Va multumesc tuturor pentru participare si cuvintele frumoase. Iata extragerea:


ema
Ce mai faceti mamicilor? Ce mai fac copiii vostri? Din cate vad eu, cresc. Avem mamici care au inceput cu grupele de 6 luni si acum sunt pe la 4 ani. Ma bucur sa stiu ca am fost partenerii vostri.

Periodic ne vine „pofta” de cate un concurs. Imi plac comentariile voastre. Sunt adevarate motivatii si incurajari.  Desii am mai avut concurs cu tema similara vad in fiecare zi spontanietatea copiilor. Initial am crezut ca o sa le tin minte pe toate dar de o vreme le notez.

Ultima inventie a fetelor mele este ca s-au inteles sa imi spuna ca ele vor fi surori pentru totdeauna si nu se vor desparti. Vor locui toata viata impreuna intr-o casa, vor creste copiii impreuna si chiar si batranele fiind, ele o sa ramana impreuna. M-am amuzat si am apucat sa le filmez putin. O sa le arat filmuletul peste 30 de ani :).

Tema concursului: Spune printr-un comentariu la acest articol o intamplare amuzanta sau emotionanta facuta de copilul tau.

Premiile se acorda prin tragere la sorti si constituie valoare hainute de pe site:

2 premii a cate 100 ron
6 premii a cate 50 ron

Valoarea premiilor se dubleaza pentru cei care comanda pe copilas.ro dinainte de 2014.

Cum si cine participa: Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu cu intamplarea la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 6 aprilie.

Concurs – ce mai fac copiii nostri?
alina
Guest
alina
pentru mine ca si mama osa scriu cel mai emotionant lucru pentru mine din partea fetitei mele. debora fetita mea il iubea foarte mult pe tatal meu.din 2013 nu ma este printre noi. debora avand 6 ani impliniti cand eam zis nu prea a constientizat,la cateva luni dupa a luat-o doru rau de el si o vad in colt in pat formand nr.de tel.al tatalui meu si o intreb ce faci acolo mami. NAM SA UIT NICIODATA CE MIA RASPUNS mami il sun pe tataie sa vad ce face la dumnezeu in cer cum este acolo si daca va veni… Citeste mai mult »
Mari B.
Guest
Mari B.

Viata mea e plina de cand o am pe ea…plina de iubire, de frumos, de intamplari haioase.
Era toamna, ploaie, noroi…Alexandra avea 3 ani. Eu spalam incaltaminte in chiuveta de la baie si ea roia pe langa mine. Intr-o secunda a disparut, a venit inapoi cu ghetutele ei carora le a dat drumul in vasul de toaleta..”.mamiiii, uite le spal si pe ale mele ca sunt tale muldale.”
Multumim!

ana-maria
Guest
ana-maria

buna.pe mine,cel mai tare m-a emotionat copilul,intr-o dimineata cand sa trezit si din tot sufletul mi-a spus:mama esti adorabila.am avut cea mai buna zi atunci.

daniel dorka kamilla
Guest
daniel dorka kamilla

Incercam sa adorm pe fiul meu de 7 luni, iar fiica mea cea mica de 5 ani tot iesea si intra pe usa. M-am suparat si i-am zis furioasa : Nu mai scartai usa ca nu adoarme fratiorul tau(am usile mai vechi). Sa uitat la mine mirata si mi-a zis:Nu eu fac, scartaie de la sine.

Mihaela
Guest
Mihaela

Am cumparat o camasa de pe copilas.ro zic sa aiba si baiatul meu de rezerva pt scoala,intr-o dimineata imi spune „mami,eu am camasi de barbat ca tati?” eu ii raspund da,iar el completeaza”sper ca este calcata ca si cele ale lui tati sa ma imbrac cu ea si sa imi spuna si mie fetele la scoala dl chipes:):) ….il imbrac cu camasa si isi pune mainile in sold si ma intreaba”cine-i dl chipes acum?”:):):) Si uite asa am avut o zi usoara si frumoasa ….asa cum reuseste sa imi faca toate zilele:).

