De dragul discutiilor si pentru a ne cunoaste mai bine propun un asa zis concurs. Din discutiile cu voi si din datele de livrare am observat caci unele colete se livreaza ori pe aceasi strada ori pe nume similare. Am aflat astfel ca multe cliente si clienti m-au gasit pe baza recomandarilor. Site-ul a fost recomandat la neamuri, vecini, colegi.

As dori sa stiu printr-un comentariu la acest articol daca ai recomandat acest site la cineva sau daca ai vorbit despre el. Nu este obligatoriu sa o fi facut, daca nu ai facut-o poti spune ce te-a impiedicat.

De ce e concurs?

Primele 10 comentarii primesc o reducere de 20 ron la comanda dar comanda trebuie sa aiba valoarea minima de 30 ron dupa scaderea acestui mic bonus. Trebuie sa mentionati „premiu 20 ron” la mentiunile unei comenzi pe care o faceti daca sunteti printre primele 10 care raspund la acest articol.

Asa ca putem incepe …

Recomandarile

Lasa un comentariu

avatar
Canciu Ana Maria
Guest
Canciu Ana Maria

Buna!S-a intamplat o singura data sa recomand acest site unei prietene, dar din pacate reactia a fost de genul ” vai lucruri second hand pentru copilul meu, nu cred!”Si de atunci nu am mai incercat!Asta e oricum pierderea ei!

mami de fetita
Guest
mami de fetita

buna Alina,

da l-am recomandat persoanelor dragi mie.
de aceea la coletele mele se regasesc mai multe categorii de varsta.
abia asteptam fiecare colet sa impartim hainutele :))

stefi
Guest
stefi

Buna initiativa cu acest subiect,eu cred ca sunt multe persoane care comanda hainute de pe copilas.ro dar nu recunosc,pentru faptul ca e second-hand si de aceea nici nu recomanda magazinul,eu una l-am recomandat pentru ca ma inrebau prietenele de hainele copiilor mei ,chiar cand erai in concediu am recom. mag.si 2 din cunostintele mele au comandat ele nefiind din oras cu mine.Ma bucur ca am descoperit acest sait si sper sa existati in continuare.

claudia
Guest
claudia

Premiu 20ron,

sincer, am recomandat si chiar a comandat.
atata timp cat eu comand si cand comand valoarea este > 100 lei,colega chiar ma intreba : asa mult comanzi…..da! merita sa comanzi….si uite asa a luat fiinta inca un client al dvs.

Multumim ca existati,

laura david
Guest
laura david

Buna Alina, am cumparat primele hainute de la tine in dec 2009, inainte de nasterea fetitei mele, iar dupa aceea am spus de copilas.ro si prietenelor mele; din pacate, multi sunt reticenti cand aud cuvantul second hand… eu am mai luat insa si am fost multumita, din pacate nu am luat atat de des cum as fi vrut, din cauze ce tin de buget :))… te pup si succes in continuare

ramona
Guest
ramona

De cand mi-a fost recomandat acest site de catre Daciana, nu am incetat sa vorbesc despre el. Nu am cum sa nu recomand acest site, deoarece de fiecare data cand fetita mea Ianna poarta ceva cumparat de pe copilas.ro sunt intrebata de unde am cumparat asa hainute frumoase :)Chiar daca nu am facut foarte multe comenzi, nu incetez sa urmaresc toate noutatile.
Va doresc numai bine si la cat maimulte hainute frumoase .

Otilia
Guest
Otilia

Da, am recomandat site-ul unei viitoare mamici care urmeaza sa nasca chiar in cursul zilei de azi. Pe viitor cu siguranta copilas.ro va mai avea un client.

Multumim pentru hainutele frumoase si va dorim mult succes in continuare.

CristeaSimona
Guest
CristeaSimona

Da, am recomandat unei alte mamici, dar nu stiu daca a comandat, am sa o intreb.

Burlacu Iulica
Guest
Burlacu Iulica

Da, l-am recomandat colegelor de servici si unor rude apropiate. Si ele cumpara tor de aici hainute. Succes in continuare.

CristeaSimona
Guest
CristeaSimona

Vreau sa adaug ca am vrut de cateva ori sa recomand site-ul altor persoane care stiu ca cumpara hainute de calitate copiilor, dar scumpe pe de alta parte, dar parca am intuit o reactie negativa, asa ca am tacut. Mie mi-au fost recomandate o multime de magazine din mall-uri, cu preturi mai mici, dar oricum destul de mari.
Pupici…

CARmen
Guest
CARmen

Recunosc ca de anul trecut pana in prezent am recomandat la multe persoane acest site.l-am recomndat la 2 prietene care au copilasi si la mai multe persoane necunoscute .

Luci
Guest
Luci

Acest site l-am gasit intamplator, in decembrie 2010. M-am bucurat enorm, chiar am devenit dependenta de el. L-am recomandat unor cunostinte de care nu stiu daca au comandat.
Apropo de ce spui Alina in legatura cu citez ,,Da, uneori ma intrebam de ce o mamica comanda si pentru varste diferite decat cea a copilului”.
Din punctul meu de vedere avand un baietel de 12 ani si 1/2 dar fiind mai dezvoltat, sunt unele hainute (conform descrierii)care ii corespund chiar si varstei 14-15 ani sau chir mai mici fata de varsta lui.
Ma bucur ca am gasit acest site. Comandati cu incredere.

ana maria
Guest
ana maria

da am recomandat cu incredere acest site catorva mamici si toate sunt acum cliente fidele.chiar daca sunt secon hand nu iti dai seama daca le arati altcuiva.eu oricum cumpar mereu si sunt foarte multumita.Succes in continuare

Raluca
Guest
Raluca

Sigur ca l-am recomandat….de altfel persoanele respective au si cumparat de pe site (nu asa des ca si mine, incep sa cred ca numai eu sunt grav bolnava de cumparaturi!!!!)

