Update: Iata extragerea:


boacane facute de copii

Ai copii care sunt mai energici? Atunci ai sanse sa castigi. Daca ai copii cuminti care nu fac nazbatii nu poti participa la acest concurs 🙂

Care este ultima sperietura (boacana) ce ti-a facut-o copilul tau?

Premiile se acorda prin tragere la sorti si constituie valoare comanda pe site:

4 premii a cate 60 ron.

Cum si cine participa: Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 27 ianuarie.

Care este ultima boacana a copilului tau?

Lasa un comentariu

avatar
Sofia Maria
Guest
Sofia Maria

Ultima boacănă a fost acum câteva zile când a văzut cum se deschide robinetul de la bideu și timp de cateva secunde s-a udat până la coate cu apă rece!! Avem un 1an și 5luni! Va pupăm!:)

Georgiana
Guest
Georgiana

Ultima boacana a lui Daniel a fost smulgerea tastelor de pe laptop in decurs de 4 minute, cat am verificat eu mancarea pe aragaz. La intoarcere, surpriza! Tastatura era „curatata” 😉

Georgiana
Guest
Georgiana
Bună ziua È™i La mulÈ›i ani pe anul acesta. Ultima boacăne pe care mi a facut o băieÈ›elul meu a fost când avea vreo 3 anisori.Eram cu fetita la bucatarie si o ajutam la teme, iar David statea „cuminte la desene”. Eram 100% sigura ca nu face prostii când deodată vine David foarte relaxat la noi È™i mi cere un È™erveÈ›el umed. Mă duc sa i aduc È™i ce mi a venit mie sa intru È™i la ei în camera. Când dau sa ies…capacul acela din plastic care imbraca priza era scos de tot È™i văd doua creioane înfipte pe… Citeste mai mult »
ionela
Guest
ionela

din pacate pt mine trebuie sa astept urmatorul concurs.fetitele mele sunt asa cuminti de nu am nici macar o boacana de reletat…asta e!asteptam urmatorul concurs:)))

Gabi
Guest
Gabi
Buna…cred ca nu exista copil sa nu fi facut boacănă. ..Si noi la rândul nostru am facut… dar erau alte timpuri ….in ziua de azi suntem mai atenti cu copii nostrii….deoarece se intampla mai multe nenorociri. Una dintre borcanele sau sperietura,pe care e facut-o fata mea este când am mers la moll..trebuia sa coboram pe scara rulantă dar ea foarte nervoasă ca plecam mia dat drumul la mana si a rămas sus in capătul scărilor..iar eu am coborât singura .atunci un domn a vazut ce sa înrolat iar când urcam venea cu ea in brate…stau si ma gândesc daca o… Citeste mai mult »
loredana
Guest
loredana

Baiatul meu face boacane in fiecare zi. De exemplu a luat ciocanul de batut carnea si a incrput sa arunce cu el spunand ca e Thor zeul fulgerului sau de dimineata incerca sa se urce pe uscatorul de rufe cu scaunul si inca nu s-a terminat ziua 🙂 . Astept sa vad ce ii mai trece prin cap.

geo
Guest
geo

Ultima boacana a baietelului nostru, l-am lasat in patut si am mers la baie cand m-am intors in camera era pe covor si se juca cu masinuta !!!!!

Rodica
Guest
Rodica

Buna, ultima boacana a fiicei mele este ca a ros cu dintii o muchie a unui perete. (urmele se vad si acum). Am pus acest lucru pe seama faptului ca inca ii mai cresc dintisorii si o „mananca” gingiile. Acum avem un an si trei luni.

Elena
Guest
Elena

si eu subscriu comentariului nr. 4 Ionela: fetita mea e tare cuminte. Dar va relatez, totus o discutie recenta: Alex, de ce crezi tu ca mi te-a dat Doamne-Doamne. Pai eu cred ca a fost asa: Doamne-Doamne s-a gandit „aceasta mamica merita sa aiba un pui de erou”. Si asa ma dat pe mine tie :). Alexandra 4 ani si 10 luni

Lucia
Guest
Lucia

Micuța mea este foarte micuța, face doar 5 luni, borcanele ce le face sunt micuțe la fel ca ea.

