Incep sa cred ca am acumulat ceva experienta si inca testez variante de livrare si tipuri de produse. Inclin sa cred ca nu suntem legati doar de o relatie comerciala si in conversatiile noastre am simtit acest lucru. Am impresia ca vorbim ca de la mamica la mamica si mai nou de la mamica la tatic :). Da, si tatici comanda pentru copii.

Dar oricat as dorii, nu pot desfasura o activitate perfecta. Oricat as vrea sunt si persoane nemultumite. Una din nemultumiri este felul in care se deruleaza incarcarea produselor si comenzile. Probleme intalnite:

  • nu reusiti sa comandati pentru ca nu stiti exact cand apar produsele si nu aveti tot timpul sa dati refresh
  • ati comandat dar poate va intereseaza si alte produse si doriti sa asteptati sa vedeti ce mai apare
  • nu intotdeauna aveti de unde alege, pentru ca ceea ce vi se potriveste poate e comandat, poate inca nu e postat pe site, poate ceea ce e pe site nu va place
  • dat fiind faptul ca introducerea hainelor nu este chiar simpla, este o limita a cat se poate incarca intr-o zi.

side_GreenIdeaAici am o propunere:

Cum ar fi daca site-ul ar bloca comenzile pentru zilele de (sa zicem) 22 -31 ale lunii, timp in care s-ar adauga produse. S-ar acumula stoc, iar in restul perioadei s-ar comanda. Produse s-ar mai putea adauga si in restul perioadei dar ceva sporadic. Astfel ati stii exact cand sa comandati, nu in fiecare zi sa verificati ca poate apare. Ati sti ca la inceputul lunii se lanseaza si gata.

Este doar  o idee la care am nevoie de parerea ta. Ce parere ai? Care perioada ar fi mai buna pt. comenzi? Ar avea dezavantajul caci cine nu comanda in primele minute de la deschidere nu ar putea prinde toate produsele ce ii plac.

Alte idei …

sursa imagine: http://www.sustainability.jhu.edu

Am nevoie de parerea ta

Lasa un comentariu

avatar
Otilia
Guest
Otilia

Mi s-ar parea mai corect asa, „competitia” fiind mai egala, toata lumea trebuind sa fie „in garda” in acelasi timp. Daca dorim produsele, trebuie sa fim atenti 😉 Iar ora ar trebui sa fie una rezonabila gen 20-21 seara.
In acest moment conexiunile de internet mobil au devenit ceva obisnuit pentru cei care nu sunt in acel moment acasa.
Singurele momente cand nu am cum sa accesez site-ul sunt in timpul unor activitati la serviciu, deci teoretic pana la ora 16. Dupa aceasta ora ar fi rezonabil pentru toti, zic eu.

Laura
Guest
Laura

Este o idee ff buna.

cristina
Guest
cristina

ar fi foarte bine asa cum spui,la sf.lunii,timp de 1 saptamana,comenzile sa fie blocate pe site ca sa poti adauga noi produse,iar la inceput de luna sa putem comanda ceea ce ne dorim,cu specificarea orei de inceput,pt „egalitate” ,sa nu mai fie nimeni suparat.eu in ultima luna am incercat de 2 ori sa comand si nu am reusit pt ca produsele erau deja rezervate la ora la care m-am trezit si am intrat pe site(7.30).asa ca e cel mai bien cum spui tu..cine apuca,apuca,dar macar sa stim data si ora inceperii comenzilor.te pup.

corina
Guest
corina

AR FI CEL MAI CORECT NU SAR MAI SUPARA NIMENI SI TOTI TREBUI SA STIE CAND SE DESCHID COMENZILE ORA SI DATA EXACTA SI ORA AR TREBUI SA FIE UNA REZONABILA CAND TOATA LUMEA AR PUTEA FI ACASA.PT MINE ESTE USOR EU SANT TOATA ZIUA ACASA DAR CELELALTE MAMICI LUCREAZA SI NU AU TIMP SA COMANDE.

cami
Guest
cami

buna, sunt de acord cu noua propunere, mai ales ca incerc de foarte multa vreme sa comand si nu reusesc
totul este sa se stabileasca o ora rezonabila de afisare a produselor noi

mirela pirvu
Guest
mirela pirvu

Buna, Alinuta. Mi se pare o idee foarte buna. Chiar este ok, pt ca la mine nu este zi sa nu verific site-ul, sa vad daca mai este ceva nou…
Pupici

jani
Guest
jani
La multi ani pe 2010 si un an de nota 10! Eu spre exemplu nu am reusit sa comand nimic, pentru ca la ora 7 dimineata cand m-am trezit toate produsele pe care le doream erau rezervate deja. Am fost chiar putin suparata pentru ca am crezut ca probabil se fac rezervari la respectivele produse dorite de fiecare personal la tine, fiind prieteni sau nu stiu. Nu mi-o lua in nume de rau dar crede-ma ca nu ma asteptam ca ,chiar tot ce imi doream sa fie rezervat dimineata la ora 7. S-au dat de la ora 00? Si mie… Citeste mai mult »
monica
Guest
monica

super idee!!!

numai bine!

florina
Guest
florina

buna.si mie mi se pare o idee buna,e rezonabil

Alina
Admin

@jani:

Da, deschiderea comenzilor s-a facut la ora 0:00. Nu ma asteptam sa se comande atat in prima ora dupa aceea.

