Iata extragerea



Vine primavara si trebuie sa avem buna dispozitie, nu-i asa?
Cred ca titlul e destul de clar pentru tematica concursului. Copiii sunt atat de iubiti si draguti dar au o sinceritate sau un curaj care uneori ne pun in situatii penibile. Cred ca ar fi interesant un concurs pe aceasta tema.

Asa ca datele concursului:

Conditie: Spune o situatie amuzanta, penibila, interesanta la care ai asistat si care a fost creata de un copil. Pozna descrisa poate fi a copilului tau sau nu.
Perioada: 20 – 27 aprilie
Poate participa oricine a comandat de pe copilas.ro. Trebuie sa lasi un singur comentariu la acest articol mentionand numele si adresa de email. Adresa de email e obligatorie pentru ca pe acea adresa se va confirma daca ai castigat.

Premii:
– 3 premii de 100 ron acordate prin tragere la sort (in bani sau valoare comanda, la alegere) Fiecare participant va primii un nr. si acel nr. va participa la extragere.

Am sa incep eu cu o povestire desii cred ca si voi ati patit similar:

Eram undeva cu fetita care avea 3 ani si ne intalnim cu o alta familie cu un baietel de 7 luni. Toate bune si frumoase dar fetita ma tot intreba: „mami, uite ce cap mare are bebe. De ce e asa mare?„. Nu era neaparat adevarat ce intreba fetita, dar eu tot ma faceam ca nu o aud. Ea a inceput sa intrebe tot mai tare: „mami, da uita-te la capul lui„.  Am realizat ca nu avea rost sa o contrazic ca ar fi sustinut mai departe ideea ei. M-am simtit prost dar ce era de facut?

Va astept si pe voi 🙂 Chiar daca nu castigati sper sa va amuzati.

Concus: in ce situatii penibile te-a pus copilul?

Lasa un comentariu

avatar
laura david
Guest
laura david
buna alina, iata povestea mea haioasa: intr-o dupa-amiaza am mers la gradinita sa il iau pe baietelul meu, tocmai il imbracam pe hol, cand a trecut o dna educatoare de la grupa mare (baietelul meu matei e grupa mica)… cand a vazut-o matei a inceput sa tipe: uite, mami, asta e doamna aia rea care bate copiii! :))))))))) iti dai seama ca toti ceilalti parinti se uitau la matei si mustaceau… nu prea iti venea sa razi, dar situatia era comica… am inteles ca dna aceea era un pic mai severa… :)))) nu stiu dc ne-a auzit dna, ca tocmai… Citeste mai mult »
Gianina
Guest
Gianina
Buna Alina.Fetita mea cea mai mica,6 anisori ,a ajuns la o varsta in care nu stii daca sa-i spui adevarul sau nu…oricum ar fi nu o mai poti duce de nas…Ea e genul de copil,care exploateaza la maximul persoana care ii da atentie prea mult.Si ca drept dovada,de cate ori il prinde pe cumnatul meu in preajma ei,il pune sa o duca la el acasa,sa o plimbe prin oras, sa-i cumpere ce are chef….si uite asa,intr-o zi am certat-o si am atentionat-o ca nu mai are voie sa plece cu cumnatul meu unde vrea ea si ca ramane cu noi….S-a… Citeste mai mult »
Andra
Guest
Andra
stiu foarte bine ….si am intalnit situatii nenumarate in care copiii isi pun parintii in situatii deloc foarte placute (sa fim …”delicati”!)in cariera mea de cadru didactic (si vorbesc de copiii cu varsta peste 3 ani) dar atunci cand in scena intra un bebelus de 6 luni…. e si mai crunt! aflandu-ma la cumaparaturi , fetita mea de 6 luni a descoperit ca daca scoate limbuta si scoate un sunet interpretabil pentru adult ….e interesant! pana sa se uite la copil… oamenii se uitau destul de „dezgustati” la mine! cum sa strig in gura mea ca eu nu am probleme… Citeste mai mult »
iustina
Guest
iustina

fetita mea este inca micuta, dar ma pune intr-o situatie delicata de fiecare data cand intalneste o persoana cu parul lung :); are o slabiciune sa-si bage manutele in parul altora…

Irina
Guest
Irina

Hristos a inviat!
Eu eram cu bebelusul meu de o luna juma in vizita la nasi,venise ora de masa,el papa si besea,sotul care nu mai statuse pan atunci cu el,intreaba cine a facut asta tu sau el???de fata cu oamenii.

