Update: Participarea la concurs s-a incheiat. Iata extragerea:

bebe zambesteDaca primavara a luat o pauza am zis ca e un moment bun pentru discutii. Imi face o deosebita placere sa va cunosc si sa aflu de la voi intamplari de viata.

Desi am vrea copii foarte ascultatori ne amintim ca si noi le-am dat emotii parintilor nostri. Se spune ca fiecare copil are un inger pazitor. La unii copii ingerasii acestia trebuie sa fie foarte harnici. Din naivitate, curiozitate, sfidare copiii au momente in care se cred in stare sa iti  faca surprize.

Concurs: Va rog sa impartasiti un moment cand copilul tau ti-a dat emotii sau s-a pus intr-o situatie riscanta.

Toate raspunsurile participa la o extragere cu 5 premii a cate 70 ron. Premiile constituie produse de pe site.

Conditii de participare:
Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 28 aprilie

Cand copiii dau emotii
Zita
Guest
Zita

O data Anna s-a ascuns in dulap…am cautat cam o ora …ea statea acolo in liniste pana a adormit..am crezut ca a iesit din casa ca usa era deschisa..

Diana
Guest
Diana

Buna,
Imi aduc aminte ca acum vreo 5 ani, cand fata cea mare avea 4 ani, iar cea mica 2 ani se jucau impreuna in casa, iar cea mare i-a spart capul celei mici cu un catel cu telecomanda. Din fericire nu a fost nimic grav, dar plangeau amandoua, iar eu m-am speriat groaznic.
Asa cum si noi le-am dat emotii parintilor nostrii asa si noi avem emotii pt.copiii notrii si acum cand sunt mici si atunci cand vor fi mari.
O zi frumoasa!

Rusen Mariana
Guest
Rusen Mariana

Fetita mea are 1 si 8luni si momentul cand mi-a dat cele mai multe emoti desi sunt multe incerc sa aleg unul singur care in aceiasi time a fost si riscant .Intr-o zi cand am venit de la medic ,eram si cu sotul ,eu am deschis usa la casa sotul se indrepta spre mine iar copilul iesise afara pe strada ….unde spre norocul nostru nu trecea nicio masina. Iar alta cand a deschis USA la casa (noi stam la curte)si a iesit in curte dupa prietenul ei pisoiu.

Anisei Ramona Alexandra
Guest
Anisei Ramona Alexandra

Bună!Eu am 2 copilași.Baiatul are 9 ani iar fetița 1 an si 7 luni.Se spune că atunci când primul e cuminte,celălalt,cu siguranță,nu va fi…Adevărat!Baiatul a fost exemplar…cuminte,precaut și ascultător.Fetița,la polul opus!Fiecare repriză de joacă îmi dă palpitații.Acum e pe pat,intr-o secundă sub pat!Veșnic are câte o zgaiba…nimic grav pt.că ne straduim să amortizam orice cădere și să anticipam pericolul!

Roxana
Guest
Roxana

Pot spune că alături de ea trecem prin cele mai frumoase emoții,astea se întâmplă zilnic,este încă micuța și încă nu ne-a dat emoții neplăcute,dar am avut și eu parte de un moment mai puțin plăcut,când micuța mea s-a înnecat cu o bucata de pepene,am crezut ca-mi sta inima-n loc…Dar am trecut cu bine.

mihaela
Guest
mihaela

Geamul larg deschis era sa-mi dea emotii atunnci cand fetita mea avea 3 ani. De atunci aerisim numai cu geamul oscilobstsnt.
O zi buna.

