s

Citeam un articol pe money.ro si un paragraf spune asa:

Opţiunea îl seduce la fiecare colţ pe consumatorul modern. Un café-latte poate fi lung, scurt, fără grăsimi, decafeinizat, aromat, cu gheaţă, cu condimente sau frappé. Jeanşii pot fi evazaţi, bootleg, strâmţi, sub genunchi, drepţi, cu talie joasă, prespălaţi, dark wash sau rupţi. Cremele hidratante hrănesc, ridică, catifelează, revitalizează, pregătesc, dau fermitate, reîmprospătează şi reîntineresc. Tropicana, altă marcă PepsiCo, oferă suc proaspăt stors, cu pulpă, în peste 20 de sortimente, faţă de doar şase în 2004. Compania declară că ar putea ajunge la 30 în acest deceniu.

Din motive comerciale s-a inoculat ideea ca detinerea de produse multe si variate de catre un om il va face fericit. Astfel numai in cazul sampoanelor sunt peste 90 de sortimente in magazinele Tesco si tot atatea tipuri de pasta de dinti. Astfel, de multe ori te intrebi daca ai facut cea mai buna alegere. Oare celalalat produs nu era mai bun?

SandalsSunt persoane care pe aceasi idee incearca sa isi compare familia, sotul, bunurile si spun la final: „daca as avea ca si cutare as fi mai fericit(a)”. Dar in majoritatea cazurilor aceasi nemultumire o are si cel cu care te compari.

Am observat caci unii clienti cumpara constant de la mine, si acuma voi va stiti :), si la un moment dat am primit afirmatii de genul: „nu cumpar din alta parte haine decat de la tine„. Practic era aproape imposibil pentru ca pana ce si eu cumpar din alta parte, dar cred ca ideea transmisa era alta. Oamenii vor sa aiba relatii de lunga durata si sa li se castige increderea pentru ca aceasta le simplifica mult viata si cautarile.

E greu de multe ori sa faci o alegere din atatea optiuni. Ai prefera  ca altcineva sa te ajute iar in anumite circumstante preferi ca altcineva sa ia decizia pentru tine. De multe ori aflu caci multe cliente vin la recomandarea altora. Am inteles ca oamenii doresc recomandari pentru ca aceasta le scurteaza cautarea si le creste siguranta caci decizia lor este buna. Ma bucur caci copilas.ro a ajuns sa fie recomandat si pot spune ca deja este nu mic brand. Mic.

Asa ca fiti fericite si fericiti in alegerile pe care le faceti. 🙂


Despre alegerile pe care le facem

Lasa un comentariu

avatar
boca ariana
Guest
boca ariana

nu pot sa spun decat ca imi place articolul,si daca stau sa ma gandesc asa eeeeeeeeeee….bravo

carmen (iasi)
Guest
carmen (iasi)

Felicitari , ALINA, ai dreptate 100% , sa o tzii tot asa ..Si eu am recomandat acest site la mai multi cunoscuti.

silvia Bucuresti
Guest
silvia Bucuresti

Felicitarile mele pentru tot ceea ce faci .Sa auzim numai de bine.

trackback

Excelent acest articol!…

[..] Zilele acestea am citit acest post pe care il consider valoros, si am dorit sa creez o legatura catre el. [..]…

wpDiscuz