Lasa un comentariu

avatar
boeru roxana
Guest
boeru roxana

In anii trecuti ati facut reduceri la toate hainutele de 20-30% la sfarsit sau inceput de an. Anul acesta nimic?…………..

Raspuns:
Da, anii trecuti am facut reduceri globale la tot site-ul. Acum preturile scad periodic la produsele ce nu s-au vandut. Aceasta metoda ne permite sa putem afisa produse noi in fiecare zi.

Carmen
Guest
Carmen

Nu reusesc sa ma inteleg cu curierul in legatura cu ora de livrare. Astept dupa el toata ziua. Posta imi trmite instiintarea si pana la ora 19.00 pot ridica coletul. De obicei comand de pe situri care livreaza prin posta.

Muresan
Guest
Muresan

Eu am ales transportul prin posta deoarece era mai ieftin decat curierul si la momentul respective eram si acasa deci avem timp sa fac o plimbare pana la posta. Dar daca curierul ar fi mai ieftin atunci clar as prefer livrare cu curier.

Tudor Silvia
Guest
Tudor Silvia

Daca este acelasi pret pentru amandoua intre posta si curier ,mai bine aleg curier deoarece ajunge mai rapid!

Bianca
Guest
Bianca

Eu sunt foarte fericita ca pot sa ridic hainutzele personal de la sediu. Cu privire la posta vreau sa va spun celor care nu stiti ca exista serviciul factaj,costa 3lei si iti vine coletul acasa. Spor la cumparaturi!

acsan alexandru
Guest
acsan alexandru

Am ales livrarea prin URGENT CARGUS si pot sa va spun ca sant niste nesimtiti spunandumi ca o sa-mi aduca comanda cand au timp si anuntind expeditorul ca nu au avut cum sa ma anunte ca nu pot sa dea de mine.Recomand sa alegeti prin posta ajunge mai repede si platiti si mai putin …si nu-si bate joc nimeni de dumneavoastra !

wpDiscuz