Update: Iata extragere:

8740272388_f6b2fa0bdd_kBuna mamicilor. Pentru ca se apropie Ziua Indragostilor nu strica sa ne amintim de momentele frumoase din vietile noastre.

Copiii sunt fericiti in familiile in care parintii se iubesc. Desi ritmul vietii devine mai alert in momentul in care apar copiii, si ei isi aduc aportul la farmecul familiei. De cate ori nu se plang parintii ca sunt suprasolicitati de copii si cand sunt singuri vorbesc bineinteles despre … copii.

Imi amintesc un moment cand fetitele mele l-au intrebat pe taticul lor:

– Tati tu o iubesti pe mami mai mult decat pe noi?

Grea intrebare si greu de dat un raspuns.

Propun un concurs: spune un moment din viata ta in care copiii v-au apropiat pe voi ca sot si sotie.

Toate raspunsurile participa la o extragere cu 5 premii a cate 70 ron. Premiile constituie produse de pe site.

Conditii de participare:
Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 17 februarie

Un moment in care copiii v-au apropiat

Lasa un comentariu

avatar
Turcu gabi
Guest
Turcu gabi
Bună copilas punct ro☺.in primul rând vreau sa va zic ca am 3 copii-o fetita de 9 ani un băiețel de 7 ani jumate si un bb de 1 an jumate.Vreau sa va zic ca tot timpul cad vreau sal sărut pe soțul meu si e un copil prin preajma,imediat il striga si pe celalalt si vin cu toții amuzanduse de noi.iar când mai ridicăm tonul unul la celalalt imediat sar cu toții cu gura la noi si ne pupa de nu iti mai vine sa te certi.asadar mititeii încearcă mai mereu sa ne apropie-si „la bine si la greu”.… Citeste mai mult »
larisa
Guest
larisa

….chiar daunazi ne uitam amandoi la pozele si filmuletele fetitei noastre…amintiri de cand era micuta….ne-au dat lacrimile la amandoi <3

Mirela
Guest
Mirela

Deoarece fetita cea mica s- a nascut cu o” problemuta” la unul din picioruse am hotarat sa ne unim fortele si sa nu ne lasam coplesiti si sa facem tot posibilul sa o facem bine …ceea ce am si reusit ( fetita este foarte bine – dar mai avem inca un drum lung pana la rezultatul final)
Noi ne iubeam ff mult , dar de cand avem fetitele ne iubim mult mai mult

Cristina
Guest
Cristina
Momentul a fost chiar venirea pe lume a fetitei…..o nastere prematura la 28 de sapt si cu momente de de groaza si incertitudine…2ljum de spitalizare. Sotul a dormit zile in sir in fata maternitatii in masina chiar daca avea cazare nu a vrut sa plece de langa noi, vroia sa ne fie cat mai aproape posibil. Ambii am rezistat doar pt ca legatura dintre noi a fost f puternica iar acele momente a intarit-o si mai mult. Ne simteam ambii mai puternici daca eram mai aproape unul de celalalt si daca vorbeam mult iar ferita noastra avea nevoie de noi… Citeste mai mult »
Mariana
Guest
Mariana

Bunaa… Desi fetita mea are 1 an si 6 luni sunt momente cand ea ne apropie foarte mult…e atat de frumos cand ne i-a pe amandoi de gat si ne pupa in acelasi timp pe amandoi…sincer chiar nu ma pot exprima in cuvinte cat de frumos este! Multumesc!

Ana K
Guest
Ana K

Copiii ne-au facut sa stam mult mai mult impreuna cu totii si sa fim creativi in organizarea de activitati pentru toti.

Alina Mogheor
Guest
Alina Mogheor

Cred ca atunci cand ne imbratisam in grup 🙂 si ne spune”ubex” 🙂
sau cand facem cumparaturi impreuna.

Minune de 1,6 luni 🙂

alina
Guest
alina

De cand a apărut puiutul nostru in viata noastră suntem cei mai fericiti si împliniri parinti.mereu ne aduce zâmbetul pe buze.

simo
Guest
simo

Hyhy!!!Avem 4 ciutanei!
cei mici sunt cei care ne unesc cel mai mult .Nu ne lasa sa plecam din casa fara sa ne pupam , pe buze, nu pe obraz!Daca ii intrebam pe cine iubesc mai mult , raspunsul lor e: si pe mami si pe tati . si ne iau de gat si ne pune sa ne pupam.sunt niste scumpi

Pora Elena Cornelia
Guest
Pora Elena Cornelia

Avem 2 fetite si inca una in burtica, care trebuie sa se nasca in 2-3 sapatamni.Fetitele sunt extrem de dulci, atunci cand vine vorba de momentul de iubire dintre parinti, cea mare intermediaza de foarte multe ori pupicul dintre mami si tati, fiind si un foarte bun psiholog al nostru.multumesc!

