Iata extragerea. Am acordat inca 2 premii de cate 50 de ron.

nou_nascutiPrivind in trecut la concursurile de pe copilas.ro imi place ca pe baza lor ajungem sa ne cunoastem mai bine si de ce sa nu recunosc, unele postari mi-au influentat deciziile. Sunt atatea experiente si idei frumoase pe care le-ati impartasit de-a lungul timpului pe blogul copilas.ro. Nu pot decat sa va multumesc.

Avem o noua idee si tema de concurs.

Cine si cum a stabilit numele copiilor vostri? De ce ati ales acele nume?

Sa fie adevarat ca in fiecare caz tatal doar a aprobat numele ales de mamica? La noi se aplica in doua din trei cazuri :). Am ales pentru fete nume scurte si asemanatoare (Lea si Ema) dar le mai incurcam cand le strigam. Asteptam si povestea ta.

Comentariile participa la o extragere.

Premiile se acorda prin tragere la sorti si constituie valoare comanda pe site:

4 premii a cate 90 ron.

Cum si cine participa: Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita: 6 mai

De ce copilul tau a primit acest nume?
Varga Zita
Guest
Varga Zita

Bua ziua,

Am doua fete, Anna Larina si Emma Lena, a fost cea mai grea decizie de luat sa le dau nume…La amandoi am dat doua nume una a fost dat de sot si una de mine ca nu ne puteam intelege in privinta numelor..Sper ca una sa le placa si lor 🙂

Nely
Guest
Nely

Buna!
in cazul nostru,tatal doar a aprobat numele copilului:)) nu a avut de ales!
Cand am ramas insarcinata, mi.am dorit sa am fetita si deja aveam in minte un nume, Sara! nici nu concepeam varianta ca o sa am baiat! :))
in cauzul in care aveam baiat nu aveam nici un nume pregatit:))!
Cred ca de cele mai multe toti tatii doar aproba numele copiilor, noi femeile nu prea ne lasam…. :))! Sanatate multa!

Eve
Guest
Eve

Buna,la unul din baieti a ales tatal ,celalalt s-a nascut pe 8nov.asa ca I-am ales amandoi,Gabriel.La fetita am ales eu.Deci e cam jumi-juma:))

Dorca
Guest
Dorca

Buna ziua, sin cazul nostru eu am pus numele iar sotul doar a aprobat numele copiilor.Avem o fetita si 4 baieti si doar la al doilea baiat a dorit sa puna el numele.

larisa
Guest
larisa

Numele fetitei mele eu l-am ales(SOPHIE) , sotului chiar i-a placut, am avut ceva bataie de cap cu mama mea care zicea ca e cam complicat numele si nu o sa stie toata lumea cum sa il scrie corect sau sa il pronunte dar pana la urma a ramas asa cum l-am ales eu si acum toata lumea il adora…chiar daca il mai gresesc la scris cei mai invarsta :)))

Cristina Ion
Guest
Cristina Ion

Bună!In cazul primului copil,care este fetiță,tatăl a ales numele,Naomi Larisa,pentru că îi plăcea foarte mult.Iar eu am fost de acord.După 2 ani a venit și băiețelul,iar de data asta,am ales eu numele,David Emanuel.Așa că în cazul nostru nu a fost niciunul dintre părinți exclus.

ungureanu
Guest
ungureanu

Buna ziua,
baietelului nostru,Albert tatal i-a stabilit numele ,daca era dupa mine inca mai oscilam :)) Eu ma pregatisem dinainte doar cu nume de fetita ,m-a luat total pe nepregatite.
Sa aveti un Paste fericit !

Ramona
Guest
Ramona

Buna,

Am doua fetite,Alexia Ioana si Teodora Stefania sau Alis si Teo,cum ne place noua sa le strigam.Da,cred ca nici noi nu facem exceptie de la regula,numele fetitelor mele sunt alese de mine si aprobate de tatic.Asa cum spuneai si tu ,Alina,sunt nume scurte( alinturile),pt a le putea rosti mai usor cand le strigam insa de cele mai multe ori fara efect,pt ca cea mare,Alis,e prea nazdravana pt a auzi ca o striga cineva,iar cea mica,Teo e prea mica pt a reactiona la numele ei.Asa sunt ingerasii mei.

Multa sanatate tuturor!!

