Iata extragerea. Trebuie sa recunosc ca a fost unul din cele mai emotionante concursuri. Va doresc multa dragoste in familiile voastre.ย 

Fetele au fost cam obosite ca e seara … dar iata extragerea:

__________________________

Sa vedeti ce idee de concurs mi-a venit. De multe ori asteptam ca partenerii nostri, barbatii mai exact, sa ne cumpere cate un cadou sau sa ne faca o invitatie la un restaurnat cu diferite ocazii. Bineinteles asta ar insemna sa nu uite data si uneori e greu si aceasta. ๐Ÿ™‚

Dar cum ar fi sa iti scoti sotul in oras de ziua indragostitilor? Cine stie, poate va indragostiti iarasi, sau poate inca sunteti. ย Ce ar fi sa ย iti scoti sotul la un restaurant in 14 februarie si contribuim si noi la nota de plata? Poate asa te va ierta ca ai comandat de atatea ori haine de pe copilas.ro.

 

Asa ca:ย se acorda 3 premii in bani a cate 100 ron, transferati in cont pana in 11 februarie, castigatoarelor acestui concurs

Conditii de participare:

– participa clienti care au cel putin o comanda ridicata de pe copilas.ro

– prin participare promiti sa trimiti o poza de la restaurantul sau sa ne scrii ca ai dus la indeplinire aceasta ‘misiune’. Poza nu va fi publicata daca nu doresti, dar neconfirmarea iesirii in oras te suspenda de la alte concursuri. (ce serioasa mi-a iesit fraza aceasta ๐Ÿ™‚ )

Ce trebuie sa faci:

pana in 9 februarie scrie un comentariu la acest articol raspunzand la intrebarea: de cati ani sunteti impreuna?

Pentru validare, numele nu trebuie sa fie complet dar trebuie sa scrii emailul folosit la comenzile efectuate pe copilas.ro

Castigatorii se stabilesc prin tragere la sorti.

Ce sa va spun: bafta ๐Ÿ™‚

Concurs Valentine’s Day
dora
Guest
dora

De multi ani impreuna, dar nu am simtit trecerea lor…..atata vreme cat fiecare zi e senina si orice greutate ar aparea , se rezolva impreuna….e usor si frumos si nu ti doresti decat la mai multi ani!

Va pup si va doresc numai bine si optimism!!!

maricica v
Guest
maricica v

buna initiativa ,dar pentru multe dinre noi s-ar putea sa putea sa fie imposibila participarea cu asa conditii.ex eu sunt de la tara ,asadar nu avem restaurante si am si o problema medicala din cauza careia stau mai mult*pe langa casa omului*,m-am hotarat totusi sa las mes dintr-un motiv bine intemeiat pe 14 februarie este ziua mea de nastere implinesc 36 ani, iar cu sotul suntem imreuna de 15 ani.bafta la toate ,pana la urma toate meritam un mic rasfat.

irina petronika
Guest
irina petronika

foarte frumos cadou ……….noi suntem de 12 ani impreuna si nici nu mai tin minte de cand nu am mai iesit la un restaurant………….

laura rusu
Guest
laura rusu

suntem impreuna de 5 ani! ani plini de fericire si implinire! ๐Ÿ™‚

Daniela
Guest
Daniela

Anul acesta implinim fix 5 ani de cand suntem impreuna, cu bune si rele, desii in ultimul timp lucrurile nu au fost tocmai placute dar, cu intelegere, dragoste si faptul ca am fost impreuna mereu am depasit chiar si cele mai horror clipe. Asa ca: iubiti va mult!

dyana
Guest
dyana

buna! noi avem 5 ani si 6 luni de cand traim unul langa celalalt la bine si rau :)))

roni
Guest
roni

Buna
Suntem impreuna de 12 ani.