Lucia
Guest
Lucia

Micuța mea azi a făcut 1 an și 8 luni, acum 3 zile am avut cea mai mare emoție, decand a venit pe lume! A căzut în casa pe mocheta si-a spart buza si s-a lovit la nas, ii ieșea sângele și pe gurita și pe nas… în acele clipe cred ca am mai îmbătrânit 2 ani::((((

Rodica
Guest
Rodica

Fetita mea avea în jur de doi ani când a început sa sara din pătuțul în care dormea deobicei..au fost primele noastre emoții mari

Andreea
Guest
Andreea

Cele mai mari emoții au fost când s-a lovit la cap de colțul dulapului!! A făcut un cucui in 5 secunde !! 1an și 8 luni

Andrea Catalina
Guest
Andrea Catalina
Cele mai mari emoții le-am avut acum un an când fetița mea era cu bona, am fost sunată, eram la munca și mi-a spus ca nu o gaseste…Am zis ca o iau razna…bona avea o nepoțica mai mica cu 2 ani, fetița mea avea 4 ani le-a lăsat câteva minute singure cât a fost pana la toaleta…fetița mea a luat-o pe cea mica în brațe și a scapat-o iar de frica a fugit din casa, s-a dus la ultimul etaj și a stat vreo 2 ore acolo, timp în care a fost căutată în disperare…au fost cele mai grele ore… Citeste mai mult »
Mari
Guest
Mari
Oh!…cea mai mare emotie (sper sa nu mai fie alta la fel), am primit-o de la fiul cel mare pe atunci in varsta de 10ani, a fost in ziua in care am fost intreaga familie intr-un parc, pe atunci incepatoare auto am parcat masina in apropierea parcului in dreptul unei case parasite (casa fiind in fundul curtii, iar curtea in panta, plina de balarii marete, in schimb avea portile mari schimbate recent, metalice dar legate cu sarma)…am lasat masina in viteza 1 si cu frana de mana trasa la prima treapta (sau asa am intentionat, acum ca avansata tind sa… Citeste mai mult »
Miha
Guest
Miha

Buna!Am o fetița în vârstă de 10 ani iar acum un an în vacanța de vară ,împreună cu cele mai bune prietene am hotărât să mergem pe deal.Acolo ele se simțeau cel mai bine.A ajuns acolo și au început să se joace,una dintre fete a început să alerge cu un bat in mana iar celelalte sa o prindă.Din greșală Sofia a lovit-o pe ce mica in ochi. Atunci a început să sângereze și am ajuns la urgență.Ne-am speriat foarte tare dar​ cu ajutorul lui Dumnezeu suntem bine!

Laura
Guest
Laura
Buna, cei 2 copii ai mei sunt la poluri opuse: fetita de 8 ani a fost mereu ascultatoare si precauta, ii explicam pericolele si era foarte intelegatoare, de putine ori m-a speriat, odata de exemplu, era de vreo 2 ani si era in caruciorul sport fara centuri legate. Eu am coborat cu rotile din fata trotuarul, sa trec strada si ea s-a dat jos si tusti in strada! M-am speriat rau, pentru ca niciodata nu se dadea jos din carucior singura sa o ia la fuga. Baiatul de 2 ani, spre deosebire de ea imi da emotii la fiecare pas.… Citeste mai mult »
Mirela
Guest
Mirela

Am 2 fetite si de fiecare data cand sunt bolnave ( mai ales cu febra )imi provoaca emotii

Irina
Guest
Irina

Au fost multe ocazii in care mi-a dat cea mica emotii, desi e un copil extrem de bun si cuminte, prea cuminte. Mi-au rămas insa in memorie câteva ocazii, una in care stătea pe marginea unei borduri de pe malul râului ce traversează orașul,s-a lăsat pe spate si s-a dus in cap, am prins-o exact la timp ca sa nu se rostogoleasca in jos spre apă. Asta m-a marcat, au mai fost si altele, inerente in crestea unui copil. Emoții am zi de zi, de naturi diferite, fiecare vârstă vine cu „emotiile” ei.

