Iata extragerea, multumesc tuturor pentru participare:

 

Din august au aparut hainele de toamna pe copilas.ro si mai nou chiar si gecile de iarna dar ma gandesc sa nu ne despartim asa brusc de vara. Nu putem aduce soarele inapoi dar putem depana amintiri.
Apropo sper ca ati defilat frumos vara aceasta cu hainutele de pe copilas.ro 🙂

Tema concursului: Spune o amintire frumoasa din aceasta vara, bineinteles impreuna cu copiii tai. Daca au facut ceva interesant, daca s-au distrat de minune, daca au facut o nazbatie poti sa ne-o spui noua.

Premiile se acorda prin tragere la sorti si constituie valoare comanda pe site:

3 premii a cate 100 ron
5 premii 50 ron

Valoarea premiilor se dubleaza pentru cei care comanda pe copilas.ro dinainte de 2013.

Cum si cine participa: Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu cu intamplarea la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 1 octombrie.

Concurs – sa ne amintim de vara
cristina
Guest
cristina

imi place VARA o ador. a fost prima vacanta de neuitat impreuna cu puiul meu la mare…unde a gustat nisipul si apa… darsi la munte unde ne-am umplut plamanii de oxigen. nu voi uita usor aceasta vara. deja ii simt lipsa…………

andreea
Guest
andreea

As avea mai multe nazbatii de povestit, ca de astea nu ducem lipsa, mai ales de cand am inceput sa mergem…dar una care ne-a lasat pe mine si pe sotul meu destul de impresionati a fost cand…statea de vorba cu sotul si parintii mei iar fetita noastra mergea prin casa de-a buselea si dintr-o data nu mai auzeam nimic,era o liniste..fetita mea era asa cuminte,ciudat,cand m-am dus sa vad ce-i cu ea,era la baie in picioare se tinea de wc..imi aruncase papucii inauntru wc-ului si ii privea..bineinteles reactia a fost sa-mi rada in fata..acum e doar o amintire amuzanta….

ela
Guest
ela

buna tuturor ,

noi vara aceasta am fost departe de casa ,dar totusi in locuri frumoase :soare,ocean ,briza ,nisip.
Multe amintiri frumoase :))

Anca Iosif
Guest
Anca Iosif

pentru mine vara aceasta a fost plina de evenimente alaturi de iubita mea fetita.. am invatat sa ne acomodam una cu cealalta iar ea devine tot mai nazdravana pe zi ce trece.. am experimentat primele cuvinte spuse.. am invatat sa cantam sa ne jucam si am avut parte de prima noastra calatorie la doar 6 luni 🙂 sa fim mame este o minune care ne face ca fiecare nazbatie sau isprava facut de micii nostri nazdravani sa fie un eveniment 🙂 ps. va mulțumim pentru minunatele hainute

Dranceanu Iris
Guest
Dranceanu Iris
doresc sa particip la concurs;m-am gandit cateva minute ce intamplare hazlie pot sa va povestesc,si mi-am dat seama ca sunt atat de multe lucruri hazlii pe care le-a facut baietelul meu de aproape 2 ani incat nici nu stiu la care sa ma opresc ;toata vara ne-am straduit sa facem la olita si pentru ca inca nu prea intelege cam cum sta treba cu olita,face f des pe langa olita, pe covor sau pe parchet si apoi se cearta singur;intr-o zi am lipsit aprox 5 min de langa el in timp ce facea caca la olita,si cand m-am intors l-am… Citeste mai mult »
gabi
Guest
gabi

O nazbatie foarte mare a facut fetita mea,cand eram la mare,ppe plaja langa noi o familie cu un baietel,care se juca cu lopetica in nisip.in ziua aia am uitat sa-i iau fetitei oala pt pipi,a zis ca face pipi dar pana am ajuns eu ea facuse in galeata baietelului de langa noi,am ctezut ca intru in pamant de rusine :)))))))))
Iar despre hainute pot sa spun ca a fost cea mai cocheta in aceasta vara