Bulanasi Ana
Guest
Bulanasi Ana

Sunt impreuna cu sotul meu de 16 ani,copii au venit tarziu la noi..In ceea ce priveste iesitul la restaurant,noi nu suntem cu asa ceva.Avand o viata foarte agitata,cu serviciul si copii,preferam sa petrecem o seara linistita si romantica in doi,acasa,in liniste,dupa ce adorm copii…Asa ca ,chiar daca as castiga,nici nu as primi acei bani..Doar daca se hotaraste Dna Alina sa mi faca vreo reducere la comenzile viitoare…va doresc multa liniste si dragoste in familie.!Va pup..

simona
Guest
simona
super interesant concursul .incep prima s i sparg gheata .Aropo de concurs as vrea sa va spun ca relatia mea cu amore:):):)este de 9 anii de zile ,pot spune ca am cladit frumos i n acestii anii cu el s i am realizat s i un bebelus:):) speram ca pe viitor so ducem tot asa .dak tot e vb de valentine’s day pot spune ca i mi aduce in fiecae an cate o floare ,deja stiu ce primesc s i anul acesta:):) iar eu ii fac pajitura lui preferata tiramisu .s i restul mai vedem noi ori luam cina acasa… Citeste mai mult ยป
Ioana
Guest
Ioana

Buna..eu si sotul meu suntem impreuna de 7 ani:)

Mari B.
Guest
Mari B.

Ce concurs frumos!!!
Noi suntem impreuna din anul 1995, asadar de 18 ani si anul acesta implinim 14 de la nunta! Imi doresc la cat mai multi ani fericiti si sanatosi impreuna! <3

Roxana Simion
Guest
Roxana Simion

Sunt impreuna cu sotul meu, George, de 12 ani. Le doresc tuturor femeilor o casnicie ca a mea, sa fie iubite si fericite asa cum sunt eu cu sotul meu!
O zi frumoasa!

Raluca
Guest
Raluca

Buna intrebare….pai sa tot fie vreo 17 ani de cand suntem impreuna,iar anul acesta implinim si 11 ani de casnicie.

paula
Guest
paula

sunt impreuna cu sotul meu de11 ani cu acte,dar ne cunoastem de mai multi ani,la noi sf valentin e in fiecare zi prin tot ceea ce facem,iubirea ne-o aratam zilnic mai mult prin fapte

tabita
Guest
tabita

eu si sotul meu suntem casatoriti de 5 ani !

lavinia
Guest
lavinia

suntem de 4 ani cu acte si 7 impreuna ar fi o surpriza frumoasa

Banu
Guest
Banu
imi place ideea acestui concurs.ce pot sa spun despre mine si sotul meu este ca suntem impreuna din 2004 adica 8 ani si avem o fetita de 2 ani si 3 luni pe care o iubim foarte mult.iar noi la fel ne iubim foarte mult si ne intelegem super,iar unde este iubire este si intelegere,nu?a iubi inseamna a trai viata celuilalt,sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt.niciodata nu-mi spune de ce comand haine pt fetita sau unde am fost ,unde ma duc.dar nu din cauza ca nu-mi cere explicatii ne intelegem bine, ci pt ca ne… Citeste mai mult ยป
claudia
Guest
claudia

suntem impreuna de 13 ani, casatoriti de 10 si cu un inger de 7 ani, rezulta o familie unita,fericita,implinita si cu respect

cojocariu raluca
Guest
cojocariu raluca

BUNA!
Eu si sotul meu suntem impreuna de cand eu eram in clasa aXI-A,iar el avea 25 de ani.Am ramas impreuna si cat eu eram la facultate la Brasov si el statea la Rm Valcea.Calculand,avem 14 de cand suntem impreuna si 9 ani de casnicie.Nu pot spune ca a fost usor,dar suntem inca impreuna si ne iubim.

iulia
Guest
iulia

Buna, sunt impreuna cu sotul meu de aproape 11 ani. Avem un baietel de 5 ani si speram sa vina inca unul curand. Nu obisnuim sa sarbatorim ziua indragostitilor dar planuim de ceva timp sa iesim la restaurant, prin urmare am gasit inca un motiv. La multi ani tuturor indragostitilor si mult noroc la concurs.

Aura
Guest
Aura

In primul rand felicitari pt tot.

De 11 ani suntem impreuna si tot de-atatia casatoriti,e frumos si suntem impliniti mai ales datorita fiulul nostru Andrei care alunga orice urma de tristete sau oboseala de pe chipurile noastre.Nu mi-as fi dorit sa fie altfel!!!

Cat despre restaurant…n-ar strica, poate aranjeaza tot Andrei ceva.

