Iata si extragerea la concurs efectuata de colega mea Carmen, fiul ei Titus si fiica mea Lea 🙂  Voi revenii anul acesta cu cel putin inca un articol. Dar iata extragerea:

____________________________________________________

Concursul:

Dati play si cititi 🙂

Se apropie sarbatorile iarna si ca sa pregatim atmosfera inaugurez un concurs. Eu una mi-am primit cadoul pentru acest an, un baietel minunat.

Inainte de primii fulgi de zapada as dori sa ne pregatim inimile pentru aceste sarbatori. Am fost si eu mai ocupata si cred ca am ramas „datoare” cu niste concursuri.

In alta ordine ma uit la copiii mei si realizez ca pot fi facuti atat de usor fericiti. Le e atat de usor sa fie in al noulea cer. Eu am copii mici, nu stiu cum e cu cei mai mari. 🙂

Iata tema concursului: spune o amintire frumoasa din perioada copilariei tale. Cu totii cred ca avem o nostalgie fata de  acele momente. Dincolo de faptul ca e un concurs, depanarea acestor amintiri poate fi ceva foarte frumos.

Premii si extragere: Premiile se stabilesc prin extragere la sorti.

3 premii a cate 100 ron (bani sau valoare produse)

5 premii a cate un voucher de 70 ron, reducere la comanda pe site.

* premiile se dubleaza pentru clientii care au inceput sa comande inainte de 2012 

Cum participi: trebuie sa fi ridicat cel putin o comanda pe copilas.ro. Posteaza un comentariu la acest articol incluzand si adresa de mail. Numele intreg nu e obligatoriu dar adresa de mail e obligatorie pentru validarea castigatorului.  Puteti participa la concurs pana in 4 decembrie 2012.

Sper ca dincolo de premii sa ne bucuram de amintiri frumoase.

Concurs – Amintiri frumoase
Bulanasi Ana
Guest
Bulanasi Ana

FELICITARI PENTRU BAIETEL..MULTA SANATATE SI MUUULTE BUCURII.

Din vremea copilariei imi trece acum prin minte momentele atat de fericite din ziua de Craciun.Asteptam cu atata nerabdare cadourile,si chiar daca am fost o familie modesta,acestea nu au lipsit niciodata…o pijamaluta,o papusica si niste dulciuri imi umpleau sufletul de bucurie .

….si fara nici o legatura,ma bucur ca un copil mic atunci cand sunt reduceri la hainute.

ANDREEA
Guest
ANDREEA

foarte tare…!imi place ideea

cristina marin
Guest
cristina marin

cea mai frumoasa amintire din perioada copilariei……este din perioada sarbatorilor de iarna…..cand tatal meu ne aducea cadouri(din cheta organizata la servici)…jucarii si portocale….nu pot uita niciodata mirosul acela de portocale proaspete…..care nu se mai compara cu cel al celor cumparate acum…vorba aceea acum mancam aproape zilnic..pe cand atunci mancam doar la sarbatori…..toate cele bune alinush!!!

Raspuns Alina:
E ceva cu mirosul acela de portocale. Si eu tot zic tot la fel. Puneam cojile pe calorifer.

Cristina Marin:
sa stii ca e….ador mirosul de portocale!!!!:)))

