smartchildHaideti sa mai facem un concurs pentru ca observ ca tot intrati pe site chiar daca nu sunt produse noi.  🙂 Fidelitatea aceasta trebuie rasplatita. Macar cu voie buna.

Tot ma uimesc de unele fraze pe care le spune fiica mea, si uneori fug repede si le scriu. Alteori nu apuc. M-am gandit sa fac un concurs prin care sa postati una sau mai multe fraze amuzante, puteti descrie si circumstantele, spuse de copii vostrii.

Deci trebuie sa scrieti frazele originale si amuzante ale micilor voastre genii.

Ce se castiga? Comanda in valoare de 200 ron pe site-ul copilas.ro. Daca vor fii multi participanti se pot suplimenta premiile.

Cine poate participa: Orice parinte care a mai cumparat de pe copilas.ro, a ridicat toate coletele si posteaza cu numele intreg sau cu numele si o initala ca raspuns la acest articol (pentru verificare).

Cum se stabileste castigatorul: La sfarsitul concursului, nu o sa aleg pe cea mai originala cum ar spune altii. Sunt sigura ca toti copiii sunt originali. Printr-un filmulet postat pe blog, fiica mea va extrage un bilet pe care e scris numele castigatoarei. Cred ca o sa fie interesant.

Pana cand se poate participa:  pana luni 3 mai (aveti timp).

Eu zic ca o sa fie amuzant chiar daca nu veti castiga toate.

CONCURS INCHEIAT.  S-a suplimentat cu inca 2 premii a cate 50 ron.  Iata inregistrarea.

Felicitari tuturor si cred ca a fost amuzant acest concurs. Mesajul castigatoarei care apare si mai jos la comentarii:

Tudorescu Simina Laura says: Buna!!! Nici nu stiu cu ce sa incep, sunt asa bucuroasa, astazi de dimineata am aflat ca am castigat. M-a sunat nasa si m-a felicitat si nu intelegeam care este motivul. Fetita mea Daria va fi foarte fericita cand ii voi spune diseara(cand ajung acasa de la servici), mai ales ca este foarte cocheta si e tare incantata de hainute de cate ori ii cumpar. Multumim!!!”

Concurs cu geniali

Lasa un comentariu

avatar
CRISTINA BUCUR
Guest
CRISTINA BUCUR

Nu stiu daca ma incadrez la acest concurs,pt ca bebelusa mea are 10 luni,dar
pot spune ca m-am topit cind,intr-o zi,aflindu-ne in bucatarie ,eu ii pregateam mincarea ,ea pe scaunelul ei,incepu sa bata din palme si sa spuna : MA MA PA PA.A fost un moment unic…(pt ca nu mai spusese pina atunci ).

ADRIANA FILIP
Guest
ADRIANA FILIP
Cand eram insarcinata anul trecut,baietelul meu in varsta de 6 ani m-a intrebat cum a ajuns bebe in burtica.Eu i-am spus ca am fost la domnul doctor si mi-a dat o pastiluta si din ea s-a format bebe si atunci cand va creste o sa mergem dinou la domnul doctor sa-l scoata.Apoi el m-a intrebat cum il scoate pe bebe din burtica cand va creste? I-am raspuns ca-mi va taia burtica(el deja vazuse operatia mea de cezariana pe care o aveam de la el)si o va scoate pe surioara lui exact cum s-a intamplat si cu el. Dupa ceva vreme… Citeste mai mult »
Marcela Luca
Guest
Marcela Luca

La noi sunt putine cuvintelele pe care baietelul nostru le spune, are numai un anisor si o luna,dar acum o saptamana ne-a uimit de-a dreptul: era seara dupa baita si ne jucam Cucu- bau.La un moment dat tati se acopera pe cap si il intreaba pe bebita: Unde-i tata?…cel mic se uita putin, apuca prosopul de pe capul lui tati si striga: ,,Tati ute ici!!! si a ras cu hohote.Am mutit amandoi cand l-am auzit, a fost prima data cand a legat cuvintele.
Toti copilasii sunt niste minuni mici si scumpe, care ne uimesc zilnic prin ceea ce fac!

