mom-and-kidCum a inceput noul an scolar? Cu emotii, nu-i asa? Dupa cum ati observat am inceput sezonul de toamna iarna pe copilas.ro. Inca este cald dar frigul vine brusc si e bine sa faceti inventarul prin dulap din timp 🙂

Preturile hainelor

De fiecare data cand intram in acest sezon primesc mesaje prin care sunt atentionata ca preturile au crescut. Unele mamci imi spun ca nu vor mai putea cumpara atat de des pentru ca hainutele sunt mai scumpe. Nu veti vedea acest tip de articole pe alte site-uri dar mi-a placut intotdeauna sa fim sinceri. De aceea abordez si acest subiect.

Ce se intampla?
Sezonul de toamna iarna este unul mai problematic: preturile hainelor la achizitie este cel putin dublu. Totusi pe site preturile nu s-au dublat ci s-au marit cu un procent. Inteleg asteptarile mamicilor ca sa cumpere de 100 ron aceleasi produse ca vara dar nu se prea poate. Sa fiu sincera, am mai spus-o, mi s-ar merita sa ne intalnim la primavara.
Preturile de achizitie pentru haine second sunt aproximativ aceleasi ca si pentru cele noi.

Imi pare rau daca dezamagesc anumite mamici dar le recomand sa ia cea mai buna decizie pe baza bugetului. La primavara preturile vor scadea si ne putem reintalni atunci.

Un alt asepect este cel al rezervarii produselor. Ofer aceasta facilitate pentru a putea alege ce produse va plac cu ocazia mai multor afisari de produse. Dar aceasta se face in anumite conditii. De exemplu:

– daca retinem o comanda 20 de zile se livreaza si nu se ridica aceasta implica costuri destul de mari. Cel mai probabil urmatoarea comanda se va plati in avans.  Termenul de rezervare este maxim.

– nu putem scoate produse inainte de livrare, dupa ce au fost rezervate cateva zile. Putem dar nu ne convine :). Da, dupa ce ai consultat mailul se pot scoate anumite produse, aceasta in maxim 24 de ore. Dar nu e o practica obisnuita sa renuntam la produse inainte de livrare.

– este o limita a valorii care poate fi retinuta. Sa zicem ca ati facut o comanda de 40 ron si urmatoarea de 450 o doresti peste 20 de zile. Cel ma probabil nu se va putea. Se intampla ca  din diferite motive acea comanda sa nu se mai livreze sau sa nu se ridice. In aceste situatii produsele ajung sa fie blocate chiar 40 de zile. De aceea nu orice valoare poate fi retinuta.

– nu putem retine doua comenzi pentru un client. Se poate retine o alta comanda cand cea rezevata se pregateste in maxim 1-2 zile.

Aceste reguli nu sunt ca sa incurce dar la un moment am ajuns la blocaje din cauza valorilor mari retinute, comenzi renuntate sau neridicate. Pe site nu erau produse disponibile dar nici vandute nu erau. Pentru a putea exista copilas.ro trebuie sa respectam anumite conditii. Unele mamici se supara si considera ca e ceva personal cand le rog sa respectam niste reguli dar efectiv nu se poate altfel. Am invatat, cum s-ar zice pe „propria piele”, ca nu putem face tot ce ne place. Stiu ca in trecut au fost mai flexibile regulile dar este nesustenabil.

Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de noi si ascult orice recomandari si sfaturi si ce putem, implementam cu placere.

Haine copii – sezon toamna iarna 2015

Lasa un comentariu

avatar
corina
Guest
corina
DE ACORD CU TINE DAR CALITATEA HAINELOR NU MAI ESTE CA PANA ACUM, IN SENSUL CA SUNT MULTE PRODUSE PE CARE NU AS PLATI NICI UN LEU IAR VOI CERRTI 20 . ANUL TRECUT AVEATI ASA FRUMOASE HAINE SI PARCA NU MAI PUTEAM SA MA OPRESC SA CUMPAR ACUM NU AI IN CE SA ALEGI. ASA CUM TU ESTI SINCERA CU NOI (SI ESTE FOARTE BINE CA PROCEDEZI ASTFEL) SI EU SUNT CU TINE. CE SA INTAMPLAT? NU MAI SE GASESTE CALITATEA SUPERIOARA LA COPII SAU AR FI PREA SCUMPE? ASTEPT RASPUNS. O ZI BUNA. Raspuns: Multumim pentru aprecieri si… Citeste mai mult »
Andreea
Guest
Andreea

Buna ziua! Mi se pare mai mult decat pertinent acest articol. Comand de pe copilas.ro de aproape 2 ani iar raportul calitate- pret este foarte corect. Nu am avut niciodata probleme cu hainutele iar preturile mi se par de bun simt comparativcu alte site-uri. O zi buna!