Murga Iuliana
Guest
Murga Iuliana

Buna, patania noastra s-a intamplat la cumparaturi.
Noi 3, eu, sotul si piciul eram intr-un mall. Inculpatul avea pe atunci 3 ani. Ne tot invarteam printre rafturile unui magazin cu el in brate si deodata scoate porumbelul” Tati, ce titi mari are tanti!” Inutil sa incerc sa descriu reactia celor din jur, hohotele de ras si indignarea posesoarei sanilor. Dar, cum bine stiti copiii si oamenii beti spun adevarul. Erau intr-adevar mari si frumosi, fapt confirmat ulterior si de sot:P

Doina Boldisteanu
Guest
Doina Boldisteanu
Nu as stii pe care s-o aleg….Au fost multe situatii in care ne-am amuzat sau ne-a venit sa intram in pamant de rusine….Ca oricarui parinte care se respecta, nu ? Haideti sa va spun totusi ca eram intr-o zi cu baietelul nostru, acum in varsta de 2 ani si doua luni la locul de joaca. Ii place mult acolo si nu avusesem pana in acel moment niciun eveniment neplacut. Bineinteles ca am intrat cu el sa-l supraveghez insa, datorita faptului ca se urcase pe niste schele sa ajunga la tobogan, ramasese singur. La un moment dat, am auzit un doi… Citeste mai mult »
claudia
Guest
claudia
eram in parc cu kinderul si binenteles cu alte mamici si…la un moment dat piticul incepe sa strige : mami,mami…futule,futule.(adica un fluture). Eu ii spuneam fluture, el zicea futule…toata lumea din parc a inceput sa rada,dar piciul striga din ce in ce mai tare deoarece fluturele se indeparta de noi. Foarte nostim! Si tot o faza haioasa a fost cand piticul a dat noroc cu un jucator de culoare(era chiar un negru), transpirat dupa joc. Da el noroc cu jucatorul, dupa care il intreaba: auzi, dar tu de ce esti negru?! si mai esti si transpirat…am crezut ca intru in… Citeste mai mult »
Alina Boboc
Guest
Alina Boboc
Buna, normal ca au fost diverse evenimente de-a lungul anilor, dar v-o povestesc pe cea mai recenta, proaspata, de azi dimineata. Astazi face piciul meu mare, 5 ani, si la prima ora a venit bona piciului mic si i-a adus un cadou. Dupa ce foarte incantat s-a asezat cu punguta in canapea sa vada ce este, a descoperit ca erau doar hainute, si s-a bosumflat tot ca el vrea o jucarie ceva. Normal ca mi-a fost rusinica de dna. De regula de ziua lui ii explicam sa nu faca nazuri atunci cand primeste cadouri, chiar daca ii plac sau nu,… Citeste mai mult »
DANIELA LICSANDRU
Guest
DANIELA LICSANDRU

mie mi s/a intamplat ca baietelul meu in loc sa mearga la baie sa faca pipi .mergea in sufragerie si facea pipi in ghivecele cu flori. pana cand l.am urmarit si am dat de el acolo. din pacate 2 dintre flori mi s.au uscat.dar ce sa facem asa sunt copii.

IULIA
Guest
IULIA

Buna Alina,

A doua zi de Pasti am rupt turta finutei. David (3 ani si 9 luni) luase o masinuta si se juca cu ea. Funul meu Denis(au aceiasi varsta) vine si ii ia masinuta. David incepe sa strige: „Raule, esti un rau, am sa-i spun lui Mos Craciun sa nu iti mai aduca masinute”. bineinteles ca a auzit toata lumea.
Andreea mi-a spus ca daca am avea livada plina de visini ea ar manca numai cirese.

maria
Guest
maria
Buna…adevarul e viata alaturi de copil e mereu plina de surprize..de toate felurile…Una din cele patite de noi se intampla anul trecut cand am fost in spania si fiul nostru avea 2 ani jumatate si abia a inceput sa vb…Eram intr-un supermarket, el in carucior ..tati il impingea si eu cu o prietena ne uitam la niste perii de par si povesteam…Dintr-o data a inceput sa strice ‘puta, puta’ care cam stie lumea ce inseamna in spaniola, pt ca el asa-i spunea la matura..Sotul era rusinat..toata lumea se uita la ei..eu imi vedeam de povesti pana intr-un final cand m-am… Citeste mai mult »
opran elena
Guest
opran elena

