Iata extragerea:

alina copilas.ro

Ne apropiem de sarbatorile de iarna si cum v-am obisnuit nu scapati fara un concurs.  Poate castigati si primiti de la mosul hainele gratis. 🙂
A fost un an interesant. Daca credeti ca partea emotionanta este doar la voi vreau sa va spun ca emotiile sunt si aici. Ani la randul am trait alaturi de voi emotiile oricarei reusite si oricarei pierderi de produse.  Copilas.ro este despre pasiune, emotii.


Dar, fie ca ne-am bucurat, apropiat, certat, despartit stiu ca site-ul copilas.ro va ramane pentru multe dintre voi o amintire. Cu trecerea timpului lucrurile rele au sa se uite dar pasiunea si emotia va ramane mult timp de acum incolo. Nu simpla dorinta pentru haine v-a unit la ora fixa din toate colturile tarii. Este vorba aici de  emotia comenzii, emotia coletului si de a-ti vedea copilul imbracat cu hainele de pe copilas.ro.

Va doresc din toata inima sarbatori fericite.

… si concursul:

Scrie un comentariu la acest articol in care sa ne spui o amintire placuta din perioada Sarbatorilor de iarna.

Prin tragere la sorti se vor acorda:

 5 comenzi a cate 100 ron pe copilas.ro.

5 comenzi a cate 50 ron pe copilas.ro

Premiile se dubleaza pentru clientii care comanda inainte de anul 2012.

Pentru validare, numele nu trebuie sa fie complet dar trebuie sa scrii emailul in campul aferent pentru a te contacta in caz ca ai castigat.

Termen limita: 14 decembrie.

Sfarsit de an 2013

Lasa un comentariu

avatar
Petretchi Simona
Guest
Petretchi Simona

Cea mai placuta amintire din perioada Sarbatorilor de iarna este mersul la colindat din copilarie in satul bunicilor mei..mergeam cu traistutele si primeam pe langa banuti, mere si nuci:) Doamne,ce fericiti mai eram! o gramada de copilasi..pacat k incet traditia se pierde. Frumoase vremuri..

Ioana O
Guest
Ioana O
Cand eram mica stiam ca mama cumpara cadourile de Craciun si in fiecare an le cautam in toata casa sperand sa le gasesc. Intr-un an le-am gasit , m-am uitat ce era in punga , am pus punga la loc iar in dimineata de Craciun cand am descoperit cadoul( pe care il vazusem deja) m-am bucurat la fel de tare. Sentimentul pe care il aveam in dimineata de Craciun era unic, poate ca il pierdusem in ultimii ani, dar avand in vedere ca anul acesta este primul Craciun alaturi de bebe sigur o sa reinvie amintirile din copilarie, mirosul de… Citeste mai mult »
Mari
Guest
Mari

Imi amintesc cu placere de bunica, cu parul alb si mainile muncite cum facea cozonaci si colaci pe care ii impartea copiilor ce veneau cu colindul…de darurile atat de pretuite, nu erau scumpe dar ne bucuram cand gaseam sub bradut cate un mic pachetel pentru fiecare. Bucuria aceea nu o vom mai trai niciodata…
sarbatori fericite!

cristina marin
Guest
cristina marin

sunt atat de multe amintiri placute….dar cea mai placuta este primul craciun alaturi de puiul nostru..cel mai dorit copil din lume!!!

IULIA
Guest
IULIA

Prima oara cand am impodobit bradul impreuna cu copiieste pentru mine de neuitat. Cat de incantati au fost sa puna globulete si beteala, sa puna fursecuri si lapte pentru Mosul care le lasa cadourile.
Saarbatori fericite!