anamaria tofan
Guest
anamaria tofan
Buna!Eu sunt cam noua pe aici.Nu ca nu as fi vrut sa cumpar ceva dar de fiecare data cand intram, si am facut-o de multe ori, nu mai gaseam nimic pentru fetita mea de 2 anisori.Chiar daca nu am cumparat nimic, inca, sper s-o fac pe viitor si m-am inscris totusi in concurs.Vreau sa va spun ca fetita mea e o traznaie de copil, de multe ori ma gandesc ca ar fi trebuit sa fie baiat pentru ca face si spune o gramada de pozne.: „mami, am papat supica dule.Eu: unde ai papat tu supica dulce ca noi nu avem… Citeste mai mult »
Silvia Bleah
Guest
Silvia Bleah

Baietelul meu cand avea aproape 4 anisori (acum are 5) se uita cu mine la niste poze mai vechi in care eu eram insarcinata, iar o prietena a mea cu bebelul ei in brate. Initial a intrbat daca bebelusul din poza este el si i-am raspuns ca nu. Urmatoarea intrebare a fost „mami, dar unde eram eu? de ce nu sunt si eu in poza”. Eu i-am raspuns ca el era in burtica la mami, la care a venit replica plina de uimire si nedumerire: „Cum!!!??? Tu m-ai mancat si eu am ajuns in burtica ta???”

Gianina Postolache
Guest
Gianina Postolache

Eu am doua fetite mari de acum,8 si 4 anisori,si categoric multe au fost momentele amuzante si placute prin care am trecut cu fetitele mele,dar unul de mai curand a fost acela venit din partea fetitei mele mai mici,ALICIA,care de- abea vorbea destul de stalcit si nu prea cunostea cuvinte mi-a facut un compliment deosebit :,,-mami,esti incredibila !,,M-a uns la inimioara dar m-a si amuzat teribil de cuvantul pe care l-a scos pe gurita aia mica…efectiv nu ma asteptam.Pupici multi,Gianina.

FLORINA CHITULESCU
Guest
FLORINA CHITULESCU

Fetita mea a avut de invatat 3 stofe dintr-o poezie si bineinteles ca a uitat sa o invete.
A doua zi d-ra invatatoare le-a dat autodictare din stofele pe care trebuia sa le invete.
Fetita mea a scris pe foaie ”Eu nu am invatat poezia pt ca am uitat de ea” si nu si-a trecut numele pe foaie.
Cand am intrebat-o ”De ce nu te-ai semnat?”, raspunsul a fost:”M-AM LASAT ANONIMA”

Teodora D.
Guest
Teodora D.

Pana acum 2 zile, cand pitica mea a implinit 8 luni, „vorbele” spuse de fetita mea erau de fapt chiuieli si vocale. In acea seara, la baita, printesa noastra chiuia de mama focului si se juca cu prietena sa, ratusca. La un moment dat, i-am spus „mami, nu mai chiui asa de tare, ca se sperie vecinii!” la care ea s-a uitat mirata foc la mine si spune „da da da da da…” A fost prima oara cand a rostit silabe si nu chiote. Asteptam cu nerabdare sa spuna „mami” si tati”.

Popescu Ina Mihaela
Guest
Popescu Ina Mihaela

Buna, baietelul meu de 4 ani jumate scote perle in fiecare zi…de unde nu stiu ca raman masca….de exemplu intr-o seara la culcare( ca stau cu el pana adoarme)imi spune:”Hai domnita mea sa te iubesc pe buzele tale minunate….”