IULIA
Guest
IULIA
Buna, O amintire frumoasa… Locuiam cu bunicii si dimineata, cand sa ies pe poarta sa ma duc la scoala de sub bancuta de langa gard a inceput sa ma latre un catel. Era un catel alb cu negru, foarte pufos. Nu stiu cum a ajuns acolo, bancuta fiind in curte. l-am botezat Molda (mai tarviu am aflat ca era baiat – dar tot Molda i-am spus. Ce fericita am fost cand mi-au zis bunicii ca pot sa-l pastrez! Toata iarna m-am dat cu sania impreuna cu Molda. Acum din pacate, nu mai este nici Molda, nici bunicii. Alina iti doresc… Citeste mai mult »
Veronica
Guest
Veronica
Cu siguranta,cele mai frumoase amintiri ale copilariei mele se leaga de sarbatoarea Craciunului.Asteptam cu nerabdare noaptea din ajunul Craciunului cand primeam „Steaua” si „Vicleiul”.Venea si Mos Craciun,nu la fel de darnic cum este acum:),insa ne bucuram nespus de mult de cadouri caci poate erau singurele pe care le primeam tot anul.Si daca mai era si zapada…aveam tot ce ne trebuia!A ramas si acum sarbatoarea mea preferata.Copiii mei asteapta cu nerabdare sa vina „Mosul”,sa impodobim bradul si sa ascultam colinde.De Craciun devenim mai buni,mai optimisti,mai spirituali.Si eu mi-am primit cadoul anul acesta:tot un baietel minunat.Pentru el va fi primul Craciun si… Citeste mai mult »
simo
Guest
simo
Craciunul…pregatirile de craciun… ne strangeam cu vreo doua luni inainte si invatam poezii, colinde pentru sarbatorirea craciunului in biserica. Nr dadeam toata silinta pentru ca programul sa iasa fara greseli ca sa putem sa primim „nota” de la pastor si apoi cate un cadouas; dar cel mai frumos lucru era ca plecam toti si cu masina, un Aro care zcartaia din toate incheieturile la vreo 40 km, pentru ca sa dam acest program si in alta biserica; dar culme ca de fiecare data cand mergeam acolo emotiile erau mari si ne incurcam. pe noi nu ne deranja. Alina sa stii… Citeste mai mult »
mari
Guest
mari
Buna!Felicitari pentru micut;va dorim sanatate intregii familii,iar lui, sa cresaca mare si frumos!Daca stau sa ma gandesc, am destule amintiri frumoase din copilarie…imi amintesc cum asteptam (eu si fratii mei)sa vina seara si sa aduca strabunica „sacul cu povesti”.Stia asa multe povesti incat noi,copii fiind,spuneam ca are un sac imens cu povesti care mai de care mai interesanta si sorbeam fiecare cuvant al ei pana trebuia sa mergem la culcare.Alta data ,cand ne intorceam de la scoala ,in loc sa venim direct acasa,noi treceam mai intai pe la strabunica sa mancam mamaliga cu lapte si cu zahar…adoram mancarea asta…cred ca… Citeste mai mult »
Tabita
Guest
Tabita

In primul rand felicitari Alina pt micutul tau, si pt familia minunata pe care o ai!
Imi amintesc cu placere de anii copilariei si tineretii cand mergeam impreuna cu grupul de la biserica si colindam toata noaptea de Craciun, vedeam oameni care se bucurau sa ne auda si ne asteptau de fiecare data cu atata bucurie…

Alina P.
Guest
Alina P.

Buna, felicitari pentru baietel, esti o norocoasa ! Ceea ce-mi amintesc mereu cu drag este legat de o zi la sanius,cand am organizat un concurs de sanii si a participat si mama mea,ea fiind cea mai in varsta de acolo. A fost o zi superba.

Diana
Guest
Diana
Buna,Alina ! Sa-ti traiasca baietelul si sa ai parte numai de bucurii din partea copiilor tai ! Eu imi aduc cu drag aminte din copilarie de vacantele de iarna pe care le petreceam la bunici, de cum mergeam cu copiii la colindat pe toate ulitele satului,cum stateam la sanius de dimineata pana seara (fara a conta ca eram uda toata si nu mai simteam nici macar un deget de inghetata ce eram) si bineanteles de sarbatorile de iarna care in fiecare an ne strangea toata familia impreuna,de la mic la mare,langa bradutul impodobit…sub care de fiecare data gaseam cadourile mult… Citeste mai mult »
Ramo
Guest
Ramo

