Dintre cele mai valoroase resurse ale unui om sunt demnitatea si cuvintele sale. Lumea in care traim se transforma in ceva in care acestea doua nu mai au mare importanta. Sunt familii in care o mama intretine intreaga casa, sot care isi ingrijeste pana in ultima clipa sotia bolnava, copii care stau langa parintii lor chiar si atunci cand nu mai sunt ceea ce ai spera. De ce am mentionat si „cuvintele” ca fiind importante? Pentru ca in majoritatea cazurilor totul incepe cu o … promisiune.

Partea proasta este ca tot mai rar se intampla astfel de lucruri frumoase si mai des auzim de altceva. Acestia care ar trebui sa fie promovati ca adevarate modele, trec neobsevati. In schimb avanseaza tot felul de personaje fara vreo valoare. Copiii din vreamea de azi cresc fara repere si fara modele, in care propria satisfactie este singurul scop.

Mai bine decat cuvintele mele poate o face videoclipul de mai jos. Cantaretul a fost nominalizat la American Idol (o varianta Romanii au talent). Inainte cu 2 saptamani de casatorie, iubita lui a suferit un accident grav si totusi a ales sa mearga inainte. I-a dedicat si o melodie:

Totul incepe prin cuvant

Lasa un comentariu

avatar
paula ciuraru,suceava
Guest
paula ciuraru,suceava

Superba piesa ,iar cuvintele…iti merg la suflet…what are words…

liliana
Guest
liliana

trebuie sa ne ajutam intre noi pana mai avem timp,atunci iti dai seama cat valoreaza cineva, dupa ce nu mai este.Numai prin iubire putem trece peste toate.

Nora
Guest
Nora

Adevarat,superba piesa….despre cuvinte…..”fara cuvinte”…

florin
Guest
florin

Mult respect pentu acest baiat ,un exemplu bun pentru noi toti,si un model de urmat in viata .Daca toti am fi ca el raiul ar fi aici pe pamant.Mare lucru este ca sa
stii ca orice ti-i s-ar intampla cel de langa tine iti v-a fi alaturi.

Anonim
Guest
Anonim
Da,ar trebuie sa incepem odata sa traim viata asa cum trebuie,sa pretuim clipele pe care ni le da D-nul,sa daruim iubire,prietenie, sa intelegem ca nu ne-am nascut ca sa ne traim viata si atat ci ne-am nascut ca sa traim viata cu un rost….unde sunt prieteniile de alta data,romantismul barbatilor ,unde sunt mangaierile blande si vorbele de dragoste?…..nu mai avem nimic bun pentru copii nostri si pacat ca nu realizam asta decat in momente de cumpana….Doamne mi-aduc aminte cu mare drag de copilaria mea petrecuta la bunici,cu multi copii veniti de prin partile tarii,ce jocuri frumoase aveam,ce frumos ne glumeam,Doamne… Citeste mai mult »
wpDiscuz