A venit vremea sa mai discutam putin.  Am o anumita emotie cand ma uit prin unele comenzi si observ cum mamicile avanseaza prin categoriile de varsta la hainele cumparate pentru copiii lor. Unii copii au crescut impreuna cu copilas.ro.

Am fost intrebata de ce nu sunt mai multe hainute la anumite categorii cautate (ex 1-3 ani).  Raspunsul este simplu: pentru ca nu sunt :). Cu mare placere le-as pune daca ar fi. Sunt mai multe hainute la categorii care nu se vand asa de bine, dar asta e.

Stiu ca nu reusiti sa comandati tot timpul ce doriti dar e mai greu cand mai multe mamici doresc in acelasi timp aceasi hainuta.  In aceasta privinta nu va fi niciodata un sistem perfect ci doar il mai corectam.

Incepand cu 12 oct. adjustam si preturile de transport.  E neplacut in acest context sa solicit mai multi bani cand stim ca perioada nu este cea mai fericita. Dar am incercat sa fac un compromis rezonabil. Noile costuri de transport vor fi:

3 ron prin Posta Romana si 12 ron prin Curier Rapid, iar transportul este gratuit de la 150 ron prin ambele modalitati de livrare.

Am scazut de la 4 ron la 3 costul transportului prin Posta, am crescut un 1 ron transportul prin curier si a crescut marja de la care sunt gratuite amandoua.  Sa speram ca este rezonabil.  Tarifele reale platite la posta de mine sunt: aprox 9 ron prin posta, si 22 ron prin curier, neincluzand consumabilele aferente.

Stiu ca multi considera transportul ca ceva pentru care nu primiti  nimic, o pierdere, dar daca ar trebui sa te duci de 3 ori la magazin cu un autobus pentru a cumpara hainute de la un magazin nu cred ca iese mai ieftin. Putem calcula si costurile cu un autoturism dar nici asa nu pare mai ieftin.

Oricum va asigur ca am tot interesul ca lucrurile sa mearga bine atat din punct de vedere al costurilor cat si a calitatii hainelor. De aceea nu ezitati sa imi spuneti cand ceva nu este bine.

Va multumesc.

P.S. In curand un nou anunt de alta nuanta. Unele deja stiu.

Discutii la inceput de toamna – Tarife transport

Lasa un comentariu

avatar
dya
Guest
dya

da, e adevarat… nu e cea mai buna perioada a scumpirilor, dar asta e… ne vom conforma, nu avem de ales. referitor la hainute, chiar asa e sunt cam putine de 1-3 ani, in rest asteptam noutati! pupici!

carmen
Guest
carmen

e bine de stiut

cotan cristina
Guest
cotan cristina

eee…cine vrea sa comande o sa comande orcum,si nu sunt mari costurile sa fim realisti sunt acceptabile si ai mare dreptate in tot ceea ce spui…multumim pt ca existi

Mihaela Neagu
Guest
Mihaela Neagu

Indiferent ca a-ti modificat costul transportului eu tot sunt multumita, oricum voi comanda si sa nu uitam ca ne ajutati cu amanarea expedierii coletului, ceea ce nu am intalnit la nimeni, iar asta ne ajuta foarte mult.
Hainutele sunt frumoase, pretul rezonabil, iar dvs va ocupati foarte bine.
Eu va admir si va doresc numai bine !

Janina Dinu
Guest
Janina Dinu
are dreptate d-na mihaela neagu. eu nu am mai intalnit o persoana la fel de amabila ca si tine ….si aici trebuie sa recunosc ca am incercat sa mai comand de pe un alt site de hainute ca si al tau dar ….lasa de dorit probabil eu m-am invatat cu felul tau de a fi si asteptam ca si cealalta persoana sa fie la fel de draguta , sa ma astepte cu expedierea si ce sa mai incoace si incolo eu asa as fi procedat ca sa-mi pastrez clientela. dar nu, nu exista o comparatie cu tine…. nici gand(pare avida… Citeste mai mult »
Maria-Ana
Guest
Maria-Ana