Buna ziua si felicitari pentru noul membru al familiei!
Imi aduc cu nostalgie aminte de perioada sarbatorilor copilariei mele, dar mai ales cand sora mea mai mica l-a prins in flagrant pe „Mos Nicolae”! Pe atunci sarbatorile aveau alt farmec, cu jucariile si dulciurile de atunci, erau super, nu ca acum cu aspectul lor comercial.

bulboaca mihaela
Guest
bulboaca mihaela

Buna ziua si felicitari pentru noul membru al familiei!
Cea mai vie amintire a mea este de la varsta de 9 ani ,cand am fost la colindat la rude si vecini si cu banii obtinuti am cumparat o papusa ,prima mea papusa.

maria titu
Guest
maria titu

BUNA ZIUA SI FELICITARI PTR BEBE!
Cea mai frumoasa amintire din perioada copilariei este legata de bunica mea! am iubit-o mult,enorm si chiar daca nu mai este printre noi inca o mai iubesc.
nu pot sa zic ca imi aduc aminte o sarbatoare anume dar de dansa ,de povestile si de bunatatea danseicred ca imi voi aminti toata viata ,cea mi buna si mai inteleapta fiinta !

Ioana
Guest
Ioana
Amintiri..pt mine toate sunt vii..astept cu nerabdare venirea iernii..primii fulgi de nea,sarbatorile care chiar daca am crescut au acelas farmec pt mine..parca si acum il astept pe Mos Craciun..Eram copii si urmeaream pe geam seara sa vedem cand coboara cu sania cu cadouri dar totdeauna adormeam in fund pe fotoliu inainte ca mosul sa vina.Apoi dimineata ne trezeam si gaseam sub brad cadouri..mancam cate ceva apoi mergeam afara sa cautam urmele saniei lui Mos Craciun pt ca trebuiau sa fie undeva doar ne-a adus cadouri..Totul era asa de magic..Parca si acum in adancul sufletului meu il astept pe Mos Craciun… Citeste mai mult »
Janina Dinu
Guest
Janina Dinu
buna Alinus, sa va dea dumnezeu sanatate la toti si felicitari pentru baietelul nou nascut si probabil mult asteptat. numai bucurii va doresc si sarbatori fericite. eu imi amintesc din vremea copilariei de fiecare data in ziua de craciun aveam zapada, nu stiu poate nu mai tin eu minte dar astepta sa vina mos gerila, pt ca pe langa cadourile pt mine si sora mea ( cate o papusa si o pereche de pijamale, si de asemeni portocalele pe care la fel ca si voua nu le voi uita gustul si mirosul niciodata)mosul ne aducea si zapada. era cea mai… Citeste mai mult »
ISTVANOVIT ESTERA
Guest
ISTVANOVIT ESTERA

Amintiri…IMI AMINTESC CA IARNA TRECUTA AM FOST LA PARINTI DE SARBATORI SI NE-AM ADUNAT TOATA FAMILIA SI AM COLINDAT IMPREUNA MULTE COLINDE FRUMOASE…A FOST DE NEUITAT

irina
Guest
irina

In primul rand felicitari din suflet pt. noul membru al familiei.
Amintiri frumoase din copilarie sunt multe dar mi-a ramas imprimat mirosul proaspat de brad. Tatal meu intotdeauna ne aducea vreo 2-3 brazi sa ne alegem pe care-l vrem. Mirosul de brad si portocale si multe cadouri in seara de Ajun.

Elena
Guest
Elena

Felicitari pentru cadoul primit (pt baietel)! Intradevar, copiii sunt cele mai frumoase cadouri pe care viata ni le face!

Cristina C
Guest
Cristina C

Buna si felicitari pt. cadoul primit! Cea mai frumoaa amintire din copilarie a ramas aceea cand mergeam la colindat la bunici si veneam acasa cu traistuta plina taraita pe zapada…sant momente de neuitat!