Adriana
Guest
Adriana

Sa ne amintim de vara lui 2014…pentru mine si sotul meu va fi poate cea mai frumoasa amintire pentru ca am vazut cum puiul nostru, nascut in Mai,crestea frumos. Cum s-a transformat dintr-o mana de om intr-un bebelus binecuvantat, superb doar in cateva luni…defapt exact cat a tinut vara! Cu siguranta vom tine minte aceasta vara ca fiind perioada in care o minune a binecuvanta cu adevarat viata familiei mele!

diana
Guest
diana
A fost cea mai frumoasa vara, intrucat a fost si prima vacanta a ei…marea si nisipul au fost absolut placerile ei ,neplictisandu se deloc in toate cele zece zile.a facut multe nazbataii ,dar cea mai mare a fost kiar amuzanta…langa senzlongul nostru era un cuplu german ea tocmai se ridicase sa se duca in apa dupa ce il daduse pe el cu crema de protectie …intr o clipa miruna imi luase crema si s a dus sa continue ceea ce incepuse sotia lui mai exact incepuse sa il dea cu crema pe spate pe acel domn …doar cateva secunde k… Citeste mai mult »
alina
Guest
alina

Vara aceasta a fost prima noastra vacanta in patru….la mare,a fost cea mai frumoasa vacanta.Cea mica incepuse se spuna mama,tata si ale(surioara) si de fiecare data cand eram in liftul hotelului incepea sa ne prezinte celor din lift care se amuzau,la fel facea si pe plaja.Balaceala,plimbari,carusele,masinute…..nici nu ne-am dat seama cum s-au scurs zilele.Asteptam urmatoarea vara 🙂

zita
Guest
zita

Am fost la mare, fetita mea are 2 ani. Era o zi cu valuri si vant, am luat-o in brate si am intrat in apa.Ea a inceput sa strige ca e un rechin in apa …eu m-am speriat tare.am inceput sa fug afara cat am putut de repede cu ea in brate…ea a zis uite acolo…si era unul gonflabil..din plastic…

alina
Guest
alina

Buna.
Vara aceasta a fost plina de provocari: prima vacanta la mare cu baietelul meu, primul drum mai lung cu masina, joaca pe plaja.Marea, soarele si nisipul imi vor aduce mereu aminte de aceste clipe.

cristina
Guest
cristina

Anul acesta am avut parte de o vara linistita, desi, chiar daca nu am reusit sa plecam in concediu, am fost alaturi de cei 2 copii ai mei si ne-am simtit minunat petrecand tot timpul impreuna.

cristina marin
Guest
cristina marin

cea mai frumoasa amintire a acestei veri….prima intalnire a baietelului meu de 1 an si 8 luni cu marea…cand a vazut-o si s-a apropiat de ea a zis…”apa male…bebe…fugi”…nici acum nu ma pot opri din ras atunci cand ma gandesc..
o vara superba…pacat ca a trecut!! 🙂

mari
Guest
mari

Vara aceasta a fost prima data cand fetita mea a vazut marea. A fost super in vacanta, cu greu mai reuseam sa o scot din apa. Am dus-o la delfinariu, la acvariu, a vazut microrezervatia de pasari exotice de la Constanta si mi-a povestit ca ar vrea sa stea mereu la mare 🙂

Aura
Guest
Aura

cea mai frumoasa si interesanta vacanta…de acum in patru.In vara asta am zburat si la propriu si la figurat, chiar daca pitica noastra nu avea decat 7 luni dar cel mai incantat a fost fratiorul mai mare,de 8 ani care a vazut o alta tara, o alta capitala europeana.Mi-a spus: „mami parca am fi calatorit in timp!” si cata dreptate are!!Cu drag

Lori
Guest
Lori

Buna,baietelul meu de 5 ani in mijlocul bazinului la strand(stie sa inoate din iarna fara nici o problema)a inceput sa strige ajutor in gluma iar o domnisoara speriataa a sarit dupa el sa-l „salveze” ,cand s-a apropiat si-a dat seama ca picase in capcana lui,si toata lumea a inceput sa rada si sa se mire cum de inoata asa bine piticul asta!!

