Extragerea la concurs a avut loc si mai jos este filmuletul. Citind toate mesajele voastre nu pot sa spun decat ca imi pare rau ca nu le-am putut oferi pe toate. Dar iata extragerea:

Schimbare: Castigatoarea postarii cu numarul 21, Diana doneaza biletul castigator la Marin Madalina, cu postul numarul 2. Astfel Marin Madalina primeste de la copilas.ro cadoul mentionat.

_____________________________

opening-christmas

Cu ocazia sarbatorilor de iarna nu se putea sa nu vin cu un concurs. Presimt caci va fi frumos dar depinde de voi. Ideea concursului e urmatoarea:

Spune cadoul ce i l-ai cumpara copilului tau si pretul iar daca esti printre cei 3 castigatori, cadoul acela va fi din partea mea.

In comentariile de mai jos mentioneaza cadoul si pretul, iar daca esti castigator/oare cadoul va fi facut de copilas.ro copilului tau.

Ar fi frumos printre altele  sa impartasesti ce reactie a avut copilul la unele surprize sau cadouri primite. Nu toata lumea va castiga dar toti am putea sa ne simtim bine. Nu-i asa?

Alte informatii punctuale:
– participantii trebuie sa lase un comentariu la acest concurs pana in 18 decembrie inclusiv
– daca produsul nu poate fi achizitionat de mine ti se vor trimite banii in cont in timp util sa il cumperi tu
– valoarea maxima pentru un participant este de 150 ron
– sunt 3 premii
– este indicat sa mentionati localitatea in dreptul numelui
– daca nu folositi numele complet, adresa de email trebuie sa fie corecta
– este obligatoriu ca la finalul concursului sa ne trimiteti o poza cu copilul si cadoul. Altfel sunt probleme 🙂

Succes!

Spune cadoul si ti-l cumparam

Lasa un comentariu

avatar
SAVA   CORINA
Guest
SAVA CORINA
1. Copii mei, caci sunt doi, unul de 6 ani si cel de-al doilea de 3 ani sunt fascinati de tot ce inseamna stele, luna, soare si planete. Mereu exclama cu uimire de diversele forme pe care le imbraca soarele si luna. Cred ca sunt fascinati si de faptul ca stiu ca acolo sus sunt ocrotiti de bunicii lor de pe o stea unde acestia se odihnesc, ii supravegheaza si ii privesc. In acest context m-am gandit sa le cumpar un sistem solar Uncle Milton pentru a avea cat mai aproape de ei stelele. Costa in jur de 250 ron.… Citeste mai mult »
Marin Madalina
Guest
Marin Madalina
2. Buna seara, Numele meu este Madalina si am 29 ani;nu stiu daca voi fi inscrisa la acest concurs,dar merita sa incerc.In urma extirparii unei tumori la ovare eu nu mai pot face copii,insa am doi copii de suflet si anume,o surioara de 5 ani si un nepotel pe care eu si sotul meu l-am botezat anul trecut.Sunt ca si copii nostri si chiar daca trecem printr-o perioada grea incercam sa le oferim amandorura ce am fi oferit copiilor nostri.De Craciun vom lua si motul nepotelului si suntem tare nerabdatori.Ce imi doresc eu foarte mult pt „copii”mei sunt un calut… Citeste mai mult »
Burlacu Iulica – Nehoiu
Guest
Burlacu Iulica – Nehoiu

3.
Buna dimineata, baietelul meu are aproape 3 anisori si ii plac foarte mult uneltele de lucru adica surubelnita, bormasina, ciocan etc. M-am gandit ca un banc de lucru l-ar face foarte fericit, costa 70-150 lei. Multumesc.

