flash5Doresc sa discutam putin la acest final de sezon.  Va multumesc de la bun inceput tuturor pentru increderea acordata si in acest an.

Acest sezon de toamna-iarna a fost destul de greu. Am sa va explic putin care e procesul de aprovizionare:

– marfa sa plateste la furnizori externi in avans. Dupa ce e platita acestia o pregatesc in aproximativ o saptamana. Dupa aceea inca o saptamana dureaza sa ajunga la noi. Cand a ajuns la noi mai dureaza o saptamana introducerea produselor pe site, pentru o postare.

Dupa aceea intervine un termen de aproximativ 20-25 de zile cat puteti retine produsele pana la livrare. Din momentul livrarii produselor catre voi prin posta romana mai dureaza inca aproximativ 10 zile pana ajung banii la mine.  Daca calculam timpul din momentul cand se plateste marfa pana ajung banii pe colete, vedem ca e o perioada destul de lunga.

Poate intelegeti acum de ce ne este greu sa depasim acel termen de rezervare a hainelor.

In acest sezon unele loturi de haine nu au fost la nivelul asteptarilor mele. Am incercat sa va ofer ce e mai bun dar a nu a fost usor. Desii ofer conditii avantajoase: preturi mici la transport, returnare avantajoasa, posibilitatea de a retine produsele, nu imi place sa dezamagesc clientii.

Acest site a fost construit pe entuziasmul vostru. Vreau sa ramana asa. Acum suntem la ultimele produse introduse pe site in acest sezon si din ianuarie deschidem sezonul de primavara.

Totusi dincole de punctul meu de vedere,  doresc sa aud impresiile tale. Ce te-a multumit sau nemultumit, ce ai observat, ce ar fi bine sa fac si ce nu? Cum vezi colaboarea ta cu copilas.ro? Raspunsurile tale la acest articol nu vor fi publicate. Le voi citi doar eu.

Astept deci impresiile tale. Zilele acestea mai postam cateva haine de iarna si incepem si un concurs.

Sa discutam la final de sezon

Lasa un comentariu

avatar
zita
Guest
zita

Buna ziua !

Cred ca calitatea hainutelor nu au fost asa de bune in acest an decat anul trecut..La unele hainute numai cand le-am primit atunci am observat ca nu sunt asa de noi sau asa de calitate cum ma asteptam pentru acest pret..Cateodata o bluzita -rochita costa 25-35 de lei uzat pe site..pt.acest pret putem cumpara si hainute noi..Pe langa asta am gasit si multe hainute superbe de calitate, mersi pentru ele si va doresc un an nou cu succes in continuare !

opris rodica
Guest
opris rodica

Te Iubesc Alina ! Si iubesc mult colaborarea cu tine ! Si mai stiu ceva ;si tu ma iubesti !

Iulia Mecia
Guest
Iulia Mecia
Draga Alina, te felicit pt munca depusa pt noi si iti multumim.Doamne, de cand am descoperit acest site nu ma mai pot dezlipi de el, sunt hainite atat de frumoase, de o calitate asa buna si la preturi minunate incat imi vine sa le comand pe toate:) nu este zi in care sa nu fiu cu ochii pe site… Pt postari las totu si eu si sotu si suntem pregatiti de comanda.Ma bucur tare mult k v-am gasit… Asa de mult incat nu dau adresa site-ului decat la mame de fetite, eu avand un baietel:))). Am vazut ca postarile hainitelor… Citeste mai mult »
danutza
Guest
danutza

buna seara
am descoperit recent acest site dar sunt complet multumita de acesta.imi place ca stiu cand sunt adaugate produse noi,imi place ca se pot amana comenzile pt a putea adauga mai multe produse preferate si bineinteles calitatea produselor care este f buna.tine-tio tot asa. va doresc un an nou fericit si craciun fericit.abia astept sa vedem hainutele de primavara.

