Iata extragerea:


In lumea aceasta copilas.ro este atata miscare ca am uitat sa mai facem un concurs. Multumesc celor ce m-au mai atentionat 🙂

Ideile de concurs ne vin uitandu-ne in jur. Avand trei copii jucausi incep sa imi amintesc cum si eu le dadeam emotii parintilor mei. Asa mi-a venit o idee pentru concurs.

Tema concursul: Spune o situatia emotionanta in care te-au pus copiii tai sau chiar o intamplare emotionanta de pe cand tu insuti erai copil.

Premiile se acorda prin tragere la sorti si constituie valoare comanda pe site:
3 premii a cate 100 ron
5 premii 50 ron

Valoarea premiilor se dubleaza pentru cei care comanda pe copilas.ro dinainte de 2013.

Cum si cine participa: Trebuie sa fi comandat odata de pe copilas.ro
Participi scriind un comentariu cu intamplarea la acest articol. Nu trebuie sa iti scrii numele intreg dar trebuie sa scrii emailul corect pentru a valida participarea.

Termen limita 28 mai.

Concurs – vara 2014
Chiorlan Nicoleta
Guest
Chiorlan Nicoleta

La noi pana acum singura situatie emotionanta in care ma pus fetita mea de 3luni a fost momentul cand ea a venit pe lume a fost ziua cand viata mea si a sotului meu sa schimbat radical,toate celelalte lucruri care ni se pareau frumoase acum erau neinteresante descoperim la ea lucruri noi si deosebite pt fiecare din familia noastra,zambetul ei ne face sa uitam de orice lucru rau!

Mari
Guest
Mari

Buna, frumoasa tema!
Fetita mea ma pune mereu in situatii emotionante. Una din ele care imi vine in minte acum, s-a petrecut cand imi serbam ziua de nastere. Avea 5 ani si impreuna cu tatal ei mi-au pregatit o surpriza, o felicitare facuta de mana ei si un cadou luat tot din banutii ei. M-a emotionat migala cu care a lucrat, secretul pe care l-a pastrat pana in ziua respectiva si emotia cu care mi-a oferit toate acestea. Mi s-au umplut ochii de lacrimi…ce as putea sa imi doresc mai mult?

IULIA
Guest
IULIA

Imi amintesc prima serbare de la gradinita a fetitei mele. Avea aproape 4 ani si a fost Scufita Rosie intr-o piesa de teatru. Nu pot sa uit cum arata imbracata in rochita rosie cu palariuta si spunandu-si rolul – cu l in loc de r.
Anul acesta tot la serbare (clasa I) a citit o scrisoare de 2 pagini pentru mamici (nu m-am putut abtine sa nu plang putin)

manu
Guest
manu

una dintre situatii emotionante alaturi de fetita mea a fost cand mi-a zis pentru prima oara „te iubesc mami” iar in limba ei suna asa „mami chi chit”:D inca nu vorbeste corect.

Georgiana
Guest
Georgiana

Sunt multe momente emotionante petrecute alături de fiul meu. Imi amintesc de unul special, de prima seara petrecuta acasa, dupa ce am venit de la maternitate si eu si sotul nu ne putea dezlipi de patut. Acolo era o mogâldeata mica, pe care abia o auzeai respirand si care cu ochii inchisi, ca prin vis ne zambea in coltul gurii.

larisa
Guest
larisa

Buna ziua,

Cel mai emotionant moment al vietii a fost nasterea fetitei mele Sophie 🙂 acum doua luni 🙂 si fiecare zi petrecuta alaturi de ea imi da emotii descoperind impreuna lumea 😀 acum incepe sa gangureasca si este o vorbareata :p cum face ochii mari si deschide gurita si se chinuie sa ii iasa „auuu” 😛 iti vine sa o mananci toata <3 cum impinge suzeta din gurita si incepe vorbaria :)) e un ingeras…ingerasul meu <3

Adina
Guest
Adina

Buna tuturor mamicilor,
Cea mai emotionanta clipa care imi vine acum in minte este aceea in care fiica mea mare Teodora a tinut-o in brate pentru prima data pe surioara ei Maria.Teodora avea aproape 6 ani si a fost foarte emotionata.