Andreea
Guest
Andreea

Intr-o zi am fost impreuna cu familia intr-un magazin din Arad(noi locuind in Tm),am ajuns in sectorul imbracaminte si deodata nu am mai vazut-o pe cea mica(avea in jur de 2 ani pe atunci),am cautat-o in tot magazinul,pana la urma am gasit-o intre umerasele cu haine,le inspecta:).Nu pot sa exprim in cuvinte ce emotii mi-a dat atunci,eram atat de speriata incat nu am vazut-o intre haine desi eram langa ea.Atat de mult ii plac hainele ,ca daca ar putea,ar comanda zilnic:)

Cucos Oana
Guest
Cucos Oana

Am doua minuni de fetite. De doua saptamani ne luptam cu viroza respiratorie. Cand au temperatura…am toate emotiile de pe lume.

Anca
Guest
Anca

Buna seara, mi-aduc aminte o intamplare pe cand baiatul meu avea 3 ani,ma aflam intr-un magazin din mol iar baiatul meu alerga de la mine la bunica mea pana cand am realizat ca defapt nu este nici la mine nici la ea. In cateva secunde am verificat tot magazinul urland la vanzatoare sa dea prin statie ca mi-a disparut copilul. Din fericire a fost doar panica pentru ca , copilul se oprise la doi metri de mine fiind atras de desenele de pe televizorul pus special sa stea copii linistiti in timp ce incerca un pantof sau ceva.

Anca
Guest
Anca
Buna seara,cred ca cea ma mare sperietura si cele mai mari emotii au fost cu copilul meu cel mare care pe la varsta de 3ani,pe cand ne plimbam cu 2 prieteni linistiti in parcul Copou din Iasi a alergat si s-a pierdut de noi.a fost o cautare si o alergatura buna de un maraton la care s-au alaturat si 2 gardieni dar a contribuit la cautarea copilului si lumea din parc care ne auzea strigand disperati numele copilului.intamplarea a fost cu final fericit,dupa 20 de minute de cautari disperate am gasit copilul,il oprisera 2 tineri la iesirea principala.a fost o… Citeste mai mult »
Alina
Guest
Alina

Bună!N-o sa uit niciodată,fetita noastră când avea doi ani s-a înecat cu o agrafa, a învinețit toată,dacă nu acționam la timp murea,foarte tare m-am speriat,eram singura acasă.La opt ani și-a introdus o mărgea în nas și atunci am tras o sperietura.

Anne
Guest
Anne
Când nu dau copiii emoții? Aceste sentimente sunt predominante, fie ele bune sau mai puțin bune, le trăim zilnic, ca părinți, încă de la începutul acestei călătorii prin viață. Emoția nașterii, a primului gângurit, primul dințișor, primul pas, prima zi de școală, aceste trăiri le experimentăm pentru totdeauna din momentul în care ne putem numi părinți. Nu este întotdeauna facil, dar, cu siguranță sunt sentimente care ne dezvoltă, atât pe ei cât și pe noi, ca persoane. Așadar, numiți-mă emotivă, dar eu am parte de aceste sentimente zilnic. Mi-ar trebui câteva pagini să înșirui diferite întâmplări, dar mă voi rezuma… Citeste mai mult »
Lucia
Guest
Lucia

Buna, fetita mea e destul de cuminte, nu ne-a dat mari emotii pana acum, in schimb, asta-vara la mare, am vazut niste parinti disperati, carora le disparuse copilul , am simtit groaza aceea aproape palpabila a acestora, din fericire, copilul a fost gasit si toata lumea s-a bucurat….sper ca eu sa nu trec niciodata prin asa ceva…

Catinca
Guest
Catinca

Cele mai mari emotii de pana acum le-am avut chiar ieri, cand fetita mea de doar 7 luni a cazut pentru prima data din pat 🙁 Cu maare noroc nu a patit nimic, e vesela, vioaie! Speram sa nu se mai intample.