STEFONI MONICA DANIELA
Guest
STEFONI MONICA DANIELA

Daca este vorba de emotii atat la noi cat si la voi haideti sa fim generosi si cu copii mai putin norocosi carora parintii nu le pot cumpara hainute nici noi nici second. Cate putin de la fiecare ar insemna sa aducem emotii si bucurii si pentru alti micuti care-l asteapta pe Mosul.

elena
Guest
elena
Pentru ca suntem in prag de sarbatori, iar de sarbatori ne plac povestile ce ne aduna la gura sobei, va voi spune o poveste despre… magie si emotie. Anul trecut in Ajunul Craciunului fetita mea facea 1 an si 10 luni. Era forfota pregatirilor cu miros de brad si de cozonac, farmecul beculetelor si ornamentelor, multa veselie si lumina; cunoasteti cu totii, nu’i asa? Citeam foarte mult „Prima mea carte de Craciun”, primita in dar cu un an in urma, priveam cu fascinatie desenele viu colorate ce il reprezentau pe Mos Craciun cu o barba alba si caciulita cu pon-pon,… Citeste mai mult »
Tatiana
Guest
Tatiana

oh,atatea amintiri placute imi vin in minte…bucuria colindelor cantate alaturi de colegi,prieteni,umbland prin diferite case si locuri,intalnind oameni care acum ne primeau cu un zambet si pe langa care altadata am fi trecut fara o privire…sentimentul acela ca,toti suntem egali si toti ne bucuram pentru acelasi lucru si toti o impartasim celorlalti prin frumoasele noastre colinde…

Carmen I
Guest
Carmen I

Si acum imi aduc aminte cum tata se costuma in Mos Craciun, batea in geamul casei, iar apoi eu ii deschideam usa si-l invitam in casa. imi amintesc cum incerca sa-si controleze vocea atunci cand ma intreba ce peripetii am facut in ultimul an si cum ma asculta atent cand ii recitam o poezie. Iar cea mai „inedita” a fost la 7 ani, cand am observant ca Mos Craciun avea aceleasi incaltari ca si tatal meu. Sarbatori fericite va doresc!

Mihaela
Guest
Mihaela

Nostalgia mirosului de cornulete si cozonaci abia scosi din cuptor in Ajunul Craciunului ,facuti de mama,bradul impodobit de noi copiii,impreuna cu tata,prima mea papusa gasita sub brad-Loredana-…toate astea se transmit copiilor mei care impodobesc bradul impreuna cu tatal lor,iar eu coc prajituri,cornulete-scutecele Domnului-si cozonaci,iar mirosul se transmite ca o punte peste timp…
Sarbatori cu sanatate si bucurii!

Neacsu Roxana
Guest
Neacsu Roxana
Povestea mea Cea mai haioasa amintire legata de cadourile de Craciun a fost cand eram la varsta de 10 ani si cand inca mai credeam in Mos . Am descoperit in bucatarie intr-un dulap niste hainute minunate , pulovar , ciorapei si caciulita si nu intelegeam ce cauta acolo ………si m-am dus fericita dar nedumerita la mama s-o intreb care nu s-a bucurat asa de mult ca mine si nu intelegeam de ce ……binenteles ca saraca a trebuit sa cumpere altele ca la pom in ziua de craciun am avut cadou binenteles! Iubiti_va mama! Este cea mai sfanta si buna… Citeste mai mult »
simona
Guest
simona

Imi este dor de sa stau cu mama in bucatarioara noastra mica, sa o privesc cum gateste, sa ascultam teatru radiofonic in mirosul acela de cornulete si saratele.

MADALINA
Guest
MADALINA

imi aduc aminte de forfota dinaintea Craciunului, mirosul de cozonac facut de bunica (mamaia) mea si gustul lui, cum n-o sa mai existe altul, de colindele cantate de corul bunicului meu, de micile ciondaneli legate de amplasarea si decorarea bradului, mirosul de brad natural ce inmiresma casa si seara de Ajun cand il asteptam cu nerabdare si emotie pe Mosu’, amintiri frumoase, pure, de care ar trebui sa aiba parte orice copil.

