Atentie! Articol lung, s-ar putea ca, copiii sa se simta neglijati pe timpul citirii 🙂

In aceasta activitate am vorbit cu sute de persoane si fara sa vrei uneori incepi sa iti imaginezi celalalte persoane. Am simtit tot timpul  si poate era si evident un sentiment: dragostea pentru copii. Vedeti voi, nu hainutele „ne-au unit” , nici pretul mare sau mic ci pasiunea comuna pentru copii.

copil-scrieSper ca nu gresesc daca spun unele situatii intalnite dar fara sa dau nume:

– sunt mamici care fac economii pentru a cumpara aceste hainute pentru copii. Realizez in unele cazuri caci nu le prea raman bani pentru ele. Dar am toata admiratia cum pun pe primul loc copii

– sunt cazuri in care peste voia sotului comanda hainute  si la trimiterea coletului inventam fel si fel de metode pentru ca lucrurile sa decurga frumos. O mamica imi in acest caz imi spunea: „copiii sunt tot ce am”

– de multe ori am simtit bucuria care au provocat-o aceste hainute copiilor si satisfactia parintilor in acele momente.

– m-a durut si pe mine cand din cauza problemelor financiare a trebuit sa scoateti din comanda produse. In unele cazuri am aflat de greutatile prin care treceti.

– am cliente care cumpara constant ca sa aflu ca ele nu au copii. Ele fac  bucuria aceasta altor copii.

– ma miram uneori cand livram in aceasi localitate, pe aceasi strada si uneori si bloc la persoane diferite. Stiam caci cineva a recomandat site-ul.

– uneori am aflat cand copiii clintilor sunt bolnavi in unele cazuri chiar mai grav.

– am realizat ca am cliente si clienti foarte capabili si moderni. Apropo, cati din cunoscutii vostrii ar comanda de pe internet? Cati din apropiati ar sti sa aprecieze un lucru de calitate si original?

– seara trebuie sa culc si eu fetitele dar printre ele mai primesc cate un telefon ca sa se verifice daca au fost „prinse” produsele dorite

Asa se face caci la pagina de testimoniale sunt peste 100 de mesaje de multumire, foarte frumoase. Sunt multe altele primite pe mail. La fel de adevarat este s-au facut si greseli si unii clienti au fost nemultumiti. Desii sunt foarte putine cazurile mi-am asumat pierderile. Totusi inca ma gandesc ca nu am putut multumi chiar pe toata lumea …

De cateva luni am lansat pagina de facebook a copilas.ro si in acest moment sunt 320 de „prieteni apropiati” 🙂 fara vreun efort in acest sens.

Dupa atatea lucruri frumoase trebuie sa reamintesc caci greseli se intampla. Fac eforturi ca lucrurile sa fie si mai corecte si eficiente. Ce vreau sa va asigur ca apreciez in aceasi masura atunci cand imi spuneti ce nu v-a placut.

Nu sunt concluzii la sfarsitul acestui articol dar as vrea sa inchei spunand caci daca discutam despre copii lucrurile ar trebuie sa fie frumoase. Si nu ma refer doar la produse :).

Marturisiri

Lasa un comentariu

avatar
Roxana Malos
Guest
Roxana Malos

Esti o persoana deosebita iar acest fapt reiese din spusele tale. E un articol care dezvaluie multe despre tine si modul in care apreciezi persoanele care te cauta.Iti doresc multa sanatate, tie si familiei tale si multumesc pentru caldura cu care ne intampini deseori.

Maria Cogean
Guest
Maria Cogean
Alina cata dreptate ai in tot cea ce scrii.Asa este de multe ori ma las pe mine deoparte si comand copiilor hainute.Trebuie sa-ti marturisesc ca la inceput am avut oarecare retinere in a comanda hainute,apoi am vazut adresa ta si asta mi-a dat curaj,comand prima data hainute pe net.Mi-am spus sa incerc totusi,si sincera sa fiu nu-mi pare rau de loc,uneori cind postezi hainute noi nu intru pe site ca stiu ca n-am sa ma pot abtine sa nu comand.Uneori din motive financiare alteori chiar nu avem nevoie,dar noi ne uitam toti trei la hainute,eu si copii si imposibil sa… Citeste mai mult »
Adriana Filip-Bucuresti
Guest
Adriana Filip-Bucuresti
Felicitari pentru ceea ce faci,esti deosebita in felul tau deoarece pui mult suflet in aceste hainute astfel incat totul prinde viata in jurul tau.Reusesti de fiecare data sa aduci bucurie in casele noastre si cred ca fiecare dintre noi care a comandat macar odata de pe acest site simte acelasi lucru.Nu fac aprecieri la adresa ta,dar simt ca pentru tine acest site inseamna mult din punct de vedere sentimental si faci din acest lucru nu numai o afacere ,faci ca totul sa fie distractiv,placut si totodata sti sa ne atragi incat nu putem sa rezistam in fata acestor hainute,cred ca… Citeste mai mult »
Maria
Guest
Maria
Buna ziua, ar fi in zadar sa va mai trimit si eu laude, felicitari si urari de bine deoarece le-ati primit de la celelalte cliente ale ste-ului. Doream doar sa va spun un singur lucru: pentru o mama as vedea copilul fericit este cel mai important lucru din lume. As face orice as prefera sa mor maine in cele mai cumplite chinuri doar sa stiu ca puiul meu nu va suferi niciodata. Pentru copilul tau nimic nu este prea greu sau imposibil de realizat. Sunt de parere ca in viata de cele mai multe ori nu exista ” nu pot”… Citeste mai mult »
carmen
Guest
carmen
SAL, Sunt de aceesi parere cu dvs Maria deoarece o mama este facuta pentru a da nastere la copii si de a deveni Mama cu adevarat doar atunci cand isi creste un copil sau mai multi cu dragoste si nu il abandoneaza sau ii abandoneaza.Apropos, am aflat un caz cutremurator …Intr-o zi o fata a nascut un copil si la abandonat, nu a trecut mult timp si a nascut cel de-al doilea copil , pe care la abandonat.Au trecut anii si a nascut pe cel de al 3 lea copil pe care la pastrat .Au mai trecut anii si s-a… Citeste mai mult »
wpDiscuz