ana maria
Guest
ana maria

Cel mai emotionat moment trait alături de copil a fost acum un an când a ramas pentru prima data la bunici in vacanta si in momentul in care m a vazut dupa o saptamana m a imbratisat cateva minute asa de tare, nu zicea nimic, doar ma tinea în brate si plângea…

cristina marin
Guest
cristina marin

ma emotionat primul 8 martie alaturi de cei doi baietei ai mei…cand au venit fiecare cu cate un buchet de trandafiri….iar cel mare mi-a spus pentru prima oara” La multi ani mamico, azi e ziua ta, te iubim”…nu pot exprima in cuvinte ce am simtit…simteam cum imi curg lacrimile pe obraz si inima mi-o ia la galop… 🙂

diana stefan
Guest
diana stefan
Cred k experienta de mama in sine este cea mai minunata si emotionanta experienta….poate cea mai amuzanta si totodata emotionanta a fost cand eu am ramas blocata in baie si micuta mea m a ajutat sa ies de acolo dand dovada de curaj …am atentionat o k urmeaza sa spar geamul ea nu s a sperat am rugat o sa mearga intr un dulapior sa imi aduca un patent …m a inteles si mi a adus ce am cerut k sa pot iesi in conditiile in care ea nu vorbea si nici nu facea ce o rugam;)emotionant e si cand… Citeste mai mult »
Neagu Mihaela
Guest
Neagu Mihaela
Cel mai emotionant moment pentru mine este si intodeauna va fi in clipa cand mi-am vazut fetita pentru prima data atunci cand s-a nascut. Am simtit ca nimeni nu este mai norocoasa ca mine pe acest pamant, aveam senzatia ca eram singura care aveam copil si nimeni altcineva nu are ce am eu si mai ales ca este cea mai frumoasa realizare a vietii, nu se compara cu nimic. Am intrat in spita 2 persoane (eu si sotul) si cand am iesit 3 persoane pe usa parca ma simteam o zeitate, simteam ca am relizat ceva ce nimeni si nimic… Citeste mai mult »
Alina Boboc
Guest
Alina Boboc

Buna,
E greu de ales din milioanele de momente emotionante traite alaturi de baietii mei.
Aproape la toate serbarile de la gradi imi dansau lacrimile in ochi de emotie, dar la ultima serbare de la gradi a lui David, am plans in toata regula 🙂
Si ma mai emotioneaza tare cand „din senin” vin si-mi dau cate un pupic si-mi spun ca ma iubesc !
Emotionante sunt si momentele de tandrete, de grija unul fata de celalalt.
Sa fie o vara insorita pentru toata lumea !!!

Carmen
Guest
Carmen

primul pupic dat de baietelul meu: se juca si la un moment dat a venit la mine, m-a privit lung si mi-a dat un pupic, din acela cu saliva si ca o muscatura. avea aproape 1 an

venus
Guest
venus

Buna,
ce frumos! Sunt multe momente frumoase si emotionante in viata noastra, de cand se nasc copiii, cand te privesc prima oara, primul gangurit, primul cuvant, primul pas…
Pentru mine este foarte emotionant sa-mi vad fiica pe scena, cantand alaturi de trupa ei si atunci cand baiatul meu imi compune cate o poezie de ziua mea, spunandu-mi cat de mult ma iubeste!
Ei sunt sufletul meu si ii iubesc mult!

Bogdana
Guest
Bogdana

Fiecare zi cu bebe Tudor este emotionanta, din prima zi cand am aflat ca sunt insarcinata s-a creat o legatura magica intre noi. Emotionant a fost cand l-am nascut si dr. l-a asezat pe mine si l-am pupacit, cand a fost botezat, cand a zambit pt prima data, cand a zis mama….frumoase momente!

Florina
Guest
Florina

Buna mamicilor! Si eu ma numar printre mamicile care au trei copii si vreau sa va spun ca sunt o mamica feicita.Fetita are 4 ani si 8luni,baietelul 3ani si o luna si bebe(baietel)are 4 luni.Cele mai emotionante momente din viata mea au fost cele trei nasteii,dar pe 8 martie cel mic m-a coplesit de emotii…mi-a zambit pt prima data si cum ma tot jucam cu el a inceput sa rada in hohot de bebe!am fost topita de fericire:-))aceste momente sunt unice si pline de emotii!!!