cristina buzau
Guest
cristina buzau
4. Bun gasit! Cadoul pe care I l-as face copilului meu, Rares, si care l-ar incanta la maxim ar fi o surioara! Vremurile ma obliga insa sa-mi iau gandul de la aceasta dorinta care este si a mea si a copilasului meu, deopotriva. Si cu ocazia asta, transmit si un gand „de bine” guvernantilor nostri care s-au gandit ca nu avem ce face cu banii din indemnizatie dar si ca perioada de crestere a copilului este prea mare iar noi, mamele, taiem frunza la caini. Sa revenim totusi, Rares care are 2 ani si 2 luni, adora avioanele. Bunicul lui… Citeste mai mult »
paula ciuraru
Guest
paula ciuraru

5.
Buna,eu am doi copii ,Darius de 8 ani si Alesia de 2 ani jumatate.Pentru Darius m-am gandit ca poate Mosul ii va aduce un volan pentru calculator pentru jocuri ca si-l doreste de anul trecut,ar fi cam pana in 100ron,iar Alesiei un bebe mai mare care sa vorbeasca sa planga ,caci tot e fetita si ii plac papusile,ar fi frumos,multumesc.Va doresc numai bine si sarbatori frumoase si pline de caldura.

iulia andreescu
Guest
iulia andreescu

6.
Buna,am doua fetite deci doua cadouri de cumparat.Fetita cea mare isi doreste papusa maria 170 ron iar pentru cea mica m-am gandiot la un catel de plus care merge,latra etc 100 ron.Sarbatori fericite!

RAZVAN-TATIC
Guest
RAZVAN-TATIC

7.
Raoul al meu, inca nu poate sa-mi spuna ce-si doreste.De asta se ocupa mami si tati, deocamdata, fiindaca el are 1 an si 4 luni, pe 23 dec.Ceea ce am vazut si i-as cumpara este un loc de joaca, ca un cort, care se amenajeaza in casa, in forma de cabina de tir, ca acela din filmul de desen animat Cars, cu salteluta si foarte colorat.eu cred ca si eu as intra in el sa ne jucam…:)).Costa cam 260 lei si daca va castiga baietelul meu achit eu diferenta, normal.Sarbatori fericite si numai bine.

gianina
Guest
gianina

8.
Buna Alina,chiar ma gandeam acum intr-o zi,pe cand un concurs…dar tu esti perspicace ca intotdeauna…eu am doua fetite pe care tocmai le-am sarbatorit in octombrie si noiembrie,vine si mosul,vai de buzunarul meu…si a lui taicasu…celei mari ,Amalia,ii plac foarte mult cartile,si am vazut o biblie pentru copii,cu imagini,tare frumoasa,50 ron……..iar celei mici ,Alisia,chiar nu mai stiu ce o sa-i i-au,tocmai i-am luat un bebe care face caca la oala,am inebunit si eu….dar asta si-a dorit,iar de Craciun,nu stiu ,probabil,vreo jucariei interesanta….o tablita de scris sa invete literele…pupici si sarbatori fericite alaturi de familia ta…

cristina marin-slobozia
Guest
cristina marin-slobozia

9.
buna.i-as cumpara un catelus vorbitor,am vazut unul fain la fisher&price,asta pt ca ii plac foarte mult catelusii,tocmai de aceea doarme cu un catelus de plus…iar primul lui cuvintel a fost „michi”,acesta fiind numele lui.multumim pt toate surprizele placute pe care ni le faci alina!!!pupici.

am uitat sa specific ca pretul catelusului e jur de 150 lei,depinde de unde il iei.ms mult.

Boboc Alina - Curtea de Arges
Guest
Boboc Alina - Curtea de Arges

10.
Buna Alina, piciul meu are 3 ani si 8 luni si e innebunit, printre altele, de excavatoare, buldozere si alte utilaje de genul acesta. Chiar zilele trecute cautam ceva pe net si gasisem vreo 2-3 modele cu telecomanda dar erau un pic cam scumpe pentru bugetul nostru, asa ca atunci cand am vazut concursul propus de tine a fost ca o raza de speranta ca poate are bafta si-i pot lua ceea ce-si doreste. Un buldozer ar fi cam 178,00 lei si arata cam asa: http://www.jucariata.ro/minibuldozer-telecomanda-model-3058a-p-1240.html
Te pupic, si urez tuturor mamicilor si taticilor si picilor sarbatori frumoase, vesele, linistite !!:)