iulia machidon
Guest
iulia machidon
Buna,am sa va povestesc o intampare care ne amuza acum ca au trecut anii.Alex baietelul nostru avea pe atunci 2 ani, acum are10.Alex statea la tara cu mama mea si in fiecare zi pleca singurel in vizita la toate babutele din cartier. Mama mea scosese puisori de gaina la incubator si ii dadu-se unei vecine 15 puisori de pomana. Intr-o amiaza Alex a mers la acea vecina a strigat,(asa in legea lui) a batut la usa,dar vecina fiind batrana nu la auzit,iar el si-a facut de lucru prin curtea vecinei.Vecina isi tinea puisori inchisi intr-o magazie departe de pisici,Alex a… Citeste mai mult »
dya
Guest
dya
buna! chiar ma intrebam zilele astea oare cand a fost ultimul concurs?cam multa vreme a trecut:) copilasii mei..toti te fac sa te amuzi…dar am sa scriu una mai recenta care mi.e in minte…copialsul meu cel mai mic..se lua intr.o zi dupa cei mai mari sa joace ascunsa…si deschide ea usile la dulap..dar le lasa deschise..se pune in fundulet acolo si intoarce capul…credea ca ea daca nu vede pe ceilalti..nici ei nu o vad pe ea”) iar acum intr.o seara am iesit la plimbare si era un cersetor care canta la chiatra..si e acurioasa..se apropie de el si se incepe a… Citeste mai mult »
bianca
Guest
bianca

Am o fetita de 8 luni si acum dormim impreuna si acum mai nou incepe sa imite si ea ce facem noi prin casa. Intr-o dimineata pe cand tatal ei pleca la munca eu i-am zis „pa” sotului meu si ea dintr-o data zice si ea ” pa” am ramas masc cum s-ar zice. Este o taulce nu as renunta la ea niciodata. Noaptea cand ne punem la somn se pune cu capul pe pieptul meu si asa adoarme vrea sa ma simte langa ea.

Iulia
Guest
Iulia

Buna Alina,
Vreau sa împărtășesc cu voi cel mai important si emoționant moment din „meseria” frumoasa si plina de bucurii si satisfacții, aceea de mămică, si anume : primul ” mama” spus de băiețelul meu de doar 6 luni.A fost cel mai emoționant moment de pana acum,mi-a umplut sufletul de bucurie auzindu-l,intr-o seara când ma jucam cu el. E minunat sa fii parinte! Te pup si îți mulțumim ca exiști!!:*

carmen
Guest
carmen

Fetita mea de 3 ani si 8 luni numai intamplari amuzante face. Eu avand treaba prin bucatarie iar ea fiind in camera ei jucandu-se cu poneiul. Dupa vreo 10 min am strigat-o sa vad ce face si nu a raspuns. Am plecat in dormitor ca era prea multa liniste si cand colo ce sa vad : draga de ea avea o sticla de apa si cu batista spala poneiul de zor. Era pe jos tot o balta. Am intrebat-o : „ce faci Bianca”. Si mi-a raspuns: „mami asa cum fac eu baita trebuie sa faca si poneiul meu”.

Anca Barsan
Guest
Anca Barsan

Buna mamici, fiul meu de 9 luni a fost tare dulce cand dupa un week end petrecut mai mult cu taty ( atunci este acasa, si indeplineste rolul de tatic☺ ) cand zicea mereu „mamama mama”, luni dimineata numai noi doi ne jucam, ne iubeam ” zi mama puiul meu” iar el uitandu-se la mine cu ochisorii mari „tata tata tata”

Lliliana
Guest
Lliliana

Intr-una dintre zilele de toamna, in care a plouat de dimineata pana seara,
am hotarat sa-mi scot totusi, putin, copilul la aer. Ne-am luat umbrelele si am plecat. Afara, copilul meu – care pe atunci avea 3 ani – ma intreaba (uitandu-se la picaturile care ii udau hainele):
– Mami, ploaia e curata?
– Da, ii raspund, linistindu-l (sa nu se impacienteze ca i se murdaresc hainutele).
– Dar cine a spalat-o?

Alee
Guest
Alee

Ma emotioneaza foarte tare ca bebelu meu(3 luni) incepe sa imi puna manutele pe fata si sa ma stranga de nas…si se uita direct in ochii mei cand pune manutele lui micute pe fatza mea…:x Este cel mai scump copil din lumea asta..