gabriela
Guest
gabriela

Cea mai emotionanta întâmplare a fost cand bebelusa mea m-a tinut prima oara in brate cu manutele in jurul gatului…am simtit cat de mult mă iubeste si am plâns…oricum tot ce face pentru mine este emotionant…

Alina
Guest
Alina

Buna ziua,
Cei doi copii ai mei imi ofera in fiecare zi momente unice si emotionante. Totusi, nu pot uita prima zi de gradinita a fetitei mele. Toata cocheta si rozie, cu posetuta asortata, dar cu ochisorii inrourati.Era atata seriozitate in atitudinea ei, incat am simtit atunci ce inseamna ca puiul tau sa-si ia zborul, fie si putin cate putin. Baietelul, pe de alta parte, este la varsta primilor pasi si a primelor cuvinte, asa ca ne minunam si ne emotionam in fiecare zi.
Cu drag,
Alina

Mara
Guest
Mara

Baietelul nostru de 1 an si 9 luni ma emotioneaza in fiecare zi cu grija si iubirea lui pentru noi. De exemplu, cand se apropie ora la care tatal lui se intoarce acasa de la serviciu, se uita spre usa de la intrare, striga „tati, tati” si ii pregateste papucii de casa.

Mihalca Bianca
Guest
Mihalca Bianca

O experieta unica si emotionanta a fost nasterea fiului meu RARES. Zilele ce au urmat au fost foarte frumose si inca continua sa fie. Momentul in care l-am alaptat a fost una din cele mai emotionate si minunate clipe.Acum cand il aud spunant ma-ma,ta-ta ,mi se furnica pielea si inima imi tresare de bucurie.

janina dinu
Guest
janina dinu
buna ziua, pe mine ma emotioneaza copiii zilnic; prin spiritul de sacrificiu de care ioana fetita mea de 12 da dovada:sta cu andrei baietelul meu de 5 ani acasa , are grija lui , ii da sa manance, il pregateste pt iesitul la joaca , renunta la joaca ei ca sa nu-l lase nesupravegheat pe andi, e mamica cu jumatate de norma (eu si sotul muncim foarte mult si nu ne permitem sa ne lasam serviciul tot pentru a le asigura lor un trai linistit si fara griji), doar ca uneori o privez de joaca si de timpul petrecut cu… Citeste mai mult »
mari
Guest
mari

Buna ziua,
Acum cateva zile fetita mea de 8 ani a pregatit o o salata de fructe.
Si-a pus sortuletul de bucatareasa si ne-a dat indicatii clare mie si sotului as nu sa intram intram in bucatarie deoarece ea este Master Chef.
Dupa un timp a iesit din bucatarie cu cea mai minunata salata de fructe si in Carl moment mi-au dat lacrimile de de fericire si de mandrie.

Andreea T.
Guest
Andreea T.
Una dintre cele emotionante situatii prin care am trecut datorita baietelului meu de 8 luni si jumatate a fost prima data cand mi-a spus „mama”. S-a intamplat pe 2 aprilie la ora 2 noaptea. Se trezise si era mofturos. Tati l-a luat in brate ca sa il linisteasca, insa nu voia sa stea. Eu nu mai puteam de somn( se trezeste des noaptea) si am inchis ochii. Cand deodata am auzit „ma-ma” si apoi iar „ma-ma-ma-ma” si a intins mainile spre mine. Mi-a trecut imediat somnul si mi-au dat lacrimile. A fost a doua oara cand am plans de emotie.… Citeste mai mult »
Ruxi
Guest
Ruxi

De cand a venit pe lume fetita mea, acum 10 luni, au fost o multime de momente emotionante, as putea spune fiecare clipa, fiecare suras, zambet larg, raset, iar acum pe masura ce creste si incepe sa isi manifeste dragostea fata de noi pur si simplu ma topeste…Copiii sunt cel mai frumos dar pe care il putem primi!

