Nu am mai postat astfel de anunturi dar o clienta mi-a adus la cunostina cazul unei fetite pe care o cunoaste foarte bine. Trebuie sa recunosc ca in fata cazurilor medicale foarte costisitoare stau sa ma intreb daca se pot strange atatia bani. Dar gresesc. Nu asa trebuie pusa problema.

Datoria mea  nu este sa dau toti banii necesari ci sa fac cate este in puterea mea si cat ma lasa inima. Cred ca abordand lucrurile in acest mod, majoritatea necazurilor celor din jur ar fi acoperite. Noi trebuie sa facem atat cat putem.

Site-ul de prezentare este aici: http://www.oanamihaelaneacsu.ro/

Aveti acte medicale, durere si … speranta.

cont lei IBAN RO30CECEDJ0608RON1029627; CEC Bank SA, Agentia CRAIOVITA NOUA din Craiova, NEACSU ILEANA
Numerele de telefon ROMTELECOM la care se pot face donatii pentru Oana sunt:

0 900 900 290 – 2 euro

0 900 900 292 – 5 euro

0 900 900 294 – 10 eur

Pot fi utilizate umai in reteaua ROMTELECOM

Si cateva linkuri: http://www.cvlpress.ro/08.02.2012/ajutati-o-pe-oana-sa-invinga-leucemia-3/

http://www.adevarul.ro/locale/craiova/Tine_pasul_cu_scoala-in_lupta_cu_leucemia_0_634736650.html

Oana

Lasa un comentariu

avatar
carnuta constanta
Guest
carnuta constanta
Cand e vorba de copii si de cazuri nefericite ca acesta toti ar trebui sa ajutam cum putem.Si eu sant parinte sant mama unei fetite care din nefericire a avut un accident groaznic si stiu ce inseamna suferinta unui parinte,nepasarea si nesimtirea medicilor care asteapta sa le bagi in buzunar multi bani fara sa le pese ca treci printr-un moment greu,fara sa le pese daca ai sau nu bani.Pentru ca suntem parinti pentru ca suntem fiinte umane consider k nu trebuie sa ramanem nepasatori si din putinul nostru se va putea strange pana la urma suma de bani necesara pentru… Citeste mai mult »
wpDiscuz