Alisa
Guest
Alisa

Buna Alina,emotii in fiecare zi avem de la copii nostri.Intr-o zi cand veneam din parc baietelul meu a fugit in strada in mom acela nu mai constientizam ce se intampla stiu doar ca am fugit dupa el si am tipat la el…bn ca nu veneau masini si mai ales cu viteza ca la cum se merge la noi.Tremuram toata cand m-am gandit ce s-ar fi putut intampla.Va pup mamici!!

Gabi
Guest
Gabi

De obicei cand merg la cumparaturi,copii mei se ascund printre rafturi de mine.iar eu incep sai strig pe nume de ma aude toata lumea.asa imi dau ei emotii mai mereu.tot timpul le explic sa nu mai faca, insa ei nimic.

Mihaelna
Guest
Mihaelna

Noi avem 4 copii, 2 baieti de 14 ani si doua fetite de 6 si 5 ani. Nu mai stim de la cine avem cele mai mari emotii. De la baieti care au pus sa faca popcorn in cuptorul cu microunde si au uitat de el incat a fost miros de fum 3 zile in casa, sau de la cele mici care au pus o carte de joc la reşoul lui tataie ca sa vada daca se incalzeste cartea. Avem parte de suspans zilnic, dar e frumos. Felicitări pentru site-ul dumneavoastra

Simona
Guest
Simona

Buna,
De cand s-a nascut baietelul meu de trei ani nu am mai avut o zi fara emotii cazaturi la joaca sau in casa, inecat cu mancarea/apa, fuge spre masini sau atat de repede ca risca sa se piarda. Orice raceala care s-ar putea agrava imi da emotii.

Ileana
Guest
Ileana
Salut, avem un băiețel de 2 ani și 10 luni, frumușel, drăgălaș și nazdravan. Nu face el boacăne prea mari dar este foarte activ (de altfel ca mai toți copiii). Sincer, pana acum nu am avut asa emoții însă acum vreo luna, când eram prin parc, se dădea pe tobogan cu alți copii mai mari (evident, vrea întotdeauna pe toboganele mari, nicidecum pe cele mai mici pentru vârsta lui). La un moment dat, cei mari se urcau pe scara pana sus si se aruncau de acolo. Atenție, nu în jos pe tobogan, ci de pe scara direct înapoi jos. Al… Citeste mai mult »
Doina
Guest
Doina

Cea mai mare emotie am avut-o cand m-am dus cu bebe de aproape 2 luni la un control obisnuit si doctorul mi-a zis ca e grav si sa plec in momentul acela la Bucuresti. Apoi am aflat ca avea bronhopneumonie. Au fost niste momente groaznice.

Angela C.
Guest
Angela C.

Nu vreau să mă gândesc la emotiile pe care le-am trăit când a fost copilul bolnav, pentru că au fost multe, mă gândesc la prima serbare, când toți așteptau să își zică rolul și al meu …. nimic, le-a stricat serbarea.

Simona
Guest
Simona

Buna,
Si eu am avut mari emotii cand intr-o vacanta, in camping, fetita mea s-a ascuns la jocul de-a v-ati ascunselea atat de bine ca nu o mai gasea sora ei. Se pitise si statea cuminte, noi o cautam in disperare, eram si in alta tara. Noroc ca niste turisti au vazut-o si vazand ca nu stie limba locala si nici engleza, au inceput sa intrebe in jur daca nu a pierdut cineva o fetita si ne-au condus la ea. Acum face engleza, e mai mare, sper ca nu se va mai intampla.

Maria G
Guest
Maria G

Cele Mai mari emotii,le-am avut cand a inceput gradinita.

Evelina
Guest
Evelina

Cand era.baietelul foarte mic,s-a ascuns intr-o tufa de crini si l-am cautat disperati aproape o ora.Din fericire nu a patit nimic.

Tabita
Guest
Tabita

Buna,noi avem 5 copilasi,4 baieti si o fetita.Stand la bloc la etajul 2,Intr-o zi venind de la magazin mi-am vazut baietelul cel mai mic stand in fund in geam.Va dati seama ce emotii am putut avea in acele momente.Multumesc Lui Dumnezeu caci numai El mi la pazit.