Tudorescu Simina Laura
Guest
Tudorescu Simina Laura
Buna! Fetita mea Daria, cand avea 2 anisori(acum are 4), intr-o seara cand am venit de la servici a fost asa incantata ca m-a vazut ca nu stia cum sa-si mai exprime bucuria si a inceput sa-mi faca complimente: ”Simina esti cea mai frumoasa, esti cea mai draguta, esti cea mai buna” si in timpul acesta ma strangea in brate si ma pupa, la un momentdat nemaistiind ce sa-mi spuna s-a oprit si s-a uitat in ochii mei si mie spus: „Simina esti, esti ….sexy ca balena!”. Asa si-a exprimat ea iubirea!!!!!!! A fost super tare, ne-a amuzat terbil si… Citeste mai mult »
flavia ardelean
Guest
flavia ardelean

Fetita mea (6 ani)are acum o perioada in care adora sa spuna glume, dar si sa le inventeze. Iata una scurta inventata de ea: doua soparle se plimba prin desert. speriata una-i spune celeilalte: ai grija sa nu calci in balta! apoi daca nu este inteleasa gluma, incepe sa o explice, ca nu este apa in desert, ca acolo nu ploua, etc. Saptamanile trecute, una dintre educatoare l-a rugat pe sotul meu sa-i mai spuna si alte bancuri ca incep sa se repete si nu mai sunt amuzante.

Stefan Carmen
Guest
Stefan Carmen

nepotelul meu la 1 an jumate (acum 2 ani jumate) intr-o zi ii zice la tatic „tati fac tata”, papa turtanu (nu putea sa zica litera C)

David A.
Guest
David A.
am sa povestesc o faza haioasa, dar nu este vorba de copilasii mei, ci de nepotelul meu in varsta de 6 ani. Printr-o intamplare nefericita, taticul nepotelului meu a ajuns printre ingerasi, la Doamne, Doamne; dupa mai mult timp mamica lui, cumnata mea, a cunoscut pe altcineva. Intr-o buna zi prietenul cumnatei mele trebuia sa vina sa o ia pe aceasta si pe nepotel in oras. Mentionez ca relatia era la inceput si nepotelul meu nu il cunostea inca pe prietenul cumnatei mele. Acest prieten are o masina ff frumoasa, cred ca un Corvette, sper sa nu ma insel… ca… Citeste mai mult »
Stefan Larisa
Guest
Stefan Larisa

Noi suntem inca mici pentru acest concurs (avem 4 luni)momentan singurul lucru care ne amuza este sa ne intoarcem de pe o parte pe alta …..vrem insa sa o felicitam pe Alina pentru initiativa…..VRAVO ALINA intradevar stii sa ne binedispui pupici

Alina, Bucuresti
Guest
Alina, Bucuresti
Nici noi nu suntem eligibile pentru concursul aici de fata (bebe Melissa are numai 7 luni si, momentan, singurele sunete sunt probabil in „limba chineza”, deoarece numai ea intelege ce spune), insa am citit cu placere povestirile mamicilor si m-am amuzat. Vorbeste insa chiar daca fara cuvinte, prin zambete si gangureli, rade efectiv atat cu gurita cat si cu ochii, ceea ce ne umple sufletele de bucurie si emotie…. Mai ales la baita este fericire maxima, atata se onduleaza si se frichineste (ha, ha, ha, asta este un regionalism), si da din manute si din piciorese, nu mai poate de… Citeste mai mult »
Monica Mitu
Guest
Monica Mitu
Noi avem doar 6 lunite ,deci nu vorbim ,dar pentru a amuza lumea am sa va povestesc o intamplare cu nepotelul meu,Alex-9 ani actualmente. Cand era mititel – 3-4 anisori statea la bunici la tara si bunica ii povestea mereu ca gainile fac oua in cuibarele din cotet si il lua cu ea cand le facea curat. Probabil intr-o zi i-o fi spus ca si ea e ca o gainusa harnica, pentru ca nepotelul meu a inchis-o in cotet si i-a spus :” Stai aici pana faci oua ca o gaina harnica ce esti !” si a plecat spunand :… Citeste mai mult »
Mihaela-Corina Lobont
Guest
Mihaela-Corina Lobont
Eu am doua fetite, gemene, de un an si noua luni. Saptamana asta, marti, una din ele (Gloria) a facut pisu in chilotei si bineinteles a trecut prin pantalonasi. Au venit la mine amandoua, iar surioara ei (Victoria) o tinea de pantalonasi si ca sa ma convinga de „gravitatea” problemei a spus „AIAIAIII”. Poantele cu ele sunt multe, fiind doua si facand „boroboatzele” impreuna, dar asta e cea mai recenta. Si inca una, in care gemenele mele au fost implicate indirect, avand pe atunci vreo patru luni doar. Eram in vizita la sora mea in Austria, care are trei copilasi.… Citeste mai mult »
Anca, din Sebes
Guest
Anca, din Sebes
Buna tuturor… eu sunt mamica unui baietel de numai trei luni si chiar daca e atat de mititel reuseste sa ne uimeasca cu gesturi din ce in ce mai amuzante…acum el nu stie decat sa chiuie si sa lege cateva vocale cu consoanele g, n sau m…cel mai tare a fost cand jucandu-ma cu el a spus ‘angaaa’. Cum nu eram prea atenta am crezuta mi-a spus numele(Anca)…am ras impreuna cu tati cand i-am povestit. Intamplari hazlii nu am decat legate de cei 4 nepotei ai mei care acum sunt marisori(au varste cuprinse intre 6 si 13 ani). De exemplu… Citeste mai mult »
Cristina A.
Guest
Cristina A.
Buna Alina,mamici, Desi are doar 2 anisori (mai precis luna viitoare ii implineste),Maya vorbeste foarte bine si foarte mult…..adica nu-i tace gura nici o secunda.Intotdeauna are ea ceva de spus,de intrebat de comentat ,dar si „perlele”sunt pe masura… Cel mai mult ma amuza felul in care incearca sa imite tot ce vede: cum vorbeste sotul la telefon(care nu poate incheia o convorbire fara sa fie intrebat de Maya : „Ce-a zis tata Onelu,ce-a zis?-onelu fiind un prieten),cum vorbesc si ma port cu fratiorul mai mic,sau orice activitate care i se poare ei intereseanta… Intr-o dimineata statea pe scarile din casa,eu… Citeste mai mult »
Adriana Moldovan
Guest
Adriana Moldovan

