Iata extragerea:

___________________________

vesiunemobilIn ultima perioada am testat o vesiune de mobil pentru site-ul copilas.ro. Deocamdata ea nu apare automat cand intrati de pe telefon dar unele dintre voi ati observat-o. As dori sa imi spuneti pararea despre aceasta versiune, ce nu va place si ar trebui corectat. Am observat ca unii vizitatori prefera versiunea desktop si m-ar  ajuta parerile voastre.

Va rog sa intrati aici: http://m.copilas.ro dar de pe un telefon mobil sau tableta.

Vreau sa recompensez ajutorul oferit astfel sfaturile si parerile voastre participa la o extragere cu 2 premii a cate 80 ron.

Va multumesc.

Versiune mobil

Lasa un comentariu

avatar
Laura
Guest
Laura

Cred ca era chiar intr-o miercuri, in urma cu ceva timp, cand mi-a aparut versiunea noua pe mobil. Nu am stiut daca am atins eu din gresala ecranul sau a aparut automat in mod diferit. Arata bine, descrierea produselor era mai vizibila, dar, dezavantajul era ca nu mai vedeam la fel de multe produse dintr-o privire si pentru a pendula intre 2 categorii diferite la fete si baieti trebuia sa dai mai multe clickuri. Deoarece viteza conteaza, mai ales miercurea, prefer versiunea mai veche, desktop.

Madalina
Guest
Madalina

Amandoua versiunile mi se par foarte usor de „manuit”..gesti hainute frumose imediat!multumim copilas.ro!

mihaela
Guest
mihaela
Bună!am observat la un moment dat versiunea-mobil prin iunie și sinceră să fiu prefer pe cea desktop deoarece: -este mai ușor accesibilă; – pe versiunea desktop poți vizualiza concomitent toate categoriile de vârstă de la ambele sexe iar de pe versiunea mobil nu; -în versiunea desktop când dai click pe hăinuță o poți mari și mai mult din dreaptă jos iar în versiunea mobil nu; -când intră hăinuțele noi poți accesa mai rapid categoria de vârstă care te interesează făcând doar un click în versiunea desktop, pe când în versiunea mobil faci un click să vizualizezi categoriile de varsta, apoi… Citeste mai mult »
Alina
Guest
Alina

Buna, ma bucur ca ne putem spune părerea despre problema aceasta. Prima data chiar nu am stiut de ce îmi apare asa, am crezut ca are telefonul o problema. Mie nu- mi place deloc versiunea pentru mobil, eu as vrea daca se poate sa rămână versiunea destkop. La versiunea pentru mobil, pozele apar foarte mari si e prea mare distanta intre butoanele „adauga in cos”, pe lângă acestea merge mult mai greu site-ul cu versiunea pentru mobil. Eu , NU DORESC sa schimbi versiunea desktop cu cea de mobil. As vrea sa se tina cont si de pararea mea! Multumesc!

luminita
Guest
luminita

Buna!!!Eu cred ca versiunea veche este cea mai buna din punctul meu de vedere m-am obisnuit cu ea si e mult mai simpla

Padurariu Alina
Guest
Padurariu Alina

Interesant este mult mai usor de accesat la produsul dorit.

GINA
Guest
GINA

La mine pe tableta merge f bine și îmi place cum îmi apare.

ionela
Guest
ionela

sincer mie nu mi a placut si detin cel mai performant tel la ora actuala!o schimbam in versiunea desktop.asezarea in pagina e mai frumoasa insa produsele sunt mai labartat asezate ,iar cum e batatie pe unele cateodata incurca asta.

Iulia
Guest
Iulia

Buna ziua, am intrat de pe telefon si se vede foarte bine. Imi place faptul ca fotografiile si detaliile sunt cu font mare, ceea ce face usoara vizualizarea avand in vedere ca de cele mai multe ori suntem contra cronometru. O sa incerc maine seara sa comand si revin daca este cazul. O seara placuta.

Anca Iosif
Guest
Anca Iosif

imi place si versiune de pe mobil dar intru pe versiunea desktop pentru ca nu arata partea de sus unde scrieti cand apar noutatile 🙂 in rest este foarte ok

Raspuns:
Apare si in versiunea de mobil doar pe prima pagina

Mari
Guest
Mari

Versiunea pt.desktop este mult mai usor de accesat(produsele sunt mai vizibile si mai usor de comandat).

Lăcrămioara
Guest
Lăcrămioara

Bună Și eu prefer versiunea veche,e mult mai rapid sa schimbi categoria de vârstă și am posibilitatea sa văd mai multe produse pe pagina mai ales când sunt noutăți și caut anumite produse.

corina
Guest
corina

Buna!
E ok si versiunea de mobil, pozele si descrierea se vad bine!
Dar nu cred ca sunt sau ca vor fi foarte multe mamici adepte versiunei pt mobil! este oarecum greu sa iti alegi produsele repede si sa dai refresh continuu!
eu una prefer versiunea desktop, maai ales miercurea cand apar noutati, este mult mai usor sa dau refresh la pagina sau sa adaug produse in cos!