Eu ca si regula nu fac comenzi pentru altcineva dar sunt persoane care imi comunica ca nu stiu/nu reusesc sa comande pe internet. Aici pe baza datelor de contact expediate in prealabil fac eu comanda. Dar sunt cazuri foarte rare. Rezervari nu se pot face decat prin comenzi.

Chiar si celor care doresc sa le adaug in comanda le recomand sa mai faca o comanda si le cumulez eu.

Alina
Guest
Alina
Mie nu mi se pare o idee stralucita, deoarece, din punctul meu de vedere, nu trebuie sa ne „inghesuim” intr-o anumita perioada si sa ne „batem” pentru hainute, ci sa avem libertate de miscare si de alegere, in functie de timpul si disponibilitatea fiecareia dintre noi. De ce sa nu intru zilnic si sa stau stresata ca numai in perioada x sau y pot sa comand si nu atunci cand am eu nevoie sau posibilitate? Oricum, este numai o opinie, nu trebuie sa mi-o luati in nume de rau, mai ales ca observ ca, aproape in unanimitate, celelalte persoane apreciaza… Citeste mai mult »
gabi
Guest
gabi

buna,sint foarte incintata de produse,in fiecare zi ma uit pe sait.Ast noutati

eliza
Guest
eliza

Chiar daca poate o sa fiu luata in nume de rau, nici mie nu mi se pare o idee foarte buna. Si eu sunt adepta libertatii de miscare si de alegere.
In orice caz, in ambele situatii se vor gasi persoane nemultumite. Si mie mi s’a intamplat mai mereu sa gasesc rezervate produsele care mi’au placut, dar prefer varianta aceasta, decat „sa ne inghesuim” ca la „coada la pui” pe vremuri demult apuse… Scuzati expresia, dar la asta m’a dus cu gandul solutia aceasta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, departe de mine gandul acesta! Este doar o opinie.
Toate cele bune!

corina_b
Guest
corina_b
Pentru persoanele care sunt nemultumite ca nu au putut comanda sunt si persoane multumite ca au putut comanda, doar de-asta sunt produsele rezervate, nu? Indiferent de ora la care se va face deschiderea comenzilor vor fi poate cativa potentiali clienti care nu vor putea comanda, sunt pe drum sau la serviciu sau orice altceva… Cred ca este imposibil sa multumesti pe toata lumea. Nici eu nu am putut comanda anumite hainute pe care le doream pentru ca am intrat pe site mai tarziu. Pentru mine ideal ar fi fost sa se deschida comenzile la ora 11 dar si in situatia… Citeste mai mult »
doina
Guest
doina

buna, sunt de acord cu noua propunere, dar nu o sa poti sa multumesti pe toata lumea.

andreea
Guest
andreea

In principiu pare o idee buna, dar nu stiu daca e realizabila… ma gandesc ca pot apare probleme de genul: iti alegi produsele si pana sa dai drumul la comanda sa fie deja luate o parte din ele si o iei de la capat si tot asa… gresesc? Ca idee ar mai putea fi ceva de genul „ebay” cu licitatii… just a thought…

Alina
Guest
Alina
{taiat putin} Hai sa fim serioase, pana la urma sunt niste simple hainute, chiar asa sa ajungem la licitatii? Chiar trebuie sa transformam o activitate placuta si relaxanta intr-una stresanta? Prin asta nu am face decat ca de la niste preturi mici, super convenabile, sa ajungem la unele mari. Cu atat mai mult cu cat daca nu putem cumpara de aici putem foarte bine sa o facem si in alte parti, nu este singurul magazin on-line, nu-i asa? Alina este o persoana incantatoare, care chiar incearca sa multumeasca pe toata lumea, insa nu trebuie uitat ca asta nu se poate… Citeste mai mult »
Popescu Marina
Guest
Popescu Marina

Buna tuturor! Tocmai am primit comanda si imi plac foarte mult hainutele si cadoul. Multumesc Alina

Alina - administrator
Guest
Alina - administrator

Va multumesc pentru raspunsuri. Orice raspuns este important.

Voi reveni cu un articol si cu o concluzie.

wpDiscuz