De cand ma ocup cu acest site am observat evolutia si trend-ul acestei activitati. Sunt tot mai clare doua aspecte: 

Cerintele sunt tot mai mari. Pe masura trecerii timpului vizitatorii cer produse frumoase si calitate ireprosabila.  Cand am lansat site-ul am incadrat produsele in 3 categorii de uzura: bunicica, buna, foarte buna. Dupa un timp am eliminat categoria cea mai slaba si am introdus una superioara: „ca nou”. Pe parcurs au aparut si produse noi cu eticheta, outlet.

Ca sa recunoastem si „starea buna” de acum este superioara fata de ce era la inceput. Cand ma duc prin mall, imi dau seama ca si hainelor de pe raft uneori le-as da „stare buna” :), mai au cate un fir mic agatat sau un fir de ata care atarna.

Cu bune si mai putin bune,  copiii care se imbraca de la copilas.ro sunt foarte frumosi. 🙂

Despre preturi pe copilas.ro

Lasa un comentariu

avatar
mihaela
Guest
mihaela

Ai perfecta dreptate, Alina! Dar chiar daca aceste aspecte exista, tot este mare bataie pe hainute atunci cand se posteaza noutati!!!

Multii pupuci!!!

sofi
Guest
sofi
Este discutabil. Poti cumpara hanorac Tex nou, spre exemplu, cu 30 ron iar la reduceri e 15. La fel si blugi. In Tesco in Ungaria se gasesc produsele Cherokee la preturi chiar ok. Sa nu mai vorbim de faptul ca magazinele londoneze au foarte des reduceri, fapt ce se poate usor constata daca accesati magazinele online. Chiar si daca sunt la pret intreg de multe ori e mai ok decat la noi. Eu personal constat o crestere destul de mare la preturile de pe copilas.ro, fara suparare. Raspuns: Da, la Tesco sunt produse ieftine si bune. Diferenta intre a lua… Citeste mai mult »
florin
Guest
florin

Cred ca ceea ce conteaza este ca hainele sant de calitate si isi merita pretul .Multumim pt efortul care il faceti si hainele ne vin acasa fara a mai umbla prin magazine,de multe ori fara rost fara a gasi nimic sa ne placa.

cristina
Guest
cristina

sunt foarte frumoase hainele de pe copilas.ro dar insuficiente mai ales la baieti din categoria 1-3 ani.cred ca ar trebui sa postezi mai multe haine ptr baieti decat la fetite, acolo sunt cu sutele pe cand aici greu mai gasesc cate ceva daca intru mai tarziu.
si ce e bine ca exista oglinjoara.ro care te scoate din multe incurcaturi cand nu mai sti ce sa duci cadou la prieteni.numai bine

Carmen
Guest
Carmen

Hainele copilului meu sunt de o calitate buna dupa ce sunt purtatae cateva sezoane la rand, bineinteles ca avem grija sa nu le patam si sa le spalam cu un detergent pentru copii.Pretul unor articole vestimentare a mai crescut si datorita inflatiei , cresterea TVA-ului si sa nu uitam de criza financiara globala.

POPESCU RALUCA
Guest
POPESCU RALUCA

Hainele pe care le postezi sunt super dar pacat ca nu sunt suficiente de e xemplu asi dori si eu niste sarafane si salopete pentru cea mica si nu am mai gasit.cum fac sa ii iau si eu cand mai postezi noi hine ai o dat anume sau in fiecare zi k am intrat mereu si nu am gasit.in rest ce sa zic sunt foarte multumita de hainute sa o ti tot asa.

wpDiscuz