Ce as fi avut de comentat toate au fost spuse de Janina Dinu 🙂 Primele hainute al nepotelului meu, cu care a fost imbracat prima data la maternitate au fost de la tine, si de atunci, in cele 7 luni de viata a lui, nu am cumparat de la magazin mai nimic, toate le-am comandat de la tine si sunt FOARTE multumita, atat si pentru calitate, cat si pentru felul tau de a fi. Nu am nimic de reprosat 🙂 Sanatate si pace intregii familii, succes si noroc si mii de multumiri.

geanina
Guest
geanina

Alina eu cumpar de la tine de cand aveam fetita in burtica si acum are 4 ani jumatate, sunt extrem de multumita de hainute si de tine ca om asa ca voi comanda in continuare…succes

Girleanu Viorica
Guest
Girleanu Viorica

Baietelul meu are 5 luni Am descoperit site ul cind eram gravida si convinsa fiind ca voi avea fetita am inceput sa comand rochite si bluzite de fetita Cind am descoperit ca voi avea baietel Alina n a obiectat in nici un fel sa mi le schimbe cu altele de baietel M am confruntat si eu cu problema hainutelor luate din comanda de alte mamici mai rapide dar am inteles cum merge sistemul si nu mi pare rau Comand in fiecare saptamana si cred ca mi a intrat in sange shopingul de pe Copilas. ro Multumesc ca existi

Simina Tudorescu
Guest
Simina Tudorescu

Mii de multumiri Alina!!! Daca ar fi toata lumea ca tine…am trai intr-o lume extraordinara. Eu comanda de pe acest site de aproape 3 ani de zile si sunt mai mult decat multumita.

Gabriela
Guest
Gabriela

as plati oricat transportul, atata vreme cat sunt multumita de calitatea hainutelor! Si eu comand de mult timp si am incredere 100%… Tot timpul esti atenta la nevoile si rugamintile noastre. NOTA 10!

IONELA
Guest
IONELA

Alina draga,esti de admirat cat de mult te ocupi de afacerea ta,si mai ales ca te gandesti si la clientii tai….multi nu stiu cata munca e in spatele hainutelor…sortare,verificare,impachetare,coletul,transportul pana la posta,etichete,formulare de completat….mult succes in continuare!!!!!

Madalina
Guest
Madalina

Buna sunt noua pe acest site stiu de el doar de 2 saptamani si sunt fff incantata si multumita,il recomand tuturor mamicilor,si cat despre Alina este o persoana pe care nu o cunosc insa cred ca e o pers despre care pot spune ca se dedica cu totul acestui job,e de admirat si ii urez multa bafta si mult succes in continuare!

Mihaela Neagu
Guest
Mihaela Neagu
Este adevarat ca-ti INTRA IN SANGE sa cumperi de aici. Eu am pagina deschisa tot timpul, chiar si in zilele cand nu se adauga hainute, urmaresc orice de pe acest site. De multe ori am hainute suficiente dar ma mananca mana sa comanda mereu, este ca un drog, nu rezist cand le vad. Imi place foarte mult cum va ocupati si chiar ideea cum adaugati hainutele, chiar daca trebuie sa ne ”batem” pe ele, creste adrenalina si dorinta si asta contribuie la farmecul cumparaturilor de aici. A fost o idee foarte buna cu acest site, ne capteaza atentia mereu si… Citeste mai mult »
Alina P.
Guest
Alina P.

Oricum, pretul transortului, ramane in continuare cel mai scazut, fata de alte siteuri.Succes si cat mai multe hainute frumoase, sa ajunga la toata lumea!:)

simona
Guest
simona

Alina si eu sunt mai mult decat multumita de hainute.Nu stiu ce ai vrut sa spui cu” noutati doar saptamana viitoare” dar sper sa nu se termine aici, ci sa ne mai incanti cu mai multe hainute.
De cand am dat de site, fiecare copil pe rand l-am imbracat de la tine si cu ce haine…

wpDiscuz