Un premiu rapid constand o comanda in valoare de 80 de ron, persoanei care imi enumera 2 modificari de site, facute in ultima saptamana. In realitate sunt 3 sectiuni/modificari facute la site in ultimele 4 zile, dar vreau sa enumerati doua.

Prima persoana care mentioneaza corect castiga, dar desemnarea se va face dupa aproparea mesajelor care intra in moderare. Nu toate mesajele apar instantaneu pe site.

Pot participa clienti care au comandat pana acum si nu au colete neridicate si situatia nefinalizata. La acest concurs nu pot fi desemnati castigatori, alti castigatori de la concursuri precedente. 😉

P.S. Incercati la nume sa scrieti cel putin un nume si localitatea pentru o identificare mai facila.

Miniconcurs finalizat.

Modificarile noi sunt asa cum ati spus majoritatea:

– o sectiune cu titul: „Sunt noua, ce trebuie sa stiu?”

– am pus momentul postarii noutatilor intr-o zona dedicata si mai vizibila

– link-ul catre blog s-a lipit in dreapta

Desii ati raspuns mai multe rapid si corect, prima se pare ca a fost Filip Adriana. Ai castigat o comanda, sau reducere de 80 ron.

Felicitari tuturor, se vede ca observati noutatile si sunteti familiarizate cu site-ul. Ca recompensa la urmatoarea comanda toate care ati participat in afara de castigatoarea concursului aveti o reducere de 10%. Va trebui sa imi „amintiti” cu o mentiune la observatii, „castigatoare concurs 10%” (foarte important).

Premiu 80 ron

Lasa un comentariu

avatar
Ana-Maria; Calarasi
Guest
Ana-Maria; Calarasi

cred ca modificarile sunt urmatoarele

1. a mai aparut cate o grupa de varsta la fiecare categorie fetite; baieti; body si salopete
2. ziua si ora aparitiei noutatilor este afisata acum de 2 ori; si in partea superioara a paginii
3. aparitia link-lui pentru FaceBook

sunt foarte curioasa daca acestea sunt modificarile. abia astept sa vad raspunsul. sper ca il vei spune tuturor. de curozitate.
te pup
Ana Maria

Raspuns: Nu a aparut o noua grupa de varsta, doar ca grupele dispar daca nu au nici un produs. Link-ul catre facebook a fost si pana acum, doar l-am pus mai mare. Te mai asteptam. 🙂

FILIP ADRIANA
Guest
FILIP ADRIANA

In stanga sus(langa floare) se mentioneaza cand apar produse noi,iar in dreapta sus(deasupra cosului)apare,,citeste blogul copilas.ro”‘

Iulia Horvath, Campia Turzii
Guest
Iulia Horvath, Campia Turzii

Nu am intrat destul de mult timp pe site asa ca mi-a fost usor sa observ rapid 2 modificari.Mai nou scrie sus in stanga cu mov cand vor fi postate noutati, iar in dreapta „citeste blogul”.
te pupam Alina.

Iulia Horvath, Campia Turzii
Guest
Iulia Horvath, Campia Turzii

A3-a modificar daca nu ma insel este sectiunea „sunt noua.ce trebuie sa stiu?”…dar celelalte 2 mi-au sarit imediat in ochi, chiar inainte de a citi despre concurs :))

Elena
Guest
Elena

pai cred ca prima modificare ar fii chestia cu „sunt noua” si a doau chestia cu „citeste blogul copilas”.Sper sa fie bn.Poop

Monioca Mitu
Guest
Monioca Mitu

pai mai intai locul unde se anunta cand vor fi postate hainutele s-a shimbat – este mai sus pe pagina
si in al doilea rand a disparut filmuletul cu estragerea castigatorilor la celalalt concurs si in al treilea rand s-a modificat locul si pictograma pentru link-ul catre blog !

Dinu Janina
Guest
Dinu Janina

Una ar fi in partea dreapta sus: „Citeste blogul copilas.ro” alta „Sunt noua, ce trebuie sa stiu” si in partea de prezentare a site-ului se precizeaza momentul aparitiei noutatilor. Pupici

elena
Guest
elena

In partea stanga sus apare ora si ziua cand se posteaza noutati si in partea stanga a aparut linkul” Citeste blogul copilas.ro”.

wpDiscuz