Adina
Guest
Adina
Una din cele mai frumoase amintiri e una din copilaria mea si a fratelui meu. Eram copii si Mosul nu uita sa ne puna cadouri in ghetute sau langa brad. An de an se intampla acelasi lucru numai ca incepusem sa devenim mai circumspecti cu privire la existenta Mosului cel darnic. Tot urmarind dupa indicii, rascoleam subtil casa si, intr-o zi cand parintii nostri erau la servici, am dat peste ascunzatoarea unde asteptau cuminti darurile „Mosului”. Le-am privit, le-am pipait putin cu manute mici si curioase si am hotarat sa nu stricam supriza de a doua zi. Fratele fiind mai… Citeste mai mult »
manuela
Guest
manuela

imi aduc aminte cum mergeam cu fratii mei la colindat prima oara. cand am ajuns acasa eram asa de incantata de primii mei bani. imi amintesc cum fratii mei se pregateau sa mearga cu mastile iar eu stateam pitita de frica mastilor. traditii care la noi in zona inca se mai respecta… sarbatori fericite!
un an nou imbelsugat

bogdana
Guest
bogdana

Emotiile, sentimentul de fericire, nerabdarea de a impodobi bradul si de a-l astepta pe Mos Craciun, repetarea poeziilor ca nu cumva sa ne impotmolim cand stam asezati pe genunchiul mosului, de a asculta colindatorii, de a imparti darurile, mirosul cozonacilor. Amintirile acestea nu se vor sterge niciodata, mai ales ca acum avem un bebe si continuam traditia. Craciun Fericit tuturor!

Silvia
Guest
Silvia

Intotdeauna cand vorbesc de Craciun imi amintesc perioada de cand eram copil, la tara, la bunici, si mergeam pe strazile care erau pline de zapada. Era o atmosfera feerica, avea ceva misterios si foarte frumos in ea.

Anamaria
Guest
Anamaria
Sarbatorile de iarna sunt cele mai frumoase! Imi amintesc cu drag, intr-un an nu ninsese, sosise ajunul Craciunului si noi nu aveam zapada, era trista. La un moment dat a inceput sa ninga cu fulgi mari, m-am incaltat, mi-am luat un plover pe mine mai grosut un fular imprejmuit deasupra gatului si am fugit afara intr-un suflet. Eram asa de fericita si bucuroasa, ningea foarte frumos. Cei drept mama ma certat pentru ca am iesit dezbracata afara. Insa nu a mai contat:) De atunci obisnuiesc in fiecare an sa ies afara la prima ninsoare pentru a ma bucura de primi… Citeste mai mult »
cristina
Guest
cristina

Cea mai placuta amintire din perioada Sarbatorilor de iarna este mersul la colindat din copilarie in satul bunicilor mei.ce atmosfera, toata lumea vesela cu traistutele pline…copii fericiti…o atmosfera de basm!

Mihaela Neagu
Guest
Mihaela Neagu

Nu-mi pot aduce aminte de altceva mai frumos decat atunci cand de sarbatori eram cu totii, toata familia.
Personal nu ma incanta nimic mai mult decat amintirile in care de sarbatori toata familia se aduna si petrecea impreuna.
Din nefericire nu mai pot fi cu totii de sarbatori dar amintirile alaturi de ei raman cel mai frumos dar pentru mine.

Sarbatori fericite echipei copilas.ro !

nicoleta
Guest
nicoleta
cand spunem sarbatori de iarna ne gandim la cadouri,la familie ,colinde si miros de brad.Ca atunci cand eram copii ,bunica pregatea cu mama ce era de pus pe masa de craciun(cozonac,sarmale,cornulete….)era frumos..cum ma duceam afara cu sora mea si ne jucam cu zapada si ne udam pana la piele:)))).mama ne schimba si noi o luam de la capat.imi amintesc de dimineta ca ma trezeam si abia asteptam sa vina mosul.iar mama zice „a venit mosul ia vezi ce ti-a adus”,ma duceam repede la brad si deschideam cadoul(cica de la mos):).CRACIUNUL ESTE CEA MAI FRUMOASA SI MAI SFANTA SARBATOARE ,CRACIUN FERICIT… Citeste mai mult »
dya
Guest
dya