Am sa va povestesc o intamplare haioasa de cand avea baietelul meu 5 ani…La sosirea acasa de la camin (gradinita) imi povesteste ca a pupat o fata pe gurita. Eu am reactionat speriata „hiiii” iar el a zis repede, ca sa ma linisteasca „Mami, dar nu era racita !!!!!” :-))))
Iar fetita cand era mica, printre multe alte perle…a zis la un moment dat „Nu vreau pastila aia, ca a Alex”. Mai am multe, multe, le am notate in jurnalele lor…
Va doresc o zi buna!

Irina Drutu
Guest
Irina Drutu
Alina, se pare ca si tu esti pusa pe shotii la fel ca piticii nostrii nastrusnici 🙂 Galusca mea (1 an si 4 luni) imparte multimile de lucruri in „uniu” si „doua”. Daca o intreb cati ani are primesc raspuns corect:uniu; e bine si cu urechile, doua, apoi se cam strica treaba, ochii sunt tot doua. Si deja tot ce depaste 1, oricat de multi/multe ar fii, sunt doua. La noi la dispensar sunt desene pe pereti, si intr-o zi asteptandu-ne randul, am intrebat-o asa, intr-o doara, cand am ajuns la imaginea din Alba ca Zapada, cati pitici sunt in… Citeste mai mult »
ADRIANA FILIP
Guest
ADRIANA FILIP
Mi-am mai amintit ceva nostim care s-a intamplat acum doi ani cand baietelul meu avea 5 ani. Ne aflam la spital deoarece trebuia sa ne operam de polipi si asteptam in salon sa vina doctorul sa ne i-a in sala de operatii.Cand a sosit anestezistul baiatul meu i-a spus: ,,Domnu Doctor sa sti ca eu sunt cel mai tare,sunt tare de tot mai tare decat tine”,la care doctorul i-a raspuns:,,Bine ma esti tare.” Dupa operatie cand s-a trezit din anestezie plangea si spunea ca-l doare si cand a venit doctorul sa vada cum se simte i-a spus printre lacrimi si… Citeste mai mult »
Cristina
Guest
Cristina