Balas Lidia
Guest
Balas Lidia

Eu sunt foarte multumita de calitatea hainelor ,de promtitudinea dumneavoastra si de cea mai buna initiativa .Va multumesc si doresc ca MOSUL sa treaca si pe la noi cu noutati .Multa bafta!
Cu stima LIDIA

baidoc gabriela
Guest
baidoc gabriela
Buna stric personal vorbesc de cand a plecat Carmen totul s-a schimbat eram fff multumita de colaborare si postare pur si simplu te atragea sa cumperi…nu gresesti cu nimic faci o munca grozava ne ajuti pe noi mamicile care nu putem colinda magazinele de haine pt ca avem puisori mici acasa…multumim.Felicitari pt noua strategie de postare marfa noua. E placut sa vezi mereu hainute noi.Fiecare colet e mare bucurie la noi…fiecare isi asteapta hainuta comandata… apropo de furnizor nu gasesti unu mai bun 🙂 😉 mai rapid mult succes pe mai departe…
Dya
Guest
Dya

Buna, personal ma bucur nespus ca exista acest loc de unde putem lua hainute de calitate la preturi avantajoase. Chiar daca nu tot timpul pot lua ceea ce vad dinainte, stiu ca data viitoare va fi ceva si pt noi, cateodata nu pot fi la ora ceruta pt a comanda, alta data am alte cheltuieli, nu am nevoie de haine pt un anumit sezon, primim de la cunoscuti…. motivele sunt diverse, dar, oricum ar fi ne bucuram ca existati, cu siguranta mai avem nevoie de hainute, mult timp de acum incolo. Sarbatori frumoase, cu bucurie si sanatate, va dorim!

Marcela
Guest
Marcela

Comand lunar,de aproximativ doi ani,si pot spune ca sunt foarte multumita de calitatea hainelor pe care le-am ales,avand in vedere si raportul calitate/pret.De asemenea apreciez si procesul de livrare. Ce as vrea….mai multe produse de calitate pentru adulti si marimi extreme pentru barbati.
Mult succes in continuare!

Elena
Guest
Elena
Buna ziua, Alina Mie mi-au placut hainutele, desi nu am reusit sa gasesc pentru fetita mea salopeta sau un combinezon de iarna, dar trebue sa mai mergem si la Mall, nu? 🙂 Apoi, eu am cumparat cand am gasit ceva bun, indiferent de marime (cam pentru 1,2 ani in plus) Nu v-ati gandit sa acceptati unele hainute de la clientii dumneavoastra, pentru a le revinde? Am unele pe care abia de le-a imbracat fetita mea odata de 2 ori, si sunt in stare f. buna si foarte dragute. Mai pun si pe OLX, dar aici, pe copilas, mamicile revin exact… Citeste mai mult »
CHIRIAC ELENA
Guest
CHIRIAC ELENA
Buna seara,daca tot ne-ati invitat la discutii private as avea si eu o sugestie.Eu personal cred ca este super ca retineti comanda dar ar fi mai bine daca pana la comanda finala si livrarea propriu zisa am putea sa mai renuntam la unele produse .Mie personal mi s-a intamplat sa comand produse si pana la livrare s-au mai introdus noutati si am gasit ceva si mai frumos si nu imi permit sa le cumpar pe toate si doresc sa mai renunt la unele din ele pentru livrare dar nu se poate.Daca nu imi permit oricum le voi returna si eforturile… Citeste mai mult »
gabriela
Guest
gabriela

Sincer m-i se par putin piperate preturile…in rest nimic de obiectat.

anonim
Guest
anonim

Imi place foarte mult site.ul copilas.ro . Hainutele sunt foarte dragute. Nu.mi place ca apar noutatile la o ora anuntata si nu apucam sa cumpar nimic. Mult succes in continuare.

carmen elena bontea
Guest
carmen elena bontea

buna ,
Eu cred ca sunt nemultumita de preturile cam mari .Eu cred ca tariful pentru curier rapid este cam mare , daca l-ai reduce putin ….