Mary
Guest
Mary
Copilaria…este unica…si totodata cea mai frumoasa perioada a vietii din care ramanem cu multe amintiri placute legate de cei dragi noua …parinti,bunici care pe parcursul timpului ne-au parasit si de aceea cele mai frumoase si emotionante amintiri legate de copilarie sunt acelea din preajma sarbatorilor si in special ale celor de iarna unde cu totii ne adunam in jurul mesei in casa bunicilor unde de la intrare se simtea mirosul de cozonac, brad si dragostea cu care ne asteptau ,iar noi copii eram universul lor si totul ni se cuvenea.Ce vremuri!!!!…mi-as dori ca macar o zi sa o pot retrai… Citeste mai mult »
Ioana
Guest
Ioana

felicitari pt bebic:)…amintiri frumoase au fost si vor fi in preajma sarbatorilor nmai daca ne gandim la insemnatate Craciunului…bucuria nasterii lui ISUS…nu mai spunem de cadouri..colinde ..zapada..taierea porcului:)))))…..si multe altele…:)am scrie f multe amintiri..mersul cu colinda pana tarziu in noapte…plimbat cu saniuta:)Craciun fericit va doresc tuturor:)

Roni
Guest
Roni

Buna
Am multe amintiri placute din copilarie, dar una din elr ar fi atunci cand am implinit 14 ani parintii mi-au organizat o petrecere cu toti prietenii mei de ziua mea. A fost o petrecere pe cinste.

florina
Guest
florina
Cu siguranta cele mai frumoase amintiri sunt cele ale copilariei petrecute alaturi de cei daragi si cu siguranta si acum cand ma gandesc la momentele acelea importante din viata mea spun in gandul meu ca si eu trebuie sa-i ajut mai exact sa le explic copiilor mei ce inseamna acea copilarie si mai exact cum trebuie sa te bucuri de ia. O amintire frumoasa imi trece acum prin minte din ajunul craciunului si parca ma cuprind acei fiori de copil cand ma gandesc la ea si anume ca mam trezit dimineata, primul lucru ma uitam pe geam la zapada. Llucrurile… Citeste mai mult »
mihaela
Guest
mihaela

Buna si felicitari pentru baietel,sa fiti sanatosi.Cele mai frumoase amintiri sunt din Ajunul Craciunului cand impodobeam bradul,ascultam colinde si il asteptam nerabdatori pe Mos Craciun.Acum ma intristez pentru ca anul asta nu mai e si tatal meu…

Andreea
Guest
Andreea
Buna Alina! Sa-ti traiasca bebelusul, sa se faca mare si sa fie sanatos! Din perioada copilariei sunt atat de multe amintiri frumoase, ca mi-ar trebui zile sa stau sa scriu. Insa pentru ca se apropie Craciunul,imi aduc si eu aminte de bucuria pe care o simteam cand ne trezeam dimineata si dadeam fuga la bradut,de cadourile frumoase si de dulciurile pe care le gaseam acolo,de mirosul cozonacilor calzi si de bogata masa de Craciun pe care ne-o pregatea mama in fiecare an la 6 dimineata.Era bucuria aceea de copil pe care nu o s-o mai simtim niciodata…era frumos!!! De cele… Citeste mai mult »
alina
Guest
alina

buna si felicitari pt cel de-al treilea ingeras.cele mai frumoase amintiri au fost cand eram toata familia impreuna,impodobeam bradul si asteptam primi fulgi de nea.va doresc sarbatori fericite si un an nou cat mai bun.