Buna ziua tuturor!Povestea noastra incepe pe malul marii unde ne dezbracam si ne pregateam de o zi incendiara la plaja!Eram cu piticul de doi ani si doua luni si tati,pe o rogojina ,inconjurati de mai multe familii,de virste diferite,cind deodata la vederea lui taicasu in slip,”ginditorul” meu ,exclama!…Mami,ce cuc mare are tati!Va las pe voi sa va imaginati risetele si privirile tuturor!

tabita
Guest
tabita
Buna Alina. Cea mai penibila situatie in care m-a pus baietelul meu Luca a fost vara trecuta,avea 2 ani. am avut in vizita o cumnata si o verisoara, stateam noi la povesti, Luca mai iesea in hol ,intra iar,nu avea astampar,,,cand sa plece si ele acasa,nu mai erau papucii,,,,ii caut disperata dupa care il intreb pe Luca daca nu stie unde au disparut,,,el raspunde erau in vasul de toaleta,,,am ras toti de situatie dar eu m-am simtit penibil. Duminica la biserica nu mai avea rabdare,la incheiere se ridica pastorul sa mai anunte ceva la care Luca suparat ” Mami,iar predica?… Citeste mai mult »
IONELA
Guest
IONELA

Buna Alina,

La inceputul scolii,d-na invatatoare le-a pus in piept copiilor,un puisor cu numele fiecaruia….si pe al fetitei mele l-a gresit…si fetita s-a dus la ea si ia spus:”se scrie Karla cu K,nu cu C”…si doamna mi-a spus….Eu am intrebat-o:”ei…bine,nu ti-a fosr rusine sa-i spui?”…si ea imi spune:”cum ?mie sa-mi fie rusine?sa-i fie doamnei,ca ea a gresit”…..!!!!!!

geta h
Guest
geta h
Buna tuturor, Hristos a inviat ! Eu am doi copii, Bianca de 12 ani si Eric de 2 ani jum. As avea nenumarate pozne de povestit de la ambii, fiind foarte nazdravani amandoi. O sa povestesc o patanie de-a Biancai de pe la 8 ani. Era in vacanta de vara la bunici la tara. Si cum ea este mai baietoasa se catara cam in toti pomii din curtea bunicii. La poarta avea buni un corcodus mai micut. Bianca era curioasa sa se urce si in el sa vada daca o tine. Si bineninteles ca a cazut de acolo cu fata… Citeste mai mult »
ana maria
Guest
ana maria

Buna Alina
Cam pe la varsta de un an jumate,baietelului meu ii placea sa scoata din dulap tot ce gasea(la bucatarie),le punea pe masa si invers.in timp ce transporta una alta sa nimerit si un borcan de miere,care binenteles la scapat jos,iar mierea a inceput sa se intinda din ce in ce mai mult.am fugit repede sa aduc ceva de sters,si cand m-am intors el era cu picioarele in mierea intinsa sii placea la nebunie cum se lipea de picioare.binenteles ca el radea,dar eu nuuu.a trebuit sa sterg de vreo zece ori pana sa nu mai fie lipicioasa gresia.

Dana
Guest
Dana
Buna Alina Pe cand avea baiatul cel mare 1 an jumate sotul a adus acasa o galeata de lavabina. Intr-un moment de neatentie nu stim cum a facut dar a desfacut galeata iar in momentul cand noi ne-am intors privirea catre el stupoare, statea in fund in bucatarie si golea pe el si pe jos binenteles ultimele picaturi din galeata. Pana ne-am mobilizat noi adultii cu mop, lighean si alte produse pentru curatat baietelul nostru a pus si mainile in lavabila mai apoi in par, pe fata si pe haine asa ca am avut ce curata dupa dusul pe care… Citeste mai mult »
paula iluta
Guest
paula iluta

Salut tuturor….ei eu am patit-o rau de tot cu bebe al meu…s-a intamplat luna trecuta cand am mers la doctor pt masurat cantarit etc….(bebe avea 7 luni)…ne-am dezbracat ne-am consultat toate bune si frumoase dar cand i-a pus termometrul rectal sa vada daca nu are febra……….puiu meu al meu a „improscat-o” pe d-na doctor de nu am stiut unde sa imi bag capul de rusine…..am zis ca mor acolo nu alta…..