Gabriela
Guest
Gabriela
Buna ziua Floricelele mele Totul a început într-o frumoasa zi de toamnă, când călduroasa vara refuza să-ÅŸi ia rămas bun de la noi. Åžtia desigur ÅŸi ea, că două floricele urmau să-i completeze Å£inuta colorată. Floricelele mele: Sofia ÅŸi Victoria, căci despre ele vreau sa vă povestesc. Primele emoÅ£ii? Greu de descris. Ce poate fi mai sublim în viaÅ£a unei femei cănd, după emoÅ£iile a 9 luni de aÅŸteptare, apare pe lume ceea ce dă sens întregii existenÅ£e? Ce poate fi mai emoÅ£ionant, când vezi lânga tine două trupuri firave, născute prematur, hotărâte să lupte pentru viaÅ£a lor? Să priveÅŸti… Citeste mai mult »
Mariana
Guest
Mariana

Cel mai emotionant moment l-am simtit atunci cand primul meu copil a avut prima lui serbare de 8 martie, zi in care m-am simtit coplesita de emotii si de dragoste cand copilul mi-a dedicat o poezie de ziua mamei. M-am simtit cu adevarat mama, si am plans cand mi-a recitat cuvinte frumoase si sensibile printre care si neinlocuitul ” te iubesc mamica mea” …

cristina
Guest
cristina

in fiecare zi ma surprinde placut si ma face sa fiu mandra de ea , emotiile au incep de cand s-a nascut si cred ca nici cu trecerea anilor nu inceteaza…..toata viata cat esti parinte ai parte de situatii emotionante , faptul ca-ti spune ,, te iubesc, mami !” te emotioneaza pana in maduva oaselor …..

Bobocu Andreea
Guest
Bobocu Andreea

Bună ziua, vreau sa va povestesc ce am patit intr-o zi. Sufar de psoriazis, in fiecare zi mama mea ma ajuta sa ma dau cu crema pe piele, iar fiul meu de 1 an si jumătate, am văzut asta. Intr-una din zile , mama mea nu a putut sa ma ajute si m-am trezit cu Mihaita (fiul meu ) ca a ventit cu crema la mine ca sa ma dea e, apoi m-a pupat.Instantaneu m-au trecut lacrimile, nu-mi venea sa cred. El e cel mai important pentru mine, e tot ce mi-am dorit.

Sorina
Guest
Sorina

E greu sa povestesti o singura intamplare emotionanta alaturi de copilasul meu, emotii am avut din prima zi de sarcina si ma vor insotii pe toata perioada vietiii. Dar pot sa spun ca la botezul fetitei mele am plans pe toata perioada slujbei, iar la sf cand au cantat La multi ani am simtit fiori in tot corpul, si am plans necontenit, nu mi-a ajuns pachetul de servetele. Banuiesc ca asa emotii voi avea la fiecare anisor implinit.

madalina
Guest
madalina
Fetita mea e un copil special si sunt nenumarate momentele emotionante traite alaturi de ea. Aproape in fiecare zi ma asteapta cu cate o floare sau ” buruiana ” luata de pe te miri unde. Aproape in fiecare zi imi spune ca sunt cea mai buna mamica din tara. Fiecare zi e plina de ceva special. Dar ce m-a impresionat cel mai tare saptamana aceasta a fost rugamintea ei de a renunta la serviciu si de a sta cu ea in fiecare zi acasa. Si pana sa-i dau raspunsul clasic ca trebuie sa lucrez pt a castiga bani, mi-a spus… Citeste mai mult »
mihaela
Guest
mihaela

ultima oara cand m-a emotionat…cand fiica mea de 3 anisori mi-a spus :” mami esti incredibila, esti cea mai buna mami”

Elena
Guest
Elena
Dintre toate momentele emotionante, am ales sa impart cu voi, dragi mamici, unul, si poate veti intelege de ce il consider special. Intr-una din zilele acelea nebune, in care aveam de facut un miliard de treburi (stiti despre ce vorbesc, nu?), nu imi pot neglija copilul si decidem sa iesim impreuna in parc. Imi zoresc copilul (are 3 ani fetita mea): hai draga mea, ne imbracam repede…. fii atenta aici, baga mainuta in maneca, asa…. lasa ursuletul, te rog, trebuie sa plecam, haide odata sa ne incaltam,….. fetita mea isi alegea jucaria care avea sa fie scoasa la plimbare in… Citeste mai mult »
Dya
Guest
Dya

Cele mai mari emoÈ›ii au fost cand fetiÈ›a mea de 5 ani a învățat un cântecele si a fost pusă in fata unei mulÈ›ime de vreo 2000 de oameni sa cânte… Ea NeÈ™tiind ca va trebui sa cânte in acel loc … Si emoÈ›ii peste emoÈ›ii sa nu greÈ™ească, cum va cânta, etc, dar m.a surprins cât de relaxata a fost!