Mult drag,

Stefania Zamfir
Guest
Stefania Zamfir

Eu si sotul meu avem „state vechi”. Suntem impreuna de 21 de ani, si avem o fetita de 12 ani. Timpul a trecut cu bune cu rele insa drumul nostru comun merge inainte si pentru aceasta ii multumim in fiecare zi bunului Dumnezeu.

cristina c
Guest
cristina c

e tare ideea ta , chiar e bine venita…santem impreuna de 9 ani..exista si putina monotonie intradevar…intoadeuna iesirile schimba atmosfera..

Lucica
Guest
Lucica

Eu sunt cu sotul meu de peste 33 de ani de casnicie . Si nu prea cred ca o sa castig acest concurs cu cina romantica .

simo I.
Guest
simo I.

Impreuna cu sotul meu sunt de 8 ani, dar au trecut asa de repede si au fost prea putine momentele frumoase pe trecute impreuna. ar fi super sa castig eu concursul desi nu sunt prea norocoasa . pupici Alina multumim pentru tot ce incerci sa ne incanti

simo B.
Guest
simo B.

Interesant concursul! Eu si sotul meu suntem impreuna de 8ani,ani in care am trecut prin bune si prin rele! Am pornit de la nimic si acum avem o casa,o masina si un ingeras de fetita pe care o iubim mult de tot!

Mihaela
Guest
Mihaela

Interesant concurs… sunt impreuna cu sotul meu de 8 ani, de 3 ani casatoriti si avem o minune de baietel de 1 an.

Cornelia
Guest
Cornelia

De aproximativ 5 ani suntem impreuna. Apreciez aceasta idee de concurs, felicitari echipei copilas.ro!

rody
Guest
rody

imi place ideea acestui concurs,ce pot sa spun despre mine si sotul meu este ca suntem impreuna de 7 ani ,chiar luna aceasta implinim 7 ani,pe 11, ne iubim foarte mult si ne intelegem super.

Carmen
Guest
Carmen

Buna!!!!!Si noi suntem impreuna de aproape 5 ani…Nici nu ne vine sa credem ca au trecut deja atatia ani,parca noi suntem la fel,neschimbati…dar cand ne uitam la copil ce repede creste…ne dam seama de trecerea anilor.

Cami
Guest
Cami

13 ani ๐Ÿ™‚ cu noroc si rasplatiti cu un baietel de 7 luni. de iesit la restaurant iesim toti 3 neaparat!

Mihaela
Guest
Mihaela

Buna! La noi 14 februarie nu inseamna numai ziua indragostitilor ci ziua primei intalniri.Asadar ne-am cunoscut acum 9 ani de 14 februarie.

stefania
Guest
stefania

Pe sotul meu l-am cunoscut pe internet ,multora nu le vine sa creda dar anul acesta pe 3 sept implinim 8 ani de casnicie, Doamne 8 ani,iar pe 21 sept 12 ani de cand suntem impreuna,avem 2 copii reusiti d.t.p.d.v si sper ca si de-acum inainte sa fim la fel ,chiar daca in viata nu e totul roz ,dar iubirea si respectul invinge !

DANIELA
Guest
DANIELA

BUNA. SUNTEM IMPREUNA DE 17 ANI SI SUNTEM FOARTE FERICITI. ALATURI DE COPII NOSTRI.DAR CA ORICE FAMILIE AM TRECUT SI PRIN CLIPE MAI PUTIN PLACUTE.DAR DRAGOSTEA INVINGE INTOTDEAUNA.NOI SUNTEM DE LA TARA , NU PREA IESIM NOI IN ORAS, DE OBICEI SARBATORIM IN FAMILIE.MULTUMESC ALINA.

Andreea
Guest
Andreea

Suntem de 5 ani impreuna dar relatia noastra nu s-a concretizat in nicio directie si nici nu da semne, insa eu sper la bine,o cina in oras ar fi bine venita mai ales acum cand cred ca ziua de valentine nu mai reprezinta asa mult pentru relatia noastra spre a fi sarbatorita insa o cina ar da un refresh la amintiri, cel putin eu asa sper…Ideea este foarte faina si felicitari!!!