Mari
Guest
Mari

A mea fiica imi spune intr-o zi ca ea o sa se marite,o sa faca o nunta mare,o sa primeasca cadouri si apoi o sa-i dea papucii mirelui pentru ca ea vrea sa ramana cu mami pentru totdeauna

Lori
Guest
Lori

Buna,am un baietel de 5anisori jumatate si o bebelusa de 5lunisoare!o adora pe sora lui…nu se trezeste dimineata sa mearga la gradi fara sa o vada,sa se joace putin cu ea!!

gaby
Guest
gaby

Baietelul meu mereu isi alinta surioara spunanadu-i coca, desi ea are 1 si 4 luni…
Cand vrea sa fie dragut cu ea o imbratiseaza, o pupa, si spune ca o iubeste pe coca…De fiecre data cand il vad nu pot sa nu ma bucur..

gabi
Guest
gabi

Buna,am fetita de 4 ani jumate,si cum ma emotioneza este faptul ca imi spune in fecare zi ,, te iubesc mamico,, ma pupa pe frunte ,asa cum ii fac eu seara inainte de culcare,si apoi imi spune ,,gata inchide ochii si dormi ca maine te duci a servici,,cum sa nu -i adori,am uitat sa specific,fetitra are 4 ani jumate si tot acest timp am cumparat numai de aici, de la copilas ,cel mai bun pretenas. 😉

Silvia
Guest
Silvia
Pe mine m-a emotionat foarte tare fiul meu in vârsta de 4 ani cand intr-o zi si-a luat unul dintre camioanele lui, s-a dus la ușa si mi-a zis: -Mami m-a duc sa muncesc cu tati pe camion sa facem mai mulți bănuți si sa vina m-ai repede acasă.(tatăl lui lucrează pe tir si vine o data la 3-4 luni acasă) Si o întâmplare amuzanta din partea fiicei mele.Intr-o zi cand era mai mica s-a întors de la scoala a venit si mi-a zis: -Mama de ce doamna de engleza vrea sa ne cumpere caciuli? -De ce fata mea? i-am… Citeste mai mult »
iordache mihaela
Guest
iordache mihaela

Fetita mea e tare suparata cand tatal ei este plecat la munca!!!Si of-ul ei il mai asculta si d-na educatoare.Intr-o zi i-a spus d-nei ca tatal ei munceste si ziua si noaptea si nu mai are timp de joaca pt ea!D-na a intrebat-o de ce vine tati asa tarziu?La care ea ft mandra raspunde:pt ca este muncitorul muncitorilor si trebuie sa aduca 1000 de bani pe zi!!:)))))))

mihalcea daniela
Guest
mihalcea daniela

buna ALINA…intamplari amuzante si fericite sunt si au foat multe…cea mai curenta a fost cand si-a dorit f tare un joc lego si chiar nu aveam bani pt el la mine….asa ca el s.a oferit sa-i luam din pusculita lui ….apoi au mai ramas 50 lei si i.a scos si a venit cu ei la mine si mi-a zis sa.mi cumpar si eu un colier cu diamant…:)…ca si alte mamici au…:)…si mamica mea tre sa fie cea mai cocheta..ca esti mamica mea si te iubesc mult…asa m.am bucurat 🙂 ca piticul meu s.a gandit si la mine..:)

Mihaela Neagu
Guest
Mihaela Neagu
Antonia, fetita mea scoate multe idei si cuvinte haioase. Nu am avut cu cine s-o las acasa si am luat-o cu noi. Ultima si cea mai recenta intamplare haioasa a fost din nefericire la o mormantare dar m-a facut sa rad… nu ma puteam opri. Stand mai departe de persoana care era decedata, a trebuit sa asteptam slujba stand amandoua in afara capelei. De plictiseala a vrut sa se plimbe putin prin cimitir. A inceput sa-mi puna intrebari despre locurile de veci care le vedea. Ii spuneam ca acolo ajung toti oamenii care merg la Dumnezeu. Vedea cavourile…si ii spun… Citeste mai mult »
mihaela
Guest
mihaela

Ema(4ani)a venit azi si mi-a reprosat ca nu l-am informat si pe fratiorul ei vic(10 luni) ca seara vom fi plecati la o petrecere de oameni mari…. Si sa stau linistita,ca i-a explicat ea cum sta treaba,ca nu e nimic ingrijorator…ca ne intoarcem intotdeauna acasa…mai tarziu,dar ne intoarcem :))

madalina
Guest
madalina

Unul dintre cele mai amuzante momente cu nazdravanul meu a fost vara trecuta cand si-a desenat cucul cu carioca neagra..cand l-am intrebat de ce, mi-a raspuns ca a vrut sa-l faca sa dispara! El stie de ce..:))