Mari
Guest
Mari
tatal doar a aprobat:))))…atat de mult mi-am dorit o fetita (inca imi doresc, dar am renuntat la incercari), ca la ambele sarcini am sperat pana in momentul nasterii ca doctorul s-a inselat la ecograf :), asa ca deciziile le-am luat in fuga pe patul de spital cand trebuiau pregatite actele pt certificat (ca o berbeaca ce sunt intotdeuna trebuie sa am un plan de rezerva…deci aveam si nume de baiat, dar nu l-am dezvaluit pana atunci)….Asa ca numele baiatului cel mare l-am compus dupa nasi (un nume dupa baiatul nasilor de cununie care erau in Germania si nu stiam daca… Citeste mai mult »
Simona
Guest
Simona

Buna ziua ,

Am fost foarte hotarata cand s-a pus problema numelui pentru baietelul meu Alexandru . Daca ar fi fost fetita clar Alexandra as fi ales. Imi place mult numele mai ales ca asa se numeste si bunicul meu care imi este foarte drag. Taticul saracul ce sa mai zica… :))))

carmen
Guest
carmen

Buna! In ceea ce priveste numele fetitei mele am decis un nume sa aleg eu si un nume sotul.

Angelica Radu
Guest
Angelica Radu

Buna mamici eu si sotul meu am ales impreuna numele inainte sa avem copii. Prima oara cand mi-a povestit sotul de bunicul lui cum il chema Mihail mi s-a parut deosebit si clar am spus ca daca vom avea baiat asa il va chema si i-am pus numele baietelului nostru Mihail.Iar ca fetita ne gindisem la Ana Maria acum sunt insarcinata poate va veni si Ana Maria.Orice nume am ales copiilor nostri pentru noi sunt ff frumoase asa cum sunt si copilasii nostri va dorim sanatate tuturor si Paste fericit alaturi de cei dragi voua

loredana
Guest
loredana

Buna ziua.
Eu am facut o lista dupa care ne-am uitat impreuna si am decis 🙂

Cristina
Guest
Cristina

Buna. Copiii nostri sunt Daria si Tudor. Numele lor sunt alese de amandoi, dar cred ca orice nume am fi ales, tot atat de multa implinire si bucurie ne-ar fi adus!!

Luciana
Guest
Luciana

Buna,si in cazul nostru tatal doar a aprobat 🙂 dupa lungi gandiri si razgandiri am ales numele fetei nasilor Delia-Andreea

Mari
Guest
Mari

Buna,
noi am ales numele impreuna…amandoi am discutat inca dinainte de a ramane insarcinata ca daca vom avea fetita numele ei va fi Bianca si asa a ramas.

Dana
Guest
Dana

Buna!Am ales eu numele la copii..iar soțul a fost de acord..

Loredana
Guest
Loredana

Buna!Numele baiatului meu a fost ales in ultimul moment. Imi placea foarte mult numele Alex dar ne mai doream inca unul. In cele din urma am ales Robert Alexandru. Numele fetei a fost ales in urma unui vis inainte de a fi insarcinata. Am visat ca voi avea o fetita si se va numi Izabela. Asa ca acum am o fetita ce se numeste Maria Izabela.

Lucia
Guest
Lucia

Bună ziua, numele fetitei mele Alexandra Ioana a fost ales de mine, iar soțul meu a fost incantat de alegerea mea. Nu am vrut sa punem nume străin și mi-am dorit un nume de sfan!

Dana
Guest
Dana

Noi la amandoua fetele am stabilit impreuna numele.Pe cea mare o cheama Patricia,iar cea mica e Ema.pana sa ajungem la aceste nume a durat mult.initial cea mare trebuia sa fie Adela,dar mi se parea ca nu i se potriveste,asa ca in cele din urma am hotarat s-o cheme Patricia(acesta fiind al 2lea meu nume)

Zenaida
Guest
Zenaida

Avem doi baietei ce au fiecare care doua nume.Un nume a fist ales de mine celalalt de tati.

Balyoki Timea
Guest
Balyoki Timea

Numele fetitelor mele sunt alese de mine si aprobate de sotul meu 😀 De mult mi-au placut aceste nume Blanka si Petra! Mulțumesc lui Dumnezeu, Iubitele ,fetele mele minunate, care-mi ofera zilnic motive de bucurie, de implinire!!! <3 😀

Denisa
Guest
Denisa

Buna ziua,

noi avem 2 fete. Pe cea mare o cheama Larisa si numele l-a ales sotul(asculta o melodie in care se spunea la un moment dat”….tu Larisa fata mea”)si asta a fost. I-a plcut f mult si a fost de neintors. Pe cea mica o cheama Marina si a fost ales de amandoi.

Simo
Guest
Simo

Bună ziua…eu am 2 fetite …pe cea mare o cheamă Sofia Lois iar pe cea mica Sarah Adriana …amândouă numele le-am ales eu,dar la cea mica al doilea nume i-am pus Adriana pt ca pe soț îl cheamă Adrian …ca sa contribuie și el cu ceva :))
Sărbători binecuvantate!!

