babyleaningpicBuna mamicilor.

Consider ca mamicile de pe copilas.ro sunt cele tin acest site activ. Cu informatiile, criticile, sfaturile si incurajarile voastre am reusit pana acum. Nu toate persoanele se ofera sa iti dea un feedback daca nu este cerut. Sunt persoane care daca sunt dezamagite de ceva, inchid pagina si atat. Sunt foarte recunoascatoare celor ce iau telefonul, emailul si imi transmit: vedeti ca nu merge cutare lucru, vedeti ca va da eroarea aceasta.

Acum as dori pararea voastra in unele chestiuni. Am atasat un chestionar dar puteti lasa orice alte informatii ca si comentariu la acest articol.

Va rog sa dati CLICK AICI pentru a completa sondajul de opinie.

Va multumesc anticipat.

 

Discutii copilas.ro

Lasa un comentariu

avatar
Elena
Guest
Elena

Mie personal imi place asa cum este.Nu as schimba nimic.Produsele sunt super ok,transport la fel,perioada de rezervare ok,cand se afiseaza chiar nu am o problema deoarece daca ne place ceva comandam daca nu ,nu.Avem si concursuri,avem si reduceri 🙂 ,ce ne mai putem dori?Sanatate si multa putere de munca :).

Nicoleta
Guest
Nicoleta

Buna,
As vrea sa profit ca pot da un feedback si as dori sa va spun ca mie mi-ar fi fost mult mai usor sa pot face plata online si sa primesc coletul prin posta fara a mai sta sa platesc ramburs.Cu plata in avans si taxele postale ar fi mai ieftine(5 lei)

Va multumesc si va urez multa bafata!

Weekend Placut!

Ioana
Guest
Ioana

Buna seara,
Chiar ma gandeam odata cu trecerea anilor…cum am schimbat cateva categorii de varsta atat la fete cat si la baieti pe acest site minunat!…si chiar creeaza dependenta!:-))
Apropo de greseli….la accesorii fetite aveti o palarie superba H&M..care este”100% hartie”!!! pe bune?:-)))) mi s a parut super funny!
Va doresc sa va mearga bine cat si noua sa ne putem permite in continuare minunatele hainute cu care ne facem mereu invidiati!

wpDiscuz