Mari
Guest
Mari
Buna ,in general lucrurile au fost ok mai putin postarile ce au un interval orar foarte mare(de exemplu azi: intre 17 si 20).Nu putem sa stam toata ziua pe site si ne trezim ca apar niste lucruri foarte misto care deja au fost comandate si crede-ma frustrarea e enorma! Cel mai corect ar fi ca postarea sa aiba o ora fixa macar stim un lucru…Adevarul e ca sunt putin suparata pentru ca am intrat prea tarziu pe site si am vazut o bluza de la c&a care mi-o doream…Ce facem cu mamicile care nu au timp sa stea toata ziua… Citeste mai mult »
Naomi
Guest
Naomi

Buna seara! In primul rand as dori sa multumesc produsele primite,eu personal sunt incantata. Foarte bine ideea ca cand adaug prod. in cos nu dispare ci sunt rezervate si am timp sa finalizez comanda .Pana cand nu a fost asa nu prea am facut comenzi.Dar acum fac cu placere:)Va doresc numai bine.

Mitrea Georgiana Anisia
Guest
Mitrea Georgiana Anisia

Sunt foarte multumita de produsele dumneavoastra.
Vreau sa va spun ca bebelusul meu inca nu s-a nascut(abia pe data de 07.12.2014 vom face cunostiinta) si eu deja I am umplut dulapiorul cu hainute de pe acest site.
Astept cu nerabdare colectia de primavara.
Va urez Sarbatori fercite si mult succes in continuare!!!

roua gabriela
Guest
roua gabriela

Buna seara !
2 colete am primit de la dvs si urmeaza al treilea . Sunt foarte foarte multumita pana acum .

mihaela
Guest
mihaela

perfect multumita! tot asa

Cristina
Guest
Cristina
Buna, Am fost foarte multumita din toate punctele de vedere de colaborarea cu copilas.ro. Va multumesc pentru ca, cu ajutorul vostru, am reusit sa-mi rezolv usor o parte din probleme . Va apreciez pentru seriozitatea si punctualitatea de care dati dovada si am observat intotdeauna pasiunea si implicarea sufleteasca in tot ceea ce ati desfasurat pentru fiecare client in parte. Eu personal m-am simtit extraordinar de bine in tot ceea ce implica colaborarea cu voI, m-am simtit respectata si pusa intotdeauna pe primul plan. Va multumesc pentru tot ceea ce faceti si m-as bucura sa puteti sa continuati, avand totala… Citeste mai mult »
gabi
Guest
gabi

Colaborarea mea cu copilas cred ca este ,a fost si va fi in continuare una f buna ,nemultumiri nu as avea,pt ca de fiecare data m-ati inteles cu cate o problema pe care am avut-o.despre hainute nici nu mai vorbesc,sunt noi,parerea mea este ca nu au fost vreodata purtate,pt ca arata ca noi 🙂 eu in ncontinuare voi fi clienta fidela a acestui site,va multumesc mult

Iulia
Guest
Iulia
Buna dimineata. Am comandat si anul acesta destule de multe haine de la copilas. Va aflati INCA in topul preferinteleor mele. Cu toate acestea, am remarcat ca preturile au crescut destul de mult in acest an. Nu contest calitatea hainelor, am fost foarte multumita, si am ramas fidela datorita conditiilor de livrarea si pur si simplu sunt atasata de acest site, avand in vedere ca achizitionez hainute de aici din 2010. Din cauza preturilor mari am comandat si de pe alte site-uri. De exemplu o bluza George 6-7 ani – second hand costa 20 lei pe copilas in timp ce… Citeste mai mult »
Mihaela Neagu
Guest
Mihaela Neagu
Buna Alina, Buna tuturor care se ocupa de acest site cu hainute. Din punctul meu de vedere care stiu ce inseamna ce faceti voi, sincer nu am nimic de adaugat. Eu stiu foarte bine cum se munceste, si eu am facut acelasi lucru cu hainute de copii aduse din Anglia second hand. Parerea mea ca a-ti facut tot posibilul sa multumiti pe toata lumea si a-ti respectat intodeauna regulile. Eu nu ma ascund cu nimic, de-asta am spus ca m-am ocupat si eu cu asa ceva ptr ca intr-adevar hainutele sunt foarte frumoase si nu peste tot se gasesc….si vreau… Citeste mai mult »
sorina
Guest
sorina