Ligia Man
Guest
Ligia Man
Cu drag imi amintesc cum intr-o seara fiind doar eu cu fratele meu mai mare (Dani) ‘home alone’, am hotarat sa urcam pe un dulap mare de haine care se afla pe holul casei noastre, ca sa mai vedem ce este interesant si-acolo la inaltime…si mai ales ca stiam ca pe-acolo se mai ascund unele lucruri la care n-ar trebui sa ajungem noi,doi copilasi care pe atunci aveam 6, respectiv 9 ani. Si…am urcat,amandoi bucurandu-ne de priveliste, dar nu pentru mult timp pentru ca la un moment dat am auzit vocile parintilor nostri care se intorceau acasa. In graba noastra… Citeste mai mult »
anamaria
Guest
anamaria
Buna,si felicitari pt bebe.amintirea mea ,cea mai placuta de Craciun,este atunci cand ne starngeam o gasca de copii,si incepea joaca prin zapada,acolo unde era mai mare,unde nu ne dadeam dusi de la joaca,iar cand intram in casa eram uzi din cap pana in picioare si m-ai luam si o portie de cearta buna,apoi incepeam sa facem bradul,nu de alta dar la noi in brad se punea si dulciuri,mai mult de aia asteptam sa facem bradul:))),apoi mersul cu colindul,vai ce amintiri frumoase,sa speram ca o sa le duca mai departe si copii nostrii.va doresc sarbatori fericite si un an nou mai… Citeste mai mult »
anamaria
Guest
anamaria
BUNA SI FELICITARI PT BEBE .amintirea mea ,cea mai placuta de Craciun,este atunci cand ne starngeam o gasca de copii,si incepea joaca prin zapada,acolo unde era mai mare,unde nu ne dadeam dusi de la joaca,iar cand intram in casa eram uzi din cap pana in picioare si m-ai luam si o portie de cearta buna,apoi incepeam sa facem bradul,nu de alta dar la noi in brad se punea si dulciuri,mai mult de aia asteptam sa facem bradul:))),apoi mersul cu colindul,vai ce amintiri frumoase,sa speram ca o sa le duca mai departe si copii nostrii.va doresc sarbatori fericite si un an… Citeste mai mult »
leca natalia
Guest
leca natalia

Buna!!! Felicitari pentru familia minunata pe care o ai.
Cea mai frumoasa amintire din copilaria mea legata de Mos Craciun a fost atunci cand stateam la bunici, iar in seara de ajun a trecut un avion pe deasupra casei bunicilor mei. Bunicul mi-a spus ca a trecut Mos Craciun, sa merg la poarta sa vad daca mi-a lasat un cadou. Am iesit afara iar in poarta am gasit o jumatate de paine. Am fost atat de fericita, chiar daca am primit doar o jumatate de paine. Este o amintire minunata din copilaria mea.

Mari
Guest
Mari
Craciunul…cea mai frumoasa sarbatoare a copilariei mele…imi aduc aminte de emotiile cu care asteptam fiecare moment in parte: impodobirea bradului, pregatirile din bucatarie, ornarea casei, sosirea mosului, cadourile…cum ne adunam cu totii in jurul mesei, cum ascultam colinde si cum bunica ne spunea sa nu uitam niciodata ce inseamna de fapt Cracinul…Acum multi dintre cei dragi nu mai sunt printre noi, acum am propria mea familie si incerc sa recreez in caminul meu, caldura si bucuria Craciunul de altadata. Sa va traiasca puiutul si sa fiti fericiti impreuna!
Cristina Ion
Guest
Cristina Ion
Buna ,Alina! Cu siguranta cele mai frumoase amintiri din copilarie sunt cele de Craciun,cand pregateam casa pentru sarbatoare,impodobeam bradul si noi copiii,asteptam cu nerabdare Mosul.Care nu era atat de bogat ca in ziua de azi dar eu cred ca totusi noi ne bucuram mult mai mult decat copiii nostri,care primesc de toate tot timpul anului.Nu mai imi amintesc ce primeam dar imi amintesc portocalele pe care le mancam doar atunci.Zapada nu lipsea niciodata si mersul cu sorcova era mult mai distractiv prin toata ninsoarea aceaia.Chiar mi-e dor de vremurile acela.Sa speram ca macar anul acesta o sa aiba si copilasii… Citeste mai mult »
Ana
Guest
Ana

Felicitari pentru bebelus! Amintirea mea draga este legata de dupa-mesele la sanius iarna cand eram de 5-6 ani. Nu era circulatie aproape deloc pe vremea lui Ceausescu si aveam o straduta in panta langa noi de vreo 300-400 m unde cand ningea veneau toti pustii din cartier. Era mortal, ma distram minunat! Va pup!