Mihaela S
Guest
Mihaela S

Am doi copii.fetita de 10ani si băiețelul de 7 ani.i am lăsat afara la joaca si cand am iesit sa i strig sa vina in casa era doar ficamea.Am.intb unde este băiatul si ea imi zice…in casa.eu ii zic nu e un casa.m am speriat.ea a inceput sa plângă.asta e una din multe altele…

Oana Diana
Guest
Oana Diana

Buna dimineata, mamici fericite de copii! Dupa multe rugaminti, am lasat fetita intr-o zi sa se joace pe leptopul meu. Cand am revenit am vazut ca imi formatase fara sa stie hardul atasat. Mai conteaza sa spun ca pe el aveam toate fotografiile si filmuletele cu noi din ultimii ani?

Larion Mihaela
Guest
Larion Mihaela

Baietelul nostru este foarte curios si mai mereu ne da emotii.Cred ca-i place sa-si testeze ingerasii.Pe cand avea 9-10 luni,s-a ridicat in picioruse si a izbutit sa traga laptopul de pe birou.Din fericire,acesta a aterizat pe podea,trecand PE LANGA capsorul lui.Multumim ingerasilor.:-)

Mihaela
Guest
Mihaela
Am avut ceva mai mult de cat emotii,mai bine zis o frica foarte mare cand baietelul meu avea 5 ani.l-am dus la gradinita si trebuia sa il iau la ora 17.Eu dupa tura de noapte mi-am pus ceasul sa sune dar nu l-am auzit cand a sunat si m-am trezit la ora 19.Atunci atat de panicata am sunat la gradinita si mi-a raspuns o doamna de servici ,zicandu-mi ca baietelul este plecat.El vazand ca nu am venit dupa el ,o prietena la luat la ea acasa nestiind nr meu de telefon.asa am cautat copilul pe la toate mamicile de la… Citeste mai mult »
Mihaela
Guest
Mihaela

Fetita mea a lins inghetata de pe jos cand eram intr-un restaurant.
Am vazut negru-n fata ochilor! Daca mananca o bucata de biscuit de pe jos, uiti mai repede incidentul, dar sa-o vezi cum sterge cu limba inghetata topita pe gresia pe care zilnic trec zeci, poate sute de oameni cu incaltamintea murdara… e o priveliste greu de suportat pentru orice parinte.

Amalia
Guest
Amalia

Bună,
Când avem copilași, cam des ne dau emoții, eram la baie când băiatul meu de aproape 4 ani vine sa îmi spuna ca sora lui, de un an și o luna nu știu ce face… Nu l-am înțeles și a plecat, am mers și eu după el, în camera lui și când am văzut-o pe fata,iui… Se urcase în patul lui supraetajat. Noroc cu băiatul care stătea lângă ea având grija de ea sa nu cada.

Anonim
Guest
Anonim

Am doua fetite.Cea mare de 4 ani mi a dat cele mai mari emotii chiar inainte de Paste,ne jucam la groapa cu nisip din parc,concentrandu ma fara sa vreau mai mult pe cea mica de 1 an si 5 luni,intr o fractiune de secunda cea mare a disparut de langa noi, am intrat in panica rau de tot, am gasit o la topoganul gonflabil ubde se zbebnguia de zor,iar cea mica este terorista rau,acum e sus pe masa, acum e cu mainile in priza,ori face baie in castronul cainelui cu apa.