Lucia
Guest
Lucia

Micuța mea deși are doar un an și 5 luni, ne aproprie foarte des, la fiecare plânset, durere s-au fericire a ei! Pe lângă asta mai sunt și momentele de strâns în brate, pupat în trei.

Lucia
Guest
Lucia

Buna, mamici! Din clipa in care a venit pe lume minunea noastra,Maria, am simtit ca suntem completi, ca ne iubim si ca vom face totul pentru a o creste cat mai frumos

Mari
Guest
Mari

Cand ne vede suparati, ne ia pe amandoi pe dupa gat si ne apropie capetele sa ne pupam.

MARCELA
Guest
MARCELA

Fiecare zi din viata noastra este una fericita si speciala alaturi de fiul nostru . Multa sanatate tuturor!

carmen
Guest
carmen

Momentul in care am hotarat sa adoptam un copil a fost unul din momentele care ne-a apropiat si mai mult. Un moment in care ne-am dat seama ca ne dorim sa fim o familie mai mare si mai fericita. Iar anul acesta, in ianuarie, visul ni s-a implinit si am devenit cu „acte in regula” parintii unei fetite minunate!

Andreea
Guest
Andreea

Lipsea Sofia ca iubirea noastră să fie completa !! Suntem fff fericiți de când a apărut în viața noastră !! 2anisori și 6 luni minunați !! Acum suntem împliniți cu adevărat !! <3

Dya
Guest
Dya

Nu cred ca e moment mai bun decat 14 februarie, caci atunci s-a nascut fetita noastra, maine o serbam, iar saptamana viitoare, poate chiar de Dragobete va veni pe lume si fratiorul ce-l asteptam cu drag! Multumim pentru concurs!

Mihaela Sipos
Guest
Mihaela Sipos

Ufff… copii au zilnic asemenea momente. intotdeauna ei sunt centrul atentiei noastre si zilnic ne miram, uitandu-ne la ei cat de mult seamana cu noi, cat de mult ii iubim.Acum dragostea noastra ii implica direct si orice gest de afectiune dintre noi ii determina sa zambeasca, deci ce ocazie mai buna decat ziua indragostitilor sa ne iubim si sa ne imbratisam!
Mihaela

Eve
Guest
Eve

Cred că de Crăciun ne simțim o familie foarte unită și datorită copiilor.

Dozsa Erzsebet
Guest
Dozsa Erzsebet

Buna,avem3 fetite,6,4 si cea mica 2 anisori ne iubim f. mult,dar cateodata mai este si o cearta si atunci fetita cea mijlocie fuge repede la noi si spune nu va mai certati repede cereti iertare ea e cea mai apropiata de noi dar bineinteles o iubim pe toate 3 cand toate vin si ne aseaza langa noi si ne imbratisam este cel mai frumos moment din viata,Dumnezeu sa fie laudat ca de la el am primit in dar pe toate 3.

Anisei Ramona Alexandra
Guest
Anisei Ramona Alexandra
Bună ziua!Am decis să particip nu atât pentru premiu cât pentru a vă împărtăși o frumoasa amintire… 30 septembrie 2015…o zi relativ obișnuita s-a transformat intr-una minunată!Momentul in care fiul meu și-a văzut visul împlinit!Surioara lui s-a hotărât să ne cunoască un pic mai repede decât era programată!Ea a fost dorința tainică de ziua lui…m-au convins lacrimile sincere prin care și-a exprimat dorința de a „primi de la Dumnezeu un frate sau o soră”.Atunci eu și soțul meu am înțeles că trebuie să ignorăm problemele medicale și să credem din nou în rugăciune…in puterea ei…mai ales pt că acum venea… Citeste mai mult »
Zita
Guest
Zita

Fata noastra mare, cand merg cu taticu la cumparaturi spune hai tati sa cumparam flori pentru mami sau alte cadouri mici.Cand ajung acasa eu ma mir ca sotul a venit cu flori 🙂

elena
Guest
elena

Intr-o zi sotul meu se suparase pe mine: statea singur in bucatarie. Fetita mea vine la mine si imi spune: lasa mami ca ii fac lui tati o felicitare din aia frumoasa de o sa-i treaca supararea si o sa vina sa te cuprinda. Asa sa si intamplat!