Clumi
Guest
Clumi

Fetita mea a facut un parfum nou combinand tot fe a gasit mirositor in baie: Parfum, sapun lichid, detergent, pasta de dinti plus apa. Apoi a pus pe hartie si ne-a dat testere 🙂

Roxy
Guest
Roxy

Fetita mea de 4 ani si jumatate in timp ce eu faceam lectiile cu baiatul in clasa I si-a spalat o parte din papusi in closet,multumita ca e liniste nu m am ridicat sa vad ce face.

simo
Guest
simo
M-am pus in pat sa dorm pe la ora 8 seara la 9 jumate trebuia sa fiu gata sa ies din casa pentru ultimul schimb de trei.M-am mirat cum de copilasii mei cei 4 la numar stau cuminti si nu le aud vocea.M-am bucurat si mi-am zis ca acum e de mine si pot sa ma odihnesc pentru noaptea care ma ateapta.La un moment dat a venit fetita mea de 4 ani si ma speriat cu vocea ei:mami vino repede sa vezi ce a facut Timo.A desenat scaunul! E, mi-am zis ce poate fi asa grav,daca e ceva grav e… Citeste mai mult »
Aldulescu
Guest
Aldulescu

Buna ziua,
Una dintre boacanele facute de fetita mea cea mare, asta se intampla cand era mai mititica este cand a umplut vasul de la toaleta cu pampers. Avea un bebelus de jucarie pe care il schimba asa cum vedea ca o schimb eu pe surioara ei mai mica, dar cosul de gunoi pt. ea era vasul de la toaleta.
Ii impacheta si ii lipea ca si cum erau murdari si ii arunca la „gunoi” pana se umplea vasul de la toaleta…nu reuseam sa mai salvez prea multi din ei.
Va pup!

cornelia
Guest
cornelia

Sa ne gândim cand a fost ultima boacănă.Glumeam!!La noi boacanele sunt la ordinea zilei.Una mai haioasa e atunci cand a adunat haine din sifonier si le-a pus intr-un lighean plin cu apa lăsat in cada,dat fiind ca in ziua respectivă fusese apa oprită.Cu un zâmbet strengar,minunea mea de aproape 2 anișori, m-a anunta ca avem de spălat rufe curate.Sunt amintiri pe care fiecare dintre noi le va povestii si nepoților.

liliana
Guest
liliana

Fetita mea este foarte energica, s a urcat pe noptiera sa si i a o carte din dulap s a dezechibrat si a spart tv ul. Asta este dar acum a inteles ca trebuie sa fie mai linistita, pentru ca nu mai are acces la desene din belsug.

Corina
Guest
Corina

Fetita noastra se tine toata ziua de minuni! acum merge deja catel si trebuie sa stam toata ziua dupa ea! acum e in dormitor, acum e in living! ieri am gasit\o cu un pantof de’al meu in gurita!! cred ca o sa fie o cocheta! de la 9 luni ii plac tocurile! 🙂

loredana
Guest
loredana

Nu stiu ai vostri cum sunt, dar eu cand gandesc la fetita mea cate nazdravanii face nu stiu cu ce sa incep… Prima care mi-a venit in minte este atunci cand a luat telefonul mobil si la aruncat in vasul de la wc 🙂

tudor silvia
Guest
tudor silvia

Buna !!! Ca sa va spun o boacana printre multe altele este ca imi scrie peretii cu pixul si nu ca ar fi de de ajuns mai nou „fura „telefonul si intra la cantecelele ei preferate bineinteles consumandu.mi bineinteles bateria!!!!

Ioana
Guest
Ioana

Baietelul meu de un an jumate cel mai mic face mereu aceleasi boacane: goleste cosul de gunoi , da cu peria la toaleta, imi poarta pantofii din pantofar si „aranjeaza vasele in dulap”. El le face pe toate in aceeasi zi si mereu la fel

Mihaela
Guest
Mihaela

Ieri, Ilinca a golit jumatate de ghiveci de pamant, l-a aruncat pe jos si a inceput sa-l batatoreasca bine pe covor …avea pamant pe cap, in gurita, pe hainute si era vesela nevoie mare..:)

Cristina A.
Guest
Cristina A.
Cat pe ce sa nu pot participa la concurs :)) ,asa copii cuminti am:)). Chiar am stat putin sa ma gandesc,dar cautand in „istorie” am gasit o fapta demna de a fi amintita. Intr-o vizita la bunici dragii mei copii s-au gandit sa o ajute pe bunica la facut curatenie.Printre altele bunica s-a apucat de sters gemurile si usile.A ajuns la usa de la terasa de sus,de la etaj si pentru a o putea sterge pe ambele parti a iesit bineinteles pe terasa. Copii s-au gandit sa o glumeasca pe bunica ca o inchid afara si au inchis usa. Mentionez… Citeste mai mult »
mihaela h
Guest
mihaela h

Fetita mea este o fetita cuminte.Nu a prea facut boacana.In schimb,noul hobby ,care ma nemultumeste este scrierea colantilor cu marker,eventual gaurirea lor cu stiloul la scoala.Motivul?Cica se plictiseste…..