Popescu Luciana-Raluca - loc. Scoarta, Gorj
Guest
Popescu Luciana-Raluca - loc. Scoarta, Gorj

11.
Buna Alina,

In primul rand multumim pentru hainutele superbe oferite. Bebelusa mea are 5 luni si se bucura de orice jucarie noua pe care o primeste, iar in semn de multumire scoate diverse sunete, printre care „chi”, „pfffu” etc. As dori sa-i cumpar o tablita de scris magnetica Tommy, pret 100 lei, sa o aiba pentru cand va implini 1 anisor.

hermina borcea
Guest
hermina borcea

12.
buna.desi sunt o clienta mai noua, m-am gandit sa particip si eu totusi la concurs. fiica mea daria isi doreste de la mos papusa maria, care este pe net la diverse preturi, dar cred ca tot in jur de 170 ron.

ancuta
Guest
ancuta

13.
ce pot sa spun ,eu fetelor dar si celorlalti copii, le-as face cadou de craciu ,daca as avea aceasta putere ,multa sanatate.Dca voi castiga acest concurs sau mai bine spus premiul as vrea ca jucaria respectiva sa fie data de Alina unui copil sarac care are nevoie de o jucarie sau de mancare mai mult decat noi ceilalti.Cam despre asta e vorba de sarbatorii.Va doresc tuturor multa sanatate si fericirea care se gaseste in lucrurile marunte de ex zambetul copilului dvs

Alexandra - Valcea
Guest
Alexandra - Valcea

14.
Buna dimineata. Eu am o fetita de 10 luni pe nume Maria Lorena. Ea adora sa fie leganata asa ca de Craciun eu si sotul meu ne-am gandit sa-i luam un Balansoar calut Little Tikes in valoare de 120 lei. Multumim mult Alina pentru acest site si pentru hainutele minunate. Sarbatori Fericite!

carnuta constanta
Guest
carnuta constanta

15.
Buna.Eu am o fetita in varsta de 4 luni jumate foarte energica care s-a invatat sa doarma leganata asa ca Cel mai potrivit cadou pentru varsta fetitei mele de 4 luni jumate ar fi o paturica cu activitai costa in jur de 100-110.pa pa
In rest doresc tuturor mamelor si copiilor sanatate si sarbatori fericite.

batin liliana
Guest
batin liliana

16.
buna .eu am doi baieti unul de 10 luni si unul de 5 ani ,baiatul de 5 ani care se numeste Catalin isi doreste un joc Piticot si o masina cu telecomanda ,jocul costa 25 ron de la noriel si masina 50 ron,iar la cel mic nu stie de mos inca si cred ca o sa se bucure cu ori ce jucarie varstei lui deocamdata ,va multumesc

Orza Lavinia
Guest
Orza Lavinia

17.
Buna tuturor. fetita mea se numeste Karina Maria si are 4 luni si 1 saptamana.este foarte incantata de tot ce face galagie si de tot ce este foarte colorat.mi-as dorii sa-i cumpar un scaun unde sa o pun ca sa-i dau de mancare pentru ca a venit vremea diversificarii alimentare.este o fetita foarte cuminte si jucausa si merita ce e mai bun si frumos, este bucuria familiei.va multumesc si va doresc bafta tuturor.pupici de la Karina si SARBATORI FRUMOASE alaturi de cei dragi.

raluca
Guest
raluca

18.
buna,am o fetita de 1 an si cred ca cel mai frumos cadou pt ea ar fi o masinuta,ii plac f mult!in Real adora sa invarta volanul la masinuta si face intr-una bum bum…cred ca mosteneste darul de la tatal ei,caci e sofer!bafta la toata lumea,sa castige cel mai bun!