Simona
Guest
Simona

Buna ziua!
Eu am doua fete, la diferenta de aproape 10 ani intre ele. Fetei celei mari i-a ales nasa numele si noi restul am fost de acord cu el, pentru ca e un nume frumos, de floare.
La a doua fetita am ales eu numele, un nume care mi-a placut dintotdeauna si pe care, fara alte influente l-as fi dat chiar fetei celei mari.
Au doar cate un prenume, nu-mi plac numele lungi si compuse.

Georgi
Guest
Georgi

Baiatul nostru s-a nascut la sfarsitul lui aprilie si pentru ca Sf. Gheorghe era pe aproape se numeste George.

Nastase Florina
Guest
Nastase Florina

Bună, pe suflețelul meu îl cheamă Matei Alexandru, lucram la o grădiniță și îmi era foarte foarte drag de un băiețel foarte dulce pe care așa îl chema. ♥♥♥♥!

Andreea
Guest
Andreea

Eu am stiut dintotdeauna ca, daca voi avea un baiat, il va chema Theodor. E numele tatalui meu, care a murit cand aveam eu un an si opt luni. Asadar, am vrut sa ii duca fiul meu numele mai departe. Probabil, a fost mai mult pentru mine o metoda de alinare. Sotul a fost de acord, dar i-a pus si Andrei pentru ca i-a placut(pe mine ma cheama Andreea).

ina
Guest
ina

Salutare! In familia noastra, numele fetitei l-am ales eu, Delia-Maria, tatal fiind de acord, iar la baiat, tatal a venit cu propunerea, eu am fost de acord, iar fetita l-a completat cu un al doilea nume.

Sarbatori luminate de iubire si credinta!

Cristina
Guest
Cristina

Buna!Fetita mea e Gabriela,dupa tatal ei,Gabriel.Daca voi avea si un baietel il voi numi Cristian, dupa mine-Cristina.Asa ne-am dorit noi…

GABRIELA
Guest
GABRIELA

Buna,

Eu am un baietel pe care il cheama Albert-Gabriel si, o fetita pe nume Magdalena. La baiat sotul vroia un nume ciudat care mie nu imi placea deloc, asa ca am hotarat acest nume de comun acord; la fetita am vrut eu acest nume si sotul a aprobat, pentru ca a fost si pe placul lui..

PASTE FERICIT!

Tudor Silvia
Guest
Tudor Silvia

Cum am ales numele????Foarte simplu….inainte de a o avea pe printesa mea am fost baby syster la fetita pe care am adorat-o si pe care o ador in continuare pe care nume il purta…..Andrada.Am adorat numele asta si de cum am aflat ca am o fetita acesta a fost numele…si in semn de respect fata de nasii mei am mai adaugat si un nume de la ei…Maria.Andrada Maria!!!!

Mihaela Golaes
Guest
Mihaela Golaes

Buna,

Avem 2 puiuti, gemeni. La inceput nu stiam ca vor fi gemeni darne gandisem ca orice ar fi, fata sau baiat, numele va fi Stefan sau Stefania. Un nume puternic, sfant, si romanesc. Astfel, numele unuia din Baieti este Stefan. Cel de-al doilea e Gabriel, tot un nume sfant si frumos, alaturi de Mihail.

criss
Guest
criss

Eu am ales numele ambilor copii ai mei, Rares si Dragos, intrucat Rares inseamna „vitejie, indrazneala” iar Dragos inseamna „valoros, pretios”, asa cum mi-as dori sa fie ei in aceasta viata.Sarbatori luminate alaturi de cei dragi!!

Rodica
Guest
Rodica

Bună,eu în calitate de mămică am ales numele fetitei mele încă dinainte cu mult timp de a se naste. O cheamă Anisia Gabriela,primul ales de mine, iar al doilea nume după cel al soțului.Doar mama soacră a rămas nemultumita..☺

Anonim
Guest
Anonim

Raspuns: revino cu numele si mai ales emailul pentru a putea participa.
Buna ziua,
Noi avem un baietel pe nume Yanis Ioan , nume ales impreuna cu sotul. Yanis,nume grecesc, ptr. ca l-am conceput in Grecia:)), iar Ioan ptr ca asa se numeste sotul si am vrut ne-aparat sa poarte nume de sfant. La botez preotul s-a mirat ca i- am pus numele asa :” dar ati ales acelasi nume ? Yanis in greaca inseamna Ioan. — Da stim, asa am dorit noi ☺” Speram sa ii placa si lui ☺ Va pupam si va dorim Sarbatori Fericite si implinite!!!