Bulanasi Ana
Guest
Bulanasi Ana

Copii cresc atat de repede…Si pe mine m au amuzat copii cand ,fetita de 6ani mi a zis ca ea se va casatori cu fratiorul ei si vom locui cu totii intr o casa maree ..doar ca ea nu vrea bebelusi decat daca ii aduce barza cu adevarat..nu sa i scoata dna dr din burtica ei…

jenica
Guest
jenica

buna tuturor mamicilor!si eu sunt foarte fericita cu micutul meu de 4anisori care imi face fiecare zi mult mai buna si mai senina.intr o dimineata caind il duceam la gradi imi spune:*mami eu nu o sa te parasesc niciodata, o sa te iubesc pentru vesnicie.* eu am ramas fara cuvinte si mi au dat lacrimile.am un copilas minunat, il iubesc enorm si as face orice pt el.

danutza
Guest
danutza

buna ziua
fetita mea are doar 2 ani dar in fiecare zi ma uimeste cu cate ceva
cel mai mirata am ramas chiar de ziua ei cand a citit ce scria pe tort citez ,, muti ani iza 2 ani ,,

Adina
Guest
Adina

Momente amuzante au fost si vor fi cu siguranta cand e vorba de copii. Cea mare cand era la inceputul vorbirii stalcea cam toate cuvintele. Aveam nevoie de dictionar si cat eram la servici mereu se marea dictionarul si iar aveam de invatat. Ziceam c-o sa pastrez dictionarul, dar mi s-au imprimat in minte cuvintele stalcite: cutu (tupu), sufragerie (fazizi), aparatul de aer conditionat (adidi), etc. Acum e randul celui mic la stalcit cuvinte. Dictionarul e deschis pentru ca e de-abia la inceput…

barbu mirela
Guest
barbu mirela

intimplari unt multe,”perle” la fel….
Briana 5 ani:
Tati…uite o vaca…aaa…nu era un nene..:)

Briana ce-ti doreti tu?
Briana:Vreau ca toata familia mea sa fie fericita…

Briana:Mami cind ma fac mare ma fac reparatoare ca tine ca tu stii sa rezolvi totul…

Multumim copilas…

Bianca
Guest
Bianca
Pe mine ma emotioneaza de fiecare data cand il vad ca se bucura, rade si e fericit dar si cand face ceva nou. Saptamana trecuta intr-o zi nu a vrut sa doarma de amiaza asa ca eu asteptand sa i se faca somn stateam pe canapea cu mainile incrucisate la piept si ma uitam cum se joaca, vine la mine puiul si incearca sa-mi ia o manuta asa face cand vrea sa mergem undeva. Nu am vrut sa-i dau manuta sa vad ce face (deobicei se supara si plange si insista pana cand mergem)dar de data aceasta a luat o… Citeste mai mult »
cristina constantinescu
Guest
cristina constantinescu

Fetita mea imi ofera multe momente amuzante,speciale…Ce m-i se pare mie deosebit sunt povestile pe care le inventeaza cand se joaca cu papusile,cum traieste aceasta poveste,cum schimba tonul vocii in functie de personaj.E foarte haioasa.

Elena
Guest
Elena

Ieri am copt paine de casa, care i-a placut nespus de mult Alexandrei. Azi, in timp ce luam masa imi spune: Mami, am o ideie! Ce zici sa facem mai multa paine din aceasta si sa iesim afara sa o impartim trecatorilor? Poate si niste prajitura cu visine…
O ideie de afacere de la un copil de 4 ani! Cu asa un copil cu idei nu ma pierd in viata 🙂

Cris
Guest
Cris

Atunci cand ai doi pitici cu varste si nevoi diferite, e mai greu sa ii impaci pe amandoi, in acelasi timp, asa ca seara la nani, dupa ce baiatul e in pat, ma duc sa o adorm pe cea mica…intr-o seara, el mi-a spus: ” Vreau sa am 2 mame, ca una sa doarma si cu mine….da’ sa fie tot asa ca tine!” ♡ ( 4 ani).

