.

Mihaela Tudor
Guest
Mihaela Tudor
Fetita mea de 3 ani a avut acces la tableta de la 2 ani, de ce? pentru ca ne-a distrus noua telefoanele, se uita la filmulete pe youtube si le cauta singura, insa niciodata nu a reusit sa dea de ceva sa o sperie. Noi ii dam cautare si ulterior ea isi alege dupa desene din lista. Parca noi nu eram asa de inteligenti ca ei, stie sa manevreze tableta mai bine ca un adult. Acum de exemplu si-a cam pierdut interesul pentru ea, nici nu i-am interzis sa se uite la ea dar nici nu am insistat sa isi… Citeste mai mult »
mihaela
Guest
mihaela

Buna ziua,am doua fetite de 3ani jumate si 5 ani jumate.De craciun au primit tablete cu toate ca nu am fost prea incantata de cand le-a primit numai pe tableta stateu daca ar fi fost dupa ele de dimineata pana seara se jucau,dar am incercat sa le las cateva ore.Parerea mea cu tehnologia asta creeaza dependenta si copii in ziua de azi numai stiu ce este joaca.

Ana
Guest
Ana

Buna. Din pacate si copiii mei petrec ceva timp in fata televizorului sau al calculatorului. Am incercat sa le fac un program, sa le interzic definitiv nu as putea pentru ca ne vad pe noi. Este important sa ne implicam noi pentru a le gasi activitati potrivite varstei, cat mai departe de tehnologie. Daca sunt neglijati si primesc de la o varsta mica telefon/ tableta, nu vor reusi sa isi organizeze timpul, sa le foloseasca cu masura

Veronika
Guest
Veronika
Buna Am o fetita de 5 ani. Nu suntem prea mare fani a televizorului, de obicei nici nu este pornit. Nu prea o lasam nici pe fetita sa se uite la televizor pentru ca nu o putem supraveghea si am mai patit cu cosmaruri din cauza desenelor animate ” pentru copii”. Am introdus o regula , are voie sa se uite in fiecare seara inainte de calcure(daca a fost cuminte) la o poveste pe care o alegem impreuna. Asa o putem supraveghea , si nu prea apar probleme. Sunt de acord ca nu este sanatos sa stea un copil jumatate… Citeste mai mult »
ANDREEA
Guest
ANDREEA

Buna ziua! Noi suntem destul de mari si asa c am petrecem timp in fata TV-ului . Avem 3 anisori imediat dar cu toate astea ce fac eu vrea si el sa faca. Sunt de acord cu tehnologia

Larisa
Guest
Larisa

Buna. Copiii mei sunt micuti pentru tableta sau telefon. Baietelul de 3 ani, insa o data pe zi se uita la desenele Thomas la televizor, care dureaza maxim 10 minute. Sunt de acord cu tehnologia, insa cu limita si program.

jianu carmen
Guest
jianu carmen

Buna, fetita mea cea mare are 8 ani si selecteaza singura deja ce programe vede la TV, are aceasta posibilitate pana ajungem noi acasa de la serviciu. Ea spune ca este timpul ei de relaxare.
Din pacate, pentru copii e mai tentant „sa priveasca cum altii fac” decat sa iasa afara „sa faca ei”.

Bianca
Guest
Bianca

Buna, parerea mea este ca tehnologie este buna doar in scop educativ nu jocuri filme,ci ceva care sa ii ramana copilului imprimat in minte. Eu nu o las pe fetita cu telefonul doar la tv cu desene specifice varstei ei.

Raluca
Guest
Raluca

Nu stiu daca trebuie restricționat accesul la tehnologie?!Eu sunt de părere ca important nu este timpul petrecut în fața calc,tabletei sau telefonului ci calitatea informatiei la care au acces.Fetita mea are 8 ani,nu am încercat niciodata sa-i interzic să foloseasca tableta dar nu am uitat sa facem si câte o plimbare si pe la biblioteca.Parte din timpul ei este alocat jocului care-i place tare mult.Încercăm să facem din toate câte putin:scoala,citit,sport si nu in ultimul rand joaca.Nu cred ca tehnologia face rău copiilor dar trebuie sa vedem cum o folosesc.

Anca
Guest
Anca

Cu toate ca fiica mea are 2 ani si 5 luni, noi ii dam voie la tv dar ii controlam desenele si filmuletele de pe youtube pe care le vede. Vocabularul ei este foarte bogat,a invatat foarte multe lucruri: stie poezii,canta o multime de cantecele si ne uitam impreuna la povestile copilariei mele pe care le indrageste si le spune acum si ea. Nu o las sa foloseasca telefonul sau sa se joace pe tableta pentru ca nu mi se pare ca poate invata nimic util din asta.

carmen
Guest
carmen

Buna!Fetita mea de 4 ani jumate si-a selectat pe tableta 2 jocuri Lego (pe care le are si ea) si uitadu-se pe tableta invata sa le construiasca.La tv se uita inainte de culcare 30 min, la desene.

anamaria
Guest
anamaria

buna.baietelul meu inca este mic dar ii cam place televizorul,si cum spunea o mamica, cred ca depinde si la ce se uita,acum vom vedea cand se va face mai mare.

Olivia
Guest
Olivia

Buna!! Copilașu meu are 10 ani jumate și prea puțin folosește tableta e ocupat cu sportu face lupte libere. În timpu liber mai mult ii place sa jucam remi deci eu am fost mai împotriva tabletei Pt că vedeam la Nepotika mea era mereu nervoasa de la jocuri. Deci am avut grija să-i ocup timpu cu altceva și mă bucur că îi place mai mult sa ne jucam remi…

wpDiscuz