Simona
Guest
Simona
Buna Alina, si noi avem multe povestioare unele mai amuzante, altele chiar jenante dar asta e, asa e cu copiii:). Pe vremea cand exersam intens cu fetita mea cea mare intreg ritualul olitei cu toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgem, de fiecare data cand lua hartie igienica lua doar un patratel si de fiecare data eu ii explicam ca pe masura ce crestem, creste si pasarica si in consecinta ne trebuie mai multa hartie ( cum sa-i explici ghemotocului atfel:)). La un moment dat ea ma intreaba candid ( ca o preocupa in vremea aia tare mult subiectul)… Citeste mai mult »
raluca
Guest
raluca

hristos a inviat!
eram cu fetita mea in spital, avea 2 zile si ma ingrijoram ca nu face caca, a2a zi cand sa o schimb, a avut diaree si m-a improscat pe fata si camasa de noapte si pe lenjeria de pat…nu am putut decat sa rad si sa ma bucur ca a facut fetita caca:))
va pup

cristina
Guest
cristina

Buna Alina…eu am patit-o anul trecut cat baietelul meu care are 6 ani s-a ascuns inainte de serbare in dulapul de pe hol la gradi….a inceput serbarea si eu il tot cautam…si el nimic nu raspundea deloc..a inceput sa-l caute si educatoarea…pana la urma l-am gasit in dulap , el se amuza copios binenteles…si uite asa am tras o sperietuta groaznica…
va pup

cristina
Guest
cristina

buna alinush si hristos a inviat!!
rares baiatul meu de fiecare data cand mananca bine e recompensat cu ceva bun…zice singurel ‘meriti kinder’?’ meriti barney’?ei bine astazi cand eram in parc,imi zice ‘meriti mancarica’?am ramas paf.m-am facut verde albastra,imi era jena de ceilalti,ce-o crede lumea ca il tin nemancat…pfff…pe moment m-am jenat,dar dupa chiar m-am amuzat…sunt criminali copiii astia ce perle scot…
va pupam!!!

mihai luminita
Guest
mihai luminita

hristos a inviat
MARIA FETITA MEA ARE 11 LUNI SI INTR-O ZI AM PUSO PE OLITA DAR NU VROIA SA STEA AM LUAT-O SI NU I-AM MAI PUS PAMPERSUL CU GANDUL CA AM SA O PUN UN PIC MAI TARZIU.EA STATEA IN PICIOARE LANGA MINE SI EU TINEAM O MINGE DESUNFLATA(DE ACEEA DE VOLEI USOARA)SI MARIA MI SE ASEAZA IN MINGEA DIN MINA MEA SI DEODATA EA STATEA F CUMINTA SI EU AM SIMTIT CEVA CALD IN MANA (FACUSE PIPI IN MINGE)
TE PUP

Carmen
Guest
Carmen

Hristoa a inviat,
Gabrielei nu ii place sa auda cantand : la multi ani.Cand am fost la onomastica unei vecine si prietene pe nume Alexandra . La aducerea tortului , invitatii au inceput sa cante La multi ani dar Gabriela a inceput sa planga si de rusine am plecat in alta incapere.

Aldulescu
Guest
Aldulescu

Hristos a inviat !
Cred ca acum un an cand fetita noastra avea 2 anisori si ceva, urcam pe scara la mama (la bloc) si inaintea noastra urca o batranica, incet, incet…iar fetita la un moment dat zise „uite mami baba”. M-am facut ca nu o aud si am sperat sa nu auda nici batranica, dar fata a inceput sa strige si mai tare „mami uite o baba” incat batranica se uita la noi, zambi si spuse la randul ei „da iubita, baba…asa este eu sunt batrana” !