Clumi
Guest
Clumi

Versiunea desktop e mult mai practica pentru a comanda repede si nu se vad noutati.
O mica remarca: Cand apas pe blog din meniu, ma trimite in pagina Acasa.
(verificat de pe telefon cu windows)

criss
Guest
criss

Eu una raman la varianta desktop….mi se pare ca pe telefon nu am nici o sansa sa prind produsele dorite…e mult mai simpla si rapida treaba pe desktop…parerea mea!!

Grecu Ioana
Guest
Grecu Ioana

Buna,prefer versiunea desktop

Carmen Elena
Guest
Carmen Elena

Eu prefe cele 2 variante pe site-ul copilas. Unul pentru desktop si tableta iar un altul pentru mobil. Numai in acest mod firmele pot impresiona utilizatorii de desktop dar fara a pierde avantajele celor care intra folosind dispozitivele mobile.

Simona
Guest
Simona

Buna ,
versiunea desktop este mai usor de folosit eu ma uit pe site-ul vostru de pe telefon si pare mai usor de accesat decat versiunea pentru mobil.

Anca
Guest
Anca

Cu toate ca intotdeauna comand de pe telefon,prefer varianta desktop pentru ca e mult mai usor de vizualizat produsele si comandat mai ales atunci cand postati noutati si fim foarte rapide.E posibil sa fie si obisnuinta, daca va fi nevoie cu siguranta ne vom imprieteni si cu noua versiune:)

magda
Guest
magda

Eu prefer mai mult varianta destop pe telefon datorita faptului ca vad mai multe produse,mult mai usor pot schimba categoria de la una la alta.

Nicoleta
Guest
Nicoleta

Bună. Am folosit de câteva ori versiunea mobil a site-ului dar sincer cea desktop mi se pare mai accesibila,probabil se datorează faptului k ne am obișnuit cu aceasta versiune.

Taby
Guest
Taby

Buna.Arata foarte frumos versiunea noua dar mie imi place mai mult versiunea veche pentru ca vezi mai multe produse odata si e mai usor de comandat.Nu mi-ar placea sa o schimbati.

DUMITRU MARCELA
Guest
DUMITRU MARCELA

Versiunea desktop este mai usor de utilizat , mai rapida si mai mult mai bine vizibila in ceea ce priveste detaliile legate de produs.Mult succes in continuare!

Laura
Guest
Laura

Buna,cu siguranta aleg versiunea veche.
Este cu mult mai usor de folosit si mai ales mult mai rapida.NU DORESC sub nici o forma sa schimbati felul in care suntem acomodati cu site-ul de atata timp.
Multumesc,numai bine!

Cristina Ion
Guest
Cristina Ion

Cred ca este usor de folosit si aceasta versiune dar ar fi util daca ai avea cum sa te muti pe o alta grupa de varsta sau de la fete la baieti fara sa treci la pagina principala mai intai .Daca ai putea sa te muti la alta grupa direct,ar fi ideal.Nu am mai pierde timp,caci dupa cum stim,2 secunde conteaza pe copilas.ro atunci cand intra produse noi.E batalie mare!Ce sa faci…daca aici gasim cele mai frumoase hainute!

Andreea
Guest
Andreea

Bună!! Eu prefer versiunea desktop unde se pot vedea mai multe produse p pagină și e mult mai rapid să schimbi categoria hăinuțelor!! Dar și cealaltă versiune este ok !!:)

ionela
Guest
ionela

Abia acum am aflat de versiunea pt mobil. Mie mi se pare perfect. Felicitari pt tot.

Georgiana
Guest
Georgiana

Buna, fiecare versiune are avantaje si dezavantaje. Pentru noutati si eu prefer versiunea desktop, mi se pare ca ma misc mai repede pe ea, desi am un telefon bun. In schimb la versiunea de mobil imi plac pozele, se vad clar, chiar fara sa le maresti. Vezi mai putine cu o privire dar le poti observa mai bine.

Mihaela
Guest
Mihaela

Ma numar printre persoanele care prefera versiunea desktop

Florina
Guest
Florina

Buna
Da si mie imi place mai mult varianta veche 🙂
Pt mine e mult mai comod asa … obijnuinta
Multumim pt tot copilas.ro 🙂

Anonim
Guest
Anonim

buna ALINA….Eu cred ca ambele variante sunt ok….pe mine ma bucura ca exista copilas.ro….restul e bine oricum atata timp cat pot comanda hainute care imi plac 🙂
..te pup..noapte buna

elena cristiana
Guest
elena cristiana

Buna,ma incanta si versiuea de pe mobil,cateodata e mai usor de accesat dar si variata veche pt ca pot vizualiza pozele la dimensiune mare de pe un laptop sau pc.Oricum ar fi hainutele raman tot la fel de frumoase si calitative:)

Adina
Guest
Adina

Eu cred ca versiunea desktop este cea mai buna din punctul meu de vedere este mult mai rapid de accesat . Pot mult mai rapid sa schimb categoria de vârstă și sa văd mai multe produse pe pagina mai ales când sunt noutăți și caut anumite produse.