Aura
Guest
Aura

Buna,
Noi avem un baiat si o fetita.Numele primului nascut l—am ales impreuna cu sotul cu multi ani inainte de a se naste,Andrei.Numele fetiței,care a venit dupa 8 ani,l—a ales chiar fratiorul ei mai mare,Daria.
Va dorim tuturor Paste linistit!

alisa trana
Guest
alisa trana

Buna am un baietel de 2 anisori si il cheama Boris Gabriel.Numele l-am ales impreuna asa ca nu am intampinat probleme in alegerea lui gandindu-ne inainte de nasterea celui mic.Va pup o zi buna sa aveti!

ana-maria
Guest
ana-maria
buna.noi avem 2 fetite si un baietel. La prima fetita i-am ales eu numele, Rebeca, il aveam in gand tot timpul, inainte de a afla sexul bebelusului. Sotul isi dorea si un baietel, si cand am ramas insarcinata, sperand ca va fi baietel, mi-a placut mult numele Rafael. Dar cand s-a confirmat ca va fi fetita, nu am mai avut nici o inspiratie si sotului i-a placut si ales numele Denisa. Si in final a aparut si baietelul mult dorit de toata familia :). Si numele ii este Ionatan-Rafael ales de mine si confirmat de toti :). Si suntem binecuvantati… Citeste mai mult »
mihaela h
Guest
mihaela h

AM DOUA FRUMOASE RHYANNA SI YOLANDA SI CELELATE 2 NUME SUNT SARAH SI AMALIA …IAR PREOTILOR NU LE-A PLACUT NICIUNUL SI LE-A BOTEZAT SI MIHAELA SI STEFANIA…numele le-am ales cu mare atentie timp de 9 luni cu multe liste….

Diana M
Guest
Diana M

Pentru fetița noastra eu am ales și tati a aprobat:) Ema Gabriela . Avem prenumele pregătit de când eram și eu copil și visam sa fiu mămică, deci oricum nu avea Cum sa schimbe lucrurile:).

Nina
Guest
Nina

Baietelul nostru este o scumpete de copil ,il cheama Andrei Joseph ,a primit un nume de la nasi si un nume de la unchiul sau Australian.

Catalina
Guest
Catalina

Numele baiatului meu este Mihai Constantin . Mihai noi am considerat ca este un nume reprezentativ romanesc ,dupa Mihai Viteazul . Constantin a fost un nume dat dupa tatal si bunicul meu , doi oameni deosebiti ! Si nu in ultimul rand dupa Sfintii Mihail si Constantin .

Laura
Guest
Laura

Buna 🙂 fetita noastra se numeste Miriam, si am hotarat impreuna cu taticul care sa fie numele ei, iar semnificatia numelui este ” cea iubita” !!

corina
Guest
corina

Eu am o fata si un baiat, ambele nume au fost ” propuse” de mine, ca sa nu spun alese. Sotul a fost de acord. Pentru mine a fost f simplu, mi.am dorit nume romanesti, de sfant( pentru a sarbatori de mai multe ori), care sa poata fi prescurtate si sa rezoneze si cu numele de familie. Toate cele trei aspecte mi s.au parut la fel de importante. In concluzie, Stefy si Gabi.

Mihaela Neagu
Guest
Mihaela Neagu
Buna ziua ! Noi am ales doua nume ptr fetita noastra ca sa fim amandoi multumiti. Primul nume l-a ales sotul iar al doilea nume l-am ales eu. Recunosc ca luam in considerare persoanele care le cunoastem. Eu cred ca oricine alege un nume ptr copil, ii vine in minte automat si persoana respectiva care o cunoaste (in cazul in care cunoaste pe cineva cu acest nume) iar aceasta influenteaza decizia noastra de a alege numele. Daca cunoastem pe cineva care nu ne place, vom respinge si numele…..iar daca persoana ne place, acceptam numele. In afara de asta am incercat… Citeste mai mult »
Andreea
Guest
Andreea

Sofia – numele unei fetițe care mi-a rămas întipărită în minte și suflet!! Paște Fericit !!!

gabriela
Guest
gabriela

Buna ziua.
Am trei copii: o fetita si doi baietei. Eu am fost cea care le-a ales numele si tati a aprobat.
Paste fericit tuturor!

Mari B.
Guest
Mari B.

Buna, Alexandra mi-a placut întotdeauna si l-am ales, soțul mea a fost si el încântat de cum suna alăturat de numele de familie. Pentru ca este un nume lung, compus de fapt din doua nume, nu i-am mai pus si al doilea nume.

Veronica
Guest
Veronica

Buna,

Cand eram studenta mi-a placut ff mult un nume de fata,respectiv Mara si mi-am zis ca acest nume il voi pune fetitei mele cand va o voi avea.Peste ceva timp,putin ce e drept,am ramas insarcinata,cu fetita ,asa ca Mara este numele printesei mele.

La flacau a fost o adevarata aventura:eu propuneam nume iar tati si Mara trebuiau sa aleaga.Am ales Radu,acest nume a fost pe placul a toti trei.

Sarbatori fericite!

wpDiscuz