ella
Guest
ella
buna Alina, hmmm si al meu face multe nazdravanii….oricum e inca mic…dar imi aduc aminte o faza la magazin….faceam cumparaturi el era intr-o masinuta de aia cu cos…eu imi puneam in cos ce aveam nevoie iar el normal ca ma ajuta si punea ce avea el la indemana…..sapun, pasta dinti,si vata parca…..ei ajunsa la casa mi-am pus produsele am vazut ca el e cuminte…dar nu am vazut ce pusese el in cos….dupa ce platesc dau sa ies si normal ca au inceput sa tiuie alea si sa se aprinda becurile…..at rusine pe mine….e oricum a fost o lectia acum verific… Citeste mai mult »
ionut
Guest
ionut
HRISTOS A INVIAT ! Spre deosebire de alti parinti cu copii mici ,al nostru e destul de maricel la cei 11 ani si se poate spune ca ne-a pus o data ,intr-o situatie nu tocmai placuta ,cand intr-o vizita pe la rude ,copilul acesteia ,in varsta de 3 ani l-a muscat pe baiatul nostru .El, suparat ,a venit la noi s ane spuna ce a patit ,insa cum judecam noi -cei mai mari -ca nu e bine sa dai intr-un copil mai mic ,i-am zis sa- l lase in pace ,ca gresit si el si nu stie ce face.Totusi in… Citeste mai mult »
liliana
Guest
liliana

si eu am patito,lam pus pe olita sa-si faca treburile si mam dus pana in bucatarie sa termin mancarea pe cand am venit sa vad daca a facut ceva, tot covorul il manjea cu treaba mare ,va dati seama ce soc am avut ,trebuia sa curat si sa scot mirosul,el se uita la mine si radea.

ariana
Guest
ariana
citind aici ,ce fac alti copii mi-am amintit cand era baietelul nostru mai mic cred ca avea vreo 2 sau 3 ani si avea un obicei f prost cand vedea un copil mai mic decat el dar care totusi statea in picioare mergea direct la el si il impingea de cadea jos ,si ni s-a intamplat asta odata intr-un magazin noi uitandu-ne la niste haine ,el a vazut o fetita si direct la ea a imins-o de a cazut jos ,si nu va spun ce a facut tatal copilei cu noi,altadata pe trotuar ma lasat de mana si tot asa… Citeste mai mult »
Roxana Maria
Guest
Roxana Maria
buna Alina, păţania noastra a avut loc acum 2săptămâni, cand am fost in vizită la nişte prieteni cu Sara, pentru un „schimb de experienţă” intrucat ei au o fetita de aproape 2 anisori Sophi. am stat de vorba, am ras la sunetele descoperite de Sara(care, am uitat sa mentionez ca a implinit 8 luni), si la un moment dat s-a facut ora de plecare. evident ca fara circul de rigoare nu am putut pleca:Sara urla din toţi rarunchii ca o imbracam, Sophi incepuse si ea sa plângă pt ca Sara plangea, si in haosul descris m-am grabit cat am putut… Citeste mai mult »
Mari Steau
Guest
Mari Steau
Buna tuturor, Am doi copii,Ana 6 anisori si David 10 luni.Eram cu ei in parc si la un moment dat vine Ana cu o fetita(mai inchisa la culoare ) si imi spune: -Mami hai sa iti fac cunostinta cu noua mea prietena neagra(se intoarce spre ea si o intreaba: Chiar,dar de ce esti asa nearga si eu nu sunt??!!)!! Mamica ei era pe banca de langa,a luat fetita si a plecat,fara sa apuc sa ii explic Anei cum sta treaba,iar ea a ramas plangand dupa ,,fetita aia neagra”,despre care ma intreaba uneori de ce nu mai vine in parc oare?… Citeste mai mult »
carmen
Guest
carmen

HRISTOS A INVIAT!!!
Am patit-o chiar ieri, ne plimbam linistite si la un moment dat gaza noastra de 2 ani vede un batranel cu parul si barba alba si incepe sa zica: „mami uite mosu tun (mos craciun) aduce mine oua, buni hai casa repede”=))

Adina
Guest
Adina

Fiul meu de 9 luni si jumatate este foarte sociabil si zambaret de felul lui. Totusi, de cate ori se intalneste cu prietenul surorii mele incepe si plange doar la simpla privire a acestuia. Cumnatul meu se simte destul de stanjenit, ca si mine, incercand sa il impacam dar, nici gand, piticul plange de mama focului. Pe de-o parte e si amuzant.

irina
Guest
irina

HRISTOS A INVIAT!
Maria are un an si jumatate, si este o fetita foarte harnica,ajutandu-ma sa „aranjez” hainele in dulap.Dorind sa-si arate aceasta calitate,precum si cea de prezentatoare de lenjerie intima ,intr-o zi, a prezentat musafirilor colectia mea de sutiene.(s-a prezentat in fata lor cu sutienele la gat).Din pacate dulapul a fost lasat „nesupravegheat” si prin urmare….Norocul meu ,daca se poate numi noroc, a fost ca in vizita era familia mea…

ancuta
Guest
ancuta

fetita cea mare de 3 ani,isi aniversa ziua de nastere ,la un momentdat a primit un cadou intr-o punguta f mica iar ea a intrebat doar atat????am simtit ca intru in pamant.

