Bunatatea unui om este remarcabila atunci cand o arata fara sa fie nevoit. La multe din voi am simtit o dragoste si o bunatate care ma indeamna sa reactionez la fel.

La inceputul anului am scazut pragul minim pentru livrare gratuita si costul transportului prin posta romana.

Dar, am promis ca voi face toate demersurile ca sa imbunatatesc conditiile de livrare si costurile.  Pentru ca sunteti atat de bune, vin cu o oferta. De la urmatoarele livrari costul transportului prin curierat rapid va scadea de la 15 ron la … 7 ron. Adica, platiti 7 ron si primiti coletul acasa, fara posta, fara rand, fara drumuri.  Aceasta in orice locatie din tara.

Asta pentru ca imi sunteti dragi.

P.S. In filmulet canta cantareata preferata a sotului meu. Nu canta rau.

Iarasi vesti bune

Lasa un comentariu

avatar
ELVIRA
Guest
ELVIRA

CHIAR ERA NECESAR OPRIREA COMENZILOR PE PERIOADA INCARCARII PRODUSELOR?NU MI SE PARE CORECT…LA DESCHIDERE NE BULUCIM CU TOTII,SI NU CRED CA PRINDEM NIMIC…

Otilia
Guest
Otilia

Altii zic ca nu e corect sa incarce produse cand nu sunt ei acasa.. in fine mie mi se pare mai corect asa.
BTW foarte frumoasa melodia.
Prin mesajul tau Alina transpare o stare f. buna pt. care ma bucur, inseamna ca iti prieste sa fii mamica de 2 fetite 😉

corina
Guest
corina

BUNA NICI MIE NU MI SE PARE CORECT CA ATIANCHIS COMENZILE LA DESCHIDERE OR SA PRINDA PRODUSE 2 3 PERSOANE SI IAR ANCEP DISCUTILE EUDE 3 SAPTAMANI NAM MAI PRINS NICI UN PRODUS CUM VROIAM SA REZERV CEVA MIA PAREA IMEDIAT REZERVAT,CAND SE VO DESCHIDE COMENZILE IAR VA FI BUCLUC SI DISCUTII,ESTE PAREREA MEA SI NU VREAU SAO LUATI AN NUMEDE RAU.

ALINA
Guest
ALINA

NU ESTE CORECT ASA REZERVA CINE ESTE PRIMU SANT NISTE HAINE PANA LA URMA SI NU TREBUI SA NE CERTAM TOTI PLATIM ACELE HAINUTE SI NU TREBUI SA FIE DISCUTI SANT CONVINSA CA VOR IESI DISCUTI SI NU O SA PRINDEM MAI NIMIC.

Alina, Bucuresti
Guest
Alina, Bucuresti

Imi pare rau ca ati suspendat comezile, chiar daca temporar, avand in vedere ca deja ati postat hainute foarte frumoase, care mi-au suscitat interesul.
Imi este teama ca la momentul redeschiderii va fi ingramadeala mare, care va genera nemultumiri pentru unele mamici mai putin „rapide”.
Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar poate era mai bine ca lucrurile sa ramana ca si pana acum, cu hainute scoase zilnic la vanzare?

ELVIRA
Guest
ELVIRA

sint de aceesi parere cu Alina din Bucuresti.imi plac atitea lucruri,ca nici nu stiu cu ce am sa incep comanda…(asta daca voi fi pe faza).tare as vrea sa fie mai repede deschiderea…

Otilia
Guest
Otilia
Nu inteleg de ce va certati pt produsele de aici/chiar mi se par exagerat de scumpe.Daca aveti timp puteti merge prin second-hand-uri si cumparati produse identice la mai bine de jumatate de pret… Raspuns: Partial este adevarat. Printre toate produsele dintr-un second si prin 4 magazine gasesti marfa buna si la pret mai mic. Diferenta de pret o face pretul marfii la achizitie. Aceste magazine achizitioneaza marfa care in proportie (de ex.) de 20% este foarte frumoasa si de calitate. Restul nu. E normal, se gasesc si produse foarte frumoase. Diferenta de pret intre calitatea marfii achizitionate ajunge si la… Citeste mai mult »
Alina, Bucuresti
Guest
Alina, Bucuresti
In primul rand nimeni nu se cearta pentru hainute, sunt pur si simplu dialoguri intre mamici si Alina, chiar daca uneori nu pe aceeasi lungime de unda. In al doilea rand, hainutele cumparate de aici sunt foarte frumoase, le poti cumpara repede si fara efort si, foarte important, spalate (chiar daca le mai spal si le mai calc eu o data acasa, intotdeauna au mirosit bine). De ce sa ma duc prin second hand-uri cand mai bine dau doua clickuri si gata, vin ele la mine? In al treilea rand, nu sunt toate hainutele la mana a doua, sunt si… Citeste mai mult »
georgiana
Guest
georgiana

SUNT DE ACORD CU ALINA DIN BUCURESTI

Alina - administrator
Guest

Multumesc Alina:)
In primul rand vreau sa precizez ca hainutele trebuie spalate inainte de folosire, chiar daca ele miros bine.
Poate ca pe viitor nu voi mai suspenda comenzile, dar acesta a fost o solutie „de moment” pentru a se acumula un stoc mai mare de hainute pentru copilasii vostrii si pentru reorganizare.

Deja si eu sunt nerabdatoare sa se deschida comenzile si apoi ca sa mentinem un stoc cat de cat acceptabil, vom incarca zilnic produse noi. In acest fel nu voi mai fi nevoiata sa inchid comenzile.

CLAUDIA
Guest
CLAUDIA

SINCERA SA FIU SI EU PREFERAM VARIANTA VECHE CU INCARCAREA PRODUSELOR ZILNIC,DAR INTELEG CA ACUM TIMPUL TAU ESTE „DRAMUIT”CA SA ZIC ASA;REDESCHIDEREA COMENZILOR LA ACEA ORA INSA IMI FACE APROAPE IMPOSIBILA PLASAREA UNEI COMENZI.ITI DORESC MULT SUCCES IN CONTINUARE.

Alina
Admin

Aceasta metoda se va aplica periodic, dar modalitatea de introducere a produselor va fii cea zilnica fara blocare.
Multumesc pentru urare si ne ma auzim.

wpDiscuz