In urma cu 2 ani, inceputul anului scolar a coincis cu decesul marelui Stefan Iordache. Stiri despre asta pe la tv, discutii in familie, deasemenea. Prima tema la limba romana…. invatarea catorva strofe din imnul national. Invata Luana mea si vine sa-mi recite poezia; iar cand ajunge la cea de-a patra strofa spune cu dictie, frumos si foarte serioasa: „Priviti, marete umbre, Mihai, Stefan Iordache / Romana Natiune…..”

geanina
Guest
geanina

fetita mea a implinit astazi 1 an si 10luni,inva vorbeste cu dificultate,dar intro zi m-a trezit spunandu-mi „mama haide!”unde?ii raspund. zice”hai pa pa iei momo(bomboane) da? haaai mamaaa!!”

loredana.c
Guest
loredana.c
eram cu fiul meu de 5 anishori si cu baietelu la o prietena de a mea ne duceam la magazin iar cand am intrat in magazin eu leam zis nu ceretzi nimik ca nu am banii la mine decat pentru ce trebuie sa iau la care baietelu prietenei mele zi ce- pai de ce nu ai banii la care fiiu meu foarte serios ii raspunde -pentru ca e criza nu sti….alta faza amuzanta a fst cu fetitza mea de 9 luni care sotzul meu ii zicea tot timpul tata tata la care fica mea zambind zice mama …..va pup …
Otilia-Buc
Guest
Otilia-Buc

Si eu sunt mamica de gemeni identici, au acum aproape trei ani. Intamplarea este cu baietelul unor prieteni, cu un anisor mai mare decat ei. Dupa ce i s-a explicat ca ei sunt doi bebe la fel, si i s-a spus cum ii cheama pe fiecare, se uita nonsalant la noi si ne intreaba „daca ei sunt la fel, de ce au nume diferite?”

loredana.c
Guest
loredana.c

aseara i se facuse rau tatalui meu iar noi avem o vecina in bloc care este asistenta am rugato sa vina pana la noi iar ea ii lua tensiunea tatalui meu la care fiiu meu zice -macaela*mihaela*de ce umfla pe tataie hai umfla si mie bicicheta

daniela
Guest
daniela
buna!sunt o fetita de 1an si 4 luni si fac mai mereu lucruri amuzante unul dintre acesta este ca stiu sa dansez din buric si cat este ziua de lunga eu fac pe toata lumea din jurul meu sa rada in hohote.ztiu sa spun si cuvinte scalcite precum la bomboana spun momolei! la revedere eu georgiana si mama mea daniela
Dinu Janina
Guest
Dinu Janina

Fetita mea ioana e o pacifista convinsa , insa pe cand avea vreo 4 anisori, intr-una din zile statea in fata televizoruluiuitandu-se la desene alaturi de taica-sau care si-a facut un hobby din a o necaji.
la un moment dat n-am mai rabdat (tot auzindu-i cum se impung, tati o necajea iar ea maraia) si am strigat la taica-sau: aoleu cand ti-oi trage una….iar Ioana de langa el…DA; TRAGE-I!A fost tare de tot faza ca radem si acum cand ne aducem aminte.

mihaela iftimie
Guest
mihaela iftimie

Baietelul meu Matei e cam lenes la vorba . Asa ca orice cuvant care-l pronunta e intampinat cu cel mai mare entuziasm. Intr-o seara ma uitam la televizor cu prea mare atentie , se pare pentru gustul dumnealui, ca vine la mine si imi tranteste o palma serioasa direct peste ochi si spune”mamamam”. Bineinteles ca am uitat de stelele care efectiv le vedeam ( exact ca in desene animate) si l-am pupat tare. Sper ca pe viitor sa nu inteleaga ca primeste pupici daca pocneste pe cineva:)