Cele mai emotionante momente sunt atunci cand vin si ne pupa sau cand spun din senin, oprindu-se din joaca: ” te iubesc, mami!” :-*

Otilia
Guest
Otilia

Baietii mei sunt de varste apropiate si fac multe nazbatii impreuna. Intr-o zi aveam chef de o relaxare si am intrat sa fac dus timp in care i-am rugat sa se joace frumos. Cand am revenit in camera, tavanul era tapetat de dischete demachiante pe care le-au imbibat in apa si le-au aruncat cu forta spre tavan ca sa se lipeasca. 🙂 Recent o vecina m-a avertizat ca sub geamul nostru sunt o multime de monede…copiii au strans toate monedele din casa si le-au aruncat pe geam afara „ca sa dea bani la saraci”. 😀

Andreea
Guest
Andreea

Buna.Vreau sa va impartasesc si eu din experienta mea de mamica.Am o fetita de 8 luni jumatate care in fiecare zi ma uimeste cu zambetul si farmecul ei.Intr-o zi de ex. cand statea in premergator si se juca cu tatal ei eu treceam prin hol si ma strigat MAMA, apoi sa uitat la tatal ei si a spus Tata.A fost un moment frumos si memorabil.Au fost si alte momente unice si frumoase alaturi de fetita noastra.
Va multumesc.

gabriela
Guest
gabriela

Cea mai emoționantă întâmplare…cand a facut primii pasi in mod special…si azi când am am fost in mall si fetita noastră ne tinea de mâini pe amândoi…ce sa mai,toate momentele sunt emotionante pentru noi mamele

Ana
Guest
Ana

Pentru mine sa fiu in prezenta nepoteilor mei este minunat, niciodata nu pot fi trista cand sunt cu ei, sunt foarte scumpi si amuzanti. Imi inveselesc ziua permanent. Sunt foarte distractivi, au mereu idei nastrusnice.

cristina
Guest
cristina

Cu doi copii, nu stiu daca as putea sa aleg un singur lucru amuzant sau emotionant, dar cu siguranta viata mea cu cei doi copii e una mult mai frumoasa si mai luminata, chiar daca nazbatiile nu contenesc in nicio zi. Dar ii iubesc pe amandoi si sunt aerul pe care il respir zi de zi!!

Alina
Guest
Alina

Buna, unul dintre lucrurile care ne-au amuzat a fost zilele trecute cand sotul a venit sa ma pupe, iar fetita noastra, vazandu-l, a venit repede si a zis: „eu ma pup cu mami”, ne-am amuzat amandoi, a fost tare dulce.

nicoleta
Guest
nicoleta

Sunt multe…dar ce ma emotioneaza cel mai mult e cand puiul meu mare de 3 ani vorbeste cu puiul mic de 5 luni …cand plânge ii spune…de ce plângi dragul nostru k nu te cearta nimeni….sau …ii mic si el …o spune pe un ton asa dulce de imi vine sa il mănânc :))

DUMITRU MARCELA
Guest
DUMITRU MARCELA

Buna!
Am un baietel tare lipicios!
Intr-o seara mi-a declarat ca va fi mare si ma va duce la Bucuresti cu limuzina….
Succes tuturor!

carmen
Guest
carmen

Am inceput de ceva timp cu intamplarile amuzante ,baietelul meu are un an si doua luni ,iubesc la el cand se scola dimineata si spune „mama pup”,ce mai mi-a inseninat toata ziua,si nu numai .

40 Maria
Guest
40 Maria

De curand mama mea a suferit un accident vascular ,pe fondul unei boli cardiace foarte grave.Se punea problema unei operatii costisitoare , iar fetita mea de 9 ani care pur si simplu o adora pe bunica(erau nedespartite, mama venea in fiecare zi dupa ea la gradinita si mai apoi la scoala)a venit intr-o zi la mine spunand:uite mami, aici sunt toti banii mei din pusculita,toata averea mea-in total vreo 50 ron -ii dau pe toti pentru ca sa puteti sa o salvati pe bunica !M-a impresionat foarte mult,cei 50 ron au valorat cel putin 50 de milioane !