Iulica
Guest
Iulica
Buna seara, felicitari pentru bebe. Imi amintesc de diminetile de sarbatoare cand mergeam la colindat prin sat. Erau zapezi asa de mari ca uneori noi faceam partie pana la casele vecinilor. Plecam dimineata la 7 si ne intorceam pe la pranz pe un drum pe care acum il parcurg in 45 minute. La 6-7 ani era foarte greu. Ajungeam acasa cu traistuta inghetata, o asezam langa soba putin sa se topesca gheata de pe material. Dupa aceea expuneam bunatatile primite, pe masa: covrigi, nuci, biscuiti, mere, pere, bombonele, uneori si banuti, dar pe atunci nu ne interesau la fel de… Citeste mai mult »
Mari
Guest
Mari

Cele mai frumoase amintiri din copilarie le am la tara la bunici unde am si crescut.Era iarna ,multa zapada …atat de multa incat ma dadeam cu sania de la inaltimea gardului.
Il asteptam pe mos Nicolae cu ghetutele facute si gaseam multe dulciuri printre care si o nuielusa :).De mos CRaciun nu imi mai aduc aminte pentru ca nu am avut niciodaca brad dar sigur primeam ceva si atunci.Acum cand am si eu un bebelus vreau sa ii ofer tot ce nu am avut eu.
Sarbatori fericite tuturor :*

Anca
Guest
Anca
Felicitari Alinuta, esti o mamica implinita, ce mai !!! Si sunt sigura ca fetitele tale sunt cele mai grijulii mini-mamici din lume! 🙂 Imi imaginez ce veselie e pe la voi ! Draga mea / dragele mele, cele mai frumoase amintiri din copilarie sunt legate de bunica mea, care-mi facea toate poftele mereu. Toata iarna cocea placinte si cozonaci si toata vara pregatea compoturi si dulceturi si ori de cat ori mergeam la ea acasa, nu-mi venea sa mai plec de acolo. Iarna, de Craciun, prepara turte cu nuca, extraordinar de bune, iar eu numai asta mancam de Sarbatori, de… Citeste mai mult »
Hangan Maria
Guest
Hangan Maria

Felicitari pentru baietel!Am o multime de amintiri frumoase din copilarie,dar cele mai vii sunt din preajma Craciunului.La noi era un intreg ritual:dimineata alergam toti in jurul bradului,vedeam ce ne-a adus Mosul,apoi mergeam toti la biserica pt a-I multumi lui Dumnezeu pt darurile bogate,dupa care ne intorceam acasa si luam masa in familie.Daca era zapada,aveam parte de o bataie cu bulgari zdravana!Si totul era atat de minunat pt ca eram multi frati(10) si niciodata nu ne plictiseam,nu aveam nevoie de alti copii ca sa ne jucam pt ca ne aveam unii pe altii!!!