Adina
Guest
Adina

Noi oricum sarbatorim deoarece eu sunt nascuta pe 12 februarie, f. aproape de Valentine’s day. Daca voi castiga vom sarbatori 2 zile si doua nopti de pe 12 pe 14.

anamaria
Guest
anamaria

buna.noi ne-am cunoscut acum 7 ani,pe cand eu aveam doar 20ani:))),nu am stat mult pe ganduri,si ne-am si casatorit.acum avem un baietel de 3ani si suntem foarte fericiti.cred ca ne-ar prinde de minune o iesire la restaurant,mai ales ca in ultima vreme am stat doar cu baietelul.

mari
Guest
mari

Mi-am cunoscut sotul cand eram amandoi la liceu, eram in clasa 11-a(amandoi aveam 17 ani). Anul acesta pe 3 iunie facem 18 ani de cand suntem impreuna.
Marea noastra realizare este fetita noastra de 7 ani care acum este in clasa 1.
In fiecare zi ne dam seama ca ne iubim si mai mult si ca impreuna formam o echipa fantastica!

denisa
Guest
denisa

Buna! L-am intalnit pe sotul meu acum 10 ani, de 8 ani suntem impreuna si avem un baietel de 3 ani si jumatate! Felicitari pentru ideea concursului! Pupici!

corina
Guest
corina

Suntem impreuna de 10 ani ๐Ÿ™‚

Iuliana
Guest
Iuliana

Buna!

Noi in iulie implinim 10 ani de cand suntem impreuna iar in iunie, patru ani de la casatorie. Avem o fetita minunata si o casnicie fericita. Nici acum nu imi vine sa cred cum au trecut anii si cum s-a consolidat aceasta legatura care speram sa fie asa cum ne-am jurat in ziua nuntii: „pana cand moartea ne va desparti”.
Felicitari pentru initiativa si iti doresc sanatate, fericire si o viata plina de iubire!

dya
Guest
dya

Noi suntem impreuna de 6 ani, iar Valentine pt noi oricum e o sarbatoare cu mult mai semnificativa, pt ca chiar in 14 fetita noastra implineste 2 ani, oricum vom sarbatori cu multa iubire si dragoste aceata zi importanta! Abia astept!

estera
Guest
estera

Imi aduc aminte cand l-am intalnit prima data pe Marius adica sotul meu acum si atunci nici nu ma gandeam ca noi doi vom forma o pereche.sant foarte fericita suntem impreuna de 2 ani si Dumnezeu ne-a binecuvantat cu un copilas minunat care are 9 luni.ma bucur pt acest concurs chiar e o idee super.va dorim toate cele bune

CRISTINA
Guest
CRISTINA

20 ani fericiti petrecuti cu un sot bland si iubitor.De 8 ani Dumnezeu ne-a daruit cel mai frumos si bun copil de pe pamant.Va doresc tuturor sanatate si fericire!!

Irina
Guest
Irina

Buna tuturor!
Noi anul acesta implinim 7 ani de casatorie si 9 ani de cand suntem impreuna.Ce repede a trecut timpul,acum imi dau seama.Avem un baietel de 1 an si 7 luni,iar la restaurant nu am mai iesit impreuna… nu mai stiu de cand,comandam acasa de obicei de cand cu cel mic.A…mi-am adus aminte,cam acum 1 an am iesit la o pizza,era George mic si adormise in carut asa ca am profitat si noi un pic.

emilia
Guest
emilia

am implinit 13 ani de cand suntem o familie frumoasa, avem 2 copilasi superbi si suntem fericiti cu totii.

Veronica
Guest
Veronica

super idee de concurs…mi-as dori foarte mult un premiu,mai ales pentru ca sotului meu ii plac foarte mult iesirile,plimbarile…noi suntem impreuna de 3 ani si 1 luna si sper sa ramanem asa tot restul vietii…multa iubire tuturor!

Natalia
Guest
Natalia

Noi, suntem impreuna de cand aveam 17 ani, mai exact de 12 ani. Ne-am casatorit in 2008. Abia astept sa ies in oras de Sf. Valentin, sa ne relaxam, sa ne simtim bine. Sa fiti iubiti, fericiti si impliniti, asa cum suntem noi in fiecare zi, daruita de Dumnezeu.

David Andreea-Laura
Guest
David Andreea-Laura

ce concurs frumos!! eu si sotul meu suntem de 13 ani impreuna! avem 2 copilasi frumosi si multumim lui Dumnezeu suntem toti sanatosi si fericiti!

titu maria
Guest
titu maria

suntem impreuna de 5 ani ,mai exact o sa-i implinim pe 15 martie!suntem fericitii parinti ai unei fetite de 8 luni DALIA!

wpDiscuz