Dupa cum va spuneam am sa revin cu un articol. Asa cum v-am obisnuit vin si cu lucruri mai personale pe acest blog.

Cred ca nu trebuie sa povestesc prea multe ci poza explica destul de bine. Astept cel de-al treilea copilas si iata ca anumite lucruri trebuiesc schimbate. Oricat de mult as dori nu voi mai dispune de de atat de mult timp pe viitor. In alta ordine de idei cred ca trebuie sa fiu mai aproape de copiii mei in aceasta perioada.

Acum sa nu credeti ca scapati de mine. Sunteti cele mai speciale mamici la care as putea trimite haine. 🙂 Atat doar ca pe viitor, relatiile cu voi vor fi intermediate de o alta persoana, mamica si ea. Sunt sigura ca nu veti observa o diferenta la mailuri sau apeluri. Voi pune si o adresa a mea la contact care va rog sa o folositi pentru cazuri speciale. In rest va garantez ca nu ma voi desprinde de acest site, doar ca imi voi rezerva ceva mai mult timp familiei. Lucrurile in rest vor decurge ca si pana acum si voi tine aproape de site.

Cred ca acelasi lucru l-ati fi facut si voi. Oricum, impreuna cu voi am am avut parte de o lume speciala.  Multi copilasi si-au inceput viata cu hainutele de pe copilas.ro, au fost laudati de cei din jur si uneori invidiati la scoala pentru hainute. Mamicilor le-am dat emotii la fiecare postare si deschidere de colet. Intre postari emotiile treceau de la dezamagire  la fericire. Altele si-au luat adio de la mine. Emotiile erau prea puternice :).   Nu pot sa spun decat ca este o intreaga lume pe care voi ati creat-o in inima mea. Aceasta nu va putea fi stearsa niciodata.

Stiu ca vorbim doar de niste haine. Unele, cu un simt mai pragmatic, imi spun ca nu e mare diferenta fata de orice act de comert. Nu stiu, poate diferenta este ca eu nu am clienti. Eu am mamici care se adreseaza la o alta mamica si un gand bun merge pentru fiecare copil care asteapta coletul de la mine.

Cu drag,

Alina

Noutati despre copilas.ro

Lasa un comentariu

avatar
Boboc Alina
Guest
Boboc Alina

In primul rand… FELICITARI ALINA pentru noua minune !!!:)) Stai linistita ca noi o sa ne descurcam..:)

Timea Pop
Guest
Timea Pop

Multa sanatate iti dorim si nastere usoara! Pupici de la Oradea 🙂

Apur Adina
Guest
Apur Adina

Felicitari pentru mica minune care creste in burtica! Am ridicat primul colet si sunt extrem de multumita de calitatea hainutelor! Multa sanatate si sarcina usoara!

Andreea
Guest
Andreea

FELICITARI!!!!!! Sa va dea Dumnezeu tuturor tot binele din lume! sa fiti binecuvantati!

Alina P.
Guest
Alina P.

Felicitari, sunt convinsa ca o sa faci cum sti tu mai bine,incat,sa nu-ti simtim lipsa.

Carmen
Guest
Carmen

Felicitari pentru copilasul pe care il astepti si mii de multumiri pentru intelegerea pe care ne-o acorzi in tot ceea ce faci pentru familia mea in privinta hainuteleor deosebite si de buna calitate.
Sa ai parte de multa sanatate si multa fericire .

mami de fetita
Guest
mami de fetita

felicitari in primul rand, mami la tine e curaj sau „nebunie”? o nebunie frumoasa ce-i drept , mi-ar place sa am si eu macar jumatate din „nebunia” ta ca sa-i pot oferi fetitei mele o surioara/fratior ( desi mi-as dori o surioara pentru ca avem hainute pentru care am fost invidiate de multe ori la gradi si acum la scoala).
iti multumim frumos Alina pentru fiecare hainuta superba pe care ne-ai trimis-o .
iti dorim o nastere usoara si un copil sanatos.
multumim inca o data pentru tot.

Cristina
Guest
Cristina

Felicitari,Alina! Si nastere usoara atunci cand o sa fie! Multumim ca te gandesti la noi si ma bucur foarte tare ca nu ne „abandonezi”.As fi foarte trista pentru ca de cand am descoperit acest site,a devenit locul preferat de unde cumpar hainutele mununate pentru fetita si baietelul meu.Multumesc!Sper sa ne fii mereu alaturi! Sanatate multa tie si familiei tale!

