Am deosebita placere sa reincep acest nou an alaturi de voi.  In acest sfarsit de an nu am fost in tara si poate comunicarea a fost mai deficitara dar reincepem in curand sa ne asortam hainutele pentru anul 2012.

Orice nou an vine cu unele concluzii, planuri, sperante poate si ingrijorari. Eu nu am sa fac un rezumat al comenzilor, al livrarilor, al numarului de hainute postate. Cel mai pretios lucru este un client multumit.  Totusi nu am vazut in cei ce cumpara de pe acest site simplii clienti. Stiu ca fiecare colet are misiunea de a multimi o mamica sau tatic si de a face fericit un copil. Este o „misiune” grea dar frumoasa. 🙂

Doresc familiilor voastre multa sanatate si resursele de a va bucura unii de altii. Sa aveti multi ani fericiti.

Cu drag,

Alina

La multi ani fericiti

Lasa un comentariu

avatar
Nicoleta
Guest
Nicoleta

Un an nou fericit si impliri pe toate planurile!

Carmen b.
Guest
Carmen b.

La multi ani.Sa postezi multe hainute noi pentru copilasi dar si pentru mamici.Deabea astept sa cumpar noutatile in materie de haine pentru anul 2012 .Multa bafta si sa ramai la fel de darnica si intelegatoare in privinta comenzilor si cerintelor mele privind hainutele de pe siteul copilas.
Doamne ajuta .

jani dinu
Guest
jani dinu

La multi ani cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor. Va doresc un an linistit lipsit de griji. Va pup cu drag

Raluca_B
Guest
Raluca_B

La Multi Ani!

Ma bucur enorm ca v-am descoperit si ca a mai trecut inca un an alaturi de copilas.ro, multa sanatate iti doresc si multa putere de munca!

Cu mult drag,

Raluca B.

Mihaela Coman
Guest
Mihaela Coman

Multumim pentru aceste cuvinte atat de frumoase!!! Iti dorim si tie si familiei tale toate cele bune si un an nou plin de bucurii…si de hainute frumoase pentru minunile noastre!!! Multi pupici caldurosi!!

catrinel
Guest
catrinel

Va doresc UN AN NOU plin de satisfactii materiale si sufletesti!
LA MULTI ANI!
Echipa Copilas.ro face parte acum din familia noastra!

Cu drag,

Catrinel

Vicky
Guest
Vicky

Va doresc un an nou fericit alaturi de cei dragi!
Noul an sa va aduca multi,multi clienti si hainute multe postate.Va adoram prin ceea ce faceti.Munca depusa ,ca noi sa gasim produse bune,de calitate la PRETURI ACCESIBILE.
Dumneavoastra ne faceti sa nu aruncam banii pe produse proaste si ff scumpe.Aici gasim produse excelente la preturi reduse….si ADIO CHINEZARIILE DIN TOATE MAGAZINELE SI PIETELE NOASTRE!
La multi aniiiiiiiiiiiiiiii!

Alexandra
Guest
Alexandra

La Multi Ani!Sa aveti parte in acest nou an numai de satisfactii,impliniri,sanatate si fericire.Sa va bucurati de fetitele dvs si sa le vedeti cum cresc frumos:)
ps: abia asteptam noutatile:D!

Roxana
Guest
Roxana

La multi ani si voua.Va dorim multa sanatate si iubire!

iustina
Guest
iustina

La Multi Ani, multa sanatate si cat mai multe clipe fericite petrecute alaturi de cei dragi

wpDiscuz