childMa asteptam la unele lucruri dar realitatea le intrece pe toate. Este greu sa fii la mijloc.

Ca sa oferi produse de calitate inseamna sa le cauti. Atunci cand cauti iti asumi niste riscuri, pentru ca lucrurile bune nu sunt peste tot. Cand eu comand haine care se numesc de calitate si primesc haine pe care nu le poti pune pe site, cand cumperi haine noi si iti dai seama ca astea nici macar nu au calitatea celor second hand originale, cand platesti in avans ca sa importi marfa si dupa 2 luni ti se spune sa uiti si de bani si de marfa, este foarte greu.

Atunci, ca orice om obisnuit, te uiti in directia care iti ofera totusi o satisfactie ca sa mai gasesti energie sa mergi mai departe. Sa zicem ca aceasta directie ar fi clientele. Dar cand aici esti acuzata de favoritism, minciuna, alte presupuneri doar pentru ca fiecare isi permite sa fie nervos si eu sunt aici, e si mai greu.

E foarte greu cand eu suport pierderile din dorinta de a oferi ceva bun, iar in schimb eu trebuie sa fac ceva perfect. Da, si eu gresesc. Sistemul nu e perfect, se intampla sa apara pe site si produse care nu mai sunt pe stoc. Dar pentru asta nu trebuie facut un capat de tara. Eu, una chiar nu am timp de alte mismasuri sau sa scot produse din comenzi ca nu am ce face. Spun asta pentru ca sunt tot mai dese formulari de genul acesta.

Aceasta este un articol atipic pentru un site de comert online. Dar e adevarul.

Totusi am aflat  ca aproape in orice judet din tara as merge, am la cine sa stau :). Asta o fi insemnand ceva.

Este greu

Lasa un comentariu

avatar
mirela pirvu
Guest
mirela pirvu
Buna, Alinush Imi pare tare rau ca a trebuit sa te confrunti cu asemenea probleme si inteleg si te cred ca esti dezamagita. Inteleg , de asemenea, ca avand 2 copilasi mici de crescut, ingrijit si educat, nu se poate anunta exact o ora fixa, batuta in cuie, la care sa adaugi produse, pt ca lucrul asta, sunt ferm convinsa ca il faci atunci cand nu te solicita buburuzele. in ceea ce priveste partea cu ” favoritism, minciuna…etc” parerea mea este urmatoare: chiar daca este greu de acceptat pt unele persoane- ma refer foarte direct la cei/ cele care au… Citeste mai mult »
tatiana
Guest
tatiana

Nu trebuie sa pui la suflet.Oameni rai sunt peste tot.Eu cred ca suntem mai multe cele care nu ne suparam pe tine.Si care stim ca esti sincera.
Si eu am copil mic, timp putin de stat pe calculator dar reusesc din cand in cand sa comand cate ceva.Asta inseamna ca se poate.
Imi pare rau ca suferi dar noi stim cu nu esti vinovata de nimic din ce se spune.Mergi inainte eu iti doresc succes si cliente cat mai intelegatoare.

mihaela
Guest
mihaela
Si eu vreau sa-ti multumesc pentru tot ce faci. Stiu ca este greu, mai ales cu 2 copii mici. Produsele tale sunt calitative si la un pret exceptional. Este normal sa fie „batalie” pe ele mai ales ca nu vad decat unicate. Trebuie ca toti clientii sa inteleaga ca este vorba de un magazin online, asa cum sunt toate magazinele. Chiar daca tu ai stabilit o relatie mai personala cu noi, clientii, (ceea ce la alte magazine online nu exista) asta nu inseamna ca trebuie sa uitam ca nu suntem toti decat clienti care cumparam de la un magazin cu… Citeste mai mult »
Iulia
Guest
Iulia
Alinaaaaaaa fii tare! Noi te-am descoperit relativ recent si sunt atat de entuziasmata de site-ul tau.Ti-am mai spus ca dimineata cand ma trezesc fug la calculator sa vad ce ai mai scris, ce spui, cand vei posta hainute.Zilnic dau refresh pe site de sute de ori sa vad cand apare o hainuta care ne intereseaza.Cand sunt ocupata cu printesa sau cu alte treburi prin casa il pun pe sotul meu sa stea „la panda”.Intr-o zi chiar ne-am certat pentru ca a ratat 2 rochite care imi placeau mult din cauza ca a dat prea tarziu refresh:)) E la mintea cocosului… Citeste mai mult »
Alina
Admin

Multumesc din suflet fetelor! Numai datorita voua, cele care ma sustineti, pot sa merg inainte.
Toate imi sunteti la fel de dragi si nu am timp pentru favoritisme.
Asa cum spune Mihaela, ma implic in mod personal in relatia cu clientii (in special cliente), desi ar putea face altcineva „munca mea” dar probabil mult mai sec.