Ada
Guest
Ada

19.
Buna ziua.
Fetita mea are aproape 8 ani si o vrea pe Hannah Montana peste tot…Cand mananca, pe pahare si farfurii, cand se imbraca, pe gecute si fustite, cand doarme, pe asternuturi si perinite..:)Interpretarile ei la microfon ne-au starnit interesul pentru acest accesoriu, demn de o mica stea..Asa ca, divulgam secretul si va spunem ca isi doreste un microfon Hannah cu karaoke,daca exista, cu care sa ne arate definitiv si pentru totdeauna cine-i seful in casa…:))
Pret in jur de 200 ron.

Diana  Timisoara
Guest
Diana Timisoara

20.
Buna ziua…
Numele meu este Diana si am un baietel Alexandru de 2 luni si mi-as dori sa-i fac cadou de Craciun un loc de joaca pentru bebelusi care costa intre 100 – 150 lei.
Urez tuturor bafta si sarbatori fericite alaturi de cei dragi

Diana
Guest
Diana

21.
Eu m-am gandit sa-i cumpar fiului meu un proiector pt diafilme.Mie mi-au facut copilaria mai frumoasa pevestile clasice si ma gandeam sa-i aduc si lui bucurie.Cu eforturi am gasit pe net.Pretul ar fi de pana in 150 ron.Urez bafta tuturor si sper sa castige cine merita si are nevoie mai mult.
Sarbatori frumoase!

turcu vasilica
Guest
turcu vasilica

22.
am o fetita,aiana, care in 7 ianuarie face 2 ani.mos cacun ca asa l-a botezat vrea sa-i aduca un chine(caine) si onu(avion)…am vazut un caine frumusel intre 100-150…avion probabil va primi de ziua ei….

Balla Andrea
Guest
Balla Andrea

23.
Buna Alina,
Eu am un baietel, Matei, are 3 luni. Consider ca cel mai potrivit cadou care i-as da este un spatiu de joaca pentru bebelusi care costa in jur de 200-250 lei.
Doresc tuturor sarbatori fericite

Matei Liliana
Guest
Matei Liliana

24.
Fetita mea, Natalia, are un an si o luna si sigur ar fi incantata de Carticica muzicala „Carte de povesti cu rime” de la Fisher Price. In Carrefour e 87 de lei. Multumesc. reactia fetiteti mele la surprize, deocamdata e mereu aceeasi (pentru ca are doar un an si o luna ) : rade si bate din palme… :-))
P.S.: frumoasa idee!

adina surdu
Guest
adina surdu

25.
Fetita cea mare Teodora isi doreste catelul Boby care are 3 fluiere cost in Real 250 lei(cam scump) .Fetita cea mica Maria e prea mica asa ca inca nu stie sa ceara(norocul nostru).Multumesc.

traistaru ingrid-monika
Guest
traistaru ingrid-monika

26.
buna ziua,
baietelul meu se numeste Ianis Andrei are 4 luni si este un bebelus tare vesel si jucaus.ii place tare mult afara sa ne plimbam cat mai mult cu caruciorul si avand in vedere ca vine iarna i-as cumpara o saniuta frumoasa si un costum de ski sa nu ne fie rece pe saniuta 🙂
va pupam si va dorim sarbatori fericite!

Popa Laura
Guest
Popa Laura
27. Salutare pentru toți! Mă numesc Laura și am trei copii minunați-un băiat de 6 ani și doua fetițe de 7 și 5 ani. Copiii mei își doresc cărți, sunt foarte pasionați de tot ce poate fi nou și fascinant.Le vor primi desigur de Moș Nicolae..însă de Moș Crăciun, dorința cea mare a băiatului este să devină vânător,fiind pasionat de tot ce înseamnă faună, și dorește o pușcă în valoare între 70- 138 ron. Spune că va fi un vânător bun, care va proteja vânatul, vânând de fapt…braconierii!! Fetele-cea mare păpușa Ariel cam 50 ron, iar cea mică Cenușăreasa mini… Citeste mai mult »
Farkas Elea-Corina
Guest
Farkas Elea-Corina

