Un mic concurs cu un premiu in valoare de 100 ron, in produse comandate pe site-ul www.copilas.ro

Ce trebuie sa faceti:

Pe site apare subtil undeva, numarul de produse care urmeaza sa se incarce pe site. Gasiti pe site-ul copilas.ro unde va arata acest lucru si scrieti intr-un comentariu la acest articol. Castiga primul comentariu care mentioneaza exact locul si felul in care sunt mentionate produsele care urmeaza pe site.

Cine participa:

Clienti vechi care au cel putin o comanda si nici un retur. Atentie: nu inseamna caci daca vezi comentariul tau ca fiind primul vei fi castigator chiar daca este corect. Multe comentarii intra in moderare din diverse motive, si apar doar dupa aprobare, dupa ce vor fi aprobate toate comentariile se va desemna castigatorul.

Distractie.

P.S. Incercati la nume sa scrieti numele si cel putin o initala sa fie mai usoara identificarea din baza de date.

Avem castigatoare, desii la distanta de cateva minute au fost 2 raspunsuri corecte. Adriana Mitrasca are astfel o reducere de 100 ron. Dar pentru ca CRISTINA BUCUR a fost atat de aproape ca interval de timp cu un raspuns corect, primeste o reducere de 20% la urmatoarea comanda. Nu uitati sa amintiti acest aspect in momentul comenzii.

Astfel nici eu nu puteam spune mai bine:

Nr de produse ce urmeaza sa se incarce apare la fiecare categorie daca tii mouse- ul pe paranteza cu nr de produse.De exemplu la fetite la categoria 4-8 ani sunt (105) si urmeaza sa se incarce acum 17,la categ 1-3 ani,tot fetite, urmeaza 10 produse.

mihaela_c multumim pentru participare, cred ca voi mai face concursuri din acestea.

Mini concurs

Lasa un comentariu

avatar
mihaela_c
Guest
mihaela_c

Vreau sa spun doar cum urmaresc eu care este numarul de produse care se incarca la categoria de varsta care ma intereseaza: 1-3 ani.
Acum sunt 56 de produse. Pe parcurs acest numar se modifica, chiar daca nu apar produse noi. Atunci stiu ca sunt incarcate hainute noi si fac pur si simplu o scadere ca sa aflu numarul acestora. Asta ca sa stiu daca am vreo sansa sa prind vreunul 🙂

Adriana Mitrasca
Guest
Adriana Mitrasca

Nr de produse ce urmeaza sa se incarce apare la fiecare categorie daca tii mouse- ul pe paranteza cu nr de produse.De exemplu la fetite la categoria 4-8 ani sunt (105) si urmeaza sa se incarce acum 17,la categ 1-3 ani,tot fetite, urmeaza 10 produse.Sper ca m-am facut inteleasa.
O seara buna tuturor.

CRISTINA BUCUR
Guest
CRISTINA BUCUR

Greu,dar am descoperit.Pui mouse pe nr produse aferente fiecarei categorii de produs in parte si apare exact nr de produse ce vor apare.O seara buna.Chiar m+am distrat cautind.

CRISTINA BUCUR
Guest
CRISTINA BUCUR

Asa am vazut exact ca vor fi inca 10 produse noi la categoria fetite 1-3 ani,si sper sa fie ceva care sa mi placa,astfel incit sa completez comanda care o am inceputa.super ideea concursului…

Adriana Mitrasca
Guest
Adriana Mitrasca

Mersi mult ,mult de tot.Nu ma asteptam sa castig.

wpDiscuz