Mihaela Neagu
Guest
Mihaela Neagu
Buna ziua la toata echipa si mai ales – Alina – care o cunoaste toata lumea ! Vreau sa va spun ca eu personal sunt multumita si nu am ce sa va reprosez. Va inteleg perfect din toate punctele de vedere. Este usor sa fi client dar nu este usor sa fi vanzator si sa incerci sa multumesti pe toata lumea. V-am mai spus asta si in trecut, stiu ce inseamna. Oamenii sunt ciudati- neplacut cuvantul dar adevarat ! Ar dori NUMAI in favoarea lor totul dar nu se pun si in locul vostru. In mintea lor este ca voi… Citeste mai mult »
Laura
Guest
Laura

Va inteleg si cred ca este corect sa comunicam orice solicitare privind produsele rezervate catre dumneavoastra prin mail sau telefon si sa asteptam raspunsul dumneavoastra, afirmativ sau negativ. Sa il respectam iar dumneavoastra sa decideti cu privire la fiecare solicitare in parte, daca e posibil sau nu de realizat.

Cristina
Guest
Cristina

Si eu sunt foarte multumita de tot ceea ce inseamna ” copilas” . Nu m-ati dezamagit niciodata si foarte multe probleme le-am rezolvat usor datorita voua.

Alina
Guest
Alina

Hainutele sunt superbe si unicate, eu as vrea sa fie cat mai multe hainute 13-14 ani! Multumesc!

Florina
Guest
Florina

Buna tuturor
Si eu sunt o clienta fff multumita de tot ce inseamna copilas.ro
si eu comand daca nu gresesc din 2012 🙂
Copilas.ro inseamna pt mine mai mult timp liber si tot ce am nevoie pt cei trei copilasi ai mei…nici nu-mi inchipui cum as fi cumparat altfel tot ce am nevoie cu ei dupa mine prin magazine.Referitor la preturi si expediere no comment 🙂 daca vrei cumperi daca nu nu
Niciodata nu am avut probleme de nici un fel.Multumiri echipei si succes pe mai departe

Elena
Guest
Elena
se stie deja ca articolele de imbracaminte de toamna/iarna sunt ceva mai scumpe. Dar parca in sezonul trecut nu gaseam tricourile cu maneca lunga la mai mult de 20 lei. Desi, noi am schimbat si marimea, e normal sa creasca si pretul odata cu copilul, probabil :). Pe de alta parte, daca e adevarat ca se opereaza de mai multe ori pe o comanda, renuntam/apoi iar adaugam, cerem detalii despre un anumit produs, se opereaza retururi s.a.m.d. atunci e de la sine inteles ca vor creste costurile. Cred, Alina, ca aveti o afcere si o gestionati cum credeti de cuviinta… Citeste mai mult »
Gabriela
Guest
Gabriela

Mi se pare corect ca toata lumea sa respectele aceste reguli. Este greu de gestionat un asemenea site,in conditiile in care unele persoane se razgandesc…

Sunt clienta de 5 ani si sunt multumita de preturi. Cum spunea si Elena, „este normal normal sa creasca si pretul odata cu copilul”

Multumesc pt frumoasa noastra colaborare!

Varga Zita
Guest
Varga Zita
Buna, In majoritatea hainutele sunt noi fara eticheta…o bluzita next noua incepe de la 45 de lei sa nu mai vorbim de o geaca…In chineza poti cumpara o bluzita de la 10-15 lei care dupa o spalare arata de aruncat…In majoritatea magazinelor second hand 2 kg de hainute costa 50 lei, o bluzita este cam 10 lei si calitatea este uzata in cele mai multe ori cu niste pete…care nu ies..NOi am primit de mai multe ori hainute cu pete gratis..si hainute noi cu pret la jumatate deci cred ca nu putem spune nici o reclamatie…cine spune ca sunt scumpe… Citeste mai mult »
Bianca
Guest
Bianca

Eu sunt foarte multumita ca pot ridica personal si nu mai trebuie sa astept 3 zile posta!!! Sunteti foarte ingaduitori si intelegatori! Imi pare rau k nu mai prea gasesc haine pt fetite de 4-5 ani, dar inteleg si acest lucru.

Georgiana
Guest
Georgiana
Buna, Vreau sa te felicit pentru aceasta minutata idee, de a vinde haine second hand online. Pana sa descopar copilas nu am cumparat niciodata nimic second hand dar acum regret pentru ca daca te descopeream de la inceput in loc sa dau milioane pe hainutele bebelusului as fi dat probabil la jumatate, mai ales in primele 6 luni cand bebelusii cresc zilnic. Vreau sa te incurajez sa mergi mai departe, sa impui reguli atunci cand trebuie si sa ignori persoanele neserioase, din pacate tot mai prezente si in mediul online. Referitor la preturi, in orasul in care locuiesc preturile hainute… Citeste mai mult »
Elena
Guest
Elena

Foarte putine comentarii fata de numarul de participanti la concurs, as spune. Si acelea doar pozitive.
Haideti, mamicilor care aveti si pareri contrare, exprimati-va! Daca aveti si alte surse pentru hainute cu acelas raport calitate/pret, dezvaluiti. Sunt foarte curioasa!

maria
Guest
maria

De ce nu se pun toate comentariile pe blog ! Chiar asa numai comentarii pozitive. Eu nu prea cred ca sunt numai pozive.
Sinceritate la maxim.

carmen
Guest
carmen

Prea putine comentarii.

Recunosc ca am comandat produse si le-am scos din comanda cu cateva zile inainte de a fi livrate din motive plauzibile.Pretul hainutelor este si perfect dar si cam mare comparativ cu alte magazine online de profil…Dar totusi sa recunoastem ca aceste produse rezista in luni de zile sau chiar ani de zile dupa multa spalari .

wpDiscuz