28.
Buna seara alina,foarte frumoasa initiativa,ma mir ca pe criza asta si mai ales ca ai si tu 2 fetite te mai gindesti si la ceilalti,felicitari.Deci fetita mea alessia are 4 anisori jumate si isi doreste foarte mult un bebe pe care il vede in reclamele de la disney Chanel-Papusa Nenuco cu set de coafat care costa in jur de 200 de lei,in caz ca o sa cistigam dorim sa achitam noi diferenta.multumim mult pt aceasta surpriza frumoasa.Iti dorim sarbatori fericite alaturi de familia ta.

gina
Guest
gina

29.
buna ziua ,am 3 copii doi baieti si o fetita,frumoasa initiativa nu ma asteptam la asa cadou ,baietii isi doresc un tanc , o masina cu telecomanda si o papusa binenteles totul in suma specificata .Va multumim pt cadou .Sarbatori fericite .

Mihaela Florescu
Guest
Mihaela Florescu
30. Hmmm foarte dragut acest concurs , nu imi vine sa cred ca exista cineva care se gandeste la copii nostrii , iti multumim pentru initiativa Zuzilica mea are 1 an si 3 luni , cadoul care si-l doreste ea si care implicit mi-l doresc si eu este un laptop pentru copii care cred eu ca ar costa in jur de 150-170 lei si sa va spun dece imi doresc si eu sa il cumpar deoarece de cand am achizitionat un laptop in rate ea este innebunita sa ii scoata butoanele de la tastatura , ei bine dragelor laptopul meu… Citeste mai mult »
Denisa
Guest
Denisa

31.
Buna Fetita noastra Denisa are 7 ani si isi doreste de foarte mult timp o bicicleta ceea ce noi nu ne putem permite . Va multumim si va dorim SARBATORI FERICITE !

MIhaela-Ialomita
Guest
MIhaela-Ialomita

32.
Baietelul meu are aproape 3 ani. De curand am trimis un pachet unor copii cu care viata nu a fost prea darnica. Baietelul meu a fost foarte incantat sa aleaga din hainutele lui si din jucarii, stiind ca le vom trimite unor copii sarmani, asa ca daca vom castiga, doresc ca premiul, oricare ar fi el sa fie trimis tot acolo, in acel satuc uitat de lume si de timp, undeva in nordul tarii. Adresa o voi scrie la momentul respectiv.
Multumesc Alina pentru tot ce faci pentru noi si pentru copilasi.

alina ioana
Guest
alina ioana

33.
eu i-as cumpara fetitei mele un ingeras…..pt ca si ea este un ingeras pt mine…

Grigore Elena-Florina
Guest
Grigore Elena-Florina
34. Buna seara, am intrat azi pe facebook si de acolo am aflat de concurs,dar nu ma hotarasem daca sa ma inscriu sau nu!!!acum, sunt hotarata, chiar daca am un bebelus de doar 3 luni si o saptamana, Eduard-Alexandru, care a aparut in viata mea atunci cand nu mai credeam, deoarece inaintea lui am pierdut 2 sarcini, si chiar daca el nu stie momentan semnificatia unui cadou, fiind primul lui Craciun alaturi de noi,mandrii lui parinti, imi doresc foarte mult sa-l imbrac intr-un costumas de Mos Craciun, sau in ceva simbolic pentru Sfanta Sarbatoare a Craciunului!!!am intart in aceasta seara… Citeste mai mult »
Amanda Baias, Dej
Guest
Amanda Baias, Dej
35. Acum vreo doua milenii Dumnezeu si-a dat singurul fiu, pentru ca oricine crede in El sa aiba parte de viata vesnica. asa am invatat sa daruim. Acest concurs aduce in timpurile grele de acum un strop din bucuria de a darui si de a impartasi aceasta experienta cu altii. Multumesc pentru aceasta ocazie frumoasa. In famila noastra exista de cativa ani o traditie: jucariile WOW, produse in Marea Britanie si aduse pe meleaguri romanesti de compania Varuna. Acolo am gasit un set de personaje pe care cei patru copii pe care ii am le-ar putea imparti cu bucurie. Pretul… Citeste mai mult »
David A.- Bucuresti
Guest
David A.- Bucuresti