irina
Guest
irina

Vara aceasta am fost prima data in vacanta la tara. Daria mea e departe de a fi nastrusnica. Era tare dulce insa in comunicarea cu animalele. Seara se aseza pe prispa casei si spunea povesti gainilor care, toate, ca la un semn, se adunau in jurul ei, se asezau si ascultau povestea :))). Asa alintate nu cred ca au mai fost animalele din acea curte.

adina
Guest
adina

Vara asta…off cate s- au intamplat… Cel mai mult ne-a placut la mare..am pasot cu incredere pe nisip, l-am si gustat..iar apa a fost minunata! Asteptam acum cu nerabdare si zapada!!

rodica
Guest
rodica

vara aceasta!trista vara!nu o voi uita niciodata!toti aveti amintiri frumoase,si ma bucur pentru voi,eu insa nu pot spune ca si voi,astept vara viitoare care sper din toata inima ca va fi altfel..

mihaela
Guest
mihaela

prima vacanta in 4 plina de evenimente : plimbari,soare, ploaie 🙂 , balaceala..de toate pt toti

Mari
Guest
Mari

Vara…mare…soare..
Am fost împreună cu fetiÈ›a noastra în cea mai frumoasa vacanta posibila. Vremea a fost excelenta, valurile înalte È™i nisipul fin.Impreuna cu prietenii ei,fetiÈ›a mea a pornit în expediÈ›ii de căutare a celor mai frumoase scoici…despre bălăceala în mare È™i piscina nu mai spun…Ne este dor de vara È™i È™i vrem ca timpul sa treacă mai repede sa putem pleca din nou în vacanta!!

cornelia
Guest
cornelia

Vara aceasta a fost fantastica.De ce?simplu.este prima vara in trei.puiul nostru dorit de atata timp ne-a fost alaturi ,iar totul a devenit minunat.vacanta am petrecut-o acasa acomodandu-ne unii cu altii,insa a fost cea mai frumoasa de pana acum.La anul promitem ca o sa venim cu povestioare despre viata si vacanta noastra in trei.

mihaela
Guest
mihaela

A fost prima vacanta in trei la mare. Fetitei noastre i-a placut foarte mult. Turna apa din galetusa pe ea, apoi se tavalea in nisip. Arata ca un porcusor. 🙂

Anca
Guest
Anca

Pentru noi vara e perioada concediului…petrecem clipe minunate alaturi de baietelul nostru…vara asta am fost din nou la mare…bucurie mare…zambete…momente magice…balaceala…joaca…plimbari …dar si nazdravanii…toate ne-au ramas ca amintiri ..si ne vom aduce mereu aminte cu drag de ele…

IULIA
Guest
IULIA

Vara aceasta a trecut foarte repede. Din pacate nu am fost plecati nicaieri in vacanta dar am compensat acest lucru prin activitatile facute acasa. Am reusit sa le terminam de ansamblat leaganul (l-a facut sotul meu), unul rezistent si inalt (sa se sea pana la cer – cum spune David), le-am umplut piscina gonflabila din curte – s-au balacit toata ziua cand le-a permis vremea si am facut mici excursii prin imprejurimi.

Adina
Guest
Adina

Anul acesta am petrecut si noi prima vacanta in patru. Am mers la munte, la salina, de unde avem multe amintiri: am mancat kurtos de la mama lui, am admirat frumusetile locurilor, am stat in salina unde cel mic si-a petrecut majoritatea timpului dormind, cea mare s-a zbenguit cat a putut, s-a lasat pictata pe fata, iar noi, adultii, ne-am bucurat de ei si de tot ce era acolo.