Marina
Guest
Marina

FELICITARI SI NASTERE USOARA!ESTI O PERSOANA DEOSEBITA CU UN SUFLET FOARTE BUN SI TE APRECIEZ MULT!SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BINE SI MULTA SANATATE LA INTRAGA FAMILIE!VA PUPAM SI ITI MULTUMIM PT TOT.

simona
Guest
simona

m am bucurat ca te_am vazut cu burtica iti sta ff bine felicitari!

Loredana
Guest
Loredana

Numai ganduri frumoase bebelusului din burtica!

simona
Guest
simona

Felicitari Alina!!!sa va fie de bine si Dumnezeu sa binecuvinteze bebelusul atat in burtica cat si atunci cand se va naste.Felicitari!!!!!!!!!!

cotan cristina
Guest
cotan cristina

felicitari pt bebelusul din pantecul tau si bineinteles pt celelalte 2 comori,stai linistita o sa ne descurcam noi,pt ca acuma cel mai inportant lucru este familia si micul boboc eu iti doresc o sarcina si o nastere cat mai usoara si multe bucurii alaturi de toata familia ta te pup …:)

Iulica
Guest
Iulica

Felicitari si sa fiti sanatosi cu totii. Sunt sigura ca nu vom fii neglijate.

dya
Guest
dya

felicitari, nastere usoara si multa sanatate bebelui si familiei tale! va pup!

Mihaela Coman
Guest
Mihaela Coman

Felicitari!!!! Esti o mamica foarte curajoasa! Iti doresc din suflet sa fii si mai fericita decat esti acum, sa ai parte numai de bucurii, sa fii sanatoasa pentru a-ti creste micutii si pentru a le arata adevaratele valori ale vietii, asa cum tu bine le stii. Noi am crescut cu tine…inca o data felicitari si o nastere usoara!!! Va pupam, toata familia Coman!!

anca
Guest
anca

felicitari

tin sa te anunt ca va fi foarte greu cu trei copiii iti spun din propria experienta cu toate ca primul copil este o ditamai domnisoara de 11 ani al doile un baiat de 4 ani si mezina casei de doar 6 luni jumate desi ei sunt maricei imi este greu dar inarmeazate cu multa rabdare si sa va dea dumnezeu multa sanatate si nastere usoara ..si ultimul venit ce va fi ??

lili
Guest
lili

Multumim pentru tot! Suntem alaturi de tine si iti dorim nastere usoara. Esti o mama deosebita cu o familie fericita. Felicitari!!!

irina
Guest
irina

Felicitari! Sarcina usoara, nastere usoara si multa sanatate tuturor membrilor familiei! Numai bine.

Simina Tudorescu
Guest
Simina Tudorescu

FELICITARI DE O MIE DE ORI!!! ESTE CEL MAI MINUNAT LUCRU CARE SE POATE INTAMPLA IN VIATA UNEI FEMEI. MA BUCUR FOARTE MULT PT VOI!!! NOI NE VOM CONTINUA CUMPARATURILE CA SI PANA ACUM. NUMAI BINE!!!

Tabita
Guest
Tabita

Felicitari pt familia minunata pe care o ai ! Dumnezeu te-a binecuvantat!o sa comand in continuare hainute de la tine, multumesc pt rabdare si intelegere! Esti deosebita!

Gianina
Guest
Gianina

Felicitari si sanatate multa iti doresc atat tie cat si copilasilor tai, esti o mamica tare curajoasa si te admir, ai un suflet deosebit si nu-mi doresc decat colaborarea noastra sa fie pana la adanci batraneti…tu si site-ul tau sunteti ca un drog pentru mine si fetitele mele, ne alimentezi zilnic pofta de calitate, am si prietene care la randul lor au devenit clientele tale tocmai din cauza hainutelor fetitelor mele, te pup si te admir,Gianina.

ANDREEA
Guest
ANDREEA

Felicitari!!!Esti o mamica foarte curajoasa…te pupam si sa ai o sarcina usoara.