Ramona
Guest
Ramona

Nu e zi sa nu facem ceva :)….pana azi am avut o frumoasa cala
…fiica’mea de doar un an si 4 luni a avut grija de ea.

elena cristiana
Guest
elena cristiana
Al meu baietel face mereu boacane,cea mai recenta este chiar de ieri cand l-am pus sa deseneze la tabla magnetica si are un sul de hartie atasat la ea,i-am dat creioane si i-am spus raspicat sa deseneze doar pe foaie si numai acola,eu fiid cu treaba prin casa am zis ca va sta linistit o perioada…si asa a fost,a stat linistit de mi-a mi-a trecut prin cap sa-i fac o vizita si soccc cand intru in camera vad peretii desenati si nici un punct de culoare nu era pe foaia alba:))))dar ce sa-i fac,l-am certat cu jumatate de gura desi… Citeste mai mult »
larisa
Guest
larisa
Buna seara mamici si pitici 🙂 boacane boacane…..care copil nu face boacane? mai devreme sau mai tarziu tot o comite cumva :))) fetita mea are 1 an si 10 luni si mai face si ea din cand in cand cate o sotiuta mica 😀 de exemplu daunazi a gasit un marker permanent de nu stiu pe unde si a inceput sa deseneze husa de canapea…… acu doua zile a gasit o oja care nu ma gandeam niciodata ca o poate deschide ea si uite ca a reusit…si fix pe fata de plapuma 😀 am prinso la fix din fericire 🙂… Citeste mai mult »
georgeta
Guest
georgeta

Ultima boacana? Am o fetita asa cuminte ca nu imi amintesc de ultima boacana facuta :)))))

Mariana
Guest
Mariana

Ultima boacănă a fost acum cateva zile cand incercam sa o adorm stând langa ea… văzând-o cu ochii închisi am vrut sa ma ridic si in acel moment m-a tras de nas…:))

mihaela
Guest
mihaela

Ultima boacănă a fost pusul în mașină de spălat a jucăriilor la băiețelul de 1 an si 8 luni iar la fetița de 4 ani cățăratul pe scaune să șteargă geamurile! Mă striga Lunetă de vreo 2 zile ca pe personajul din Miles în spațiu și vrea să ne teleportam să vizităm planete!

Ileana
Guest
Ileana

Ultima boacana a fiului meu,Rares in varsta de un anisor si patru luni a fost in urma cu cateva zile. A luat telefonul tatalui sau pe care l-a aruncat in toaleta. L-am prins cu mainile in wc,se chinuia sa -l scoata. Aceasta a fost ultima boacana.

Angelica Radu
Guest
Angelica Radu
Din nefericire pentru noi ultima boacana s-a soldat cu fruntea sparta saptamina trecuta din cauza ca nu suntem linistiti si avem prea multa energie la 1 an si opt luni fugeam prin casa si ne-am impiedicat de pragul de la baie si ne-am spart capul in tocul de la usa.In final am ajuns la spital.Uneori ma intreb de unde au copii nostri atata energie, ma uit la bebelusul meu si imi dau seama cit de multe stiu si cum le merge mintea a faca boacane, baga surubelnita lui tati in priza da drumul la masina de spalat se da cu… Citeste mai mult »
Veronica
Guest
Veronica

Cand mergem prin magazine ,copilul meu mereu alearga si se ascunde dupa rafturi…Ultima data aproape ca il pierdusem prin Kaufland 😀

Mihaela
Guest
Mihaela

Victor A imprastiat tot sulul de hartie igienica prin casa , in timp ce eu spalam vasele!

daniela mihalcea
Guest
daniela mihalcea
buna ALINA….Pfff…pai la cate face nici nu stiu pe care s-o spun :(… :)…intr-o zi mi-a trantit la pamant trei si cele 6 orhidee…sa lesin nu alta…in alta zi i-a dat lapte cu cacao la cocolino sa pape….mi-a rupt vreo trei butoane de la laptop de nervi ca nu sare eroul lui in joc asa cum vrea el…etc…sunt multe …:)…intr-o ai mg pe strada si striga ca el cand va fi mare va face milioane,milioane de lei ca sa nu mai munceasca mamica lui :)…si multe altele :)…sa vedem ce ne mai asteapta dupa ce va implini cei 6 anisori…mai… Citeste mai mult »
Laura
Guest
Laura

Ultima noastra boacana (si bineinteles ca nu si cea din urma 🙂 ) a fost utilizarea ecranului tv pe post de carte de colorat…da! s-a si curatat intre timp 🙂

Carcea Rebeca
Guest
Carcea Rebeca
INTR-0 seară am venit acasă si o tot chemam pe fetiÈ›a de 4 ani să coboare din camerele de sus si sa vina la mami ca a venit acasă . Vine intr- un târziu; si foarte entuziasmată È›inâd ceva strâns in mână îmi spune : ,, uite mami m-a deranjat părul că îmi venea in ochi si l- am tuns , iar cârlionÈ›ii din coadă nu îmi plăceau si i- am tăiat si pe iei” . Stătea si aÈ™tepta lauda mamei , dar văzând rezultatul si faÈ›a ei aÈ™a senină nu m- am putut abÈ›ine să nu zâmbesc. Coafura ei… Citeste mai mult »
Larisa
Guest
Larisa

Buna ziua. Ultima boacana a lui E: a intrat in cada imbracat si a dat drumul la apa sa faca dush. Am lipsit doua minute, insa suficient pentru un dush rapid 🙂 2 ani avea la momentul respectiv.