IMI ADUC AMINTE CU DRAG KND IN FIECARE AN MERGEAM CU COLINDA…SI INTR-UN AN KND NU PREA AVEAM CHEF SA MERG NICAIERI…TOTUSI FORTATA DE PRIETENI AM PLECAT..SI IN ACELE ZILE …LA COLINDAT..L-AM CUNOSCUT PE SOTUL MEU..E O AMINITRE PLACUTA….DAR SI COMICA KND MA GANDESC K NOI ACOLO NE-AM CUNOSCUT:)

cristina
Guest
cristina

pentru mine CRACIUNUL este, a fost si va fi…. cea mai frumoasa si asteptata sarbatoare. perioada magica a vestirii nasterii MANTUITORULUI. CEA MAI FRUMOASA AMINTIRE DE CRACIUN ESTE NEGRESIT VENIREA PE LUME A FIULUI MEU ANDREI. a venit anul trecut de sf. NICULAE. CEL MAI MINUNAT CADOU! VA UREZ SARBATORI FERICITE PLINE DE MAGIE!

Cristiana
Guest
Cristiana
Cele mai frumoase sarbatori din intreg anul sunt ale Craciunului:). Cea mai frumoasa amintire de Craciun din viata mea,a fost atunci cand eram mica,impreuna cu ai mei,in fiecare coltusor al casei era o atmosfera de sarbatoare,veselie si mirosul de cozonac ma facea sa merg la fiecare 5 minute la bucatarie sa intreb cand este gata:)In seara de ajun este si ziua mea de nastere iar mama intotdeauna imi spunea ca m-a adus Mos Craciun si m-a lasat sub bradut.Imi amintesc in mod special un Craciun,stateam in poala mamei si o intrebam mereu cand va veni mosul iar ea cu mana… Citeste mai mult »
Alina
Guest
Alina

Cate amintiri frumose am din copilarie, abia astept sa mai creasca si gargarita mea si sa se bucure si ea de sarbatorile de iarna. Imi aduc aminte cand pe la 4 ani jumate a aparut Mosu’ langa brad si am spus poezii k sa primim ceva.( bine k pe la 7 ani am aflat k Mosu e unchiul meu si cum credeti k mi am dat seama , ne a zis „Hai la nenea’ si eact asa ne zicea el si m am prins repede)
Va doresc tuturor Craciun fericit si multa sanatate!

Antoneag Lavinia
Guest
Antoneag Lavinia

Buna tuturor,
O amintire de neuitat din preajma sarbatorilor de iarna este taierea porcului si incalecarea lui. Pentru mine era ceva nou de fiecare data deoarece niciun porc nu semana cu altu(asa mi se parea mie:-) ).
Va pup si va doresc sarbatori fericite tuturor!

Alina
Guest
Alina
De vreo 5 ani, sotul meu, Ionut face pe Mosul pentru copiii catorva vecini si ne adunam toti la unul din ei: cu sacul plin de cadouri, cu tipete si tremurat de emotie cand spuneau poezii sau ii cantau colinde Mosului, cu imensa bucurie si mirare ca Mosul le-a adus exact ce isi doreau! Acum trei ani, fetita unui vecin observa pe sub costumul Mosului tricoul care, ce sa vezi, era identic cu al vecinului Ionut. Si sa vezi 8 adulti cum isi storc creierii in cautarea explicatiei cum a ajuns tricoul vecinului pe Mos Craciun?! Concluzia a fost ca… Citeste mai mult »
Laura
Guest
Laura

Una din amintire placute: la marginea semineului, cu focul trosnind, clinchete de zurgalai afara, clopotei la usa, colinde in surdina si..un mos mai plinut incercand sa intre pe horn pentru a-i surprinde pe copilasii alaturi de care il asteptam la brad..dar surpriza! Mosu’ s-a intepenit! Asa au realizat nepoteii mei ca intr-adevar Mosu’ exista!