Neagu Mihaela
Guest
Neagu Mihaela
Vara aceasta a fost plina de surprize deoarece am plecat in multe locuri si am diversificat multe distractii. Cea mai mare bucurie a Antoniei a fost cand am ajuns intr-un parc de distractii plin cu fel si fel de oportunitati in care sa se plimbe, sa se invarta, sa se dea in toate felurile si mai erau si cateva personaje Disney. A fost fascinata sa se dea ptr prima oara intr-un roller coaster si s-a dat de cateva ori tipand de bucurie cat o tineau plamanii iar multi oameni o priveau si radeau ca nu le venea sa creada la… Citeste mai mult »
cristina
Guest
cristina

in aceasta vara , cea mai interesanta experienta a fiicei mele a fost perioada petrecuta la tara la bunici , unde se strang mai multi copii si merg la scaldat , plimbari cu roaba , bataie cu apa , drumetii prin padure si multe altele ….

simo
Guest
simo

vara aceasta va fi una memorabila deoarece a fost prima vara in 3, alaturi de ingerasul nostru..am fost cu el la piscina si spre bucuria noastra, a fost incantat de agitatia din jur si de ceilalti copilasi!

Margina Aneta
Guest
Margina Aneta

Am avut cea mai frumoasa vara posibila cu toate ca ca nu am fost la mare ,la munte,venind pe lume fetita noastra mult dorita si asteptata.

Ruxi
Guest
Ruxi

Scumpa mea in varsta de 1 an si 3 luni a facut primii pasi, toata vara ne-am balacit si distrat impreuna, iar acum ne pregatim de frumoasa toamna si de primii fulgi de zapada.

Dya
Guest
Dya

Am foast un weekend la piscina cu cei 5 copilași, si jucam in apa un elefant se legală si toti s.au pus pe marginea piscinei si se uitau la noi:)

Tatiana
Guest
Tatiana

la inceputul verii,in iunie, Sara a implinit un anisor, si cele mai frumoase amintiri le avem de la petrecere,taierea motului,tortul,cadourile…nu am ajuns la mare,dar mergand la strand am aflat ca noua nu ne este frica de apa si ne-am balacit ca o ratusca!!!:)o vara mult prea ploioasa si scurta din pacate!!!

tabita
Guest
tabita

Multumim Alina pt concurs si pt oportunitatea de a ne aminti lucruri frumoase…Vara aceasta am petrecut-o in 4,avand-o si pe micuta noastra de 9 luni cu noi… cea mai frumoasa zi am petrecut-o la gradina zoologica,spre incantarea baietelului de 5 ani care a ramas impresioanat de multimea si varietatea animalutelor mici si mari…apoi am vizitat Oraselul copiilor,unde iarasi am avut parte de distractie si lucruri noi,,,,zambetul si bucuria din ochii copiilor ne-au facut sa ne dam seama cat de mult a insemnat acea zi pt ei,,,si mai ales faptul ca am fost toti impreuna.

gabita
Guest
gabita

Copilasii mei s-au distrat vara asta in special la piscina…
Se balaceau si se stropeau cu apa, erau foarte fericiti.. sa faca baie si sa se joace in piscinuta lor speciala….:)
Si acum zambesc cand imi aduc aminte…

Anonim
Guest
Anonim

In primul rand, multumim pentru acest nou concurs.
Familia mea in general petrece vara frumos, pentru ca este singura perioada cand stam, toti trei, cat mai mult timp impreuna.
O amintire frumoasa din vacanta este si ziua in care am sarbatorit ziua de nastere a baiatului nostru impreuna cu tovarasii lui de joaca. Ne-a convins sa renuntam la o zi din concediu pentru ca, spunea el :”…trebuie sa fiu acasa de ziua mea. Ma asteapta un tort si prietenii mei vor sa vina la ziua mea!”

gina
Guest
gina

Vara aceasta am fost cu copii l a tara am stat si am privit soarele cum apune ,cum rasare ,am facut plimbari prin lanurile de grau cu flori ,maci , frumos aer de padure ,minunat poate vine din nou vara ….l a anul viitor sigur va veni.