36.
buna alina,
imi doresc de Craciun pentru copiii mei un radiocasetofon cu CD-player sa le pot pune povesti seara, cand ii bag in pat pentru nani… nu spun o marca anume, nu conteaza, cam toate sar de 150 ron, dar poate punem noi diferenta, sau gasesti unul care se incadreaza in cei 150 RON. Esti fff draguta… Copiii mei se numesc Matei-Cristian si Sabina-Maria, noi suntem din Bucuresti.
Craciun fericit!

cristina
Guest
cristina

37.
fetita mea siar dori tare mult jocul ROATA olarului sau Magic CRISTAL dar sa vedem cei aduce mosul

atrejei
Guest
atrejei

38.
super tare foarte frumos ,am o fata de 8 ani si dorinta ei este sa-i aduca mosul un „milife’ un aparat de trimis imbracaminte de la o fata la alta.L-am vazut in carfour si costa 190 lei.invata foarte bine si spera sa-i aduca mosul cadoul dorit. Mult noroc tuturor si sarbatori fericite.

simona
Guest
simona
39. buna ziua. ma numesc simona si am 2 copilasi pe nume filip si debora.pe zi ce trece ma simt mai vinovata de timpul pe care il petrec cu ei, as vrea sa pot sa le ofer totul,dar de cele mai multe ori renunt la timpul petrecut cu ei.as vrea sa muncesc sa le pot darui fericire, dragoste, un viitor plin de bucurii,dar e prea greu pentru mine si cred ca nu voi putea niciodata sa le ofer,ceea ce pot face e uitanduma la ei sa privesc in sus spre creator si sa ma rog spunandui sa ne dea viata,… Citeste mai mult »
Claudia Medias
Guest
Claudia Medias

40.
Buna seara!
Am un baiat de 2 ani si 8 luni, iar ca dar de la Mosu'(indiferent cine-o fi mosu’ asta) isi doreste un banc de scule ca tare-i place sa mestereasca! 🙂 Va doresc tuturor sarbatori fericite!

carmen - Iasi
Guest
carmen - Iasi
41. Este super ideea cu acest concurs.Fata mea de 1 an si cateva zile nu poate sa imi spuna ce ar vrea sa ii aduca MOS CRACIUN.Cel mai important cadou pe care il considera mama este ceva pe care nu cred ca o sa poata sa il primeasca niciodata .Dar cum visele se pot indeplini , m-am gandit sa cer ceva obisnuit si folositor in casa oricarui crestin O ICOANA DE PERETE cu Maica DOMNULUI si cu pruncul in brate SI/SAU O iconita de argint cu lant de argint pe care sa o poarte la gat .In afara de acestea… Citeste mai mult »
Cristina Mihalache
Guest
Cristina Mihalache

42.
Multumim pentru acest concurs minunat, ne bucuram ca putem participa. Fetita mea, Izabela-Maria, are 1 an si 3 luni si am observat ca ii plac foarte mult desenele animate cu Mickey si Minnie Mouse. De aceea, m-am gandit ca o papusica de plus Minnie Mouse ar fi perfecta pentru ea. Am vazut-o prin magazine la maxim 100 ron.
Va multumim si va dorim cele mai calde si frumoase sarbatori de iarna, atat dvs. cat si participantilor la acest concurs.