ioana
Guest
ioana
Eu am 2 amintiri care ma fac sa zambesc si astazi dupa foarte multi ani 🙂 prima : de ignat bunicul meu parlea porcul cu paie, pana aici totul normal si firesc la tara, mie mi a venit geniala idee de a baga in foc un tub gol de deodorant si… ce surpriza a avut tataicul meu cand a bagat furca in paie sa mareasca valvataia focului :))) un mareee boooom. A doua :aveam in jur de 5 ani, in ajun ne pregateam sa impodobim bradul, intotdeaua eu si tata, numai ca in acea zi m am suparat pe el… Citeste mai mult »
Larisa
Guest
Larisa

Fiecare Craciun ramane o amintire placuta,dar sunt de neuitat momentele din copilarie cand faceam Craciunul la bunici,era asa de bine cand eram toti impreuna si abia asteptam sa vedem daca a venit mosu’,mergeam de zeci de ori in camera unde era bradul sa vedem daca a ajuns,eram asa de fericite si-apoi mersul la colindat,la sanius,toate ne aduceau o bucurie extraordinara.acum,abia astept momentul sa mergem la sanius si la colinda cu puii nostrii!

gina
Guest
gina

O amintire cu care imi aduc aminte cu placere, era cand tata venea de la servici si ne aducea portocale, bomboane .Se gaseau f greu si pt noi era o placere sa le avem

gabriela
Guest
gabriela
Vin sarbatorile,copii ne cresc sub privirii iar noi ne bucuram ca putem spune ca sintem copii,parinti si poate cu voia lui Dumnezeu mai tarziu si bunici.Imi amintesc cu mare drag de momentul cand am descoperit ca tatal meu juca rolul lui Mos Craciun pe toata scara blocului,cum mosul bineinteles intra pe horn incepea de la etajul 4 si cobora in jos,noi stateam la 1,eu il asteptam cu sufletul la gura ,ajunge „Mosul” acasa ma aseaza pe genunchi lui si cred ca ma intreba de unele de altele dar eu eram atrasa de altceva,belea mosul avea in picioare pantofi perforati a… Citeste mai mult »
Gianina L.
Guest
Gianina L.
Cea mai frumoasa amintire…. Craciunul 2005 Dupa ce am pierdut aproape o noapte sa impodobim bradul pt.cel mic, dimineata eram nerabdatori sa-I vedem reactia…ce credeti el a apucat o crenguta si l-a trantit jos, nu am inteles atunci deoarece nu vorbea sa intelegem ,m-a luat de mana si mi-a dat un dvd cu desene cu Michey in care Pluto dupa ce a asezat varful ,din greseala a daramat bradul…..si uite asa am petrecut inca 3 sarbatori de Craciun, pana am reusit sa-l facem sa inteleaga (bineinteles dupa ce am inceput terapia aba) noi fiind parintii unui copil cu note autiste,… Citeste mai mult »
daniela
Guest
daniela

O amintire de neuitat din preajma sarbaririlor de iarna a fost cand am plecat cu colindul fiind insarcinata cu baietelul meu cel mare ( care are acum aproape 7 ani). Nu va pot spune cu cata placere am fost primita de toti oamenii care doreau sa faca poze cu burtica mea. Baiatul in preajma sarbatorilor se uita la aacele poze si-mi spune mereu ca-si doreste sa plece cu colindul .Ce credeti ca este in mintea lui: poate mai traieste acele clipe sa mai vada cum este in burtica lui mami.
Va dorim sarbatori fericite!

Irina
Guest
Irina
Amintirile din perioada sarbatorilor de iarna sunt multe si frumoase, mai ales cele de cand eram copil. Ritualul pe care mama il avea (si il mai are) de a coace diverse bunatati care invaluiau casa intr-o aroma magica de sarbatoare, era (este) magic. Deasemenea, desfacutul cadourilor in dimineata de Craciun este un moment plin de voie buna, lacrimi de fericire si un teribil amuzament. Intotdeauna am incercat sa ne facem mici cadouri surpriza unuia altuia, asa ca la noi Mosul inca mai exista si va exista intotdeauna. Acum ca am si eu un baietel de 7 luni, voi incerca sa… Citeste mai mult »
Cristina
Guest
Cristina

Cred ca toate sarbatorile au fost frumoase, dar cred ca anul acesta va fi cel mai frumos Craciun, pentru ca va fi pentru prima data cand il vom petrece in familie, alaturi de cei 2 copii ai nostri, Daria in varsta de 6 ani si Tudor de doar 2 luni. Si mai cred ca nimic nu se compara cu bucuria si emotia fetitei noastre atunci cand il primeste pe Mos Craciun cu darurile lui mult asteptate!! Sarbatori fericite tuturor!!! V pupam!