Ionut A.
Guest
Ionut A.

Buna ziua,

Tin sa mentionez ca zi de zi copiii ne apropie pe noi, ca sot si sotie.
In primul rand pt.ca ele se afla in atentia noastra zilnica, ele ne aduc zambetul pe buze zi de zi, iar de cate ori mai exista mici certuri incercam ca ele sa nu observe acest lucru, sa nu fie afectate in nici un fel.

Mihaela
Guest
Mihaela

Buna ziua,
Din momentul in care a venit pe lume baiatul noustru de 8 ani si jumatate,am inteles cu adevarat ce inseamna iubirea neconditionata si fericirea intr-o familie.In fiecare zi ne umple inima cu iubire si veselie.El este universal nostru si pentru el familia face tot.
Il iubim enorm :):)

Angela C.
Guest
Angela C.

Băiatul nostru vine mereu în dormitor, se așează intre noi și zice: acuma este familia fericită!

Cami
Guest
Cami

Un moment in care copiii ne-au apropiat a fost in primavara anului trecut cand am aflat la ecografie ca sunt însărcinată…cu gemeni.

criss
Guest
criss

Cele mai minunate momente, sunt atunci cand luam masa impreuna. Nu se aseaza nici unul dintre ei la masa pana nu suntem toti 4 adunati. Asta inseamna enorm, asta inseamna iubire, comuniune,respect. Ce poate fi mai frumos de atat?!Familia inseamna totul!!

Ileana
Guest
Ileana

Unul dintre cele mai frumoase momente a fost când băiețelul nostru de 2 ani și 7 luni ne-a surprins ca ne îmbrățișam. Ne-a privit preț de câteva secunde apoi a venit la noi și ne-a cuprins cu bratele lui mici pe amândoi. Reacția lui ne-a dat de înțeles ca gelozia nu îl caracterizează.

Anca
Guest
Anca
Avem două fetițe cu fundite și rochițe :)Cea mare are 5 ani și jumătate iar cea mica are 5 luni. Prima fetiță a venit pe lume imediat ce ne-am căsătorit, astfel încât nu prea ne-am bucurat prea mult de traiul în doi. Au urmat apoi niște momente mai puțin plăcute și am fost la un pas de divorț . De Crăciun, în anul 2015 am hotărât să stăm acasă toți trei și sa petrecem sărbătorile împreună și sa vedem dacă mai putem salva ceva. În jurul Zilei Îndrăgostilor, anul trecut am aflat ca sunt însărcinată. Din nou. Se pare ca… Citeste mai mult »
Anonim
Guest
Anonim

Buna!Simpla intamplat ca am ramas insarcinata,si asta s-a intamplat ne find casatoriti,ne-a unit si ne-am dat seama ca eram deja o familie…

Cristina
Guest
Cristina

Buna!Simplul fapt ca a aparut in viata noastra fetita noastra ne-a unit mai mult si am de venit o familie implinita.

Veronika
Guest
Veronika

Buna
Fetita noastra de 6 ani este o mica printesa smechera. In ultimele saptamani ea cere sa-i dam pupic. Dar nu oricum. S-o imbratiseze si mami si tati asa doreste pupicul.Cel mai mult ii place sa fie ridicata in brate de tati si ea sa fie cea „mare”.

Maria
Guest
Maria

Intr-adevăr familia cu copii e cea mai fericita!

Ruxi G
Guest
Ruxi G

Fetita noastra ne apropie in fiecare zi prin iubirea ei fata de noi si viceversa. Este soarele nostru, asa cum fiecare copilas este pentru părinții lui.

Roxana-Andreea Tarita
Guest
Roxana-Andreea Tarita

Inca de cand a venit pe lume, cel mic a reusit sa ne apropie tot mai mult. Cand l-a vazut pentru prima data, dupa nastere, sotul mai avea un pic si se topea. Il vedem zilnic facand ceva nou( de multe ori cate o boacana) si ne privim cu dragoste tot mai mare. Copiii reusesc mereu sa stranga legatura dintre parinti daca aceasta a existat de la inceput.

Simona
Guest
Simona

Buna,
In momentele cand suntem suparati, obositi baietelul nostru ne aduce zambetul pe buze prin nazbatiile pe care le face si dragalasenia lui face sa diapara orice incruntare.

