Merry_Christmas_by_TimelessImagesIata ca ne aflam la sfarsit de an. In timpul scurt de la lansare am ajuns sa cunosc multe persoane interesante prin intermediul acestui site. In masura timpului am incercat sa nu ma rezum doar la discutii legate de site. Am cunoscut astfel mamici care incearca sa isi ajute familia si sunt dedicate familiei si copiilor lor.

In ceea ce priveste site-ul copilas.ro, sper ca pe parcursul anului care vine sa:

  • – aveti mai multe produse din care sa alegeti,
  • – aceste produse sa fie mai ieftine
  • – iar transportul sa fie mai ieftin si mai eficient.

Multe urari se dau in aceasta perioada si majoritatea sunt formale. Eu va doresc ce imi doresc si mie: sanatate pentru copii impreuna cu toata familia voastra si armonie in casele voastre. Urmeaza o vreme cand toata lumea va alerga sa castige mai mult,  eu va doresc sa va castigati prin iubire familia. Timpul va trece si veti vedea valoarea acestui castig.

Ce va doresc

Lasa un comentariu

avatar
Otilia
Guest
Otilia

Un mesaj foarte frumos!
Sarbatori fericite, nastere usoara si sanatate pentru toata familia!

janina
Guest
janina

Adevarat graiesti!Si din partea noastra La multi ani, sanatate,fericire bucurii si implinirea tuturor dorintelor tale si ale intregii familii.Sarbatori fericite si nastere usoara!

CLAUDIA
Guest
CLAUDIA

NASTERE USOARA IN PRIMUL RAND SI SA VA TINA DUMNEZEU SANATOSI!UN AN NOU CU MULTE REALIZARI ITI DORESC(DESI UNA DIN MARILE REALIZARI ESTE BEBELUSUL CE SE VA NASTE).SA NE AUZIM CU BINE!

Daniela,Bacau
Guest
Daniela,Bacau

Sanatate si nastere usoara sa-ti dea Dumnezeu!Va pupam!

Marcela
Guest
Marcela

Numai bine draga Alina! Sa ai parte de-o nastere usoara si bebita sanatoasa si cuminte!
Asteptam vesti bune de la tine!

ESTERA_RAMO
Guest
ESTERA_RAMO

Sanatate,nastere usoara sa iti dea Dumnezeu un copilas sanatos am inteles ca i tot fetita Dumnezeu sa va binecuvanteze sa stii fetitele sunt nise scumpe te vei bucura de ele cu siguranta va pupam!

wpDiscuz