DSCF5613 taiatEu am doua fete. Una de 2 ani si jumatate (Lea) si una de o luna (Ema). Nu stiu la altii cum este dar gelozia e in floare la Lea. Desii ii dau mai multa atentie ea considera ca nu e suficient. Mi se pare ca are o satisfactie mare daca cea mica plange si eu ma joc in acest timp cu ea.

De multe ori aceste aspecte sunt amuzante. Intr-o zi vine si spune:  „Bag-o pe Ema inapoi in butica„.

O faza amuzanta a fost atunci cand am intrebat-o:
Ce zici, sa mai aduc o fetita la noi in casa sau ajunge ca a venit Ema?

Raspunsul ei a fost:  „Ajunge Lea„.

Asta asa, ca sa nu vorbim doar despre haine.

Copii amuzanti pana la capat

Lasa un comentariu

avatar
Gabi, Satu Mare
Guest
Gabi, Satu Mare
Bună. Și eu am 2 copii : Bogdan, 3 ani si 4 luni si Teodora, 7 luni. Și noi am avut parte de gelozie. Spun ”am avut” pentru că a trecut. A ținut cam 2, poate 3 luni. Am auzit și eu replica ”du-te la tanti doctor să o pună pe Teo înapoi in burtică”, asta în ciuda faptului că, înainte să nasc, mă întreba aproape zilnic cînd merg la medic să o scoată pe Teo afară. Cea mai mare problemă era cand veneau bunicii în vizită și o luau pe Teo în brațe. Ceva de genul : ”pune-o jos… Citeste mai mult »
elena
Guest
elena

Stiu cum e, si eu am doua fetite: una de doi ani si cinci luni si una de patru luni jumatate, doar ca ale mele sunt separate, cea mare e la bunici. Nu am putut sa le tin impreuna pana acum.Trebuia sa am mare grija de cea mica altfel intr-o secunda era jos din pat.Crestere usoara!!!Sanatate multa!!

Otilia
Guest
Otilia

Stiu ca nu are nici o legatura cu subiectul,dar ma gindeam daca nu ar fi o posibilitate de a incarca produse pe categorii de virsta.Sa zicem luni pt fetite ,de o virsta ,marti ,de o virsta,sau macar diferentiat pt fetite si baietei?Asa am putea sti exact cind sint produsele care ne intereseaza.E cam greu tare,nu?

camelia
Guest
camelia
Imi permit sa-mi spun si eu parerea, intre copiii mei cei mari este o diferenta de 2 ani si doua luni, ideala zic eu. Acum este mai greu, dar mai tarziu vor fi cele mai bune prietene si vor face si bune si mai putin bune , impreuna.Cel mai important lucru este sa stai cat poti de mult cu ele pentru ca, cele mai frumoase momente sunt acum si fiind unice ele nu se repeta.Dat fiind faptul ca esti foarte tanara reprezinta un avantaj „cresti” odata cu ele deoarece „meseria” de mama se invata pe parcurs si in momentul in… Citeste mai mult »
Alina - administrator
Guest
Alina - administrator

Intradevar e minunat cu doi copii mici, chiar daca e greu…e si amuzant uneori
Cand vor creste putin cu siguranta se vor juca impreuna:)

wpDiscuz