Va pup fetelor! Sanatate la bebici!

Alina, Bucuresti
Guest
Alina, Bucuresti
Nu pot sa inteleg treaba cu favoritismul, cum adica, exista persoane care cred ca nu „prind” hainutele pentru ca acestea ar fi „oprite” sau „rezervate” pentru unele mamici in defavoarea altora? Pai mi se pare un nonsens, ideea este tocmai ca acestea sa ajunga la cat mai multe mamici si bebici, sens in care clientela creste si se extinde, magazinul devine din ce in ce mai cunoscut, produsele se vand din ce in ce mai bine etc. Cum ar fi ca Alina sa aiba 2 – 5 clienti „preferati”, sa vanda numai lor? Este imposibil si ilogic, nu credeti? Alina… Citeste mai mult »
Claudia
Guest
Claudia
Buna,eu sunt mai „noutza” in ceea ce priveste cumparaturile de haine second si outlet prin internet,pana acum „bateam” magazinele London Shop din Oradea.Ce vreau eu sa spun ca atat in magazinele reale cat si cele virtuale cumparaturile functioneaza la fel,adica prima care are „norocul” sa puna mana pe hainute mai „deocheate si trendy” ramane cu ele.CLAR ca luna de pe cer,deci NIMENI nu face FAVORURI. Bucurati-va ca aveti de unde cumpara haine de calitate si la preturi fff bune,nu mai faceti „botic”.Mai exista si alte site-uri cu astfel de produse,DAR pot sa spun cu „mana pe inima” ca Alina se… Citeste mai mult »
Raluca
Guest
Raluca

Buna Alina,

In niciun caz nu mai pune la suflet rautatile, nu o sa gasesti oameni multumiti 100% niciodata…, tu incerci sa impaci pe toata lumea si e suficient…si eu am stat cu saptamanile pana am reusit sa comand o salopetica sau o camasuta..dar in niciun caz nu m-am gandit la „favoritisme” sau produse rezervate…imi venea in gand cuvintele unei mamici , citez: „vor fi si hainute pentru noi…” , deci te rog nu te supara…nu are nicun sens…cine nu e multumita, poate comanda din alta parte!

a.propos, daca vi in Arad te asteptam cu placere!

Cu drag, R&R

ramona
Guest
ramona

Nu mai pleca urechea la rautatile oamenilor, noi romanii asa suntem stim sa criticam fara sa ne uitam in curtea noastra …. faci o treaba foarte buna avand in vedere ca ai si 2 copii mici( eu stiu cat de greu e)….iar calitatea serviciilor pe care le oferi este ireprosabila!

RALUCA MARIN
Guest
RALUCA MARIN
Romania este tara TATELOR!!! Ma uit cu stupoare la televizor si nu-mi vine sa cred ce vad:ne batem pentru o bucata de carne desi nu suntem muritori de foame,ne batem pentru o masina de gaurit,desi nu se stie precis daca avem nevoie de ea,pentru o galeata de lavabila desi nu zugravim acum….ne certam penru o haina care inca nu-i vine bebelusului desi poate ca in dulap sunt destule…in general ne revoltam penru nimic doar asa pentru putina animatie in viata noastra seaca.Seaca de-adreptul pentru ca asa ne-o facem.Nu cred ca persoanele care comanda pe acest site nu au cu ce… Citeste mai mult »
Gabi
Guest
Gabi

Mai Alina si mie mi-e ciuda cateodata ca nu prind lucrurile care imi plac si am ratat multe lucruri frumoase,dar daca sunt alte mamici care nu au viteza mea „incet si tot pe loc”bravo lor!Iar faza cu favoritismul chiar nu o pricep,ce rost ar mai avea postatul lucrurilor pe site daca ai sti ca ele trebuiesc rezervate!Lasa-le sa vorbeasca,ce au de facut?Eu astept nerabdatoare sa-mi trimiti coletul si deja am inceput sa comand pentru alt colet!Deci gandeste ca pentru foarte multe din noi ESTI VITALA!