georgiana
Guest
georgiana
Felicitari pt bebe. Cele mai frumoase amintiri le am la tara,la bunicii din partea mamei, intr-o zona superba de munte.Imi aduc aminte de o seara superba de ajun cand stand la geam in asteptarea mosului,fulgii albi de zapada cadeau din cer si luminau ograda,am iesit afara cu tataie sa prind fulgii in mana dar m-am umplut toata de zapada pt ca ningea foarte abundent. Dupa un timp tataie mi-a zis sa intram in casa ca racesc si ne-am asezat la gura sobei unde lemnele trosneau de zor si a inceput sa-mi spuna povesti chipurile sa ma ia somnul ca sa… Citeste mai mult »
Carmen
Guest
Carmen
Felicitari Alina pentru noul membru al familiei.Sa va bucurati de el. Amintirile legate de sarbatorile de iarna i-mi trezesc amintiri de neuitat.De la mersul cu sania prin nameti cat casa , ajutarea bunicii la cornulete cu rahat si salam de bisccuiti .Iar pelincele domnului sunt atat de bune cum numai bunica stie sa le faca( aluat de paine prajita pe plita sobei , insiropata in apa cu zahar si multe seminte de canepa macinate cu zahar) .Taierea porcului si uracrea pe porc .:))…Dar o intamplare interesanta o tin minte , parca aveam peste 10 ani si impreuna cu verisoara Roxana… Citeste mai mult »
lili
Guest
lili

toata copilaria a fost frumoasa, mai demult stiai sa te distrezi te jucai tot felul de jocuri ,acum nu prea vezi copii sa se joace ,mai mult pe calculatoare si telefoane de mici au.copilaria de demult a fost mai frumoasa chiar daca nu am stiut atatea ca copii din ziua de astazi,mi dor de vremurile alea.felicitari pt.cadoul ce ti la dat Dumnezeu ,si eu am 2 baieti si mi-as dori si o fetita dar nu indraznesc ca poate tot baiat fac.

Apur Adina
Guest
Apur Adina
Felicitari Alina pentru minunea de baietel pe care v-a dat-o Dumnezeu! Va urez multa sanatate si crestere usoara! Copilaria e perioada cea mai frumoasa si lipsita de griji din viata unui om. Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Am copilarit ani buni la tara, la mamaia si tataia. Am multe amintiri frumoase din perioada aceea, dar am sa mentionez doar o intamplare care mi-a fost povestita intrucat eram la o varsta prea mica pentru a mi-o aduce aminte. Aveam o rochita preferata, rochita cu floricele, ii ziceam eu. Doar cu ea vroiam sa ma imbrac, asa ca saraca… Citeste mai mult »
Cristina Pana
Guest
Cristina Pana

Ce amintire a copilariei poate fi mai frumoasa decat seara de ajun in care asteptam nerabdatoare darurile Mosului! Si emotiile cu care deabia reuseam sa rostim o poezie sau un cantecel in speranta ca Mosu va baga mana in sac ” mai adanc”.
Si repetitiile acestui program artistic pe masa din sufragerie, dar si back-stage-ul de sub masa unde ne tineam eu si sora mea recuzitele! Cu toate astea in fatza mosului ne fastaceam si deabia mai scoteam cateva versuri rostite-n barba :).
Felicitari pentru cadoul primt Alina!

Neagu Mihaela
Guest
Neagu Mihaela

Eu nu vreau sa particip la concurs pt ca stiu ca nu voi castiga, daca e sa castig ceva, castig numai prin ce pot face eu. Niciodata nu am castigat nimic la nici un concurs asa ca nu are rost sa ocup locul altcuiva.
Amintiri frumoase am dar las alte mamici sa-si incerce norocul.
Eu de fapt doresc sa-i urez Alinei sanatate multa la toata familia si baietelului un bun venit in lumea noastra (atunci cand va veni pe lume), sa aiba o viata frumoasa, norocoasa si sa fie inconjurat de multa iubire.

