Am primit prin intermediul sondajului de opinie o parere legata de produsele si hainutele de copii care apar rezervate pe site. Daca ar fi fost singulara nu as fi discutat desprea ea, dar nu este.  Un fragment spune asa:

cred ca produsele sa fie rezervate vreo 3 -4 zile si apoi libere pt comanda.
de ex personal m-am uitat cam 2 zile la rand, mi-au placut cate ceva, maj. rezervate;
dupa 2 zile am gasit totusi ceva si am facut comanda, am confirmat-o si vad ca deja sunt scoase de pe site produsele mele

Aici clientul are dreptate. Pentru cei ce nu stiu, produsele care apar rezervate sunt produse pentru care s-a facut o comanda. Din acel moment persoana in cauza trebuie sa confirme comanda si sa se livreze. Abia dupa aceea dispar de pe site.  Problema care o ridica persoana de mai sus este reala. Sunt hainute pe care le vede mult prea mult timp rezervate. De ce?

Chiar daca nu am spus-o undeva pe site, este un fapt adevarat caci pentru clientii fideli retin hainutele de copii o perioada pentru a putea alege mai multe produse pentru o comanda mai mare. Clienta Maria face o comanda si imi va lasa la observatii ca doreste sa mai astepte sa vada ce mai apare. Eu acord de obicei maxim o saptamana la dispozitie.

Partea rea e ca sunt cazuri cand dupa vreo 8 zile unele persoane renunta la comanda si … cred ca nu trebuie sa detalizez cum toti ceilalti pierdem. Hainele au figurat rezervate, alti clienti nu au putut comanda. Aplic aceasta facilitate la persoane care au mai comandat deja pentru a micsora riscurile unui abandon.

Am conceput acest site ca sa fie flexibil si va deveni si mai flexibil. De aceea orice parere este luata in seama.
___
Editare ulterioara: Informatiile de mai sus au fost modificate cu trecerea timpului. La aceasta data oricine poate avea produse rezervate pana la 20 de zile. In acest timp comnenzile ulterioare se cumuleaza si apoi se livreaza.

Despre produsele rezervate

Lasa un comentariu

avatar
Andreea Truscan
Guest
Andreea Truscan

Eu intru destul de des pe site, dar nu apuc sa prind nimic din ce ma intereseaza…sunt deja rezervate sau se rezerva in timp ce incerca sa fac o comanda; probabil ca exista cerere mai mare pt anumite segmente de varsta… propun sa vedeti care sunt acestea si sa mariti oferta de produse (daca se poate).
ps. Am facut o comanda pana acum si am fost f multumita. Va urez succes si la mai mare!

Kriss
Guest
Kriss

n-ati putea rezerva pentru 2 sau 3 persoane concomitent? astfel incat, daca nr 1 renunta la comanda, nr 2 este in asteptare.Rezervarile se fac maxim 3 zile pentru fiecare. Banuiesc ca pentru acest lucru trebuiesc facute ceva modificari la site, dar decat sa pierdeti bani incontinuu, investiti 🙂 O seara buna

wpDiscuz