Alina P.
Guest
Alina P.

Buna, sunt multe momente emotionante, traite alaturi de fetita mea, dar cel mai emotionant cred ca e momentul cand am tinut-o pentru prima oara in brate, apoi momentul cand a spus prima data „mama”, cand a inceput sa faca primii pasi, cand am dus-o prima data la gradinita, apoi la scoala, de fiecare data cand spune poezie la serbare sau canta un cantecel si multe altele, cred ca aproape in fiecare zi traim momente emotionante alaturi de copi.

Ada
Guest
Ada
Buna , Sunt numeroase situatiile emotionante prin care trec parintii. Eu ma numar printre copiii cu noroc, ca sa zic asa, nu am stat nici o zi in spital, in afara de cele petrecute in maternitate..:)Fata mea in schimb, care implineste curand 11 ani,m-a tinut cu inima stransa de multe ori si asta pentru ca de mica a avut multa energie de consumat si in ciuda intamplarilor, a ramas mereu cu zambetul pe buze. Un incident nedorit, care s-a soldat cu o internare de doua zile, s-a petrecut in jurul varstei de 4 ani. Alerga prin casa,a alunecat si si-a… Citeste mai mult »
Elisabeta
Guest
Elisabeta

Cel mai emoționant moment pentru mine, a fost când fetița mea, în vârstă de un an și 9 luni, mi-a oferit un pupic pentru prima data. Am reușit sa imortalizez momentul cu o poza. De atunci nu vrea sa dea pupic, doar întinde obrazul sa primească.

Raluca P.
Guest
Raluca P.

Unul dintre momentele speciale si emotionante pe care fetita mea l-a creeat a fost cand ea inca nu implinise 3 ani… Nu mai stiu cu ce ma suparase,si,drept pedeapsa, nu vorbeam cu ea.Mi s-a urcat pe genunchi,mi-a luat fata in manutele ei mici si mi-a zis:”Nu mai fii suparata pe mine,mami!Daca ai stii cat de mult te-am asteptat ca sa fii mama mea!”
Si acum am lacrimi in ochi cand imi aduc aminte acel moment!

Simona
Guest
Simona
Fetita mea cea mai mica are de acum 4 ani, dar inca imi amintesc momentul cand am vazut-o prima data si mai ales cand am putut sa o iau in brate. Am nascut prin cezariana de urgenta, dupa un travaliu destul de complicat, mi s-a facut anestezie generala si nici macar nu am apucat sa-mi anunt familia, pentru ca asta s-a intamplat aproape de miezul noptii si se stia ca nu mai nasc in ziua aceea. Dimineata cand m-am trezit am vazut ca prin ceata bratarica roz cu numele si nota 9 si am stiut ca s-a terminat cu bine.… Citeste mai mult »
Ilisie Viviyana
Guest
Ilisie Viviyana

Un moment emotionant,de data asta pentru mama mea,a fost acela in care ea trebuia sa dea un examen ,iar eu,in varsta de 4 anisori ,i-am spus ca trebuie sa le spuna profesorilor sa nu o cheme la examene pt ca ea are o fetita cu care trebuie sa se joace:)))))inca o mai emotioneaza aceasta amintire chiar daca au trecut 25 de ani de atunci!!!!!!

anamaria
Guest
anamaria

cea mai emotionanta zi de pana acum,a fost ziua cand sa nascut baietelul meu,cand l-am luat in brate si am aflat ca este perfect sanatos.Ii multumesc lui Dumnezeu pt acest copil minunat.

Raluca
Guest
Raluca

Pentru mine situatia cea mai emotonanta a faot la prima ecografie cand asteptam sa-mi confirme ca sarina este ok si mi-a spus ca voi avea gemeni. Primul gand a fost ce ma fac? cum ma descurc ( avnad in vedere ca mai am o fetita de 10 ani), dar dupa ce m-am revenit din soc am fost cea mai fericita. Acum este minunat gemenii ( sunt baieti) au implinit 1 an si fetita ma ajuta foarte mult.

Multumesc.