Lacri
Guest
Lacri
situatia rusinoasa in care m-a pus fetita mea a fost sa strige cand a vazut o batrana „mami uite baba” si a tot insistat in gura mare sa o auda toata lumea mi-a fost rusine de batranica si i-am explicat ca nu se spune asa,dar cea mai amuzanta faza a fost cand finutul meu de 3 ani cand a vazut la mare o domnisoara care facea plaja fara sutien a mers la ea si a prins-o de sani la care maica-sa foarte rusinata i-a explicat ca nu e voie sa faca asa ceva iar el a strigat in gura mare… Citeste mai mult »
Natalia Leca
Guest
Natalia Leca

Hristos a inviat! Cand am fost in vizita la o prietena de familie fetita mea de 2 ani a rupt toate florile si mi le-a adus mie. Mi-a spus „mami cado”, adica mi-ar fi adus cadou. M-am bucurat ca a facut acest gest, dar toate florile rupte…..

daniela mihalcea
Guest
daniela mihalcea
buna alina….noi nu am intampinat inca asa mari intamplari incat sa fiu pusa intr-o situatie greu de iesit..suntem inca micuti…eric are 2ani si 1luna….insa acum vreo saptamana am fost la cumparaturi in famyli center…mai exact la deichmann sa ne luam niste incaltari….l-am lasat pe eric langa un joc de cuburi si langa tv sa se uite la desene….insa o clipa de neatentie si a luat o jucarie si a fugit cu ea pe usa afara….pana l-am ajuns eu din urma deja alarma se declansase….s-a cam speriat si el mititelu…insa ne-am cerut scuze si am inapoiat jucaria respectiva….pt ca drept pedeapsa… Citeste mai mult »
Monica Nechita
Guest
Monica Nechita
Baietelul meu, pe cand avea 2 ani si jumatate, era pasionat de telefoanele mobile. Oricate jucarii ce imitau telefonul mobil i-am fi cumparat, tot nu erau ca cele adevarate. Desigur, era foarte necajit cand ii explicam ca nu e bine sa se joace cu ele, pentru ca sunt pline de microbi si se poate imbolnavi!Cu ocazia zilei mele de nastere am avut oaspeti care, desigur, aveau telefoane mobile…pline de microbi!!!Al meu copil, fara ca noi sa fi observat ceva, a strans toate telefoanele de pe masa,le-a pus in chiuveta, a pus sapun lichid din belsug, apa calda si le-a igienizat… Citeste mai mult »
paula ciuraru
Guest
paula ciuraru

Hristos a inviat,cei doi copii ai mei au facut multe nazdravanii,ca nu stiu nici care e mai ”tare”….una care imi vine in minte acum….am fost in vizita la cumnata mea cu cea mica care are aproape 4 ani,ii place tare mult lacul de unghii.a gasit lacurile matusii si dintre toate l-a ales pe cel mai rosu.si-a facut unghiile de la maiini cu tot cu degete ,la fel si la picioare dar a trecut si la…pictat..pe lenjerie,nu pot spune ce era pe cersaf,dar matusa a iertat-o….

Cristina C
Guest
Cristina C
buna,o sa va spun si eu o trasnaie care nu ne apartine pt ca suntem prea mici bebelul meu nu are decat 2 luni dar copilul cumnatei are 3 anisori si e tare neastamparat,intr-o zi am mers in vizita la socri eu, cumnata si cu bebelul ei,noi tot povesteam cu socri si bebitza al ei sa departat a plecat in bucatarie a deschis dulapul a gasit un barcan mare de nutella si a inceput sa manance si sa se joace sa arunce in jur pe pereti pe mobila dar nu va spun cum arata el din cap pana in picioare… Citeste mai mult »
Geanina Barladeanu
Guest
Geanina Barladeanu

Salutare tuturor.Desi are doar 7 luni,baietelul meu m-a pus intr-o situatie f penibila ink de la 2saptamani.Ne-am dus la pediatru si dna doctor ii verifica cuculetul.Parca a fost un facut da chiar atunci a facut caca.Vreau sa va spun ca nu m-am mai simtit atat de oribil niciodata…insa si acum cand mergem la dna doctor ne amuzam pe situatia de atunci:))