Angelica
Guest
Angelica
buna Alina,fetita mea are un an si trei luni si ii multumesc lui Dumnezeu ca e destapta foc.Scoate din gurita tot felul de cuvinte unele ditre ele foarte grele si le spune perfect,ca de ex.bangijamping exact asa cum am scris spune ea, pirchita spune iarasi, burgar cand ii cere la tata nini bere(asa ii spune la bunicu ei).Imi spune ca face pisu,caca,spune ca mama face parturi,ca pe mine nu ma iubeste numa pe buni ei la care de altfel ii spune mama si mie care sunt mamica ei imi spune angi,la sora mea ale. Fza tare inr-o seara,am rezut ca… Citeste mai mult »
Denisa B.
Guest
Denisa B.
Buna.Baietelul meu, David, care acum are 9 luni, e prea mic sa „scoata perle”. Si totusi, acum vreo doua saptamani, cand s-a trezit din somnul „de frumusete” de dupa-amiaza, eu ma uitam la tv, la emisiunea lui Maruta. Se trezeste David al meu somnoros, se ridica in fundulet, se uita la tv, il vede pe Maruta si exclama:”Aaa tata! Tata!”. :)))) Saracutul, cred ca ii e dor de taticul lui pe care nu l-a vazut de o luna, noi fiind la parintii mei. Probabil ca i s-a parut copilului ca seamana la freza Maruta cu tatal lui.Oricum, a fost tare… Citeste mai mult »
Cristina B
Guest
Cristina B

Mi-am mai adus aminte o faza care noua ni s-a parut foarte tare:). Acum mai mult timp, cand fetita mea avea vreo 3 anisori, era in vizita la parintii mei. Intr-o seara se uitau la un film: mama, Luana si sora mea, Ina. Protagonistii incep sa se sarute, „actiunea” se precipita, dand semne ca urmeaza o scena de dragoste intre cei doi….. mama schimba canalul, ca sa nu vada copilul „prostii”, moment in care copilul spune: De ce-ai schimbat, mamaie? Lasa acolo sa invete si Ina ce sa faca cu Mircea. (Mircea…. iubitul sora-mi).

Simona P.
Guest
Simona P.
Saluatre mamici si pitici! Am doi copilasi: un baietel de 11 luni si o fetita de 6 ani. Cum cred ca deja stiti despre gelozia ce ia nastere odata cu venirea pe lume a ultimului membru al familiei, m-am gandit ca am putea trece mai usor peste ea daca am implica in ingrijirea celui mic si primul membru venit pe lume, adica fetita. Zis si facut. Intr-o zi, mami fiind ocupata, il roaga pe tati sa schimbe de scutec baietelul. Mami vine si constata ca aripioarele pampers-ului nu erau bine intinse. Rectifica. Fetita vine si spune: „Niciunul nu ati procedat… Citeste mai mult »
Alina Boboc
Guest
Alina Boboc

Salutare. Baietelul meu David, care recent a implinit 3 anisori, merge de 4 luni de zile la gradi si nu e tocmai incantat de fenomen, dar nu avem alte alternative :(. Ideea este ca inainte de Paste, a mers Nina (mama mea) sa-l ia de la gradi si i-a spus „Gata..am luat vacanta !!” reactia lui imediata a fost ” Unde e ??!!!”…::)). M-a distrat tare reactia lui. Cu replici haioase ne distreaza mereu, ca toti copiii de altfel, doar ca din pacate nu mi-am facut un obicei sa le notez, si le uit..:). Va pupic!!!

Magda Costache
Guest
Magda Costache
Hmmmmm…toti copilasii sunt o inepuizabila sursa de amuzament, mereu sunt in forma si dispun de multi „porumbei” in capusorul lor. Am inceput gradinita anul trecut si multe „perle” a descoperit acolo. Un ex: vine intr-o zi acasa si spune : „mami, litli ( tradecere Dimitri)ale cocosel”. Zic:”Da, iubito, baieteii au cocosel.”, apoi o intreb „Dar noi, fetele, ce avem?” Raspunsul ei foarte degajat ” G A I N A”. Am ras foarte copios pe seama acestui lucru, gandindu-ma ca eu ii spusesem ca noi, fetele, avem „pasarica”. A facut o analogie extraordinara, avand in vedere varsta ei (nici 3 anisori).… Citeste mai mult »
IrinaT
Guest
IrinaT
O sa va povestesc si eu cateva replici dragalase ale fetitei mele de 2 anisori care pe mine si pe cei apropiati ne incanta de fiecare data cand le rememoram: Ioanei ii place mult luna si seara de seara o cauta pe cer. O data, aflandu-ne in masina cu cativa cunoscuti, a zarit-o si a exclamat imediat „Uite nuna!” Nu mult dupa aceea, din cauza faptului ca soferul a schimbat directia, n-a mai vazut-o. Dezamagita intreaba obsesiv „unde-i, unde-i?” Ca s-o determine sa taca cineva din masina ii arata un stalp de iluminat dar ea raspunse prompt ” asta becu’… Citeste mai mult »
loredana.c
Guest
loredana.c

