Luni, 22 februarie ora 20 se vor redeschide comenzile.

Datorita noului sistem, la finalizarea comenzii, produsele care deja au fost comandate si finalizate de o alta persoana vor fi scoase din cosul tau. Eu doresc sa nu se supere nimeni si trebuie sa stiti ca hainele de sezon abia au inceput sa fie postate. Nici un vanzator obisnuit nu o sa va spuna sa nu comandati mult. Eu va spun doar sa o faceti considerand ca voi fii aici multa vreme de aici incolo.

Asa ca fara suparari, eu cred ca ar trebui sa fie chiar amuzant.

Sa reincepem

Lasa un comentariu

avatar
Alina, Bucuresti
Guest
Alina, Bucuresti

Observ ca, pe zi ce trece, se fac eforturi pentru imbunatatirea conditiilor de achizitie si, implicit. satisfacerea a cat mai multe persoane. Felicitari!
Lucrurile vor merge din ce in ce mai bine iar noi, mamicile, vom fi din ce in ce mai multumite.

Mari
Guest
Mari

foarte tare clipul, m-am amuzat si eu si sotul. Apropo, vroiam sa te intreb, off topic, cu ce speli hainutele pentru ca imi place la nebunie cum miros. O saptamana cat mai buna iti doresc!

Otilia
Guest
Otilia

Foarte frumoase hainutele, ca dovada la o ora dupa redeschidere majoritatea produselor sunt deja comandate! Mi s-a parut corect, ora a fost accesibila, iar sansele egale pentru toti. Felicitari pentru tot ce faci! Pupici si mult succes cu site-ul si cu fetele 😉

Alina, Bucuresti
Guest
Alina, Bucuresti

Desi era previzibil, tot nu mi-a venit sa cred cat de repede s-au comandat hainutele; asta demonstreaza inca o data cat de nerabdatoare au fost mamicile sa se reia vanzarile, ceea ce este de bine, nu?
Sper ca data viitoare sa fiu mai „operativa”, cu atat mai mult cu cat „pandeam” si eu niste salopete dragute de vara, insa nu am avut cine stie ce noroc. Insa nu au intrat zilele in sac, asa ca…. pe curand.
Va urez toate cele bune, draga mamicilor si bebeilor, si, in mod aparte, Alinei si celor doua fetite frumusele.

Otilia
Guest
Otilia

Totusi o problema a fost: inainte cu cateva secunde sa apara la mine optiunea „adauga in cos” au aparut doua produse deja comandate, ceea ce inseamna ca redeschiderea a ajuns in timpi diferiti, in functie de viteza calculatoarelor.

Alina - administrator
Guest
Alina - administrator

Poate fi diferenta in sensul ca cine a dat primul refresh la pagina.

Am aflat un aspect care cred ca este record in online: o comanda pe copilas.ro iti poate lua 12 secunde si 6 click-uri.

Alina, Bucuresti
Guest
Alina, Bucuresti
Vedeti, draga mamicilor si Alina, exact de asta imi era mie teama: ca achizitionarea hainutelor preferate se va transforma intr-o cursa contracronometru, in care conteaza cine este mai rapid in click-uri si cine are conexiune mai buna de net si asa mai departe…. Ma intreb inca o data, evident retoric, daca asta este cea mai buna solutie. Este foarte clar ca au crescut vanzarile, asta se vede (si este foarte bine ca e asa), dar am ajuns sa stau stresata ca daca nu intru la ora x pe site, nu mai prind nimic sau daca intru si nu ma misc… Citeste mai mult »
Otilia
Guest
Otilia

Dupa aceasta intamplare cred ca tot mai buna este varianta introducerii pe rand a produselor, fara blocarea comenzilor.

CARLA
Guest
CARLA

Nu se pot filtra produsele rezervate.Este vreo problema ,oare la mine?

wpDiscuz