Marcela L.
Guest
Marcela L.
Hristos a Inviat! Baietelul meu de 3 anisori, din fire nu e un copil foarte neastamparat. E chiar cam ,,moale,, zic eu.:).Totusi mai exista si exceptii:)La aniversarea din acest an,a unuia dintre nepoteii mei, tot un baietel, care implinise 5 anisori, ne-a pus intr-o situatie jenanta. Copii se jucau separat in alta incapere, si el tot venea la mine sa ma intrebe cand se va servi tortul, ca el vrea sa sufle in lumanare.I-am explicat ca e tortul nepotelului si el trebuie sa o stinga.Am crezut ca a inteles, desi a plecat din nou la joaca foarte suparat. Toate bune… Citeste mai mult »
Irina Alexandra
Guest
Irina Alexandra

Buna Alina,…flacaul meu au fost si este foarte nazdravan,tot timpul,in decursul anilor,a facut foarte multe pozne,a scos multe perle(cu exceptia prostiilor)…dar cel mai amuzant a fost,cand a ajuns in perioada intrebarilor,cand intr-o zi a venit dupa mine la baie si de la usa m-a intrebat:”mami tu ai pasarica ,care zboara?”iti dai sema ,ca pe moment m-a blocat si nu am stiut ce sa-i raspund!!!:))))))daca ar fi sa spun tot ,ar fi sa scriu o carte…au fost si clipe destractive,dar am ami avut si patanii mai rele…:)))asa-s copii!!!va pup!!:*:*

Cristina
Guest
Cristina
Buna, am sa spun si eu o mica intamplara cu nepotica mea. Weekendul trecum am fost in vizita la parintii mei.Acolo ne intalnim de obicei familia toata. Desigur mijlocul atentie este nepotica mea care are 3 anisori.De fiecare data ii cumpar cate ceva .De data asta m-am gandit sa-i cumparat un lampion in ideea sa ii dam drumul seara pe intuneric ,iar pe langa asta i-am mai cumparat si niste banoane care lumineaza noaptea si a fost foarte incantata de ele. Seara, i-am spus ca haide afara ca am o supriza sa iti arat si am iesit toata familia in… Citeste mai mult »
Janina Dinu
Guest
Janina Dinu
CHRISTOS A INVIAT!Fetita mea Ioana cand era mica era foarte plangacioasa. Intr-o zi nu am reusit s-o iau de la gradinita si am rugat-o pe soacra mea s-o ia de la gradi.S-a dus cu drag saraca s-o ia pe Ioana de la gradi insa ce crezi? Fata mea s-a pus pe plans si i-a spus doamnei educatoare ca nu este bunica ei, punand-o in incurcatura pe educatoare care numai stia daca sa-i dea fata sau nu acasa. Noroc cu nepotelul meu care era in grupa cu ioana la gradinita si i-a confirmat educatoarei ca este bunica fetitei. In fine, bunica… Citeste mai mult »
Iulica
Guest
Iulica

Buna, baietelul meu este fan Peter Pan, asa ca intr-o zi cand ne jucam afara, a urcat pe fundatia casei si m-a strigat, sa ma uit ca a venit Tink, a dat cu praf de zbor si acum poate zbura ca Peter Pan. Am incremenit, era doar praf din vant, cand a vazut ca m-am ingalbenit a spus ca m-a pacalit. Asta este, trebuie sa avem multa rabdare si de ce nu simtul umorului din belsug. Numai bucurii de la picii vostrii, va doresc

gina
Guest
gina

Buna ziua ,ieri mergand la gradinita cu fetita a vazut o barza pe scoala si mi a spus mami merge si barza la scoala ?

ramo
Guest
ramo

Intr-una din zile, fetita noastra care implineste in curand 3 ani, fiind foarte curioasa si mereu in explorare, a ajuns in baie la cutia cu absorbante ale mamei. Fiind ocupata pe la bucatarie, nu am vazut ce mestereste, iar intr-un final cand am iesit sa vad ce face, ce credeti? pe doi pereti din hol, gramezi de tampoane lipite, iar unul il avea lipit si ea pe fundul pantalonilor… Evident ca am ras, iar apoi i-am explicat pe limba ei ce sunt si de ce nu trebuie sa se mai joace cu ele.

wpDiscuz