Iulia Mca
Guest
Iulia Mca

Buna Alina, clar versiunea desktop e muuullltt mai practică și mai ușor de folosit. Cea mobile prea întortocheată..intră în categorie….poi selectează pe vârstă apoi rezerva produsul…și până faci toate astea îți ia timp prețios pt achiziționarea produsului…deci clar un NU mare.Te pup și multă putere de muncă!!!!

mihaela
Guest
mihaela

Buna ziua Alisa !E o varianta foarte interesanta,chiar daca se incarca cam greu,apar detaliile si cred ca viitorul este si pe telefon nu doar cu laptop-ul in mana.Succes!

carmen
Guest
carmen

Buna! Ambele variante mi se par ok . Succes copilas.ro.

Alexandra
Guest
Alexandra

Salut. Chiar vroiam sa iti spun si eu ca nu e atat de „comoda” varianta noua. Pe cea veche vizualizezi mai bine produsele si cum pe site e o vesnica „bataie” pt. hainute, ce versiunea veche reusesti mai repede sa vezi ce cauti tu defapt si sa pui in cosulet 🙂

Elena
Guest
Elena

este OK! m-as putea obisnui su cu versiunea Mobil! Succes!

simona
Guest
simona

Este o versiune ok,clara,usor de accesat,dar cred ca tine si de obisnuinta,de aceea prefer si eu pe cea veche !De apeciat ca va ganditi la e ne place si noua !Multumim !

Irina
Guest
Irina

Buna!

Eu ma descurc mult mai bine cu versiunea desktop, deoarece mi se pare mai usor sa comand decat atunci cand folosesc versiunea pt mobil.Versiunea pt mobil arata mult mai bine, mai modern, insa atunci cand te grabesti „sa apuci” hainute, conteaza ca interfata sa fie practica, asa ca eu am ramas la versiunea desktop.

Anonim
Guest
Anonim

Versiunea ptr mobil ok, dar sincer m.am obisnuit cu versiunea ptr desktop ptr ca e mai usor sa comanzi produsele.

Ale si Faby
Guest
Ale si Faby

Este ok versiunea, dar o prefer pe cea ptr destkop ptr ca mi se pare mai accesibila.

Ramona
Guest
Ramona

Ma dascurc cu ambele versiuni :)….multumim

Maria
Guest
Maria

Versiunea desktop este mai ok deoarece apar mai multe produse; si asa este o adevarata „lupta” pe adaugarea in cos a hainutelor. 🙂

Varga Zita
Guest
Varga Zita

Buna, Cea ce ma deranjeaza este faptul ca cand pun un produs in cos pagina sare in sus si trebuie iarasi sa dau curzorul jos…deci cand nu avem timp si ne grabim sa punem cat mai multe hainute de la noutati in cos pierdem mult timp cand dupa un produs pus in cos pagina iarasi sare in sus…

mihaela boboc
Guest
mihaela boboc

Am observat de ceva vreme versiunea pentru mobil,sincer imi place mai mult versiunea desktop,pentru ca este mai usor devmanevrat, intre doua categorii de varsta, dar si de gen. Cu versiunea desktop vizualizez mai multe hainute dintr-o privire.
Este strict parerea mea.
Multumim pentru stradania de care dai dovada si pentru pasiunea cu care iti faci treaba!

Mari
Guest
Mari

imi placea mai mult versiunea veche, deoarece puteam vedea mai multe produse…dar, cel mai mult prefer versiunea desktop..

Barbu mirela
Guest
Barbu mirela
Poate tine de obisnuinta,teama de schimbare dar pare mult mai practica versiunea desktop.Din punctul meu de vedere din urmatoarele motive: 1.fontul mai mare impiedica vizualizare rapida a cit mai multor produse.Eu studiez bine lista cu ce urmeaza si ma duc direct la produsele de care am nevoie 2.nu poti naviga rapid in categoriile de virsta sau intr-e fete,baieti…eu am doua fetite de virste diferite,ma uit la doua categorii si in versiunea mobil e mai greu de navigat rapid 3.pozele,fontul,modul de asezare in pagina a devenit familiara si deci are alta valoare Asta nu inseamna ca nu sunt pentru progres,poate este… Citeste mai mult »
Georgica
Guest
Georgica

Prefer versiunea desktop , pot alege mai repede produsele in serile cu noutati.

Anonim
Guest
Anonim

Buna,

Mie imi plac ambele variante!
In plus pot de la serviciu sa accesez pe telefon site-ul preferat, iar acasa pot utiliza versiunea desktop.
Succes!

wpDiscuz