Sa auzim numai de bine !

florina
Guest
florina

Felicitari pentru cel mic! Sa aiba parte de multa sanatate si mult noroc! Copilaria mi am petrecut o la bunici alaturi de verii mei…impreuna am facut toate prostiile din lume…imi aduc aminte cum ne „furam” jucariile unii altora, cum ne uneam cand ne certau bunicii si deveneam complici… cum ne jucam verde stop imediat ce faceam ochi de dimineata… cum purtam pe rand aceeasi jacheta generatii la rand!… cum ne pregateam pentru colindat in preajma Craciunului… cum mergeam la biserica cu strabunicul nostru care canta la cor…etc. toate acestea niste clipe minunate acum cand iti aduci aminte de copilarie! 🙂

ella
Guest
ella

Felicitari pentru pitic!
De craciun imi place mirosul de portocala si de scortisoara….la fel ca si unele dintre voi cand eram mica puneam coji de portocala pe calorifer …..de craciun imi pun scortisoara in cafea….
Am amintiri frumoase din copilarie la bunici …si multe nazdravanii…

Alina iti doresc sa te refaci repede …si multa sanatate familiei

laura david
Guest
laura david
Felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si norocos! Si multa sanatate si voua, sa ii cresteti mari! Hmmm… multe amintiri frumoase… dar dc se apropie Craciunul, imi amintesc cu drag cand imi ajutam bunica la framantat de cozonaci… si cum mirosea toata casa cand incepeau sa se coaca… doamne…parca nicaieri nu am mai mancat cozonaci asa buni ca ai bunicii mele… si alte prajituri, bineinteles… si mai imi amintesc cum am primit de la Mos Nicolae o masina de cusut pt copii…nu vroiam sa mai plec la gradi…vroiam sa ma joc…. si cum mergeam la colindat cu copiii din bloc…aveam… Citeste mai mult »
LIA
Guest
LIA

Felicitari pentru mezinul familiei! Cred ca si Nelutu e super incantat ca are un reprezentant…nu mai sunteti voi, fetele la conducere!
Pentru ca in curand vor cadea si primii fulgi de nea,imi aduc aminte de cata bucurie era cand faceam oameni de zapada impreuna cu fratele meu: scoteam cu grija carbuni din soba pentru nasturii omului,cautam si un morcov mai degerat pentru nas,faceam niste bulgari de zapada imensi si nu uitam sa-i atasam si o matura plus o oala „operei noastre de arta”. O satisfactie de nedescris!
Am si poza daca nu ma credeti!;-)

ioana
Guest
ioana
Felicitari pentr comoara voastra. Iti mai amintesti de bomboanele care se prindeau in bradul de Craciun? Nu apucau sa se invecheasca, de la un an la altul, deoarece, de cele mai multe ori, erau mancate si numai ambalajul ramanea rasucit atent, pentru a pacali ochiul. Alteori, bomboanele nici nu mai ajungeau pe crengutele bradului de Craciun. „Eu nu le agatam. Le mancam inainte si puneam doar hartia goala in pom, ca nu se gaseau. Hahahaha! Si erau o delicatesa! Desfaceam usor si legam hirtia cu ata si le agatam. Raspuns: exact, bagam in staniolul de la bomboana ceva ca sa… Citeste mai mult »
teo
Guest
teo
Sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos asta e cel mai important,ca de restul ne ocupam noi parintii! Amintiri legate de copilarie sint multe,dar imi amintesc una cu drag:eram prin gimnaziu intr-o vacanta de vara,cind parintii mei,cu sora mea au plecat la Sovata,iar eu am ramas cu bunica care locuia linga noi;imi placea grisul cu lapte,racit si facut pane si cum nu stiam sa il prepar mi l-a facut bunica,iar eu l-am prajit cu ou si numai bine cind ma pregateam sa-mi savurez opera au venit parintii acasa;de prisos sa spun cit de dezamagita am fost,in loc sa ma bucur… Citeste mai mult »
Ancuta
Guest
Ancuta

Stiu ce inseamna fericirea venirii unui copil,anul asta l-am adus si eu pe lume pe baietelul meu.
Din copilarie imi aduc aminte ca in fiecare an eram foarte fericita si nerabdatoare sa vina Mosu’ si in fiecare an cantam „O,brad frumos” si mergeam roata bradutului in timp ce cantam.Bafta tuturor

wpDiscuz