Acest copil este uimit, interesat si speriat de o jucarie. Nu ii rezista dar nici nu ii place. Iata filmuletul intai:


DSCF4088Vazand acest filmulet mi-am amintit de fiica mea, careia ii este frica de anumite jucarii. La inceput credeam caci e doar temporar dar si dupa aproape 2 ani lucrurile nu s-au schimbat. De exemplu magarusul din stanga pazea scarile de la etaj mai bine ca o portita, ca nu cumva sa coboare pe ele. Nu se apropia de scari daca magarasul pazea zona.

Am observat caci nu ii plac jucariile de culoare inchisa desii nu mi se pare prea normal. Poate fiica mea e rasista. (glumesc) Voi aveti astfel de experiente cu copiii vostrii?

Frica inexplicabila la copii

Lasa un comentariu

avatar
magda
Guest
magda

Desi copilul meu este baietel, am obdervat ca nu-i plac masinutele mari. Le accepta cu drag pe cele mai mici.Imcerc sa-l obisnuiesc treptat.

simona
Guest
simona

Baietelul meu cand era mic nici nu se uita la o floricica care dansa si canta (cu baterii), in schimb fetitei de un an ii place foarte mult. Acum baiatul are 5 ani si nu-i mai este teama. Parerea mea ca astfel de jucarii care nu plac celor mici trebuie ascunse o perioada mai lunga de timp (pt a le uita) si apoi readuse in preajma lor pt a se obisnui cu ele.

Iulia, AdunatiiCopaceni Gr.
Guest
Iulia, AdunatiiCopaceni Gr.

Cand a venit dintr-o delegatie sotul meu a adus copiilor cate o jucarie. Pentru David (avea 1 an si ceva atunci) a adus o minge mare (din cauciuc acoperita cu panza, foarte usoara. Cand a vazut-o David a inceput sa planga si nu s-a mai apropiat de ea mult timp. De cate ori se juca Andreea, care este cu 2 ani mai mare, statea intr-un colt si se uita.
Am pus-o in sufragerie si a astat acolo pana a luat-o singur. Acum (are 2 ani si 9 luni) toata ziua s-ar juca cu mingea aia.

mihaela
Guest
mihaela

Teodora a primit pe la 9 luni o jucarie cu multe luminite si care scotea un sunet foarte puternic( era o jucarie 6 luni + ). Cand o porneam radea, insa dupa cateva secunde incepea un plans greu de controlat. Acum are 1 an si singura o porneste , chiar si danseaza pe muzica jucariei. Ce-i drept, in ziua de azi producatorii de jucarii nu tin cont de multe cand scot pe piata astfel de lucruri. Ei considera ca toti copii au aceleasi preferinte.

wpDiscuz