Eu sunt multumita in totalitate de dvs. si de site-ul dvs. Cred ca este cel mai bine gandit site pe care l-am vazut pe teritoriul Romaniei. Va doresc sa aveti sanatate atat dumneavoastra cat si familia dumneavoastra si hainute cat mai multe pe site.

mihaela
Guest
mihaela

Buna ziua
Si un an nou fericit!Colaborarea este frumoasa,vreau sa ramana in aceleasi conditii desi,dupa parerea mea care rezerv si vreau repede coletul ,mi se pare mult termen de rezervare 25 de zile.Sunt astfel mamici care rezerva imediat,deci si inaintea mea piese frumoase si sa le tina rezervate atat timp……Asta e!Un an nou fericit!Tine-ti-o tot asa

Elena
Guest
Elena

Constat ca sortimentul de hainute de sezon rece este compus mai mult hainute de toamna si primavara. Foarte rar se intalnesc gecile calduroase, combinezoanele si salopetele. Poate ca pentru acest sezon ar trebui sa cautati un alt furnizor, care se aprovizioneaza din tarile Scandinave, de ex.?

tabita
Guest
tabita
Draga Alina, eu vreau sa iti multumesc ca ai creat acest site si ca te straduiesti sa il mentii si sa multumesti pe toata lumea, desi din ceea ce ai scris se vede clar ca nu iti e usor. eu am achizitionat haine f frumoase de aici pt copilasii mei,acum avem si o fetita care are 1 anisor,pe langa baietelul de 5 ani… si dc iti mai amintesti a mai fost un baietel pe care l-am pierdut dupa nastere,,,si pt el am luat hainute de aici,,, eu ma declar multumita de acest site si de tot ce incerci sa faci… Citeste mai mult »
Georgiana
Guest
Georgiana
Sumt foarte multumita de calitatea hainutelor. Am fix un an de cand comand si imi pare rau ca nu v-am descoperit mai devreme! O sugestie: plata in avans a hainutelor, in cont bancar, care ar duce la o scadere a costurilor de transport. Sunt sigura ca multi clienti vechi ar accepta o astfel de optiune, de altfel pe Facebook si Picasa se practica din plin. Personal an cumparat de la alte mamici in acest fel si am fost doarte multumita. Toti avem de castigat si vanzatorul care primeste banii mai repede si e sigur ca va fi ridicat coletul si… Citeste mai mult »
Corina
Guest
Corina
Buna ! Pentru inceput vreau sa iti spun ca site- ul ” copilas.ro” a fost si este salvarea mea. In luna aprilie am nascut un baietel mai devreme cu o luna, deci a fost destul de mic pentru hainutele pe care eu le pregatisem deja . Asa ca am inceput sa caut pe internet hainute second hand si am descoperit site-ul vostru. Sincer, am fost sceptica cu privire la calitatea produselor si mare mi-a fost mirarea cand am vazut cat de frumoase sunt si ce bine arata. Asa ca de atunci am mai comandat cate ceva si doar o singura… Citeste mai mult »
Ilau Gabriela
Guest
Ilau Gabriela
Salut De cand am descoperit acest site,mi-ati usurat foarte mult viata. Am doi copii care trebuie imbracati si astfel cheltuielile s-au mai redus…plus ca eu nu ma pot deplasa cu ei in oras sa le caut haine(nu prea am ajutor sau bona),asa ca am gasit aceasta solutie:comanda hainutelor pe internet. In general sunt multumita, la ultima comanda am avut o surpriza neplacuta, salopeta de iarna BHS, avea niste defecte care nu erau trecute in descrierea produsului; era descusuta captuseala vreo 5-6 cm, si era rupta si cusuta cu ata alba la un picior pe exterior. Asa ca am luat un… Citeste mai mult »
simona
Guest
simona