Karla Lucuta
Guest
Karla Lucuta

Nu exista implinire mai mare pentru un cuplu de indragostiti decat sa devina parinti. O minune atat de mica schimba atat de mult. In bine. Fiecare zi, ora, minut inseamna iubire. Fiecare gest si lucru nou facut de pitic inseamna un zambet si o comunicare vizuala intre noi, ca parinti. Bucurie imensa.

Manuela
Guest
Manuela

cand fetita este bolnava, atunci pretuim mai mult darul nostru…

Daniela
Guest
Daniela

Buna
Povestea este foarte lunga, dar incerc sa o zic mai pe scurt. Am doua fetite de care sunt tare mandra. Cea mare este adoptata lucru care m-a despartit de primul sot , dar m-a ajutat sa-mi gasesc al doilea sot cu care am facut a a doua fetita. Acum viata mea este implinita, sotul iubeste fetele la fel fara diferenrte, iar eu nu-mi pot imagina o viata mai frumoasa si fericita ca acum .

Iulia
Guest
Iulia

Buna copilas.ro
Sunt f multe momentele in care cel mic ne-a apropiat ca soț și soție…Aducandu-ne atâta fericire și bucurie,detensionadu-ne când suntem prea obosiți sau cu griji, zi de zi descoperim lucruri noi ,constructive,amuzante. Va pupam :*

Madalina
Guest
Madalina

Buna,am un băiețel de 3 ani și jumătate,de când a apărut în viețile noastre ne umple fiecare moment de bucurii.De când sa născut băiatul suntem mult mai apropiați,mai atenți unul cu celălalt și mult mai responsabili.Cat de curând ne dorim și o fetița,și o sa fim împliniți.

Antoneag Lavinia
Guest
Antoneag Lavinia

Buna ziua, dragilor! Un copil este un motiv de bucurie, o samanta de iubire care trebuie fructificata! Eu si sotul meu suntem casatoriti de 5 ani, in urma cu 4 ani a aparut si copilul nostru, David! El este minunea care mentine vie iubirea si daruirea noastra. Momentul nostru cel mai frumos este atunci cand avem „pupicul in trei”! Este un moment de iubire, de apropiere trupesca si sufleteasca!

Ioana
Guest
Ioana

Buna am doua fetite scumpe foc si ne iubeste fff tare pe amandoi.tati e plecat mai mereu,si cand vine acasa bucuria e cea mai mare pt toate trei…eu ii spun fetitei celei mici Denisa da-i pup lui tati! nu ca este prietenul tau..

EmiliaM
Guest
EmiliaM

Noi avem un băiețel și o fetita. Cele mai frumoase momente le petrecem împreună. Soțul meu ma ajuta cu copilașii, mai ales seara le spune povesti, ca după ce adorm sa avem timp pentru noi doi.

Anca
Guest
Anca

Am reusit sa il cunosc pe sotul meu mai bine dupa nasterea fiicei mele atunci cand am vazut ca ma pot baza pe el pentru orice problema legata de copil. Cum sa nu-l iubesti mai mult cand vezi ca se trezeste noaptea sa ii dea biberonul, ca sta cu ea ore in sir sa o linisteasca atunci cand e bolnava chiar daca a2-a zi e la munca de dimineata, cand ii face baie chiar daca la TV echipa lui preferata are meci?!

Rodica
Guest
Rodica

Bună,fetiței mele îi place să ne strângem în brate și sa ne sărutăm (eu și soțul meu), se distrează de minune sa ne împingă cu mare forta capetele unul spre celalalt, apoi noi amândoi o sărutam pe ea în același timp..dragoste mare☺

Baciu Mariana
Guest
Baciu Mariana

Copiii noștri ne au apropiat f.mult,ne au ajutat sa depasim multe probleme ..doar privindu i..

Arabella
Guest
Arabella

Faptul ca il vad un tată atat de devotat ma face sa il pretuiesc mai mult…modul in care se uita la ea…ma face sa fiu fericita !

ana
Guest
ana

Buna. avem si noi multe amintiri frumoase cu copilasii nostri. ca tot e ziua indragostitilor, avem o amintire haioasa cand avea fetita mai mare cam 4 ani jumate. aceasta i-a zis sotului: tati, vrei sa ne pupam pe gura, cum te pupi tu cu mami :)) , iar mie mi-a zis: mami, cand cresc mare ca tine, eu vreau sa ma casatoresc cu tati :)) . asta m-a facut sa inteleg ca tati e un exemplu bun pt ea 🙂

wpDiscuz