ANCA
Guest
ANCA
43. Buna Alina – Buna dragilor parinti, Numele meu este Anca si am un baietel minunat de 4 luni si jumatate, Vladut, care ne umple viata de fericire. Este un bebelus grasun si mancacios, foarte vesel si sociabil si plin de ghidusii. Ii place muzica, soarbe orice cuvant pe care i-l adresam si zambeste oricui il priveste dragastos, dar cel mai mult, bineinteles, lui mami. Deja nu mai suporta sa stea culcat pe spate, vrea doar in fund sau pe burtica. De aceea, m-am gandit la 2 variante de cadou pentru el: o salteluta de joaca cu diverse accesorii pentru… Citeste mai mult »
BIBI
Guest
BIBI

44.
DORESC SA-I CUMPAR PUIULUI MEU DE CRACIUN O JUCARIE MULTICOLORA CU FOARTE MULTE MELODII IN ROMANA.FETITA ARE 4 LUNI

Gabriela
Guest
Gabriela

45.
http://www.librarie.net/jucarii/156662/GRUP-PIRATI-PISTOALE
http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/4-9-ani/marea-carte-despre-monstri-spiridusi-dragoni-si-uriasi-71645.html
Buna-dimineta,
cam asta doreste domnisorul. playmobil cu pirati si comara(costa 499lei,asa ca am gasit ceva mai ieftinut si mai fara comoara):D.
Daca cistig cumperi tu piratii si eu cartea,daca nu….cumpar eu doar cartea.:P
te pup,bafta tuturor si un Mos Nicolae incarcat.

Ivan Mara
Guest
Ivan Mara

46.
Buna ma numesc Mara din Brasov si am o minune de copil de numai 10 luni…din cate am obeservat in ultimul concediu petrecut la salina la Praid…este fascinat de masinute….mini bicliclete, caluti pe care le poate calari…in restaurantul unde mancam in fiecare zi erau tot feluri de jucarii de genu si sotul meu il plimba prin tot restaurantul pe masinuta sau calut pe roti…era pur si simplu fascinat!!! cadoul costa in jur de 100 de ron.Pupici la toata lumea!!

isac catalina andreea
Guest
isac catalina andreea

47.
Buna Alina,iti multumim pentru hainute sunt nemaipomenite.Eu am o printesa de doar 5 lunite pe nume IARINA MARIA si se bucura de orice jucarie face zgomot,lumineaza sau vorbeste asa ca de Craciun imi doresc pentru bebelina mea o MINNI mare care costa in jur de vreo 80 de ron sau o papusa vorbitoare,acum vom vedea in functie de ce buget o sa dispunem sau poate le vom primi cadou de la tine Alina.Multumim ca te mai gandesti si la cate un concurs si mutumim si pentru hainutele frumoase si accesibile pe care ni-le oferi.SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI

Simona, Rm. Valcea
Guest
Simona, Rm. Valcea
48. Bun gasit tuturor! Am doi copii minunati,ca toate mamicile, de altfel, care s-au obisnuit ca pentru orice cadouas pe care il primesc, cat de neinsemnat ar fi el, sa se bucure. Ochisorii lor sclipitori, la vederea surprizei, imi umplu inima de bucurie si, pe cuvantul meu, este cel mai frumos dar pe care il pot avea eu. Fetita mea este talentata la desen si mi-as dorii pentru ea un set profesional de creioane colorate. Cel mic, piticul, are doar un an si jumatate. Pe el il bucura orice se misca si face zgomot. Lui mi-ar placea sa-i cumpar o… Citeste mai mult »
boca ariana
Guest
boca ariana

49.
buna ,sunt ariana din bistrita am un baietel de 6 ani si o fetita de 1 an si 2 luni care e prea mica sa stie ce e mosul,dar mario baietelul isi doreste f mult un elicopter cu telecomanda care zboara nu prea mare ca intelege deja ca nu prea sunt banuti ,zice el ca ii trebuie la mos o hartie albastra de 100 ca sa-l cumpere.multumim.si mult succes .

dana - piatra neamt
Guest
dana - piatra neamt

78.
buna, fetita mea, alessia, 8 ani, isi doreste f mult un joc cu hannah montana pentru play station portable, costa undeva pana intr-un milion, multumim frumos

wpDiscuz