Lidia Calin
Guest
Lidia Calin

Băiețelul meu de 3 ani mi-a aruncat telefonul in toaleta.Boacanele sunt la ordinea zilei ,dar asta mi-a pus capac!!!!

Simona
Guest
Simona

Buna ,
ultima boacana a fost acum doua zile. Baietelul meu a desfacut biberonul cu apa in mijlocul patului. Salteaua si pernele fleasca exact seara cand urma sa dormim , mare bucurie pe capul meu ;)))))

Gabriela
Guest
Gabriela

Prima boacana a lui Vlad dar cu siguranta nu si ultima a fost acum cateva zile cand a spart o vaza.

Ioana
Guest
Ioana

Buna,ultima boacana facuta de baietelul meu a fost faptul ca a facut pisu exact in locul meu si pe salteaua cea noua cumparata de o luna!!Tare m-am bucurat !Ce era sa ii fac,asta este!

Anca
Guest
Anca

Cu toate ca nu e ultima boacana, pentru mine e cea mai inspaimantatoare! La 1 an stia sa mearga ,asa ca intr-un moment de neatentie al tatalui ei care uitase usa apartamentului descuiata, pitica mea a deschis usa si a plecat dupa tati pe scari. Eu stiam ca se joaca in casa dar cand am vazut usa larg deschisa am fugit repede dupa ea si am prins-o exact cand se pregatea sa coboare scarile.

Alina
Guest
Alina

Buna! Fetita mea e cuminte,acum e si destul de mare, de obicei nu prea face boacane, dar si cand le fece, asa le face incat sa le tinem minte. Acum doua luni si-a bagat niste margele in nas si cand a vazut ca nu le mai poate scoate, s-a speriat si a venit la mine si mi-a spus ce a facut, m-am speriat si eu, dar pana la urma am reusit de le-am scos. Sper sa fi invatat ceva din experienta aceasta si sa nu mai faca.

Irina Sirbu
Guest
Irina Sirbu

Buna,
Ultima boacana a fetitei mele este una recenta :)). Deoarece nu am vrut sa-i fac unghiile de la manute si picioruse cu oja rosie, asa cum a vazut ea la alte fetite de la gradinita, s-a descurcat singurica…cu un marker permanent rosu…si cu o dexteritate de invidiat!!! A durat ceva pana cand unghiutele au revenit la culoarea naturala!

Neagu Mihaela
Guest
Neagu Mihaela

La multi ani tuturor din echipa copilas.ro !

Fetita mea mi-a dat peste mana din greseala cand se juca prin casa si mi-a zburat din mana tot recipientul cu vopsea de par. Nu apucasem sa-mi dau pe par cu vopsea deloc, deci era plin cu 2 tuburi de vopsea, asta ca sa iasa totul perfect atunci cand toata vopseaua a zburat prin toata camera, pe pereti, laptop, covor, pe noi, totul arata albastru ca vopseaua de par.

ALINA MOGHEOR
Guest
ALINA MOGHEOR

Ultima….Păi începe seria de boacane chiar dacă avem doar 5 luni…
Il spalam zilele trecute la chiuvetă pe fundic si el mi-a inchis robinetul.:-)

Irina
Guest
Irina

Buna,
Fetita mea in fiecare zi e inventiva: coloreaza peretii, papusile, confectioneaza mingi din servetele umede, lipeste tot ce prinde si multe, multe altele…..!

Andreea
Guest
Andreea

Buna, ultima boacana a fost acum cateva zile cand era in vizita pe la bunica . A luat galeat cu boabe de porumb si a varsat-o in casa.

Cipriana
Guest
Cipriana

Salut,
Ultima boacana….ieri. Fetita mea de 7 ani s-a epilat un pic pe picior.

mary
Guest
mary

Da…ultima traznaie a fost cea cu „intrusa in trusa de farduri”
…ce pot sa zic e ca…….doar rujurile i-au placut….si asa s-a incheiat colectia anterioara de rujuri…
Nu-i nimic…doar cumparam altele….noua colectie!!!

wpDiscuz