Perioada 23 iunie – 4 iulie concediu.

Aceasta inseamna caci confirmarile vor trebui facute pana in 23 iunie, altfel coletele se vor livra dupa data de 4 iulie.
In perioada de concediu se vor livra coletele confirmate dar nu vor fi postate produse sau raspunde la telefon sau email. O pauza trebuie, nu-i asa 🙂

sigla-ogliAcum vine un alt anunt. S-a lansat www.oglinjoara.ro un site la inceput de drum la care sunt partenera. Experienta castigata la copilas.ro sper sa o aplic cu succes si acolo dar nu voi fi singura care decide in acest proiect. Se doreste a fi un site cu hainute pentru copii noi, originale, purtatoare de marci de renume. In viitor si alte tipuri de produse.

Site-ul este la inceput de drum, preturile se vor adjusta, serviciile la fel. Impreuna il putem face frumos asa cum impreuna am creat copilas.ro.

Va doresc o vara frumoasa si sa „defilati” cu hainutele de pe copilas.ro.

Anunturi pentru vara

Lasa un comentariu

avatar
Gabriela Popa
Guest
Gabriela Popa

M-am uitat pe noul site.Hainele sunt super.Ce ma nemultumeste este ca lipsesc hainele pentru categoria de varsta de care sunt interesta ,si anume 9 – 14 ani.
Va doresc un concediu placut si sa va bucurati din plin de cele doua mici minuni pe care le aveti.
Gabriela Popa

Ion Ana Mari
Guest
Ion Ana Mari

Hainutele sunt toate superbe,va doresc multa bafta si vanzarii cat mai multe!!
Concediu placut alaturi de copilasii.
Ana Maria

Maria
Guest
Maria

Hainutele sunt superbe, preturile acceptabile, cred ca noul site va fi un succes. Bafta pe mai departe si concediu cat mai placut!

Stefania Z
Guest
Stefania Z

Hainutele sunt frumoase dar grupa de varsta 9-14 lipseste!Deci pe noi ne pierdeti de clienti!

Anonim
Guest
Anonim

super ideea cu noul site deja am comandat ceva dar raman fidela si lui copilas.ro…concediu placut Alina si numai bine……asteptam noutati…

mihalcea daniela
Guest
mihalcea daniela

super veste…..inca un site asemanator cu copilas.ro
poate acum avem mai multe sanse de a comanda produsele de ne plac ……multumim pt veste alina.

Maria Nedelcu
Guest
Maria Nedelcu

Sunt foarte frumoase hainele pe oglinjoara.ro, insa preturile sunt cam mari. La banii astia poti cumpara haine din magazin pe care sa le probezi si sa le vezi live.

Raspuns:
Este adevarat ca sunt mai scumpe dar daca as vinde hainele care se vand in magazine ar fi mai ieftine decat in magazine. Oricum sper ca dupa o vreme sa adjustez preturile, dar preturile vor trebui comparate cu cele din Mall.

galan cristina
Guest
galan cristina

este minunat dar cu timpul poate aduceti si mai multe hainute ptr baieti cat 4-8 ani .succes pe mai departe

Marina
Guest
Marina

M-am uitat pe site si foarte frumoase sunt hainutele!succes cu noul site. o vacanta cat mai placuta si relaxanta alaturi de cei dragi!pupici

claudia
Guest
claudia
As vrea sa adaug si eu ceva,nu vreau sa supar pe nimeni si nici nu trebuie considerat un comentariu rautacios… De ce trebuie sa comparam hainutele postate de dvscu hainele din mall? Nu pun la indoiala calitatea, exclus…firma spune calitatea, le stiu produsele, insa aici discutam de pret. Daca merg la C&A gasesc body cu manecuta lunga si pantalonas, adica intreg la 25 lei, insa aici gasesc body scut la 20-21 lei….body asa cum aveti dvs il gasim la 4 la pret de 30-35 lei nu mai retin exact. Daca ma duc la Mothercare…clar gasesc un body la 35-40-45 lei… Citeste mai mult »
claudia
Guest
claudia
@claudia: Da,la oglinjoara.ro am facut referire. Daca vreau sa iau un tricou ralph lauren, eu una nu il iau de aici din Romania clar, au preturi exagerat de mari in comparatie cu site-uri din strainatate. Eu cred ca trebuie sa tinem cont de ce se comanda mult…ralph lauren,paul & shark,tommy etc.. ele tin de fineturi si nu sunt ptr toate buzunarele aici la noi… ma bucur ca nu am suparat…de fel sunt o pers mai directa. Insa o chestie foarte frumoasa este numele pe care l-ati ales, mie una imi place foarte mult! Intotdeauna e loc de mai bine sunt… Citeste mai mult »
wpDiscuz