Ruxi
Guest
Ruxi
Cea mai placuta amintire pe care o am de Craciun, din perioada copilariei, este emotia pe care o simteam atunci cand constatam ca a venit Mos Craciun plin de cadouri si bucuria imensa de a desface frumoasele cutii pline de darurile mult asteptate. Sunt vreo 3-4 ani la rand de care imi amintesc, dinainte de a afla adevarul despre Mosul 😀 Trebuie sa marturisesc ca la fel de mult astept si hainutele pe care le comand de pe siteul vostru, este acelasi sentiment cand trebuie sa ajunga pachetul 😀 Va doresc Sarbatori frumoase si un an nou plin de fericire!
Ade
Guest
Ade
Buna tuturor! sunt o mamica mai „noua” atat la sensul propriu, cat si pe acest minunat site, de existenta caruia ma bucur tare mult.. Amintirea placuta care imi vine prima in minte dateaza din vremea copilariei minunate pe care am avut-o undeva intr-un satuc din judetul Timis. Acolo se tine foarte mult la traditii si obiceiuri..amintirea mea se refera la obiceiul din dimineata ajunului de Craciun, atunci cand are loc „manifestarea” numita , mai exact are loc strangerea tuturor copiilor incepand de la 1 anisor si pana la 18 pentru a merge din poarta in poarta si a capata in… Citeste mai mult »
mari
Guest
mari

Mirosul cald al cozonacilor proaspeti scosi din cuptor,invaluirea casei in mireasma bradului impodobit, colindele ce rasuna la fereastra, glasurile vesele ale copiilor iesiti la derdelus, cu alte cuvinte: Craciunul!
Sa ninga cu belsug si bucurie si fie ca anul ce vine sa ne aduca numai fericire si sanatate!
La multi ani!

Ioana H
Guest
Ioana H
Sunt foarte multe amintiri legate de sarbatorile de iarna, incepand cu varsta copilariei cand, invatati de bunici sa ne rugam la Dumnezeu si pe langa rugaciunea din fiecare seara sa-i spunem doar lui ce ne dorim sa ne aduca Mosul, si uite asa niciodata nu corespundeau dorintele noastre cu cele primite…si pana am crescut..am ajuns noi sa ne facem singuri cadouri dar si altora…e tare frumos sa vezi cum se lumineaza fata cand primeste cineva un cadou..acum am doi copii si ma bucur mult sa-i vad fericiti cum despacheteaza in viteza cadourile, fac schimb intre ei… Dar, acum cateva zile… Citeste mai mult »
zenaida
Guest
zenaida

Cele mai frumoase amintiri le am din copilarie.prin definitie Craciunule sinonim cu magia.Imi e dor sa fiu copil si sa astept pe langa mama sa scoata cozonacii imbietori din cuptor, de glasul tatei care imi pregatea sania pe care visam ca pot zbura oriunde, de noaptea magica in care impreuna cu sora mea asteptam sa auzim pasii mosului pe acoperis, de momentul deschiderii cadourilor cuibarita in bratele mamei…..pe scurt de dulcea copilarie.

adriana
Guest
adriana
Buna, Imi amintesc cu placere prima intalnire a fetitei noastre cu Mos Craciun si reactia de bucuria pe care a avut-o cand a descoperit cadourile din cizmulite de la Mos Nicolae. Avea 1 an si 9 luni si nu am sa uiti bucuria de pe chipul ei. I-a spus repede o poezie Mosului, a luat cadoul si a fugit in bratele tatalui ei, unde se simtea in siguranta. Si a fost f incantata pt ca Mosul a ghicit ce-si dorea ea sa primeasca. Acum astept cu nerabdare sa vad reactia baietelului nostru in varsta de 1 an si 4 luni,… Citeste mai mult »
MARRY
Guest
MARRY

