sursa poza: http://coolnewz.info

Cred ca toata lumea doreste sa fie fericita. Facem multe, incercam, ne stresam, alergam si in final parca tot suntem nemultumiti. Nu spun ca ar fi cazul tuturor, dezbatem un subiect aici :).

Nu cred ca bogatia aduce fericire si tot asa nu cred ca fericirea e specifica doar saracilor.

Imi vine in minte o intamplare ce am vazut-o:  o mamica cu fetita ei. Mamica era imbracata modest iar fetita asemeni. Nu evaluez un om dupa imbracaminte dar in acest caz am tras cu ochiul sa vad mai mult decat aparentele. Mamica si fetita aveau o legatura, o relatie si o fericire de iti venea sa o fotografiezi. Poate aveau necazuri, aveau lucruri lipsa sau dorinte mai inalte dar asta nu le impiedica sa fie fericite. Si nu parea doar o stare de moment.

Scriind acest articol am tras niste concluzii:

– nu poti conditiona fericirea doar in functie de ceea ce ai mai putea avea sau cumpara
– ca sa fii fericit trebuie sa iti lasi timp pentru ceea ce te face fericit (daca tot timpul ti-l consumi ca sa ajungi undeva si sa te mentii acolo, nu iti ramane timp sa fii fericit)
– nici nu realizam cat de mult conteaza sa te intalnesti si sa vorbesti cu oameni fata in fata (familia, prieteni, socializare)
– trebuie sa invatam sa fim multumitori (altii poate tanjesc sa fie in locul nostru, situatia lor fiind mult mai grea)
– nu fii nepasator fata de greutatile celor din jur. Parca binefacerea activeaza un fel diferit de a fi fericit. Incercati-l.

Bineinteles lista ramane deschisa.

Acum pot sa va doresc o primavara fericita.

Ce ii face pe oameni fericiti

Lasa un comentariu

avatar
andre
Guest
andre

sub forma de gluma sau poate nu 🙂
eu as fi fost fericita daca gaseam pe site produsele care vor fi de vanzare maine 🙂
o zi frumoasa va doresc tuturor!

teo
Guest
teo

Asa e,toata lumea vrea sa fie fericita,dar pt. fiecare fericirea se traduce altfel:pe mine ma face fericita sa-mi privesc copilul rizind,sa privesc cum se deschide un bobocel de floare,sa ascult concertul inegalabil al pasarelelor dintr-o padure,sa inspir aerul specific padurii in zilele de primavara sau toamna si mai sint atitea nimicuri care imi dau o stare de bine.
Asa e:in fiecare an renastem odata cu primavara!

nicoleta
Guest
nicoleta

Iubirea,o imbratisare,un sarut,surasul unui copil,lucruri simple pot face un om fericit.

olivia
Guest
olivia

De cand au venit pe lume cele doua minunatii ale mele Mihail,5 ani si 5 luni, si Maria,1 an si 5 luni, chiar de ziua mea de nastere ,sunt fericita in fiecare zi ,in fiecare moment petrecut alaturi de ei,traiesc din plin viata…si ma consider o norocoasa ca doar o minune divina a facut sa-i primesc in dar de ziua mea…

wpDiscuz