buna…nu cred ca ar avea cineva de facut obiectii,..conditiile pe care ni le oferi tu cu retinere a produselor de 20-25 de zile si transportul foarte mic,haine de calitate si bine ingrijite…cred ca toate mamicile sunt foarte multumite…Stiu ca iti este greu,dupa cum ai spus si tu,dar sper sa ne traiesti inca 1000 de ani :))…te pup si mi-ar face mare placere sa te cunosc vre-o data :*

bokor raluca
Guest
bokor raluca
Buna Alina, Doresc sa-ti multumesc pentru toate eforturile tale de a incerca sa dezvolti un business tinand cont si de parerile clientilor. Din experienta mea, copilas.ro nu este numai o afacere , nu reprezinta numai un SRL prin care proprietarul doreste un profit si atat.,cu certitudine am simtit implicare, am simtit responsabilitate si seriozitate maxima, un parteneriat intre vanzator si cumparator. Tot din experienta mea , au fost si situatii in care pretul mi s-a parut un pic cam mare raportat la calitatea produsului, vazand produsul m-am gandit ca nu merita banii platiti, dar au fost si cazuri ff multe… Citeste mai mult »
hebler ana-maria
Guest
hebler ana-maria

buna.eu am un baietel de 4 jumate si inca de inainte de a se naste am inceput sa cumpar haine de la tine,si tot odata le-am spus si altor mamici.de putine ori am trimis produsele inapoi,am fost intotdeauna multumita de produse,asa ca nu cred ca trebuie vreo schimbare,poate mai multe produse la sectiunea 4-5 ani:)))).Tineti-o tot asa,multumim copilas.Va doresc SARBATORI FERICITE si un inceput de AN foarte bun.

Otilia-Bucuresti
Guest
Otilia-Bucuresti

As dori ca la categoria fete 9-14 ani produsele sa fie mai diversificate si de calitate mai buna.
Comand de cand fetita mea era de 4 ani.
La categoriile mai mici produsele au fost de calitate mai buna. Dupa ce am trecut la 9-14 am gasit mai greu aceleasi modele frumoase sau tipuri de materiale pe care le comandam inainte.

Multumesc.

Alina
Guest
Alina
Multumim pentru ca ne oferiti posibilitatea de a cumpara lucruri frumoase, de calitate si la un pret avantajos fata de lucrurile noi din oras. Pe mine asta m-a facut sa comand: faptul ca am primit intotdeauna lucruri bune, de calitate, moderne…desi sunt un pic mai scumpe decat as gasi aici la second-handuri. Ramane si avantajul ca nu ma mai deplasez.Am observat ca au fost putin diferite lucrurile din sezonul asta,iar ce m-ar fi interesat se vindeau prea repede….as dori sa postati mai multe, sa avem de unde alege….de ex…am urmarit la fiecare postare un jerseu categoria 5-6 ani fetite…dar nu… Citeste mai mult »
bianca muresan
Guest
bianca muresan
Buna, o remarca as avea de facut in legatura cu produsele vandute la set. Pentru mine ca si client este dezavantajos si enervant sa cumpar setul doar pentru unul din produse chiar daca la bucata ar iesi putin mai scump. Poate pentru voi e mai ok vanzarea la set dar pentru noi ca si clienti nu prea. Intradevar nici calitatea produselor nu mai e aceeasi dar inca sunt ok raportate la calitate/pret avand in vedere ca majoritatea sunt produse second. Insa am observat totusi la un body second destul de banal, nu am retinut marca, ca avea pret de body… Citeste mai mult »
Pavalascu Catalina
Guest
Pavalascu Catalina

Bună ziua. În primul rand vreau sa va mulțumesc ca existați. Eu v-am descoperit de curând, aproximativ o luna și de atunci nu a existat săptămână să nu comand ceva. Nu am nimic de reproșat, toate produsele au fost impecabile. Mai mult, am primit și cadou la a doua comanda. Mult succes și sa știți ca pe mine m-ati câștigat de client.

wpDiscuz