Ruxi
Guest
Ruxi

Bebelina mea e cea mai vesela cand aplec capul la ea pe burtica si o las sa ma traga de par; eu sunt cea mai fericita cand imi prinde fata in manutele ei si imi zambeste! <3

silvia
Guest
silvia
Am 2 copilasi minunati Alex 7 ani si Natalia 6 luni.As putea sainsir multe lucruri haioase si emotionante spuse de Alex care isi adora surioara. Am divortat cand alex nu implinise 2 anisori. El este f atasat de noul lui tatic. Cand eu si tati am inceput sa discutam despre un al treilea copilas alex s-a opus categoric. Nu am inteles de ce ..se bucurase de nasterea nataliei si o iubea. Raspunsul lui a fost: mami nu mai poti sa un bebe!! Atunci va trebui sa il schimbam pe tati!. Au urmat multe explicatii. Acum a inteles ca nu il… Citeste mai mult »
silvia
Guest
silvia
Am 2 copilasi minunati Alex 7 ani si Natalia 6 luni.As putea sa insir multe lucruri haioase si emotionante spuse de Alex care isi adora surioara. Am divortat cand alex nu implinise 2 anisori. El este f atasat de noul lui tatic. Cand eu si tati am inceput sa discutam despre un al treilea copilas alex s-a opus categoric. Nu am inteles de ce ..se bucurase de nasterea nataliei si o iubea. Raspunsul lui a fost:” mami nu poti sa mai ai un bebe!! Atunci va trebui sa il schimbam pe tati!.” Au urmat multe explicatii. Acum a inteles ca… Citeste mai mult »
Anca
Guest
Anca
Puiutul nostru are 1 an si 10 luni si deja avem o multime de amintiri frumoase si haioase, dar una e mai speciala,cred eu. La inceputul lunii martie am fost internata in spital cu Bogdan pentru o interventie chirurgicala. La cateva zile dupa operatie,eu si sotul meu stateam suparati pe margia patului si vorbeam de recuperarea lui.Copilul se juca linistit intre noi,fara sa ne dam seama ca el realizeaza ce vorbim noi. Pe mine m-au trecut lacrimile si am incercat sa ma ascund…dar el a reactionat repede,m-aluat pe mine de gat cu o mana si pe tati cu cealalta mana… Citeste mai mult »
Rotariu
Guest
Rotariu

Buna ziua am si eu 2 fetite ,de 4 si 9 anisori.Intr-o zi mama mea ragaie si spune pardon,la care fetița cea mică de 4anisori vine cu replica”scoafo”,iar cea mare de 9 anisori sa apucat la școala in toaleta sa ude peretii si sa-i stearga apoi cu hârtie igienica si la ora nu a mai ajuns ca nu a auzit clopotul cand a sunat.Sunt comorile mele cele mai de pret pentru care sunt in stare sa renunț la tot pe aceasta lume.

Anca
Guest
Anca

Fiica mea are 1 an si 5 luni, acum incepe sa vorbeasca.Mi-a facut cel mai frumos cadou de 8 martie : invatata de sot a venit la mine sa o iau in brate, m-a imbratisat, mi-a dat pupic si a zis ” Mama ‘besc! ” N-am mai fost asa emotionata de cand a zis prima data „mama”.

Alina Boboc
Guest
Alina Boboc
Buna dimineata! Cu doua minuni de baieti, e greu sa alegi un singur moment,asa ca o sa vi le spun pe cele mai recente 🙂 . David (cel mare, 8 ani) mi-a daruit de 8 martie, cea mai frumoasa si emotionanta felicitare. Prima facuta si scrisa de manuta lui, felicitare in care-mi spunea ca ma iubeste, ca o sa fie aici mereu, si in care imi ura sa fiu sanatoasa, si sa fiu mereu langa el cand are nevoie de mine. Poate pare banal, dar pentru mine a fost supremul. Iar Cezar (cel mic, 4 ani), striga ieri de zor… Citeste mai mult »
Iulia
Guest
Iulia
Buna dimineata, zilele trecute fiul meu se uita la desene si imi povestea ca atunci cand va fi mare vrea sa construiasca in casa un buncar ca Scrooge McDuck. I-am spus ca mai are mult pana atunci, ca trebuie sa invete bine, sa aleaga o meserie, un servici si poate vor venii si multi bani. Atunci o sa vrea o familie noua, si o sa construiasca o casa noua dupa nevoile lor, inclusiv cu buncar :). S-a suparat foarte tare, a inceput sa planga, ca nu vrea o noua familie, ca el ne iubeste foarte mult si vrea sa locuiasca… Citeste mai mult »
wpDiscuz