Amintirile mele legate de sarbatorile de iarna sunt din cele mai frumoase, intotdeauna am fost inconjurata de familie si de oameni care ma iubesc. Venirea Craciunului reprezinta unul din cele mai asteptate momente ale anului, ce poate fi mai placut decat sa-ti strangi prietenii si familia sa-ti aduci aminte de momente speciale cu multe amintiri placute, prilej prin care toti cei dragi se aduna in jurul bradului de Craciun, meditand asupra evenimentelor si ciocnind un pahar de vin in cistea Nasterii Domnului si ascultand urarile colindatorilor.

dya
Guest
dya

Sunt multe amintiri placute, dar cele mai frumoase sarbatori sunt alaturi de copii, acestea sunt mai proaspete in memoria noastra, acum ne bucuram sa ii vedem pe ei fericiti atunci cand deschid cadourile. Sarbatori fericite!

mihaela
Guest
mihaela

Sunt atatea amintiri frumoase…Cele mai frumoase sunt cele in care mergeam la colindat cu sora mea si de fiecare data ne insotea tata,pana cand am fost mai mari si puteam merge singure.Si acum sarbatorile sunt minunate alaturi de cei doi copii ai nostri,Alex si Maria.Va urez un Craciun minunat si multumesc pentru ca existati.

georgi
Guest
georgi

i-mi amintesc cu drag in fiecare an de craciun,cum mergeam cu colindul alaturi de toti copii de pe strada mea.Primeam mere,nuci,colaci,dar si banuti.Nu eram atat de atrasi de bani,cat de cosul cu mere si colacei calzi.Tare mult mi-as dori sa pot merge si acum cu colindul,dar din pacate in ziua de azi copii vin pentru bani,datina nu mai este aceeasi…s-a pierdut undeva pe poteca anilor trecuti…

Dana
Guest
Dana

Sunt de aceeasi parere cu Stefoni Monica Daniela si cred intr-adevar ca bucuria Craciunului nu o poti simmti decat daca esti curat sufleteste si daca nu ai uitat de semenii mai putin norocosi de langa noi.Ar trebui sa ne amintim de adevaratele valori si de ce inseamna Craciunul de fapt si nu doar de Mos craciun.

Cristina
Guest
Cristina

Pentru mine cea mai frumoasa amintire legata de sarbatori e traditia familiei mele de a se trezi foarte devreme in dimineata de Craciun pentru a vedea ce cadouri a adus Mosul. Indiferent de varsta, acasa la mama am pastrat surpriza cadourilor de Craciun si cu totii eram nerabdatori si aproape ca nu puteam dormi in seara de Ajun. Desi erau simbolice si nu foarte scumpe, emotia codoului surpriza era mereu aceeasi. Acum incerc sa patrez aceste traditii si poate sa adaug altele pentru noul membru al familiei mele care ne face fiecare zi mai obositoare si mai frumoasa :).

Sorina
Guest
Sorina

In fiecare an ne bucuram de sarbatorile de Craciun! Dar cea pe care nu pot sa o uit, este anul cand am primit prima papusa Barbie, pentru ca o am chiar si acum dupa 17 ani!!! Dar anul acesta sarbatorile de Craciun vor fi chiar de neuitat…pt ca va veni pe lume fetita mea! Papusa am pastrat-o pentru ea 🙂 !!!
Va doresc sa aveti sarbatori linistite cu sanatate si pace, si sa va bucurati alaturi de familia voastra!

Roxana
Guest
Roxana

incep prin a spune ca sunteti atat de frumosi,perfecti…..Alina baietelul iti seamana foarte mult.Pentru mine cele mai frumoase amintiri sunt acelea de atunci cand venea vacanta de iarna!Cu drag!

wpDiscuz