Ioana
Guest
Ioana

buna..cred ca emotionante si frumoase sunt toate momentele cand ai copilasi..momentele de emotie maxima cred ca au fost atunci cand am vazut copilasii mei pt prima data..am avut la toti trei cate un moment imi venea sa plang si sa rad in acelasi timp..f fff emotionant

Ali
Guest
Ali
Buna ziua! M-am hotarat sa particip si eu si sa va povestesc o scena emotionanta in care am fost pus de fetita mea…Se intampla intr-o zi cand fetita mea era la gradinita si doamna educatoare i-a anuntat pe copii ca vor incepe din nou inscrieri la gradinita si le este adresat acest anunt acelor copii care mai au acasa fratiori sau surioare . pana aici totul frumos…. Fetita mea, s-a dus la doamna educatoare si a spus ca-si va aduce si ea fratiorii la gradinita …la sfarsitul programului cand am venit sa o iau acasa doamna educatoare m-a oprit sa… Citeste mai mult »
Elena
Guest
Elena

@Raluca P.: Draga Raluva P. si pe mine m-a emotionat foarte mult povestea ta. Se spune ca acolo, undeva, in nustiu-ce dimensiune, copiii sunt cei care isi aleg parintii.

Bulanasi Ana
Guest
Bulanasi Ana
Eu pot spune ca de 5 ani ;de cand am nascut fetita;fiecare zi este incarcata de emotie..Dar.cred ca momentul cel mai incarcat de emotie a fost prima zi la gradinita. .Iar cu baietelul.care are 3anisori si un pic ;fiecare pas si fiecare miscare a lui imi da emotii.pt ca este fffff neastamparat;ii vin mereu idei nastrusnice si inventeaza jocuri ….De fapt.cred ca fiecare parinte simte emotii puternice ;numai privindu si copii;si fara ca acestia sa faca ceva deosebit!!!!Ca sa nu mai zic ;ca de fapt orice lucru marunt facut de copilasii mei.mi se pare ceva maret.fie ca deseneaza.canta.se joaca….orice ma… Citeste mai mult »
Elena
Guest
Elena

@Elena: scuze, Raluca, te-am botezat 🙂

carmen
Guest
carmen

Buna! Cea mai emotionanta zi a fost atunci cand am nascut-o pe fetita mea Bianca Anne-Mariesi am ajuns acasa si a trebuit sa faca cunostinta si cu catelusul, un bishon pe nume Toffy. Catelul a stat tot timpul la capul fetitei mirosind-o. era ceva nou pt el. Apoi am pus fetita in patut si am plecat 2 minute la bucatarie moment in care catelul a urcat in patut si s-a asezat langa fetita, pazind-o. Din acel moment sunt nedespartiti.

Marilena
Guest
Marilena
Da…frumoasa tema Fetita mea are 3 ani si 9 luni. Au fost multe momente emotionante alaturi de ea. De la prima intalnire, la doar cateva minute de la nastere, cand inca ma aflam pe masa de operatie, pana la prima serbare…cand cu ochisorii aia blanzi ma cauta emotionata prin sala, in momentul in care i-a venit randul sa spuna poezia. Insa cele mai frumoase momente sunt acele clipe cand, dupa o zi petrecuta la munca, ajung acasa, iar ea sare in bratele mele si imi spune „Mama mea buna ce dor mi-a fost de tine. Ma bucur tare ca ai… Citeste mai mult »
nicoleta b
Guest
nicoleta b

Cea mai emotionanta situatie in care ma pus fetita mea,a fost cand a venit pe lume ,(avand operatie de cezariana) in prima zi nu m-am putut ridica din pat sa o tin in brate,eram foarte dezamagita din cauza asta,dar in acelasi timp foarte fercicita ca totul a decurs bine.si ca a venit pe lume.
in fiecare zi cu cuvintele ei frumoase,si prin faptul ca sunt mama,si ca ea imi spune mama ma emotioneaza foarte mult 🙂

IRINA
Guest
IRINA

SUNT ATAT DE MULTE MOMENTE…..PRIMUL ZAMBET, PRIMUL PAS, PRIMUL CUVANT, PRIMA NAZBATIE, PRIMA ZI DE GRADINITA, PRIMA SERBARE, PRIMUL 8 MARTIE SI CE MULTE VOR MAI URMA.EMOTIILE SE REGASESC IN VIATA NOASTRA DE MAMICI.

wpDiscuz