Mariana
Guest
Mariana

Buna! Desi nu e foarte mare fetita, cea mai mare emotie mi-a dat-o intr-o noapte cand a ajuns la marginea patului si a cazut in cap. Desi nu a plans si nici nu s-a trezit a fost o emotie destul de mare. Daca nu as fi luat-o de jos ar fi dormit in continuare langa pat

Georgiana
Guest
Georgiana

Cele mai mari emotii mi le-a dat Daniel cand si-a rupt mana si a fost nevoie sa i-o pun in ghips. A cazut chiar in fata mea si n-am putut face nimic ca sa il prind. Partea buna a fost ca era mic, avea 2 ani si s-a refacut repede insa pentru mine cele 2 saptamani de ghips au fost momente foarte grele. Nu-mi venea sa cred ca n-am putut face nimic sa împiedic incidentul.

Roxana-Andreea Tarita
Guest
Roxana-Andreea Tarita
Baietelul meu de 3 ani si 7 luni imi da zilnic emotii pentru ca nu sta o secunda si ii trec prin cap tot felul de minuni. Intr-una din zile a alergat afara din apartament( qcun descuie singur usa si poate iesi) si l-am ajuns abia cand era deja afara. M-am impiedicat pe scari, era sa cad in nas, in timp ce el sarea pe treptele respective fara probleme. Ieri eram la o pomenire a mortilor intr-un cimitir de pe langa Iasi, ploua si era urat. Cand a venit preotul si a inceput sa cante, fiu-miu si-a scos papucii si… Citeste mai mult »
Tatiana
Guest
Tatiana

Prea multe sunt momentele, dar mai neajutorata și disperată nu m-am simțit niciodată ca atunci când nu am mai văzut-o lângă mine în magazin!am găsit-o la vânzătoare după 5 minute, cele mai terifiante din viața mea!

Mihaela Șipoș
Guest
Mihaela Șipoș
Avem doi copii: fetiță de 5 si băiatul de 3ani. Amândoi sunt copii ascultători dar cu personalitate! Anastasia a fost cuminte de mică iar acum este o năstrușnică! Mai tot timpul vine cu idei originale cum este mașina de pupici.in fiecare dimineață ma pupă de mă zăpăcește spunând ca și-a încărcat bateria peste noapte!Țin minte cum a căzut in parc, in cap, fix lângă mine pe la 1an si 5 luni, facandu-si un „zbenghi”de toată frumusețea!Tudor a fost de mic zâmbăreț, mâncăcios si fff sensibil! Plângea care 3 ore non stop in fiecare seara in primele luni, încât îmi venea… Citeste mai mult »
alina MOGHEOR
Guest
alina MOGHEOR

Cand fiul meu ( in ultima vreme tot mai des) imi aduce cana cu cafeaua fierbine (urmareste cand o torn) pana la locul unde ma aflu si mi-o ofera ca si cum ar fi preparat-o el ( 1 an si 8 luni).
Palpitatiile mele sunt la cote halucinante cand il vad cum vine tars-grapis cu cana…fara sa o verse insa …

ana
Guest
ana

chiar inainte de a naste cu 2 saptamani,fetita mai mare si-a spart arcada in treptele de la intrare incercand sa rupa o floare pt mine bine infipta in beton

Karla Lucuta
Guest
Karla Lucuta

Eu sunt acea mamica pe ace tot timpul. Sunt foarte protectiva si imi sare inima imediat. Cel mai greua fost cand piciul a inceput sa mearga. Fiecare clatinare, fiecare impiedicare imi dadea fibrilatii. Sava Domnului ca totul e bine! Sa fie pentru fiecare micut tot ce e mai bun si mai bun. 🙂

Anca
Guest
Anca

Micuta noastra ne da emotii in fiecare zi,cele mai puternice au inceput a 6 saptamani a cazut din pat, apoi pe la un an cand a deschis usa de la intrare si a plecat pe scari dupa tati,la 3 ani intr-un moment de neatentie ne-a „ajutat” si ea sa impingem masina inzapezita in panta stand fix in spatele ei!…Ar mai fi multe de povestit,dar astea au fost cel mai aproape de atac de cord pentru noi!

wpDiscuz