Bulanasi Ana
Guest
Bulanasi Ana

Vara asta a trecut atat de repede…cand ai doi copii mici si nazdravani fiecare clipa este frumoasa si cu emotii.Ce imi vine acum in minte este momentul cand micutul meu baietel a urcat pe un tobogan gonflabil mare pt el.spunand ca el poate sa se dea si cand s a vazut sus a inceput sa urle cu disperare mamiiii…si ;bineinteles ca mami a urcat in viteza si l a salvat.dandu se amandoi odata …

Elena
Guest
Elena
Da, am fost si la mare si la munte si la piscina dar nimic nu se compara cu cele 3 sapatmani petrecute la tara la bunici. In primul rand, cei de pe copilas.ro – aveti multumirile bunicutei Alexandrei, care nu mai contenea sa admire si sa laude toate rochitele, bluzitele si fustitele nepoticai. Ne-a placut enorm la bunici: fara televizor sau calculator, prieteni ne-au fost doar gainile, caprita Cica, pisica, cainele, doua fetite din vecini, florile, buburuzele, bunica si cartile. Mama mea, care o vede foarte rar pe nepotica, mi-a zis ca am o fitita tare desteapta, si de data… Citeste mai mult »
dya
Guest
dya

vara asta a fost minunata puiutul nostru a inceput sa mearga si noi ne-am bucurat privindul cum descopera si face in fiecare zi lucruri diferite 🙂

Georgiana
Guest
Georgiana

O amintire amuzanta e legata de prima inghetata savurata de Daniel, care a mancat practic nu doar cu gurita ci si cu obrajorii, nasucul si fruntea. Noi ne-am amuzat copios pe seama lui iar el zambea vazandu-ne!

SIMONA
Guest
SIMONA

IN ACEASTA VARA NU AM AVUT AMINTIRI FRUMOASE DOAR CA VA POT SPUNE CA ZILELE AU FOST LA FEL ……

Natalia
Guest
Natalia

In aceasta vara eu impreuna cu copii mei am fost la mare.In fiecare seara mergeam in parcurile de distractii.Le faceam toate poftele doar sa se simta bine.Aveau un zambet inocent care ma facea sa ma simt o mama implinita si multumita de aceste 8 minuni primite in dar de la Dumnezeu.

Ana
Guest
Ana

Buna tuturor,

Vara asta am fost departe de tara, pe o plaja minunata, unde ne-am balacit in apa cautandu-l pe Nemo. A fost foarte amuzant!

Brindusa
Guest
Brindusa
Buna, vreau sa spun ca sunt relativ noua pe acest site, de 1 luna jumate ma chinui sa dau si eu comanda de hainute pentru ca se dau foarte repede, intr-un final, am reusit. Am si eu 2 prichindei, un baietel de 2 ani si jumatate si o fetita de 1 an si 2 luni care imi fac zilele frumoase si solicitate totodata…Una din intamplarile placute este ca fetita pe data de 5 august, cand a implinit 1 anisor, a facut primii pasi singurica, deocamdata fiind mai putin nazdravana…in schimb fratiorul are grija sa faca pozne si pentru ea ,… Citeste mai mult »
Oprescu razvan
Guest
Oprescu razvan

Ador vara. Imi place nespus! Este un anotimp iubit de mine. Iar vara aceasta nu o voi uita niciodata….Nu o voi uita….in vara asta sa nascut o stea,un inger. In vara asta,sa nascut copilul meu sa nascut lumina ochiilor mei,fata mea Ayda Maria.

Rad Nicoleta
Guest
Rad Nicoleta

Desi eu inca sunt mai mica,sunt inca copil. Dar majoritatea hainelor,le-am luat de aici e un site de copii super,bafta si cat mai multe realizari pe parcurs. Eu am facut multe nazbatii cu prietenii mei in aceasta vacanta,a fosta cea mai frumoasa vacanta petrecuta cu prietenii si cu familia bineinteles.

Veronica
Guest
Veronica

Bucuria noastra din vara aceasta a fost cand baietelul nostru a inceput sa faca primii pasi. De atunci lucrurile nu mai stau la locul lor… :)) E o minunatie de copil!

cristina
Guest
cristina

Vara asta…… Cel mai mult ne-a placut la mare..balaceala, plaja.. leneveala.totul la superlativ…pacat ca a trecut vara atat de repede. in concluzie numai amintiri frumoase

Clumi
Guest
Clumi

Draga Copilas, vara aceasta ne-ai inseninat zilele cu surprizele tale. Am fost nevoita sa stau foarte mult timp bolnava, in pat, iar lucrusoarele tale ne bucurau mult de fiecare data cand soseau. Multumim

wpDiscuz