Mihaela Iftimie
Guest
Mihaela Iftimie

Cred ca mamicile care au scris mai sus au spus totul si foarte bine. Mamicilor carcotase carora nu le place acest sistem sa nu mai comande. Si crede-ma ca nu pierzi nimic, evetual doar durerile de cap si nervii si timpul in care stai sa le explici ce si cum.
bafta in continuare, Alina

Codruta
Guest
Codruta

Alina – dupa toate comantariile de mai sus si experientele placute prin care am trecut datorita tie nu are sens sa spun mai mult de atat:

NOI TINEM CU TINE!!!!! 🙂

jani
Guest
jani

Imi pare rau pentru tine Alina, ca te confrunti cu astfel de probleme , si eu ca si tine merg pe buna credinta a oamenilor dar de multe ori avem nenorocul sa facem cunostinta si cu astfel de specimene care se pretind a fi umane. Vis-a-vis de ”TATELE” care nu-ti dau pace, nu pune la suflet.Pentru mine esti si ramai o draguta, eu sunt si voi fi in continuare dependenta de site-ul tau iar daca ajungi la mare, la Constanta, te asteptam cu drag.

doina
Guest
doina

Allina nu te mai enerva si necaji pentru niste femei rele (TATEEE). Trebuie sa le ignori deoarece o sa-i transmiti si buburuzei mici starea ta.Ai mare grija de tine. SI NOI TINEM CU TINEEEEEE!!!!!!!

Carmen
Guest
Carmen

Mai oameni buni,ce se intimpla ?In 5 minute cit am facut lapticul bebelusului s-au comandat toate produsele 12-18 luni?Ce bataie este pe aceste produse.Eu cred totusi ca se cumpara aiurea la copilasi,doar nu ai nevoie de atit de multe haine la un bebelus.E a treia oara,cind nu prind nimic.Cred ca trebuie sa mi iau gindul de la acest site si sa ma orientez spre altele…

ALINA
Guest
ALINA

si eu am patit la fel cat lam schimbat pe bebe deja toate erau rezervate,zici ca na mai vazut lumea haine.

Dana
Guest
Dana

Buna!

Si mie mi-au placut cateva hainute insa niciodata n-am apucat sa le comand intrucat apareau rezervate; dar nu m-am gandit nicio secunda ca administratorul le-ar putea retine pentru anumite mamici. Forta in continuare, Alina!

corina
Guest
corina

BUNA.SI MIE MIAU PLACUTE MULTE DAR NAM APUCAT SA REZERV NIMIC TOATE SE REZERVAU IMEDIAT CRED CA DEACUM ANCOLO GREU VOI PUTEA PRINDE CEVA.

Otilia
Guest
Otilia

Daca stau mai bine sa ma gindesc era mai bine inainte,cind apareau treptat produsele…Si numai la ora 19??Mai devreme nu?

corina
Guest
corina

ok alina ai dreptate perfecta dar sa fie mai multe produse ca sa fie multumita toata lumea asta e parerea mea daca sant mai multe produse pot rezerva mai multe persoane.te pup ALINAsi esti o dulce ca deobicei.

Otilia 2
Guest
Otilia 2

Cred ca sistemul cu incarcarea tuturor produselor la ora 7 seara este excelent. Am facut un pic de raliu ca sa ajung la 7 acasa, e drept, dar mi se pare ca asa toate avem sanse egale. Comanda nu-mi ia mai mult de cateva minute. Te pup.

Otilia
Guest
Otilia

Recomand mamicilor de bebe de 12-18 luni ,cliente infocate al acestui site,sa mai ia o pauza,macar de o zi…Sa se gindeasca la faptul ca bebe creste repede si ce fac cu atitea hainute?sa mai lase si alte mamici sa cumpere macar o zi…Pt ca ,iata s-a intimplat acelasi lucru ca in toate serile ,in 5 min.au disparut toate produsele bebe de 12-18 luni.E chiar suparator.

CARMEN
Guest
CARMEN

sunt noua pe aici,dar mi se pare ca pt un client nou e imposibil de comandat ceva,pt ca are de completat multe rubrici si pina le termina ,deja produsele sint rezervate.Deci e site pt clientii vechi si atit.Nu e de bine…

Luminita
Guest
Luminita
Buna Alina si eu iau de foarte putin timp de la tine si nu sunt nemultumita de loc ba chiar sunt mereu la calc in ultimu timp de cand le bagi la 7 si prind orice doresc pentru ca stau la calc dar acuma stau numai jumatate de ora maxim nu stau cate 4 – 5 ore si este mai bine asha si in problema cu (favoritele)nu cred in asha ceva mamicile care isi doresc un lucru bun petru copii astept iar si iar pentru ca asha am facut si noi la inceput pana neam invatat sa comandam te pup… Citeste mai mult »
wpDiscuz