Adriana Morar
Guest
Adriana Morar

Felicitari, abia acum am vazut articolul de pe blog,sa ai un copilas cu mult noroc in viata, fiindca esti o persoana deosebita, cum rar mai intalnesti in vremurile acestea. Fetitele tale sunt tare dragalase, cred ca asteapta cu nerabdare(apropo, pe cand se prevede nasterea) venirea pe lume a fratiorului sau surioarei lor. Cu mult drag iti doreste numai bine, Adriana Morar

Janina Dinu
Guest
Janina Dinu

wow ….. ce surpriza…. sa va dea Dumnezeu tot binele din lume intregii familii ca sunteti minunati. esti superba si fetitele tale la fel. iti doresc nastere usoara si multa sanatate , cat despre noi sunt convinsa ca ai lasat in locul tau un om asemeni tie. ma bucur din tot sufletul pentru tine

stefania
Guest
stefania

Sa fie intr-un ceas bun draga Alina,te felicit pentru curajul pe care il ai ,sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara cand va veni momentul .

Lucica
Guest
Lucica

Sa ai parte de o nastere usoara.Si sa ai aprte de multa sanatate si rabdare pentru cel mic.

florina
Guest
florina

nastere usoara si sa ai parte de un copil sanatos si foarte norocos!

Lucica
Guest
Lucica

Sa ai parte de o nastere usoara si sa fii sanatoasa .Si rabdarea pentru cel mic va veni de la sine.

ella
Guest
ella

Ca si celelalte mamici te felicit pentru bebelusul din burtica si pentru cele doua printese …sunteti superbe….va trimitem pupiciiii de la Iasi si va dorim multa sanatate si o sarcina usoara.

Cristiana
Guest
Cristiana

Sa va traiasca ingerasii, sa va bucurati de ei! Multa sanatate si tot ce va doriti!

leca natalia
Guest
leca natalia

Felicitari!!! Sanatate multa iti dorim. Multumim mult pentru tot. Te pup cu mult drag.

Cris
Guest
Cris

Felicitari, Alina! O sarcina usoara si la termen sa ai in continuare si un bb sanatos si voios! Sa auzim numai de bine! Multumim pentru tot! Pupici!

geanina
Guest
geanina

multa sanatate, sarcina si nastere usoare……noi vom continua sa cumparam hinutele minunate

laura david
Guest
laura david

Felicitari, Alina, bravo voua, Dumnezeu sa va ajute sa fiti sanatosi si sa ii cresteti mari si frumosi! Si nici o grija, te vei descurca cu siguranta cu toate!

Diana
Guest
Diana

Sanatate multa si nastere usoara!!!

gaby
Guest
gaby

felicitari si nastere usoara multumim pt hainute

ancuta
Guest
ancuta

Felicitari,va dorim multa sanatate si fericire.

Naomi
Guest
Naomi

Felicitari!iti doresc nastere usoara si multa sanatate tuturor membrilor familiei!

savinsvetlana
Guest
savinsvetlana

nastere usoara si felicitari pt cele doua fetite superbe acum ar trebui un baietel dar ce mai ori ce ar fi sanatos sa fie iar cu hainutele ne vom descurca

ada
Guest
ada

Felicitari Alina!O familie frumoasa, deocamdata cu fete la putere!…:)

raluca cojocariu
Guest
raluca cojocariu

Nastere usoara si multa sanatate!

RalucaB
Guest
RalucaB

Buna Mamico,

Esti foarte frumoasa…si fetitele, de asemenea!!!

Multa sanatate va doresc, sunteti o familie superba, esti un om minunat si iti doresc tot binele din lume!

Va pupam,

Raluca si Raducu

p.s poate vine si un „cavaler”!

ioana
Guest
ioana

In primul rand felicitarile noastre,sa fiti sanatosi si voiosi si sa se nasca in conditii bune.Si eu am doua fete si ma bucur foartemultde hainutele pe care le am primit.Inca odata,nastere usoara si urari debine din Maramures

POPESCU SIMONA
Guest
POPESCU SIMONA

Felicitari,nastere usoara!

Otilia Coldea
Guest
Otilia Coldea

Felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara si sanatoasa in continuare, iar apoi sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos!

Mari B.
Guest
Mari B.

Nastere usoara, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de toti 3 in egala masura! te pup!!!

andre
Guest
andre

O mamica curajoasa, felicitari petru asta, sa ai parte de o sarcina si nastere usoara si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai.

Simona C.
Guest
Simona C.

Felicitari pentru baiatul ce vine sa intregeasca familia, sanatate, nastere usoara si multa putere si rabdare. Pupici!!!

wpDiscuz