Carmen
Guest
Carmen

Alina iti multumesc pentru premiu.

mihalcea daniela
Guest
mihalcea daniela
da …bineinteles ca am recomandat acest sait…dar au fost pro si contra…..surorile mele au fost incantate la fel ca si mine….dar in rest au un sentiment de teama fata de a face comanda de pe internet….de cand cu fraude si cu inselaciuni multa lume nu mai are increde in astfel de saituri.eu ma bucur foarte mult ca am descoperit acest sait si de multe ori comand si pt nepotei mei sau pt persoane dragi.de ex si pt mine comand si am fost foarte multumita de fiecare data …mi se potrivesc de minune hainutele de la categoria 9-14…..mai ales ca am… Citeste mai mult »
claudia
Guest
claudia
Multumim ptr premiu. Va spun eu de ce am comandat si ptr alte varste decat copilul pe care il am… Am comandat o data ptr varsta 9-14 ani chiar daca piciul meu face 6 ani,deoarece am o verisoara care a murit la varsta de 33 ani si a lasat in urma 2 baieti pe care ii creste bunica lor (tatal lor nu vrea sa auda de ei). Bunica are o pensie de 500 lei iar ei,ambii sunt la scoala, chiar unul dintre ei a intrat anul acesta la liceu. Probabil si altii ca mine vor sa faca un bine sau… Citeste mai mult »
IULIA
Guest
IULIA

L-am recomandat colegelor de la birou

Viorica
Guest
Viorica

da am recomandat cu foarte multe laude.Si am doua prietene ,care nu au internet, dar imi vine mie placuta sarcina sa comand si pentru copii lor.Ei doar imi spun, cam ce ar vrea si pana la ce suma.Noi pana acum ,am fost mai mult decat incantati de hainutele de la tine.Iti multumim!Bine sunt si voci de genul”vai dar nu ti-e frica? totusi haine purtate”.Oare stiu ei ca si hainele noi, neaparat trebuiesc spalate inainte de purtare?
Dar este alegerea fiecaruia.
Parerea mea, ca ei au de pierdut, nu noi.
Mult, mult succes mai departe.

F. Emese
Guest
F. Emese

Buna!Am recomandat mai multor prietene,din mai multe orase,care le randul lor au devenit cliente si suntem multumite!Am recomandat insa si celalalt sait(oglinjoara)imi pare rau doar ca nu exista categoria pentru fiul meu,9-14.

rosca m
Guest
rosca m

ceau alina imi plac tare mult haine ce le cumpar si in special fetitei mele de cind mi-a spus o cunostinta despre acest sait nu prea mai cumpar din magazin si eu am recomandat acest sait prietenelor mele dar nu stiu daca au comandat sau nu te pup mult si astept urmatoarele noutati

geanina
Guest
geanina

am recomandat acest site,chiar la un momentdat a facut comanda,. Eu sunt extrem de multumita, cred ca am 3 ani de cand comand aproape lunar. Multumesc

Janina Dinu
Guest
Janina Dinu
buna alina, si eu iti recomand cu cea mai mare placere site-ul cu hainute, mai ales ca de vreo 3 ani de cand sunt clienta ta fidela nu am mai intrat in niciun magazin. si nu mint sa stii, de altfel nici nu am timp si asta chiar imi este de cel mai mare ajutor. merg doar sa le cumpar chilotei, sosetele si incaltaminte.probabil daca o sa adaugi si incaltaminte, n-am sa mai ies deloc din casa pentru a-mi imbraca copii. si sa stii ca printre clientele tale se afla si trei dintre prietenele mele bune:cristina sandu , hermina trofin… Citeste mai mult »
Laura
Guest
Laura
buna ziua am descoperit site-ul din intamplare cautand haine ieftine pt fetita noastra ce urmeaza sa vina pe lume am comandat diverse marimi pentru ca unele haine sunt atat de frumoase incat nu ma pot abtine sa nu cumpar, si plus ca mie imi place sa fiu totdeauna pregatita din timp cu de toate referitor la faptul ca sunt haine second nu pot sa spun decat ca eu cumpar in mod frecvent acest tip de haine pentru ca sunt mai de calitate decat cele de pe piata romanesca tin sa va multumesc pentru ca v-am descoperit si vreau sa precizez… Citeste mai mult »
maricica
Guest
maricica

buna.imi voi spune si eu parerea desi nu sunt intre primii 10.am implinit deja 2 ani de cand fac aproape lunar comenzi pe copilas si sunt foarte multumita de hainute.recomandari am facut mai multe dar doar o vecina am putut sa o corup care face comenzile tot pe adresa mea.hainutele de fetite,caci eu am baietei.si ea e foarte multumita si de pret si de calitate.

wpDiscuz