baietelu meu e inebunit dupa banane dar din cauza lor se constipa asa ca iam zis sa faca caca ca altfel ii plesneste burtica a stat el cea stat sa gandit dupa care vine foarte speriat si ma intreaba mama dar pe unde intra caca in burta

Ioana P
Guest
Ioana P

Fetita mea are 4 anisori. Este un copil cu un suflet extraordinar, prietenoasa, darnica, afectiva. De cate ori iesim afara da bani cersetorilor. Druieste din jucariile ei pritetenelor fara ca apoi sa ii para rau sau sa le ceara inapoi. Intr-o zi mergand la piata a vazut la cersit o mamica cu un bebelus (de vreo luna) in brate . Se intoarce catre mine, si cu voce tare, ma intreaba: ea de ce a facut un bebelus daca nu are bani sa il creasca?….

Iulia P
Guest
Iulia P

Fiul nostru de aproape 6 ani, atunci cand a aflat ca
va avea o surioara, mi-a spus ca el nu vrea bebe. I-am raspuns ca nu prea mai avem ce face, ca este deja in burtica. Atunci el s-a gandit si a zis: ” Nu te opera” ( stia deja ca el a venit pe lume prin cezariana).
Dupa ce si-a vazut sora m-a intrebat: ” Mami, cum stii tu sa faci copii asa frumosi?”

I.T.
Guest
I.T.

Cel mai mult ma emotioneaza fetita mea uneori cand mergem cu masina si eu mai sunt stresata in trafic spune:”Ai gija Ela ii aici!”

cristina a.
Guest
cristina a.

vai ce mi-a placute extragerea :). super! ai o fetita minunata!!! Dumnezeu sa o binecuvinteze! Felicitari castigatoarelor! 🙂

Tudorescu Simina Laura
Guest
Tudorescu Simina Laura

Buna!!! Nici nu stiu cu ce sa incep, sunt asa bucuroasa, astazi de dimineata am aflat ca am castigat. M-a sunat nasa si m-a felicitat si nu intelegeam care este motivul. Fetita mea Daria va fi foarte fericita cand ii voi spune diseara(cand ajung acasa de la servici), mai ales ca este foarte cocheta si e tare incantata de hainute de cate ori ii cumpar. Multumim!!!
P.S. Este minunata micuta ta!!!!!!!!

David A.
Guest
David A.

fff dragut concursul, dar extragerea chiar a fost originala! mai rar sa vezi asa ceva prin comert… adica preturi ok pt haine de o calitate f buna si diverse concursuri cu premii nu foarte mici. Multa bafta Alina in afacerea ta, fetele tale tb sa fie mandre de tine!

Otilia-Buc
Guest
Otilia-Buc

Foarte frumoasa melodia de pe clip. Cine o canta?

Otilia-Buc
Guest
Otilia-Buc

Si fetita bineinteles, dulce foc 😉

Anca, din Sebes
Guest
Anca, din Sebes
Nu imi mai incap in piele de bucurie…in seara aceasta am aflat si…nu imi venea sa cred !!! adica pe bune…nu imi venea sa cred…m-am uitat din intamplare la filmulet mai mult atrasa de fetita ta minunata. initial am postat nu pt concurs pt ca stiam ca nu o sa castig…ci doar pt ca am citit atatea intamplari la care am ras cu pofta incat am zis ca si eu am una care merita povestita…si care o sa va faca macar sa zambiti… Am sunat pe toata lumea cand am aflat…incepand cu nasa mea care mi-a recomandat site-ul si care… Citeste mai mult »
wpDiscuz